Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:57

LOGOUT.hu

The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7045) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Sziasztok,

Tudtok-e olyan adatbázisról a neten, amiben benne lennének az alábbi infók?

1., Geareknél ugye függően az adott brandtől / gear itemtől (kesztyű, maszk stb) és specifikus típustól lehet 1-2-3-4 attribútum (O / D / U) rajta, ezek meg is vannak, hogy melyik miből mennyi lehet, akár random elosztásban is. (nem a tálentek, hanem a piros / kék / zöld spec tulajdonságok)

De az, hogy ezek az attribútum értékek itemenként (maszk, kesztyű stb) milyen jellegű (pl CHC, CHD, Elitsebzés, stb) lehetnek és ezeknek a min-max értékeik, azt sehol sem találom.
Ti tudtok ilyen táblázatról vagy adatbáziosról?

Pl mint elitsebzést jellemzően csak maszkon látok mint offensive attribútum.

2., Gear módosítóknál megvan ez a lista, hogy melyik módosító (12 nevesített van összesen) melyik módosítón milyen attribútumok lehetnek, de a min-max értékek itt sincsenek meg.

Engem mondjuk a T5-ös értékek érdekelnének mindkét esetben, ha valaki tudna ilyen adatbázisról, akkor ne tartsa magában, tegyen már be linket vagy infót!
Hálásan köszönöm ha valaki tud ebben segíteni! :R

Szerk:
1/a kérdés:
Na közben meg is találtam, ez eddig valahogy elkerülte a figyelmem, gear attributes rész (igaz van fenn vagy 5-6 táblázat, elvesztem bennük már), de itt sincsenek értékek, ez még mindig jül jönne ha van ilyen adatbázis.

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.