Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13651) Balika23hun


Balika23hun
aktív tag

Hűha az eddigi legjobb köröm volt dz-ben randomokkal. Persze miután 2x kellett relogolnom egy cheater majd egy full set-es manhunt csapat miatt.
Szóval 3x-ra is beléptem egy random csapatba majd supply drop közben találkoztunk egy másik csapattal akikkel utána végig együtt mentünk dz06-ban bossokat ölni. Segítettük egymás heal-el revive-al, meg közbe tök jól eldumáltunk. Jah és végre kiesett az első nevesített fegyver egy midas, egész tűrhető talentekkel + a supply dropból egy nomad mellény :D .Ilyenkor nagyon tudom élvezni ezt a játékot, csak kár hogy az ilyen élményekből egyre kevesebb van :O

Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

(#13652) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Konzolon tolom 2x írtak tegnap hogy cheater vagyok de nem baszus mert a sebzésem 195k ami tud adni criticalt az ad ☺ azt akarom kérdezni hogy véletlenül csinálhatam valamit?😁

(#13653) EnterR válasza Lefty (#13642) üzenetére


EnterR
veterán

Indítsd te a missziót és akkor az elején ki tudod szanálni a gyengéket. Tudom, hülye hozzáállás, de sokszor muszáj. :D Group management-nél tedd public-ra a csatlakozást, indítsd el a missziót és fuss be a misszióterületre (színes rész a mapon) és te vagy a leader.

PSN ID: marquuard

(#13654) VGNGR


VGNGR
senior tag

Az alulgeareltség előnye, hogy nekem pl. még mindig szórakoztató egy WarrenGate challenge küldi. Tegnap összerakott random két hasonló gs sráccal és egy lánnyal. Akcentus alapján finnek lehettek saccperkábé. Csak a lány volt bent az ingame voice chatben, a többiekkel skype-olt, viszont őket is hallottam a csaj hangszórójából. :) Estünk-keltünk sokat röhögtünk, sajnos a közepénél Delta bá` kivágott. Mindenesetre nagyon szórakoztató volt. :)

(#13655) kiezTe90


kiezTe90
senior tag

Csak nálam vannak hatalmas szerver laggok? Már nevetséges dolognak tartom... Falcon lostot lehetetlen csinálni..dz-t lehetetlen csinálni. Akkor most mivan? :)
Más is tapasztalja?

Egyre többször egyetértek Thanosal...

(#13656) sith7 válasza kiezTe90 (#13655) üzenetére


sith7
nagyúr

Igen, nagy lagok voltak tegnap nálunk is

(#13657) .LnB válasza VGNGR (#13654) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tegnapi Warrengate challane-ről nekem is van sztorim. :) Randomokkal mentem.
Annak a résznek az elején mikor már visszaszámol a játék, ott tartottunk, aztán jön a kisfiam, hogy "apa kell kakilni" :) Még kicsi, úgyhogy menni kellett. Beálltam egy helyre afk-ak a játékban, aztán otthagytam. Mikor végeztünk visszaültem a gép elé, gondoltam kickeltek a francba. De nem. Ott voltam fedezékben még mindig, az egész csapat meghalt. Volt hátra 3 perc :D Szépen lelőttem mindenkit, felszedtem őket aztán mentünk tovább. Még időn belül. Aztán írtam nekik mi volt, nevettek nagyon, írták, hogy semmi baj. :) Valószínűleg mert magasan én voltam a csapatba a legnagyobb item levelű.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#13658) velizare válasza kiezTe90 (#13655) üzenetére


velizare
nagyúr

Mi is lehaltunk fl-en lag/disconnect miatt. szerencsére másodjára már meg tudtuk csinálni.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#13659) ForRedGlory válasza woker (#13646) üzenetére


ForRedGlory
félisten

"Ehhez a véleményhez nem optimistának, hanem vaknak és süketnek kell lenned. Ezért támadjuk meg a véleményed."

Nem kellene atesni a tuloldalara. Hogy jossz te ahhoz, hogy szamon kerj valamit, mert bizakodni mer?

Megjegyzem, en is az vagyok. Ha nem vagy optimista, akkor a sok felesleges energiad a fikazas helyett old bele abba, hogy letorlod a jatekot es utana kimesz a levegore.

(#13660) Htibimor


Htibimor
senior tag

Eddig védtem, de most már én is ki vagyok akadva! Folyamatosan laggol, MIKE, DELTA hibák állandóan az elmúlt 2 napban. Persze mindig a küldetés vége előtt! A DZ cheater-ekről nem szólók semmit, mert én akartam bemenni, de a k*rva édes anyukájukat azt! 1 lövésből úgy, hogy nem is látom, hát %"+!/!"+"! A Massive/Ubi szerintem tehetne ezek ellen semmit! Ja, hiszen azt is csinálják!!!! :((

Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

(#13661) RECSKA válasza .LnB (#13657) üzenetére


RECSKA
veterán

Tegnap en is challengen szorakoztam randomokkal.
Warren gate-nel 160asokkal rakott ossze. Igy szamomra is izgalmas volt. Folyamatosan elesztgetni kellett a tobbieket... Egyik sracnak 40e volt az eletereje... A visszaszamlalos resznel bedobott safe houseba... Visszaszaladtam, es a tarsak fekudtek mind... De megcsinaltuk, a vegen a fonokok meg azert izgalmasak voltak.

Lexington : egyedul szaladok, liftnel jottek a tobbiek, 160-170gs, 10 perc alatt letoltuk.
Orosz : 160gs ismet. Ekkor mar filoztam, kilepek... Beszaladnak, elso hullam socis agyonlotte az osszeset... Leszedegettem oket, majd felelesztettem a tobbieket. Ekkor megkertek, mondjam mit csinaljanak. Ruszkik voltak, egy apuka a fiaval meg meg egy orosz. Innen kezdve sima liba. Elorementem, kihoztam a socisokat, szpene szetkaptak oket. En alig lottem, hagytam, hadd fejlodjenek. Innen kezdve nem volt halal. A vegen megkoszontek, es en is. Jo volt. Jobban elveztem, mint az egyedul 15 perces lexingtont...

Barmennyi bug van, barmekkora hibak, nekem nagyon bejon. 260 ora van benne, imadom.

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#13662) Snip3r_HUN


Snip3r_HUN
addikt

Csak meg lett a rank75, egy perccel a szerverleállás előtt. :D +még 2db First Wave M1A ;]

[link]
[link]
[link]

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#13663) pzstm válasza Snip3r_HUN (#13662) üzenetére


pzstm
titán

nem is a DZ szinttel van a baj, hanem a pénz ami nagyon hiánycikk mostanában....jó lenne pedig szombat estig összeszedni a negyedmillát, hátha Navy MP5 blueprintet hoz 204-esből :)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#13664) Snip3r_HUN válasza pzstm (#13663) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

450k DZ creditem van, azon agyalok hogy megvegyem-e a First Wave Vector tervrajzot vagy várjam ki mi lesz a következő alkalommal.

[ Szerkesztve ]

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#13665) woker válasza ForRedGlory (#13659) üzenetére


woker
aktív tag

Szerintem egy picit fogalmi zavarban vagy, ugyanis semmiféle számonkérés nem volt a posztomban (tudod ilyen, "hogy mered", "hogy gondolod" ). Egyszerűen az újonnan feltárt bugok fényében egyszerűen az ilyen hurrá optimizmus több mint zavaró (leginkább mert a tények részleges/totális figyelmen kívül hagyásáról tanúskodik).

Szóval mielőtt nekem beszólnál legközelebb a "fikázásom" miatt, gondolkodj el azon, hogy az amit fikázok milyen hatással van a játékosokra azaz mint pl itt, hogy egyesek korlátlan erőforrásokhoz jutottak a szabályosan játszókkal szemben.

(#13666) bunfi


bunfi
őstag

"...minden boss specifikus itemet dob nagyobb eséllyel..." "...a scavenging a talált item minőségét befolyásolja, ha HE akkor jobb HE..." IGEN, PERSZE!

(#13664) Snip3r_HUN: Kézzel rakját át, ki tudja mi jön, szerintem érdemes ha nincs elég jó smgd.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#13667) Anonymus23 válasza Snip3r_HUN (#13664) üzenetére


Anonymus23
veterán

Hát ha az is ilyen 250k credit körül lesz, akkor neked nem akkora vész, ha megveszed, mert ahhoz még össze tudod gyűjteni a hiányzót az 1 hét alatt.
Én tegnap megvettem a vectort, úgy, hogy inkább MP5-t használok, és nem is nagyon maradt pénzem :)
Ha MP5 lesz valahol tervrajzban, akkor sokat fogok DZ-zni a jövő héten ;)

;) - The Power of the Light Side

(#13668) ForRedGlory válasza woker (#13665) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Szerintem meg nem, továbbá vaknak és süketnek nevezni valakit az eléggé fikázás szagú és még személyeskedés is.

Ő optimista, nem gondolnám, hogy arra van szükséges, hogy elkezdj neki magyarázni és próbáld "felvilágosítani". Nem mindenki gondol úgy egy játékra, mint az élet fontos dolgára és ezért el tud vele szórakozni. Megjegyzem, megértem, ha valakinek ez bassza a csőrét, de az a sírás, ami ebben a topicban napok óta megy az vicces.

(#13669) LedyGyuszi


LedyGyuszi
addikt

2.nekifutásra tegnap csak összejött a Falcon!Köszi a csapatnak, Good job volt! :C :R

[ Szerkesztve ]

XONE: LedyGyusziHU

(#13670) sith7 válasza Snip3r_HUN (#13662) üzenetére


sith7
nagyúr

és sikerült is kihozni ? ;] ;] ;]

(#13671) velizare válasza bunfi (#13666) üzenetére


velizare
nagyúr

ez jó cucc, köszi.

@Snip3r_HUN: szvsz vedd. kettővel lejjebb a linken a hszek között többek között ott van a dz03 vendor blueprint listája, amit rotál, véletlenszerűen. ahogy írják, lehet, hogy a jövő héten két pisztoly lesz. mp7 nincs a listában, azt ne várd.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#13672) #35434496 válasza Snip3r_HUN (#13662) üzenetére


#35434496
törölt tag

Szerver leállás előtt 53 másodperccel. :C :D

(#13673) oriic válasza velizare (#13671) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Én most azon agyalok, hogy a Vector mellé megvegyem-e a pisztolyt. Ok sokat nem használom, de a Gear érték miatt jó lenne a 200+-os pisztoly. Legalábbis nekem ilyen pisztoly még nem esett nekem DZ-ben, máshol meg nem nagyon lehet ilyet találni.

Sniperről múlt héten lecsúsztam, de agybajt kapnék ha reset után ismét egy sniper lenne ott: :DDD

Live-Die-Respawn

(#13674) velizare válasza oriic (#13673) üzenetére


velizare
nagyúr

vagy ez, vagy veszel egy megfelelő gearscoreú oldalfegyvert. de a gs miatt az egyik muszáj. nekem valami lila izém volt, gs131, és nagyon lehúzta az átlagomat.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#13675) pzstm válasza oriic (#13673) üzenetére


pzstm
titán

sniper + Navy MP5 ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#13676) bunfi


bunfi
őstag

Postpatch Incursion glitch

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#13677) .LnB válasza bunfi (#13676) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ez nem kamu? Mennek már a szerverek egyáltalán? :F

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#13678) bunfi válasza .LnB (#13677) üzenetére


bunfi
őstag

Nem tudom, de még most is röhögök rajta, mert mekkora theorycrafting és ha még működik is... :DD

szerk: a szerverek már egy órája mennek elvileg. [link]

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#13679) demmer123


demmer123
őstag

Van másik glitch nem kell aggódni,hogy nem lesz 240-es heti item bónusz. :)

Végre megvan már a zöld kesztyűm is.

(#13680) .LnB válasza demmer123 (#13679) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Mi dobta? Ahogy látom DZ-ből van.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#13681) [hun] warhea válasza Maxtreme (#13628) üzenetére


[hun] warhea
tag

Azert csak megcsinaltuk igy is a falcont :D Eleg vicces volt ekkora laggot kapni bent :D Meg a seekerek is a levegoben porogtek :D

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#13682) GAbre válasza vegitossj7 (#13625) üzenetére


GAbre
veterán

Nah most álljatok le.
Így is elszégyelltem magam a 150K sebzésemmel se,de most már milliósakat raktok ki! :C :DDD
Bár végre van1 full szettem,meg uj fegyó,végre jutok vmire.

Avatar

(#13683) [hun] warhea válasza GAbre (#13682) üzenetére


[hun] warhea
tag

Glitch, ra se rants :)

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#13684) RECSKA válasza GAbre (#13682) üzenetére


RECSKA
veterán

Eleterot novelj... A sebzes nem minden... Hiaba sebzel nagyot, ha egybol agyonlonek...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#13685) Anonymus23 válasza bunfi (#13676) üzenetére


Anonymus23
veterán

Tényleg rohadt komolyan bosszant az ilyesmi.
Miért nem lehet azt amit már sokan javasoltak: felnyomnák az APC HP-ját 100000000000000 HP-ra, a bomba DMG-jét negyed+1, és lövöldözze ezt sticky-vel azt aki akarja.
Vagy kapcsolják ki az APC sebződését, és csak a bombával lehessen kinyírni.
Tényleg akkora feladat ez? Szánalmas.

;) - The Power of the Light Side

(#13686) .LnB válasza Anonymus23 (#13685) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

A napi küldetések rotációját sem tudják megcsinálni még mindig. Szerinted?

(#13687) [hun] warhea direkt... [link]

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#13687) [hun] warhea válasza .LnB (#13686) üzenetére


[hun] warhea
tag

direkt van befagyasztva :) allitolag.

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#13688) Maxtreme válasza [hun] warhea (#13687) üzenetére


Maxtreme
addikt

Aha, hát azt nem mondhatják h bocsi balf*szok vagyunk... ;] :DDD

(#13689) Snip3r_HUN


Snip3r_HUN
addikt

Szerintem elég korrekt darabot sikerült craftolni. :DD

[link]
[link]

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#13690) CSiPet2 válasza Anonymus23 (#13685) üzenetére


CSiPet2
tag

Például azért nem csinálják mert 32biten maximum 2.147.483.647 számot tudsz tárolni, ennél több hp-ja nem lehet és akkor még ki tudja hogy ők maguk milyen limiteket pakoltak be ami ezt tovább csökkenti (valószínűleg ennek töredékét tudják a designerek beállítani egy objektumra). És mivel midnenfajta glitch nélkül tudsz 1millió fölött sebezni, ez hamar oda vezet amit most látunk. Lehet hogy már most fel van húzva az apc hp-je oda amit a game engine tud...
Az hogy "kapcsolják ki valaminek a sebződését, kivéve ezt meg ezt", lehet hogy egyszerűen nincs ilyen feature a dmg modellben, mert mondjuk úgy tervezték hogy a legkisebb pisztoly is tudja sebezni a legnagyobb tankot is, csak lepkefing hatékonyásggal. Volt már ilyen a játéktörténelemben, és lehet hogy nagyon komoly munka lenne belerakni egy ilyen dmg modellt. Így utólag látjuk hogy jó lett volna egy ilyen opció, de most már ezt ők is belátták, csak ők valszeg azt is látják hogy mennyi munka lenne berakni.
Sok baromságot benéznek a devek, de próbáljuk már belátni hogy nem vérpistikék ücsörögnek ott, hanem programozók, akik legrosszabb esetben is csak kezdők, de nem hülyék.

(#13691) oriic válasza Snip3r_HUN (#13689) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Tűrhető. ;]

Live-Die-Respawn

(#13692) Viper26 válasza demmer123 (#13679) üzenetére


Viper26
nagyúr

"Nem kell aggódni.."

De, pont ezen kéne... :U

iPhone 14 | FR955

(#13693) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

"mert 32biten maximum 2.147.483.647 számot tudsz tárolni, ennél több hp-ja nem lehet"

[link]

És tényleg! Ezt a problémát még soha senkinek nem sikerült megoldania egyetlen MMO játékban sem!
#sarcasm

Érdekes módon a WoW-ban sose volt probléma ez. Meg sem közelíti a bossok Hp-ja ezt a számot.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#13694) -=Jam=- válasza demmer123 (#13679) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Hát azért ez vicc, hogy mindenki a kibaszott glitch-ekért remeg, nem képes megcsinálni normálisan a küldetést. Komolyan mi a fasz értelme van így? Semmi sikerélmény, megöli az egész játékot. Viszont így meg kurvára lemarad, aki nem csal, mert én pl. még egyszer sem tudtam megcsinálni challenge módban az incursion-t, de akkor sem fogok kihasználni ilyen szar hibákat, mert kurva jó érzés lesz, mikor először sikerül.

(#13695) Viper26 válasza -=Jam=- (#13694) üzenetére


Viper26
nagyúr

+1

iPhone 14 | FR955

(#13696) CSiPet2 válasza .LnB (#13693) üzenetére


CSiPet2
tag

Mutass konzolos 64bites játékot. Vannak workaround-ok rá, pl az itt lévő armor biztos egy külön szám, de képtelenség 32biten ennél többet tárolni.
Vajh miért szánt a cloud imperium games hónapokat és milliókat hogy a cryengine-t teljesen átírják 32bit-ről 64-re? Nem azért mert nem volt jobb dolguk...

Nem wow-oztam de gyors keresés és a max hp boss kérdésre: "HC Horridon 25m has over 2b hp I believe.", pont belefér a határba.

[ Szerkesztve ]

(#13697) [hun] warhea válasza CSiPet2 (#13690) üzenetére


[hun] warhea
tag

Vegre valaki. Koszonom. :R

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#13698) [hun] warhea válasza .LnB (#13693) üzenetére


[hun] warhea
tag

Érdekes módon a WoW-ban sose volt probléma ez. Meg sem közelíti a bossok Hp-ja ezt a számot.
az, hogy milyen szamot latsz kiirva egyaltalan nem feltetlenul kell, hogy fedje annak valos erteket.

[ Szerkesztve ]

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#13699) bunfi válasza -=Jam=- (#13694) üzenetére


bunfi
őstag

Aztán az az érzés majd gyorsan elmúlik mikor rájössz, hogy mindezt a küzdelmet 2 db HE materialért?

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#13700) duvi válasza bunfi (#13699) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem nem csak a loot ad sikerélményt :N Egy küzdelmes - akár órákig tartó - challenge sokkal többet adhat, mint pár db HE loot, ha jó a társaság ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.