Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Először mikor próbáltam venni, eljutottam addig, hogy kitöltsem hova hozzák. Utána egy jó óráig nem volt készleten. Aztán mind frissítettem az oldalt és végül sikerült elkapnom megint amikor volt készleten, így megrendeltem.
Esetleg nézz rá még párszor, lehet mégis adagokban adják!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Állítólag folyamatos lesz a raktár feltöltése, mert mindenki ráugrott, így lefogyasztották a készletet...
-
Márton
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
ok, meglépem
köszi! -
s912
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Időközben azért megpróbáltam a steam admin-okkal is a "lehetetlent", mert azt írta az oldal, hogy néhány esetben eltekintenek a 2 héttől.. Sajnos el is utasították, mondván a vásárlás dátuma meghaladta a 2 hetet. Csak bosszantó, hogy megvettem, aztán rá 2 napra pedig pack-ban és fel sem telepítettem. Következőben jobban figyelek

szerk.: illetve van 1 játék, ami esetében már nincs is áruházi oldal, se fórum/útmutató/stb. Mégis elutasították. Pedig írtam, hogy szerintem "bad business"

-
s912
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Bocsánat, lehet rosszul fogalmaztam. A kulcs esetében arra gondoltam, hogy valahol a játék tulajdonságai között ott egy kulcs (jobb gomb-tulajdonságok), de mivel steam-en vettem, ezért esélytelen továbbadnom, hisz ahogyan wjbhbdux is írta, az a fiókhoz tartozik..
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Lehet, hogy 5000 játék fölött már hónapok óta nem kellett.

-
PöCöKuk@c
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem a hitelesítő egy tabon van pl.(egy másik családtagommal egyszerre- két kód természetesen) nem a telefonon és a kódot akkor is adja, ha nincsen internet kapcsolata valamiért(csak helyes kell legyen az idő számítása az eszköznek).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
ez lényeg... én már nem foglalkozom vele, vagy a problémákkal, amiket generál... van önálló keresete, élete csá

előbb, vagy utóbb, így vagy úgy, de rájön, hogy hol van a kutya elásva... linkelném neki Magdi anyus integetős képét, de.. nincs fent a telón, se a gépen...

de direkt kérdeztem így, ahogy... választ kaptam, köszönöm

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
well, jogos a felháborodás... de akkor leírom, mi az ok... maybe érdekel is, nem csak kifakadtál...
szóval
4 éve élek külföldön. rendszeresen veszek játékokat oldalakról amit szeretek/tetszik stb.. öcsémnek is vettem már pár játékot... de főleg CS:GO-t.... a 4 évem alatt kb 4x!! és jött azzal, az oroszok lenyúlták, valakik feltörték, tiltottak a semmi miatt stb stb... így nem vettem már neki...van nem 1 ismerősöm, akinek 150+ játéka van, többek közt CS:GO és mégsem nyúlták le az oroszok, vagy hekkelték meg az accountját...
öcsémnek csak a CS:GO-k voltak az accountján...nem tőlem látta a csalásosdit öcsém, nem vagyok otthon, lehet garázdálkodni... ez az eredménye...
1,5-2 hetente rakja újra a windows, és mondja, haldoklik a gép... bnőm gyengébb géppel játszik, neki vajh miért megy a CS:GO és tsai?!.. 35+ vagyok, nekem nagyon nem kell bemutatni dolgokat...
hát ennyi a háttérsztori...persze, most lehet kövezni, ócsárolni öcsémet, mert csal és stb... én is rühellem, ugattam már neki rengetegszer, lehet engem hülyének nézni, mondom, csak... felesleges

öcsém 20+... vicc, hogy ebben leli örömét... én ink abbahagytam az online gémelést, csak a sandbox...
-
Pierre75
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez sajnos ott vérzett el, hogy net nélkül nem indul a játék. Vagyis marad a használható verziójú virágbolti, amíg egy reménybeli patch helyre nem hozza azt, amit az előzőben elbaltáztak.
(Köszönöm a segítőkész hsz-kat!)
wjbhbdux
Nem volt ilyen szerencsém... -
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus23
üzenetére
akkor rosszul emlékeztem és/vagy van olyan is

-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus23
üzenetére
nem tudom így hirtelen mi az eredeti szöveg, de úgy rémlik abból elég világos volt hogy egy játék értékelését kell likeolni. szóval nem azt hogy épp mit vett vagy mi írt ki a folyamban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Elvileg idővel magához tér és beadja majd. Türelem, aztán majd kiderül.
-
Segal
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Detto nalam is ez a helyzet mar automatikusan az asf-ot inditom. Az tutira menni fog mert automatikusan frissiti is magat

-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
pü ment

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Itt Győrben például nagyon sok helyen fillérekért elérhető a Digi 1gb-os csomagja, de gondolom sajnos van még pár hely az országban ahol a mindennapi sávszélünk nem adatik meg. És nem is biztos hogy csak kis falvakat érint ez.
-
bepken
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
ja...úgy látom, másfél perc alatt lent volt. rosszabb napokon ugyanerre 3 percet is várni kell akkor?

(#95223) Anonymus23! basszus benéztem, igazad van. igen, akkor itt nagyjából az a kérdés, hogy 5 vagy 10 perc alatt van lent egy játék

-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymus23
üzenetére
Felül, jobb oldalt a nevedre kattintva eléd táruló listából érheted el, ha nem limited a fiókod.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs még implementálva sehova. Szóval tudni kell a titkos linket hozzá.

-
EnDaN
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jól tudod, ITT.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem lehet.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerintem nem tudod megnézni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mondjuk az fura, hogy "Nem értékesíthető"...
Hogy lehet ez?
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ki tudod bontani (és drágakövekké alakítani vagy a kártyákat külön cserélni), vagy el tudod cserélni az egész pakkot egyben.
-
bepken
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
én is kitartom, darabját 10 centért kínálom

-
Franklin
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezért kell angol nyelvű játékokkal játszani. Mire iskolás lesz a gyerek, már félig tudni fog angolul.
Nekem anno pl. a Cartoon Network segített még sokat a PC mellett.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
"De sok ismerősöm is van, aki meg nem beszél ennyire sem (vagy egyáltalán), és nem az akarással van a baj, hanem a képességekkel. Pl volt olyan kollegám, aki szakmájában (műszaki és minőségügyi mérnök) nagyon ott volt, de a nyelvvel hadilábon állt, egyszerűen hiába járt tanfolyamokra"
Na ez az amit én nem hiszek el. Szvsz olyan nincs, hogy amúgy valaki egy szorgalmas és okos ember, de az idegen nyelvek meg valamiért speciel egyáltalán nem mennek neki. Vagy ha akad is ilyen ember, ez az elenyésző kisebbség lehet. Persze van akinek könnyebben megy a nyelv van akinek nehezebben, de azért a nyelvtanuláshoz pont nem kell fenenagy IQ, sem különleges képesség.
-
szami777
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hálisten ők még kiadnak játékokat magyar fordítással, és bőven átlag feletti minőséggel. Nagyon kevesen követik a példájukat. Én viszonylag jól tudok angolul (közép+idegenforgalmi szaknyelvvizsga+hobbi fordítás), de egy összetett és hosszú játéknál, ahol tényleg rengeteg kiegészítő infó van, kifejezetten örülök a magyar nyelvnek, pl witcher sorozat erre a legjobb példa, nem biztos, hogy olyan intenzitással játszanám, ha angol lenne.
Rohadtul nem éri meg nekik, kicsi piac a mienk, EA-nél is teljesen megszűnt mára, örülni kell, hogy van aki, még fáradozik vele.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"...inkább visszakapcsol angolra, hogy megértse, hogy mi is a valóság."
Akkor nemigen van szüksége a fordításra

Komplexebb játékok esetén ha van magyar, akkor azt szoktam használni (Mondjuk a Dark Souls széria esetében ha fizetnének, akkor se tennék bele fordítást.).
A nagy bakik száma a tapasztalataim alapján cseppet sem jelentős. Egyetlen olyat esetet találtam ami félrevezetett (rendszámtábla vs tányér, talán a Life is strange-ben), de kis logikával az is legyőzhető volt.Nyilván mindenki maga dönti el h mennyire fontos számára a nyelv, de az tény, h egy komolyabb cím fordítása nyelvenként elég komoly összeg lehet.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
"Vannak olyanok mint én, akik bár beszélünk angolul, de elsősorban azt a részét, ami szakmai"
Most úgy csinálsz, mintha ezen nem lehetne fejleszteni. Akár azzal, hogy angol felirattal tolod a játékot, aztán néha előkapsz egy szótárt. Angolul tanulni mindig megéri, akár szakmai a nyelv, akár konyhai, akármilyen...ha "játékosan" teszi meg az ember, annál jobb. Én előbb ismertem olyan szinonim szavakat szerintem, mint anger, fury, rage//revenge, vengeance, vendetta, retribution, mint akár egy fork vagy akár egy appointment. Ilyen előbbi jelentésű szavakat ritkábban használ az emberi a hétköznapi kommunikációban, munkahelyi nyelvben meg szinte soha. Természetesen az összes szó rám ragadt, filmek, sorozatok, játékok révén, aktívan még tanulni sem kellett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért elég könnyen fel lehet venni a játékok vocabulary-jét, ha valaki figyel és utánanéz egyes szavaknak. Az elején biztosan rontja a játékélményt a szótárazás, de hosszú távon kifizetődő.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jó, akkor most csinálj egy statisztikát, utóbbi 10 év magyar piacon megjelent játékok magyar felirattal/ magyar piacon megjelent játékok magyar felirat nélkül. Mennyi jönne ki? 0,5%? Lehet itt 20 feliratos Ubifos játék is, ez még akkor is bőven megfelel az "alig"-nak, szerintem.
(#93530) X Factor
Személy szerint én is a te álláspontodon vagyok, nekem teljesen mindegy, hogy van-e magyar felirat és hogy milyen, úgysem használnám. Az viszont idegesít, ha valaki kifogásolja hogy nincs magyar felirat vagy ha van, és rossz, akkor meg azt. Nem azért mert rossz dolog lenne a tisztességes magyar feliratos játék, hanem mert szerintem irreális elvárások húzódnak meg a háttérben.
-
Spet
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
2017 a matricázás éve

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Lassan kell kattintgatni, nem ész nélkül. Kicsit bosszantó, de működik.

-
szami777
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Detto, se időm, se energiám a flash saleket nézegetni, 2 játékot fogok venni a sale-n(witcher3 dlc-k, far cry4), első alkalommal megveszem, amint leakciózzzák, nem várok. 50%-ot fog kapni mindkettő, és már az első naptól kezdve, tudtommal holnap kezdődik a sale, szóval 5 perc alatt letudom az egészet.

(Kivéve, ha van kártya dobálás és eladás, akkor pár napig lehet farmolok)
-
szami777
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Erre volt kitalálva anno az encore nap a végén, akkor megvettél mindent, ami nem volt flashben.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Refund.

-
elithun
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igazából ez eddig is így volt, csak naponta néhány dolog kapott egy még nagyobb leárazást.

Legalább volt egy kis buli benne, -
Urguru
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az előbb szedtem ki vele a kártyákat megy rendesen.
-
genndy
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az a külön fájlokat (modok) nem menti tudtommal, csak amit a Steam saját maga felrakott.
Ryder62: Oblivionnál nekem működött/működik (persze Steames). Föltettem, szétmoddoltam, aztán tömörítve én is átraktam máshová. A Steam még mindig úgy tudja, hogy föl van telepítve, pedig egy bit nincs a könyvtárában. Amíg nem kell hozzányúlnia a fájlokhoz, addig nem érdekli hogy tényleg ott vannak-e, de ilyen több éves játékokat már úgyse patchelnek, szóval nincs gond. Ha visszatenném, simán menne.
Ne felejtsd el a AppData plugins.txt-s könyvtárát meg a mentéseket is elrakni hogy nehogy amiatt legyen gond. -
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus23
üzenetére
lehet nem így van, de mintha azt olvastam volna, hogy az nem törés volt hanem a denuvo megkerülése (ráadásul ezt a megkerülést server oldalon fixálták és már nem működik) + steam kliensbe piszkálás. állítólag 1 millió user meg is kapta a fiók felfüggesztést.
-
ooloo
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ritkán veszek játékot ... Nem ismerem a trükköket , a buktatókat , amivel az interneten ( másodkézből ) vásárolt játékokkal kapcsolatban felmerülhetnek . Nyilván nem 20000 ft-os játékról van szó . Ha valamit mondjuk itt az aprón 12000 ft ért vehetsz meg , de a hivatalos oldalon 14.500 ft az ára . Ott talán elgondolkodik az ember , hogy a hivatalos helyen vásárlás még belefér , és nincsenek nyitva maradt kérdések .
Mondom ezt úgy , hogy évente 2-3 játékot veszek . Nem arról van szó , hogy az aprón vásárolva megtakarítok súlyos tízezreket ....
Kellemes napot !
-
Vertigo18
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor pontosítok...
A Dead Islandben 148 órája van, eddig kb. 6x játszotta végig velem co-opban...

Dead Island Riptide ugyanez, 95 órával...
Mostanában a Titan Quest IT a nyerő, meg a Borderlands.
A kedvence "régen" (3-4 évesen!!!) a Transformers: War of Cybertron volt, azt kb. 4 és fél éves koráig tolta, ezerszer végigjátszotta, vagy csak belépett, hogy kinyírja az Omega Supreme-t (akiről azt se tudtam, kicsoda).
Félelmetesek a mai kölkök...
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymus23
üzenetére
attól a pixelháborútól én is így volt egy ideig

-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére

Kedvem támadt pár random csatára, de nem indul a játék
.. egyik sem 
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mert volt nemrég egy Ubi Humble bundle és pont ez a két játék volt benne amit utólag sok ember acc-járól leszedtek.
Amúgy a Steam-nek jeleznie kéne hogy mi tűnt el, simán lehet csak vmi free-to-play cucc volt, nálam is sokat váltakozik a játékaim száma a kliensben. Ami mérvadó az a profil-oldalad, az ottani számnak nem szabad változnia.
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
grow home vagy gunslinger
Nem tudom hogy profilneved/fiok reszletei/ licencek es termekkulcs aktivalasokban szerepel-e, en ott kezdenem. -
Out
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Paypalon tudsz fizetni én általában úgy szoktam de akár CD kulcsot is vehetsz amit a steam könyvtáradban be tudsz aktiválni. És bankkártyáról is lehet venni (VISA, Mastercard, American Express etc..)
-
bul07
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Vagy aprón fél áron, és ugyan úgy gift megy a raktáradba
-
Out
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
zseko
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Persze, ott van felsorolva jobb oldalt a Hivatkozásoknál a DLC alatt.
-
Kpierre
csendes tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nálam is megkapta a RU végződést, kíváncsiságból letöltöttem és elindítottam, megy rendesen. Magyar nyelvű és a mentéseim is megvannak. Remélem nem lesz gond miatta

-
maross
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem azert, ez ki van vedve egy orankenti tizes aktivalasi limittel (vagy valami hasonlo). Siman azert van, hogy nehezitsek a kulcsok adasvetelet. Nem is olyan rég ha megvolt a jatek, es ra akartad aktivalni az ujabb kulcsot, rossz eseteén kiirta hogy duplicate, jo eseten pedig kiirta hogy megvan neked. Most meg csak annyit ir hogy megvan neked, akar duplicate akar nem, nehogy veletlenul el tudd adni ha talaltal egy kallodo bundli kulcsot. Generalt kodok miatt aggodnanak, akkor hozzacsapnanak még 5-10 karaktert, azt is megeszi a steam, fel van ra keszitve.
-
csaba951
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Bár gondolom ez meg azért van, hogy a sok kis okos hacker ne csináljon egy programot, ami saját generált kódokat próbálgat a Steamen, és ha talál valamit, akkor azt megjegyzi, és már lehet is eladni...
Pont ezért nincs, és várhatóan soha nem is lesz ilyen szolgáltatás.
-
e=mc²
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
En arra lennek kivancsi, hogy ha mar meg van egy jatek, es ujra megprobalnam hozzaadni egy masik kulccsal, akkor engedi-e vagy kiirja, hogy ez mar meg van?
-
sagem
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Sajnos nincs rá semmilyen módszer, nem tudod ellenőrizni, hogy egy kód érvényes e vagy sem.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem tudom mit akarsz regisztrálni, de ezeknél a játékon belül tudsz létrehozni Square accot... szerintem arra gondolsz nem?
Ahhoz meg nem kell semmi kulcs, ha jól emlékszem, vagy ha kell is bármi azt elintézi a steam/program maga... más regisztráció meg mi lenne? -
Edorn
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem pár ilyen régebbi játéknál van jobb oldalt a listában olyan, hogy: "CD-kulcs".
(A "Hivatkozások" listában)
Egyébként én meg a legújabb Thief-et nem tudom beregisztrálni a fejlesztő honlapján, mert nem annyi karakter van ott, mint amennyi a steam kulcs... -
genndy
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ha van külön CD/DVD kód, akkor azt megpróbálhatod, de ha nincs akkor nem tudod kinyerni a beregisztrált Steam kódot utólag sehogy.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Megtudhatjuk a játékok neveit ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.. egyik sem 

eami