- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Erste Visa Electron jelen
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nos, szvasz írj supportnak.
-
Chris0321
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Várható húsvétkor komolyabb leárazás? Rákerestem és azt írtátok nyáron szokott lenni, de az még soká lesz.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
banned
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
gond nélkül bejelentkeztem
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Akkor is, ha más mappában vannak, mint a SteamApps?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Okés, köszi, akkor gyorsan fog menni.

-
xenom0rph
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
7 nap akkor van, ha új eszközről/böngészőből lépsz be, 15 ha ki/be kapcsoltad a steam guardot
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
De attól még meg tudod venni...amennyiben nincs meg az alapjáték, vétel után felrakod SteamGifts-re.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Teszteld le!

Dead Bits (Soundtrack);0,09 €
Megveszed a fiókon gift-ként. Utána kipróbálod, hogy jó-e? Ha megvan az alapjáték akkor a gift-et megtartod, ha nincs akkor feldobod http://www.steamgifts.com/-ra! -
Tom6
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Próbáld meg, hogy blokkolod, majd engedélyezed aki fel akar venni. Nálam is volt ilyen régebben, ez vált be akkor.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Akkor az utóbbi 360 napban vásároltál/aktiváltál rá valami játékot?
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Erre már írtam választ! #69672 csaba951
Szóval ez nem hiba, direkt van így! -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Böngészőből sem enged felvenni senkit. Hiba a barát hozzáadásakor.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Kész, már nem tudok mit tenni. Megpróbáltam a betaval, azzal sem jó. Mint, ha valami bug lenne. Valakinek, valami ötlet?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ja, hát igen, azt nem tudod gyorsítani.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Elvileg azonnal meg kéne jöjjön. Milyen email szolgáltatónál vagy?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Bizony.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én ezt a kérdést nem értem.
-
genndy
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Párszor már volt ez kérdés. Nem tudom miért gondoljátok hogy lenne bármi is. Röviden: már volt 10. szülinap is amit esetleg érdemes lett volna megünnepelni, és nem volt semmi.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
1) Azért a 12 kulcs és 122 kulcs bukó között igen jelentős különbség van ám!

2) A trade ablak kialakítása olyan, hogy kisebb képernyő felbontásnál nem fér ki egyben a képernyőre. Felül kipipálta a saját részt, a túloldal is a sajátját. Ráklikkelt a másik itemére, hogy rendesen megnézze, és előtte/utána használta a görgetés funkciót. Ekkor a képernyő nem frissült rendesen. A görgetés miatt a megerősítő gomb került az egérmutató alá, és erre klikkelt. Ő meg azt hitte, hogy csak a másik itemére kattintot.
Lehet, hogy valami extra lassú gépet/laptopot/tabletet használ, és ezért volt lassú a frissítés.
A lényeg mindenesetre az, hogy ez egy szabályos trade volt, mert mindenki oda klikkelt ahova kellett. Az más kérdés, hogy a fórumtárs nem ezt látta, mert a saját rendszere nem frissítette rendesen a képernyőt, a kiadott parancsokat viszont elfogadta.

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
ilyeneken nem gondolkodsz el előre, hogy miért akar valaki 25 ezer forinttal a piaci ár alatt adni neked valamit?
-
maross
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
support, es remelhetoleg van screenshotod arrol, hogy mit igert erte es nem azt kaptal, utana pedig ima. es mint mondtak, olyan nincs hogy masodik ok nelkul ezt elfogadta, ezzel nem probalkoznek supportnal. Olyan van, hogy megnyomod a trade-et a vegen, eszbekapsz, lelovod az egeszet még a folyamat alatt, de a trade teljesult.
-
warcat
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem való neked ez a cserebere úgy tűnik,tudod,vadász,te szopni jársz ide...
Egyébként ott a chat ablak,még jóval kisebb értéknél is alap lenne,hogy beírom mit cserélek mire ("we are trading: Blood Steve's Legendary E-Penis Mark III N-lube21inch Edition for 122 tf2 keys")
Másik fél vakkant egy beleegyezést,és máris van mire hivatkozni,mert most maximum gyanús körülmények alapján kellene visszaállítania a cserét a supportnak -
ayo
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
nincs ilyen sajnos és az ilyet nem nagyon adja vissza a support mert rendes csere történt. ettől független írhatsz nekik hátha
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
olyan nincs, hogy pipára elfogadja, ha cserél egy itemet, akkor törlődik az összes pipa. ezt te nézted be. support talán segít, de max. méltányossági alapon.
szerk: ja, és a mai csillagpeti díjra a közönség téged jelölt
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Kb 5 perc alatt buknál le.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Első kép nem lett jó.
http://kepfeltoltes.hu/view/140725/Scammer..._www.kepfeltoltes.hu_.png -
genndy
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem fognak semmit visszaadni. Vettél egy hátteret magadnak Marketen jó drágáért, de egyébként teljesen legálisan. Az hogy egy harmadik oldalon te mire cserélted volna, az őket nem érdekli.
Felesleges azt mondanod hogy feltörték az accodat, mert nem igaz és ezt ők is egy pillanat alatt tudják.starpeter: nem fogják feltörni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A steam support ezzel nem tud mit csinálni. Palira vettek, sajnos így jártál. Tedd fel marketra hátteret, bukóval biztos elviszik. (nem mindegy hogy teljes összeget bukod vagy csak egy részét.)
Amúgy sem tudom ki hitte azt el, hogy egy több mint dupla annyiba kerülő kést ilyen áron megkapsz.
(#68406) wjbhbdux
20cent? WTF? Akkor mifaxért vette meg 45 euróért???
-
BigBlue69
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Tenyleg de tenyleg ne haragudj.. De Te ebbe jartass vagy..h a francba nem tunt fel h ilyen nincs?
-
regener
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Akkor megnézik az ip címeket és ugyanúgy letojnak.
-
Edorn
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Lehet, hogy rosszul értem... Te 49 euróért vettél egy darab háttérképet??? Amit végül meg sem kaptál?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Biztos hogy nem, miért adná vissza?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
jó biznisz ez a háttérkép felvásárlás

starpeter: ha nem valami biztonsági résektől hemzsegő több éves böngészőt használsz, vagy internet explorert windows frissítések nélkül, akkor máshogy nem fognak a gépedhez férni.
-
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
mondják, volt 75-ösben. Lehet lesz megint, fogalmam sincs, sajnos senki se jós

-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Lekéstél róla... volt már 75% nemrég... de ha türelmes vagy néhanapján előfordulhat még ilyen.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szia!
Korábban (reggel) a Steam Store-ban 75%-ért volt kapható, ha vársz lecsaphatsz rá tuti megint újra
-
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
7 kulcsért lehet találni már
-
bul07
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
És a használatáért nem kaphatok VAC bant , mert rákeresve dobot pár steam fórumot ahol azt írták hogy volt aki kapott. Mi igaz ebből?
Privátba küldenél egy letöltő linket , mert nem akarnék valami fiók lopó programot letölteni
-
K.ichigo
csendes tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
nekem is ugyan ez van csak nekem 3 dayz -ből 2 tűnt el de sokan írtak hogy a steam szarakodik és pár óra vagy 1 nap és újra ott lesz
-
De4d
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Azt másnak címeztem, így gondoltam értelmesebb külön

-
csana
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Na most én is valami hasonlóra várok sajna. Mármint supportos reagálásra. Tőlem az egy hete aktivált Assetto Corsat vették ki a játtékaim közül (TF2 kulcsokért cseréltem szintén). Picit kómás voltam mikor írtam a ticketet, és magyar felületű steam-ről küldtem képernyő mentést, amin látható a csere. Remélem nem lesz gond...
-
warcat
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem,csak amit adtál érte a trade ablakban ahol átvetted a Rust-ot,de nem azért mert ez jár neked,hanem ahogy említik is,gesztus a vevőszolgálattól.
Ahogy sejteni lehetett,csalással vették az ajándékot(lopott hitelkártya, vagy csak chargeback).Mellékhatásként a piacra kirakott tárgyaid is visszakerülnek a tárolódba.
Felhívják még a figyelmedet,hogy a hasonló esetek elkerülése érdekében tartózkodj olyan üzletektől,ahol jelentősen eltér a cserélt dolgok értéke - ahogy maross is írta korábban annyiért nem lehet Rustot venni,vastagon áron alul adja - disznóság van a dologban
-
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nagy mákod van ezzel, hogy így álltak hozzá

-
maross
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szerintem azt kapod vissza, amit a giftert adtal az ominozus tradeben.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Milyen giftet, a Rustot? Azt nem fogod visszakapni, azt írják, hogy csalással vásárolták (az akitől kaptad), ezért eltávolították az accountodról.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Állj bosszút rajtuk, és töröld a steam accountodat.
-
Assimilator
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Hónapok kérdése.
(viccen kívül) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Várj, valami válasz FOG jönni.
-
genndy
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mindenképpen adj tájékoztatást a fejleményekről

Agyzuzo: nem vagy teljesen normális
, de tényleg jópofa a szöveg, kíváncsi vagyok mit reagálnak. -
BigBlue69
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha robot választ kapsz küld el mégegyszer

-
törölt tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Figyu a steam-nél is többnyire kockák dolgozni(az más kérdés milyen, geek kocka vagy gémer kocka
), de szerintem érteni fogják. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Halál komolyan mondom - nyugodtan küldd ki azt amit írtam, csak írd át benne a játék nevét.
Gebasz nem lesz belőle, még az is lehet, hogy segítenek. 
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szerintem meg tök jó lett! Ha emberhez kerül, akkor ezt a jegyet tuti kinyomtatja majd, meg körbeadja a kollégáknak!

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Dear Gabe,
My Half-Life 3 Special Edition gift mysterously disappeared from my inventory last night while the moon was shining with a particular pale and orange light and I was having a great good night sleep dreaming of my wonderful gaming experience of tomorrow. I was shocked by this the next morning (almost drowning in my chocolate milk which I was having from my Freeman mug) while I was trying to activate what was already missing like it was never existed. Please have pity on my pathetic soul and give my gift back before it is too late and Xen dominates our beloved planet.
Kindest regards,
freeroam12 -
tomsolo
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Gimme ma gift back. ASAP.

-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szerintem mehet is a hibajegy a Supportnak, hogy eltűnt egy gift az Inventorydból. Mindenképpen küldjél egy képet a traderől, amelynek során rendesen lekönyvelték az Inventoryba. Meg, hogy eltelt azóta több mint 8 óra, adják vissza ízibe!
Inventory -> More -> View Inventory History
-
szami777
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
De amúgy simán lehet, hogy a steam a ludas, nekem is tűntek el már dota 2 kulcsok hosszú órákra a raktáramból. (itemek megmaradtak, ráadásul a csere előzmény mutatta, hogy megkaptam őket)
-
maross
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
nem veszunk rustot negy kulcsert, mert ennyiert nem lehet megvenni. csodak nincsenek, csak tanulsagok.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Akkor is offline-nak mutatja az ember, ha a kliensben nem, de a böngészőben be van lépve. Én pl. majdnem mindig offline vagyok és böngészőben Marketozom. Az üzeneteket viszont ilyenkor is megkapom, tehát ha akarok, akkor tudok válaszolni a megkeresésekre.
Hogyan továbbra nincs sok ötletem, mert eddig csak egyszer vertek át (és ebben szerintem a Steam volt a hibás), a többi próbálkozót sikerült lepattintanom! Cserélgetni szinte csak a saját fiókjaim között szoktam, ami kell azt meg saját fiókról veszem meg.

Ha semmi üzenetet nem kaptál róla, hogy levették a fiókodról, akkor esélyes, hogy ez valami üzemzavar, pár óra múlva megcsinálják.
#63160 genndy
De igen, ez volt az, de a kiadó 1-2 nap után levetette a trade/gift zárat (hetekkel ezelőtt). Így ha most cserélt, akkor ez a dolog egyszerűen nem érinthette. -
genndy
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem az a játék ami régiózáras lett? Sőt rosszabb esetben még gift-záras is? Mert akkor keresztet vethetsz rá.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem írt ki valamit a steam, hogy baj volt a fizetéssel, ezért eltávolították a játékot?
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Azért én nem zárnám ki, hogy nem a Steam gyengélkedik megint... Ha 6-12 óra múlva sincs meg, akkor tényleg keresd meg az eladót!
-
eami
Topikgazda
válasz
Joe Swanson
üzenetére
cool, most már csak azt nem tudjuk melyik video, mit hogy csinált meg, és mi a válasz

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Választ kaptam a videó készítőjétől, szóval tárgytalan.
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Használtad közben másik gépről vagy valahonnan a steam-et?
-
dredbiro
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
erről beszélek,ez biztos pofára megy nála

-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Én nyáron raktam újra win-t és nem volt semmi kiesés.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mért ne tudnál?
Az op rendszer állapota nem befolyásolja a steaam fiókodat! -
SRII
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
fiuk ne rémisszetek meg! itt olvastam milyen jó a stema, és válasszam eme szolgáltatást! most meg olvasom (sokszor is a kelleténél) ,hogy nem megy, nincs kapcsolat lassú? hmm most ezek után is jó az ilyen alapú szolgáltatás? mert akkor inkább megveszem dvd azt a játékot azt nem kell azon idegeskednem ,hogy fizettem érte de nem játszhatok mert ez és ez a hiba vagy lassú .
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem, és a gift sem! Lásd #63149 csaba951!
-
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Már megint? Én mindig úgy járok, hogy örülök, ha hetedjére sikerül cserélni valamit.
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Kezdődik

gmg-playfire-nél minden harmadik ember ezzel küzd
Regisztrálva vagy mindkettőre, mindkettőnél ugyan azokkal az adatokkal? -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Megoldottam.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Politika szimulátor. Sem a politikát, sem a szimulátorokat nem csípem (csak a Pontifex és Bridge It, az jöhet), szóval számomra nem

-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Csak eddig nem használtam sose a steamtrade oldalt. De most már többet nem fogok szerintem közvetlen a steamtől vásárolni.

-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Már megvan köszi, 2 tf2 kulcsért sikerült.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Steam gift igen, a dobozos változat nem.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ezek privát szerverek, nem a Steam üzemelteti őket, hanem a csaló(k). Szóval nem kell már sehova küldözgetnie semmit, amikor beírod az adataidat.
Biztos rögtön letesztelik, hátha ki van kapcsolva a SteamGuard, és akkor már meg is van a fiók. Ha be van kapcsolva, akkor meg letesztelik a felhasználónév/jelszót pár nagyobb levelező szerveren. Sokat ugyanazokat az adatokat használják több helyen is. Ilyenkor ugrik az e-mail fiók is.

-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Azthittem valami profibb adathalász oldal lesz,amit megéri megvizsgálni,de az ilyet szerencsére könnyű kiszűrni.
Ha meg valaki nem olvassa a hozzászólásokat,és innen bemásolja az url-t,az magára vessen
-
cskamacska
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
comwunity

conmrunity - ez egyre jobb lesz, csöpp freudi elszólások benne
Mondjuk én még hihető(értsd: minden egyezett), Steam halászós oldalt nem láttam, emiatt legtöbbször a román vírus jut eszembe róluk.
Aki meg ismeretlentől elfogad CoD Ghosts-ot, az meg is érdemli. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zamery
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szerintem ne tegyél be adathalász linket a topicba, mert valaki nem olvassa el mit írtál és rákattint, vagy bemásolja, és aztán megjárja!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Jah, már inaktív az oldal.
-
Blaise
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem csinálják meg steam linkre, általában 1-2 betű az eltérés pl store.stearmpowered.com, amit az ember egy pillantás alatt nem vesz észre.
Magát a dizájnt pedig sajnos nem nehéz ellopni az eredeti oldalról.
-
Mate
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Küld el pm-ben és meglesem
Így nehéz válaszolni 
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pontosan milyen linket kaptál?
(Természetesen nehogy kattintható formában írd be ide)
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Anno többprofilos TF2 idlinghez nélkülözhetetlen program volt

-
Mardel
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ismerem a programot. De 3rd party program nelkul nem kivitelezheto a steam kliensben.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
CS 1.6-ban a server kereső nem jön elő leállás óta.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
2013.05.03-as tárgyait mutatja. Utánna már törölték őket.
De a másik profilja a durvább,ott pont 2000 db kulcs volt.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Market bot-okkal kapcsolatban ezt érdemes elolvasni: Link
I was able to make easy profit using this, about $100-$300 a day.
De végül bannolták: Steam support has deleted all my TF2 items, worth aproximately $10,000, including: 2261 TF2 keys, 52 salvaged crates, 3 craft #1's, 3 earbuds, a Max head and an Unusual (worth ~3 buds), and a couple of vintage timebreakers and a Dragonclaw hook (Dota 2 items), as well as adding a 52 week community and trade ban on those accounts. -
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Hát én pl esemény előtt bespájzoltam jócskán, két és fél szettnyire. Ebből hülye mód egyet elkraftoltam kíváncsiságból, bántam is

-
DJGABI
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
az nem steamrep [link] lesz? mármint magának steamnek tudtommal nincs ilyen jellegű rendszere... aztán javítsatok ki ha tévedek.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Dear Steam Support!
I've recently noticed that I've been flaged as a fraudulent trader (jó lenne azt a kifejezést ide írni, ami ténylegesen megjelenik, angolul). I don't know why is that, but a few days ago XY (gyerek neve és profil link) told me he would report me after an unsuccessful trade attempt. But nothing changed hands, therefore there are no grounds for his claims.
You can check the records, there was no transaction between us.In case someone else reported me, please provide details why I'm accused, as I would like to clear my name.
Waiting for your answer,
<aláírás>----
Ha később leírják, hogy tényleg ő volt az és paypal alapján, akkor meg majd megírod, hogy Te nem kaptál semmit, az ő szava áll a tiéddel szemben és ő nem tudja meggyőzően igazolni a szavát.
ha később mégis igazolja, akkor viszont nagyon érdekes lesz, mert utána majd a paypal-nál kell kopogtatni, hogy valami nem stimmel és elhúzodhat a dolog. a steam-esek meg nem túl rugalmasak, ahogy a korábbi példák mutatják. :S
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
továbbra se kaptál semmit paypal-on?
trade ablak volt egyáltalán nyitva köztetek?
vagy mire föl írja ki ezt steam? nem is cseréltetek semmit, amennyire ők (steam-esek) rálátnak, nem is volt tranzakció köztetek. vagy random bárkire azt mondom, hogy átvert, akkor megkapja ezt a flag-et?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Bakker... angolul kellene steam supportnak leirni a sztorit, meghozza ugy hogy kihagyod a PP-os eladást csak azt hogy felvett és beszéltetek és nem adtad és most ez van...
mod: vagy ugy ahogy felettem irjak, teljesen naivan, aztsetudodmivan...
-
eami
Topikgazda
válasz
Joe Swanson
üzenetére
írni kell steamnek, első körben megkérdezni hogy mi történt, mert nem tudod... mert hát nem tudod ténylegesen ki(k) jelentettek steamnek és pontosan miért.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Szabad kérdezni milyen böngészőt használsz? Csak azért kérdem, mert én is megnyitottam az oldalt, de semmit nem töltött le. Króm van a gépen.
-
törölt tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Töröld a letöltést .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de tényleg jópofa a szöveg, kíváncsi vagyok mit reagálnak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami