Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#57886) DarkByte válasza szabonagyur (#57884) üzenetére


DarkByte
addikt

Az S-Cross fontolgatása közben csináltam egy listát, hogy kb. milyen alternatívák lehetnek rá a piacon. Nincs csőlátásom hogy csak Suzuki lehet, csak ez tűnt optimumnak, illetve ismerősök jó szívvel ajánlották. Nem biztos mindenütt sikerült ugyanazt a méretosztályt eltalálni, ennyire nem bújom az autókat az az igazság, csak egy méretosztállyal nagyobbat/magasabb építésűt szerettem volna mint a Felicia-m volt.

VW T-Cross , Skoda Karoq , Fiat Tipo Cross , Dacia Duster , Honda HR-V , Mazda CX-3 , Hyundai Tucson , Renault Kadjar (talán még a Captur) , Volvo XC40 , Peugeot 3008

Ezekből egyedül a Duster olcsóbb érdemében, de ezért cserébe az tényleg totál fapad és biztonságban sincs azon a szinten. A többi elég szegényes felszereltséggel jött ki hasonló áron, de inkább drágábban, 2-3 millióval is akár. Biztos szét lehetne cincálni persze, eleve sokkal több minden konfigurálható a konkurenseknél.

A chip és nyersanyag hiány érzésre mindenkit egyformán súlyt, gondolom a készlet és gyártási várakozás is hasonló. Illetve elég valószínűtlennek tartom hogy ezek ugyanúgy ne dráguljanak, maximum a köztes időben valaki el tud csípni egy jobb ajánlatot ha szerencséje van.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.