Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Cunaja
addikt
válasz szabonagyur #57752 üzenetére
Szerencséd volt.
Nekem is lenne, ha nem Ásványszürke metál lenne az igény.
Van narancs és piros is, de a mi színünk, csak a teszt autó. Azt is elhozhatnám augusztusban fél millával olcsóbban, de teszt autó nem kell.
Azért akarunk új autót, hogy a gyári szállításon kívül, más ne vezesse.
Így marad meg az új érzés. Viszont ezt rendesen meg kell fizetni.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
eami
veterán
válasz mefistofeles #57754 üzenetére
kóbászzsír
-
Cunaja
addikt
válasz mefistofeles #57754 üzenetére
Néztem, hogy figyelsz-e?
Az egyik borostyánsárga metál + ónixfekete gyöngyház a másik piros.
Nekem egyik se jön be. A sárga a GLX.hemaka: Azért mondjuk megnéznék egy Győzikéset is. Zebra minta.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
mefistofeles
addikt
Na az augusztus végén vett kicsikébe belemászott az első 5000 Km!
Egyenlőre szinte minden oké. Így télvíz idején full városban stabilan elpöfög 5.5-el. Autópályán, attól függ mennyire nyomom neki, 130-as átlaggal, 4-6, 4,7. A gyári téli Yokohama gumikkal továbbra is nagyon elégedett vagyok, (bár nyilván nem sokat tudtam valódi téli körülmények között tesztelni) ha felrakom a nyárit akkor szerintem egy hétig fülvédőben fogok autózni, olyan zajos.
Ha kell, lehet vele "izgágán" is autózni, totál összeszoktunk.
Az egyetlen apróság, hogy kb. 10 centire leengedett vezető oldali első ablaknál cicereg. Ha ez alá húzom már nincs semmi. Éves szervizen megemlítem, bár nem hiszem, hogy tudnak vele mit csinálni.
Szó mi szó, elégedett vagyok na![ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Gyöször
senior tag
válasz mefistofeles #57758 üzenetére
Ablak recsegést nekem is csinálja az eskrossz, először az anyós kezdte aztán a vezetőoldali is. Ha kicsit akarom lehúzni akkor tovább leengedem mint kéne és rányomok felfele. Így nem recseg.
Vagy ha leengedem és kézzel lenyomom az üveget. Megy még 1-2 centit. Akkor se recseg. Nemtom miért idegesít. Kenegettem a gumikat, de nem segít.ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
blakey
titán
Ha
egyenlőreoké akkor mi a baj? - egyelőre, ezt valahogy nagyon a fejekbe kéne vésni, teljesen más a jelentése, egyik esetében egyenlőre áll a helyzet, a másik esetben meg úgymond jelenleg, még, eddig, azaz egyelőre.
A lényeg, hogy elégedett vagy.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mefistofeles
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz Chereiose #57762 üzenetére
Talán ilyen Aisint kaphatsz még ma valahol, ez jó hozzá. A Bárdiban biztosan van, legkésőbb holnap reggel 7:30-kor átveheted, ha még belefér.
Amúgy ja, amíg a skálán belül van, addig kein Problem, de én is rátöltenék.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz tboldi #57749 üzenetére
Köszi, azért megnyugtató ez az infó
Érdeklődtem ismerősi körben és Mitsus ismerősök is jelezték, hogy náluk is ott van ez a "funkció"Mondjuk hazafelé jövet ezen kívül nem volt gond az autóval motor szépen járt, váltó megfelelően pontosan, feszesen működött, kormánymű sem tapasztaltunk lógást, kotyogást, bár féktárcsák cserések lesznek a betétekkel együtt.
kb. 2 hét múlva megy szerelőhöz, akkor olaj+szűrő, hűtő-, fékfolyadék cserélve lesz, plusz lebeszélem a fék rendberakását is.Közben keresek Miskolc környékén normálisan dolgozó alvázvédelem megoldásokat, ahol rendesen letakarítják a régi feltáskásodott festékrétegeket, rozsdás felületeket és tényleg rendbe rakják alulról
read-only mode on the forum
-
Chereiose
addikt
válasz tboldi #57763 üzenetére
Az a baj még ma este kéne, valahol, mert reggel indulás van Nem tudom hol lehetne most ilyet leakasztani. Ahogy nézem elég speckó, ilyet ma már nem fogok sehonnan beszerezni ma. Amúgy van hozzá egy pontos linked, melyik típus kell?
Az nem gond neki, ha rátöltök, színben meg mindenben megegyezik?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Chereiose #57765 üzenetére
Nem is a szín a lényeg, hanem az összetétel. Bár a hasonló összetételűek hasonló színűek is szoktak lenni, mindegy.
Úgynevezett POAT (vagy P-OAT) folyadék kell neked, lehet bármilyen márka, csak erről az Aisinről tudom, hogy az, na meg a gyári.
De ha ennyire sürgős, akkor kövesd focvis tanácsát.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Chereiose #57769 üzenetére
Hát azt nemtom. A katalógusban van 2 féle is, de fogalmam sincs, mi a különbség közöttük, másrészt nem is ír 1 literes kiszerelést.
Kézikönyvben nincs róla infó? Kellene, hogy legyen.
-
sagesz93
addikt
válasz Chereiose #57762 üzenetére
Üzemmeleg állapotban ekkora a szint vagy hideg motornál? Balenoban is minimumon van, de meleg motornál magasabb a szint, szervizben azt mondták teljesen jó így. Azóta majdnem 1 év eltelt most megy megint szervizbe, semmit nem változott a szint, tehát nem fogyasztja. Tehát meleg motornál is ellenőrizd.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz Chereiose #57775 üzenetére
Akkor teljesen oké
Én is pont tavaly szerviz után láttam kb ezt a szintet hidegen, hívtam őket, mondták, hogy nézzek rá melegen, ha akkor magasabb a szint akkor semmi gond. Idén lehet megemlítem, hogy dobjanak rá itt is egy kicsit. Bár tény, azóta sem lett kisebb a szint tehát azért a Suzukira ilyen téren azért ugyanúgy lehet számítani mint a régi időkben[ Szerkesztve ]
-
Simulacrum
senior tag
válasz Cunaja #57757 üzenetére
Oh, én borostyánsárgát szerettem volna, de csak GL+-ban volt én meg GLX-et kértem. Azt mondták várni kellene rá pár hónapot, így végül ásványszürke lett. Sose volt szürke autó a családban, egyrészt abból van a legtöbb, meg nehezen is látható, de persze szép. Ha elhozod a borostyánt cserélhetünk! Vigyáztam rá, olyan mintha új lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz Simulacrum #57779 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de nem élek vele.
Mint fentebb is írtam, szűz autóra vágyom.
Inkább nem veszek ha úgy felmegy az ára, de akkor sem veszek olyat, amit már más vezetett. Illetve , nem is cserélek.
Végül is, nem volt rossz ötlet.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Az én SX4 régi a tiédhez képest, de nekem is ugyan ezt csinálja.
-
Janusz001
őstag
válasz aattilaa80 #57733 üzenetére
És azt hogy? Nyomjak pár izmosabb féket nagyobb sebességnél?
-
félisten
Mint érdekesség:
Ignis 2004-es. Én már úgy vettem meg 136.000km-el 2 éve, hogy soha nem látott új váltó olajat. Cseréltem, de már kissé fütyült. Pontosan a 160.000km-nél reggel még semmi extra, a szokásos hang. Délután már kinyomott kuplung mellett nem részletezem milyen egyéb feltételek mellett furcsa hangos hang a váltó felől (a megszokott hangok mellett). Mivel a kuplung fent fog úgy gondoltam váltó + kuplung egyben. Kaptam egy 156.000ft-os ajánlatot. Ez tartalmaz egy felújított váltót, gyári kuplungot. Ez az ár akkor él, ha a váltó meg minden a végét járja, de erre nem készülök. Néhány nap múlva elviszem.
Más: Erősen készülünk eladni a Vitarát . Megkapja a 40.000-es szervizt és megy a levesbe. Szűk 2 hónap múlva. 1.6 Allgrip. Kíváncsi leszek mit ér majd akkor.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
félisten
-
félisten
válasz szabonagyur #57787 üzenetére
Vitara, K14C vagy D, Allgrip, a lényeg a gari és a turbó, a többi ahogy alakul. Mivel az scross akkor sztem már nem lesz lágy hybriddel, Vagyis inkább nem lesz az amit kinéztem, szín, felszereltség miegymás. Illetve drágult vagy, fog. Felejtős. Na meg minap egy ilyen mellé álltam és közelről nézve egyáltalán nem tetszik úgy mint a képen.
Simulacrum! Rendben!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
nagyúr
Úgy nézem elég jól fogy az új Scross, itt Fehérváron egyre többet látok belőle.
Més que un club!
-
mefistofeles
addikt
válasz Napfénysüti #57793 üzenetére
Én itt Szombathelyen eddig kb. kettőt vagy hármat láttam....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
AMD Power
titán
Nálunk is egyre több van. BP , Óbuda.
-
eami
veterán
én még egyet sem láttam, amikor már azt hinném, hogy igen, akkor mindig kiderül hogy csak egy peugeot
-
Bossi
őstag
Sziasztok! Van itt esetleg a fórumon aki új s cross-t rendelt, de még nincs információja mikor kaohat autót? Esetleg kereskedő vagy Suzukiban dolgozó is segíthetne, mert elég bizonytalannak látom a jelenlegi helyzetet. Az van, hogy foglalózatm egy autót, de még annyit sem tudnak mondani mikori gyártásba tudnak majd rendelni talán április vagy május illetve most más az árak emelkedéséről is beszélnek. Amennyiben tud valaki valami bíztatót mondani azt megköszönöm.
-
DarkByte
addikt
Én múlt héten rendeltem Szegeden, foglalót kellett fizetni (technikailag előleg, ami belemegy az árba), 6 hónapig ha nem tudnak kiszolgálni elállhatok tőle, illetve megszabtunk egy drágulási limitet ami felett szintén elállhatok. A tipikus várakozási időnek 4-6 hónapot hallottam már előtte is, erre a szalonban is mondták hogy sajnos nem elképzelhetetlen, de talán lesz hamarabb. Ugye most orosz-ukrán területekre nem fognak szállítani és az odamenő gyártási kapacitást átirányítják, kérdés ezt mennyire országon belülre és mennyire más országokba tervezik, ahol többért el lehet adni a hazai kedvezmény nélkül. Némi bizakodásra ad azért okot, de a háború kapcsán még szerintem semmi sincs lejátszva, kábel köteget pl. úgy tudom a Suzuki gyárunk pont Ukrajnából importál (most hirtelen nem találom a cikket ahol olvastam).
Mivel ár garanciát nem vállalnak, biztosra lehet venni hogy drágulni fog, a mostani infláció mértéke csak növekedni fog. Szerintem jó +10%-al lehet kalkulálni ha tényleg csak őszre lesz belőle valami, ha nem lesz annyi akkor pedig örülünk. Semmi extrát nem lehetett belealkudni, mert így is állnak mögötted sorban akik elvinnék a nélkül. Sajnos most ez ilyen take it or leave it szituáció, ha kell autó akkor ilyen feltételekkel talán lesz.
Sajnos egyébként is elindult a pre-kondícionálása a piacnak az elektromos autós árazásához, egyre jobban luxus kategóriává válik az autó. Nem valószínű hogy mostanában visszatérnek a korábbi évek árai, sőt szerintem lesz ez még rosszabb is (lásd lakáspiac).
[ Szerkesztve ]
-
-
DarkByte
addikt
Manuális és GLX (arra játszva hogy mindenki GL+ -t akar, és ha túl sokat kell várni a GL+ végül simán lehet drágábban fog kijönni, mint a GLX közeljövőben kialakuló ára, de ez csak spekuláció részemről, nem tudom milyen ütemezésben gyártják az egyes felszereltségeket, lehet hogy a GLX-ből eleve kisebb darabszám készül, stb.).
A szalonban nekem azt mondták az 1,5 hybrid frissítés csak az automataváltós modelleket érinti, a manuális gyártása megy tovább az 1,4 mild hybrid-el még egy ideig. Illetve talán most pont a manuálisat veszik kicsit előre köv. hónapokban. De szerintem a szalonban dolgozók is csak tippelgetnek egy bizonyos fokig, szóval érdemes így kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest