Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris5
tag
válasz maross #85050 üzenetére
Köszi az akkor kipipálva egy melóval kevesebb, nem kell foglalkozzak vele. Továbbra is ezt teszi: Játék indítása / választás offline és online között / választás után volt, hogy láttam a játék előkészítése ablakot 1s erejéig. Akkor senkinek semmi ötlete hova nyúlhatnék?
-
Kommy
veterán
válasz andris5 #85051 üzenetére
Most egy kicsit keresgélve ezt találtam megoldásnak:
are you on laptops? My friend and I both had this problem and this fixed it: Open device manager, go to display adapters, and disable your nvidia device so only the intel card is enabled. After launching the game re-enable the nvidia card quickly. The game will then work. Seems like there's a compatibility problem with mobile nvidia cards.
forrás -
andris5
tag
Köszi a segítséget srácok! Közben a Black Ops III elindult úgy hogy a rendszer úgy tűnik rendben van.
Kommy
Köszi ezt nézem meg következőnek. Super vagy én már semmit nem találtam sehol.Assimilator
az, laptop - korábban írtam is. Elgnagyobb srácom (12 év) kapta karira. Valóban nem szerencsés de ezt kért és én meg nem díjaztam volna ha a szobájában van egy asztali...genndy
1) Steam/játék rendszergazda módban indítva: igen ezt beállítottam korábban illetva csak a stemnak tudtam
2) ékezetes mappába: a szokásos, csak szóköz van: C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe
3) játéknak minden jogosultsága megvan írni a C:-re? Hmmm. Ezt hol tudom állítani?
4) tűzfalon kiengedve? Kikapcsoltam korábban -
eami
Topikgazda
válasz lafaty80 #85044 üzenetére
pont annyira egyértelmű ez mint bármelyik másik nem hazai "gari papír". EU szabályozás az irányadó. Egyszerű keresés adja is a 2 éves választ. Cseréltettem már én is gyártónál úgy terméket hogy a hazai "gari" már nem volt érvényes, az EU-s meg igen.
-
Sirandrish
legenda
válasz Assimilator #85039 üzenetére
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
andris5
tag
Sajnos az erős videó kártya letiltása sem vezetett sikerre. És igen feldobott egy ablakot, hogy kapcsoljam ki a kompatibilitást, de sajnos semmi. Ugyanaz: kiválasztom offline/online és egy nagy semmi, ha a GTA V parancsikonról indítom akkor is ugyanez fogad.
Bárki bármilyen ötlet?
-
andris5
tag
no új fejlemények. kikerestem a steam mappában a GTAV.exe fájlt és indítás után a tegnapról már ismert 0x000007b hibaüzi. Viszont ezt tegnap megoldottam mert a far cry is panaszkodott rá, és az fut hibátlanul. A kérdés az hogy ezt a steam miért nem dobja fel? Vagy egy steamon keresztül vásárolt játékot csak steammal lehet elindítani?
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a killingfloor fel lett telepítve egy új gépre.
A cache mappa mérete 8Gb. Ezt a szerverekről szedi le, iszonyat lassan, az éppen futó pályával kapcsolatos file-okat. Újra leszedni mindent az összes szerverhez, hónapok. Ezért ez a mappa át lett mozgatva a régi gépről hogy ne kelljen újra letölteni.
DE: hiába, mert a játék indítás után törlődik a cache mappa, és újra nekiállna letölteni mindent!
Próbáltam úgy is hogy a teljes 22Gb-os játék mappát átmásolom. Map és egyéb mappák, minden megmarad, kivéve a cache, ami megint csak törlődik automatikusan amint elindul a játék!
Tud erre valaki valami megoldást?
Köszi!free your mind
-
BigBlue69
őstag
válasz andris5 #85062 üzenetére
Meg Rockstar Social Clubot.
Meg ugy mindent :
X:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\_CommonRedist
X:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\Installers
Innen.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
andris5
tag
válasz BigBlue69 #85066 üzenetére
Köszi BigBlue69, hogy a helyet is megadtad, FLATRONW mondta privátba, hogy ezeket etgyem fel csak így keresgettem és nem találtam . Valószínű, hogy ez lesz a hiba mert c++ ból van fent vagy 8-9 változat.
szerk:
rosszul írtam vcredist a mappában 2012-es van a directxből meg 2010-es. Ne tegyek fel frissebbet a directx ből van 15-ös? Van olyan is ha jól látom.köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
andris5
tag
válasz BigBlue69 #85066 üzenetére
Uninstalláltam mindent és a GTAV mappából feltelepítettem az összes (3 db) telepítőt. Most ott tartok hogy nem indul sem a faycry 4 sem a blackops 3 sem.
Hogy őszinte legyek eddig sem voltam oda a win rendszerekért és valahogy az elmúlt napoknak nem sikerült megváltoztatniuk a véleményem. Sajnos
Srácok bárkinek bármi ötlete van hova nyúljak még azt megköszönöm!
-
senior tag
válasz andris5 #85067 üzenetére
DirectX-ből mehet fel mindig a legújabb, de azt frissíti is a steam kliens, ha kell neki, legalábbis nálam már láttam ilyet. Viszont a "0x sok nulla 7" probléma általában a vcredist problémára utal, amikor kavar van az x86 és x64 verziókkal. Vagy hiányzik neki valamelyik, vagy rosszul lett feltelepítve és összekeveredtek a fájljaik. Célszerű teljes uninstall belőlük és elölről kezdeni, csak azt felrakni, amit az adott játék megkövetel.
Ui: Épp ezért kerülik sokan a 8 és 8.1 wint, mert hisztis. Ebből a szempontból a 10-es sem jobb még. Többek között emiatt is használnak sokan win7-et.
[ Szerkesztve ]
-
válasz andris5 #85068 üzenetére
"vcredist a mappában 2012-es van a directxből meg 2010-es. Ne tegyek fel frissebbet a directx ből van 15-ös? "
az osszeset fel kell tenni, egymas mellett mukodnek. ezert nem indul az fc4 es blackops, nekik masik fajtara van szukseguk, tedd fel a hianyzokat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Anonymus23
veterán
válasz andris5 #85068 üzenetére
Tegyél fel egy Driver Booster 3-at, az a játékkomponenseket is karbantartja.
De amikor felrakod a játékot, akkor kellene, hogy magának felrakjon minden ilyen szükséges komponenst, de ahogy a többiek is írták te magad is tudod a mappájából telepíteni...;) - The Power of the Light Side
-
SityiSXT
őstag
válasz andris5 #85055 üzenetére
Sose rakd a Steamet, Origint, Uplayt a Program Files mappába (egyikbe se), mert speciális, védett mappának számít, és pár játékot megőrjíthet. Az ilyeneket mindig a gyökérbe rakjuk (X:\Steam, X:\Origin, X:\Uplay) és teljes írás/olvasás/egyéb jogot adunk rá (System, Users, Authenticated Users, Adiminstrators). Mozgasd ki onnan a Steam mappát, elvileg helyrerakja magát első indulásnál, és nézd meg.
Azt meg el ne hidd, hogy van játékra alkalmas laptop, ahogy a tuning Swift sem lesz soha egy Aston Martin V12 Vantage S. Ami mégis olyasmi lenne, ami játékra némi hunyorítással alkalmas, az már inkább DTR, nem laptop. Ha rendes játékról van szó, asztali gép jöhet szóba csak. -
andris5
tag
válasz SityiSXT #85072 üzenetére
Srácok nagyon köszönöm a mai segítséget, nagyon sok új infót kaptam tőletek! Pl: Jaaa hogy mehet egymás mellé az összes directx?
SityiSXT nem voltak szuper elképzeléseim egy laptop teljesítményével kapcsolatban, tisztában voltam vele hog nem fog full hdban elvinni minden mai játékot. Láttunk gépkereséskor egy két youtube videót ahol eljátszottak egy pár játékkal. Az a minőség bőven elég lett volna. Ha meg előjön a lagnélküli igény akkor játszanak a konzolon. A gép azért lett mert a nagysrác kisgimis hatodikos lett és az első számtek óráról úgy jött haza, hogy: Papi - így hívnak - te ismered a paint? Tök jó! Mondta úgy, hogy hogy saját mac gépe volt akkor (továbbörökölte a kisebb tesója) és wacommal rajzol photosopban. Egyébként meg nem olyan nagy baj hogy van itthon egy PC mert csak arra van meg jogtisztán a pitstop pro. Csak szegény fiúk szomorúak voltak, hogy nem csapatták együtt a GTA5-öt ami egyébként lehet össze sem jött volna (pc + xbox). Viszont tiszta lett a kép többnyire az ismereteim hiánya okozta a problémát ami csak félig usererror...
BUÉK és köszi még egyszer! Holnapig megálmodom, hogy hogyan tovább.
-
Gerzsi
tag
Véleményetek szerint melyik az a top 5 játék aminek király a multija és most le van árazva?
-
Jazz
veterán
Erre valaki?...
Eddig egy megoldást találtam, de csak egy indításig működik. Játék indítás után a 8Gb-os cache-t belemásolom, ezután működik, tudja is használni, nem tölt le újra a szerverekről semmit.Azonban kilépés és játék újraindítás után megint üres a Cahce, kitörölte mind a 8Gb-ot!
Registry-ben vagy hol naplózza ezeket hogy minek szabad a mappában lenni?
Ha írok a steam supportnak annak van értelme? Mert ez így agyhalál.Köszi!
free your mind
-
Joe Swanson
senior tag
Van itt olyan PH!-s, aki ért a dispenser.tf-hez? Vásároltam, de amióta új rendszer van, számomra átláthatatlan az egész.
-
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #85077 üzenetére
Egyébként Renegade-X.com
Lehete vele csinálni 1000 órát az Unreal Development Kit-ben Sztímon"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Rellind
senior tag
Teljesítetted várólistádat, és feloldottál 5 esemény-játékkártyát!
Ezt hol találom? Raktárban nincs
-
Arkennys
addikt
Sajnos nekem is volt probléma a KF2-vel. Laptopra raktuk fel, mindennek megfelelt a gép ami ajánlottban van, mégis, legjobb esetben is betöltés közben a működés leállt üzenetig jutottunk. Próbáltam párféle megoldást amit fórumokon írtak, egy sem működött. És nem tudom megérteni az okát, hiába búvárkodtam jó ideig a témán.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Csapoati
nagyúr
-
ujvszabi
csendes tag
Sziasztok! A Winter Sale lejár január.4-én este 10-kor. Ha van a mostani kitűzőm miatt díszítés a profilomon(a profilkép mellett lévő két masni és a karácsonyfa függő dísz, amik a kitűző készítésésvel jöttek be) azok is elfognak tűnni?
Erre gondolok mint amilyen ennek a srácnak is:Boldog újévet mindenkinek!
Valamint szertném segítségeteket kérni.A Dirty Bomb nevű játék töltés közben folyton leáll(volt 3-szor reinstall,administrator running fájl törölgetés de semmi ) Kérlek segítsetek!!
[ Szerkesztve ]
-
ujvszabi
csendes tag
válasz [Prolixus] #85093 üzenetére
Köszi!Hmmm...ez nagy kár!
-
törölt tag
Tudod hány házon láttam kiakasztva a létrán felmászó mikulást júniusban ?
-
Arcképgyáros
válasz errorcode06 #85098 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest