- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Sirandrish #110965 üzenetére
De akkor 2 alapjátékom lesz, az nem probléma?
-
válasz
Sirandrish #110924 üzenetére
Be ne verd
muhahaha
-
bepken
veterán
válasz
Sirandrish #110921 üzenetére
én gyűjtögetem, tartogatom őket ugyanúgy, mint a skineket meg ládákat...
néhány dolgot vettem még csak meg (főleg Steam Deck boot animációkat
) - ugyanúgy vagyok vele, hogy elfér az ott. később ki tudja, mire lehet majd még használni
-
Segal
veterán
válasz
Sirandrish #110921 üzenetére
Át lehet küldeni másik embernek.
Ha szeretnél érte drágakövet amit el tudsz adni a piacon irjegy privát üzit -
bepken
veterán
válasz
Sirandrish #110918 üzenetére
Steam-en a GYIK ennyit ír ezzel kapcsolatban:
"Nem tudok Steam családhoz csatlakozni.
Ha nem tudsz csatlakozni egy Steam családhoz, annak három oka lehet:
- Fióktevékenységed nem mutatja, hogy ugyanahhoz a háztartáshoz tartozol, mint a meglévő tagok.
- A fiókod még várakoztatási idő alatt áll, mert korábban egy másik Steam család tagja volt.
- A Steam család helyei még várakoztatási idő alatt állnak, mert korábban más fiókok foglalták el ezeket.Amikor csatlakozni próbálsz egy Steam családhoz, tájékoztatást fogsz kapni arról, mennyi van még hátra a várakoztatási időszakodból."
forrás: [link]
-
válasz
Sirandrish #110914 üzenetére
Eddig sem volt engedélyezett barátokkal, nem véletlen, hogy családi megosztásnak hívják és hívták.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sirandrish #108894 üzenetére
Én kb 1 hete intéztem visszatérítést, a kérdéses játékot bankkártyával fizettem és a steam megkérdezte hogy bankkártyára vagy walketre kérem a pénzt.
szerk.: ha már kérte a visszatérítést akkor a visszaigazoló email írja hogy hova megy a pénz.
-
bepken
veterán
válasz
Sirandrish #108894 üzenetére
attól függ, honnan fizette: oda fog érkezni a visszatérítés. (ha csak részben volt wallet fizetés, akkor is teljesen walletre megy, ha jól tudom)
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #101996 üzenetére
RDR2
Shadow of War Defi 4.15€-ért
2 szint téli kitűzőből
Matricák háttér
70 pont megy gabennek -
e=mc²
őstag
válasz
Sirandrish #101967 üzenetére
Felvettelek. Köszi.
-
asuskiddd
tag
válasz
Sirandrish #101958 üzenetére
Először a küldetés mellett "Effekt felvétele" gombra rá kell kattintani, és utána jelenik meg a Hangulatjel-választóban Room Effects néven.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #101896 üzenetére
Hát nekem ez nem akar összejönni.
Hívj meg egy barátot játszani Indíts el bármilyen többjátékos játékot, nyisd meg a Steam Átfedést (alapesetben Shift+Tab), majd nyisd meg a barátlistát, kattints jobb egérgombbal egy barátra és válaszd a Meghívás váróba lehetőséget
-
Serpiko
addikt
válasz
Sirandrish #101896 üzenetére
Igazad van na.
-
Krogoth
senior tag
válasz
Sirandrish #101552 üzenetére
Alternatíva: ArchiSteamFarm
-
Spet
addikt
válasz
Sima Idlemaster már rég nem működik, helyette használd az Idle Master Extended verziót.
-
Serpiko
addikt
válasz
Nekem sem megy sajna, de a megoldás engem is érdekelne.
-
szami777
addikt
válasz
Sirandrish #94037 üzenetére
Van ilyen opció a steamen, hogy ha belépsz játékba, állítsa le a letöltést, csak azért kérdeztem, mert ha idle mastert futsz, akkor is úgy látja steam hogy játszol is kilövi a letöltést. A legegyszerűbb, ha a beállításokban beállítod, hogy menjen a letöltés akkor is, ha belépsz egy játékba, bár nem tudom, hogy emiatt állt-e le neked mindg.
-
tomsolo
addikt
válasz
Sirandrish #94033 üzenetére
mert talán sok dolog történik egyszerre azon a vinyón -
-
szami777
addikt
válasz
Nem futtatsz idle mastert közben?
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
Lehet a szerver foglalt esetleg? Talán más kijavít.
-
Zolás
addikt
válasz
Sirandrish #93974 üzenetére
Steam inventory helper. [link]
Pont azt tudja amit szeretnél. Kijelölöd a kártyákat, beállítod hogy az éppen aktuális árra tegye fel mindet, és mikor végzett csak megerősítened kell a telefonon. -
Urguru
aktív tag
válasz
Sirandrish #93974 üzenetére
Steam Inventory Helper én ezt használom.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sirandrish #90148 üzenetére
Van topikja is, bar nem nagyon porog. En megvettem Indigogo-n. Holnap kezdodik ujra egy beta teszt.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sirandrish #90145 üzenetére
van jó kis kereső: meg nem jelent + hack and slash + mmo = 1 találat
-
Out
addikt
válasz
Sirandrish #90145 üzenetére
1. Külön nem szokott, de beleesik az Őszi szélbe, ami a héten fog indulni.
2. Sajnos nem tudom. -
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #89553 üzenetére
nekem x360 vezeték nélküli is van meg 2 steam controller is. x360 már vagy 3 hónapja be sem volt kapcsolva, elég jól lehet már használni a steameset is. Sokat finomítottak rajta. ha már x360 akkor én inkább a vezeték nélkülit javaslom. sokkal kényelmesebb úgy.
-
kemotox
addikt
válasz
Sirandrish #89553 üzenetére
Szerintem is az az igazi. Szaré hugyé beszerzed bárhonnan, bármikor. Ebay szarásig van alkatrészkkel, ha esetleg pimpelni támadna kedved, vagy csak simán elkopott valami és cserére szorul.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Sirandrish #89549 üzenetére
Ha van Bluetooth a gépedben (vagy nem zavar a microUSB kábel), egy PS4 gamepad is jó választás lehet InputMapperrel. A D-pad sokkal jobb, mint az X360-on.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Azt is vedd figyelembe, hogy a sztímes cuccra még rájön a szállítási költség is, ami biztos nem egy plusz ezres.
Az X360 a legjobb választás szerintem is, én inkább a vezetékes változatot támogatom, legalább az elemmel nem lesz probléma, de persze ez egyéni preferencia.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Nekem van X360-as, XOne-os és Steam-es is, régen volt Logi F730-asom is (ami ugye a PS3-asra hajaz). Ezekből 95%-ban az XOne-ost használom, egyszerűen az a legkényelmesebb, legjobb és leginkább kompatbilis mindennel... A Steam-es jól testreszabható, de én az istennek se tudom megszokni, szóval az nagyon kérdőjeles. Amúgy nem rossz, de én azért picit tologatnám rajta a karokat-gombokat, mert pont nem kényelmes, míg az XOne-os igen.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Sirandrish #86860 üzenetére
Azóta nem piacozgatok én se. Ha nem kell nekik az a pár cent amit elvonnak akkor nem. Úgy si csak cardokkal bizniszelgettem, meg ha esett valami CS.GO-ból, de az esetek 99%-ban úgy is kitűzőket raktam össze a bevételből.
-
bager13
aktív tag
válasz
Sirandrish #86862 üzenetére
Figyelj! Küld át nekem az összeset! Nekem nem okoz gondot felrakosgatni.
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #86860 üzenetére
ja és akkor azt még észre sem vetted ezek szerint hogy a mailes verzióban ki sem kerül rögtön majd csak 15 nappal később
-
NyMRooD
őstag
válasz
Sirandrish #86857 üzenetére
Mobilos authentikátorral valamivel egyszerűbb, ott az appon belül kell megerősíteni a piaci dolgokat.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Sirandrish #86857 üzenetére
Hála a túlzásba vitt biztonsági intézkedésekeknek amik már inkább szivató intézkedések.
-
scabi78
senior tag
válasz
Sirandrish #86177 üzenetére
Oda is adnám szinte bárkinek, csak az a baj, hogy az a steam fiókom nevét használom az originen is...
-
SityiSXT
őstag
válasz
Sirandrish #85904 üzenetére
Pedig a Nagy Steam Bibliában is ott van - Gaben 25:17 részt keresd.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish #85902 üzenetére
Az már nem számít többé. Abban a blaszfémikus pikoszekundumban amikor megvetted a konzolt, már eladtad a lelked az ördögnek.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish #85888 üzenetére
Áruló!!!
Perma bant!!!
-
Franklin
addikt
válasz
-
BigBlue69
őstag
válasz
Sirandrish #85883 üzenetére
Vegyél cs:go vagy tf2 kulcsot (inkább cs:go-t, valami non-vanilia-t) és szórd el azt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Sirandrish #85895 üzenetére
Ezt is kitaláltam
Remélem a mai vizsgakérdéseimet is így kitaláltam xD
-
sagem
addikt
válasz
áruló
-
Agyzuzo
addikt
válasz
a WiiU-t tökéletesen megértem, na de PS4??? ÁRULÓ!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Sirandrish #85890 üzenetére
Még van remény
Amúgy fogadjunk hogy az új Zelda miatt döntöttél WiiU mellett
-
Out
addikt
válasz
Az a baj, hogy Te nem tudod azt, hogy igazából mire is van szükséged, mert csak a pénzt látod. Mi kívülállók pontosan tudjuk, hogy neked semmi szükséged a WiiU+PS4 kombóra, így csak a pénzed dobtad ki az ablakon. Legközelebb mielőtt hülyeséget akarsz vásárolni, aminek semmi köze a Steamhez, légy szíves és kérdezz rá itt a topikban, hogy megveheted-e. Így csak kinevetteted magad....
-
djculture
félisten
válasz
Jókor találtad ki mikor a legdrágább árak vannak a steam-en, év végén még érdekelt volna engem is most nulla akció van horror árakkal.
-
maross
nagyúr
válasz
Nagyon betaraztal mindenfelet, es hirtelen igy abbahagyod? Elfogyna az a 40euro karacsonyig, ha nem egeto, inkabb tartsd meg, hatha meggondolod magad.
-
eami
Topikgazda
válasz
Sirandrish #85409 üzenetére
megy bármivel (elvileg), azonban beállítani csak big picture módban lehet és a beállítások is csak big picture módból indított játékoknál él (tök mindegy hogy steames vagy sem).
-
genndy
addikt
válasz
Sirandrish #85172 üzenetére
Kezdőlap > Fiók > Licencek és termékkulcs-aktiválások
Aztán böngészőből copy-paste. -
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish #85172 üzenetére
A neve ala van irva, hogy "fanatikus tag". Szerintem kezzel irta.
-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish #85038 üzenetére
Mert olyan kis sunyi fejed van az avataron!
Egyebkent mikor lesz felfedve az osszes hatter, azt tudja valaki? (holiday sales)
-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish #85035 üzenetére
Nem hiszek neked!
-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish #85033 üzenetére
Profil/profil szerkeszete/Orszag megadasa
A harmadik sor. -
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish #84995 üzenetére
Pofonegyszeru sracok.
Ha nincs a profilodon orszag beallitva, nem vagy a listan.
Nincs semmi ordoguzo technika a hatterban.
Akkor is rajta lehetsz ha meg nem kerestel ra sajat magadra. -
Arkennys
addikt
válasz
Sirandrish #84659 üzenetére
ha van erre agilitása és pénze, hajrá pörgesse hatezerig
-
Arkennys
addikt
válasz
Sirandrish #84652 üzenetére
Akkor épp az a fura kb ha az ember kártyáit nem ő veszi meg az ipari craftoláshoz
lol. Akkor ma is tanultam valamit, lövésem nem volt róla, de mondom megkérdezem, legyen minek örülni nekem is
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Sirandrish #84656 üzenetére
Hát ha ez örömet okoz neki, miért ne csinálná?
Mondjuk a market mérlegére kíváncsi lennék...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #84652 üzenetére
Ennek tényleg nincs más dolga mint kitűzőket craftolni. Tegnap 77x szinten volt.. Most mikor linkelték 791en..most ráfrissítettem és már 794...
-
válasz
Sirandrish #84491 üzenetére
1 szintlépés 700 felett azért nem jön ki 3 humblicsomagból , átlagban 70 badget-et kell kraftolni egy szintlépéshez , ami szintenként 450-480 kártyát jelent, tehát alsó hangon a köztük lévő 60 szint nem kevesebb mint 2400-2500 kártyát kíván, ami átlag 8-10-12 centes kártya áron számolva kicsivel több mint egy BTA valamelyik fillérbaszó oldalon.
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #84491 üzenetére
Nem beszélve az internetjéről. Majdnem 1GB/s le és feltöltés...
-
válasz
Sirandrish #84121 üzenetére
Linkeld már be a profilod!
-
válasz
Sirandrish #84119 üzenetére
OFF: Viszont, és mindenkinek!
ON: Hol lehet megnézni, hogy néz ki a sale-s kitűző?
-
nepszter1
addikt
válasz
Sirandrish #84101 üzenetére
-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish #84090 üzenetére
Tudom mire celzott. De o mindig morog.
-
válasz
Sirandrish #84086 üzenetére
Nagyon beteg!
-
bul07
nagyúr
válasz
Sirandrish #83929 üzenetére
Első két órába mindet futtatja majd utána egyesével farmolja a kártyákat, nézd meg a kitűzőknél hogy rendesen számolja a játszott órákat
Én azért aktívan nem játszanék mellette , tehát ha játszol steam-es játékkal akkor ne fusson a program
-
FLATRONW
őstag
válasz
Sirandrish #83865 üzenetére
Úgy látom az előttem hozzászóló meg is magyarázta, hogy hogyan is működik a mai automatizált világ.
-
kemotox
addikt
válasz
Sirandrish #83865 üzenetére
Jah ne is mondd
Húú basszus, várom már azt a korszakot, ahol mindent számítógépek csinálnak, full automatán. Ja várjunk csak..
-
válasz
Sirandrish #83787 üzenetére
Azt jól olvastam anno, hogy idén elvileg már nem lesznek flash sale-ek? Azaz az elejétől kezdve a maxos kedvezményt kapja meg az adott játék?
-
bul07
nagyúr
válasz
Sirandrish #83599 üzenetére
Ezek a kártyák jan. 2-ig(vagy 3-ig) lesznek forgalomba akkor eltűnik mind
Szoktak hullámvölgyek lenni nem kicsit
Tavaly is ez volt hogy alacsonyról egy kicsit felcsúsztak, és mikkor mindenki elkezdte kapni akkor napról napra egyre kevesebbet értek
Így mikkor beindul a kártya hullás érdemesebb eladni őket és ha jól jön ki a lépés a végén harmad áron meg lehet venni a kitűző kirakásáhozAmúgy szerintem idén irreálisan(vagyis eddigiekhez képes) alacsony lesz a kártyák árra
Bár én abba bíztam hogy nem így lesz(#83600) tupacamaru
Na ez kizárt
Tavaly kezdés után nem kicsit estek be a kártya árak , ha jól emlékszek előtte való nap ilyen 0,23-0,25€ voltak, és mikkor megindult a kártya hullás én nem úgy mint pár éve hogy napi egy , hanem kettő is , hirtelen levágott az ár ilyen 0,17-0,18€ ársávba
Erre emlékszek mert én buktam vagy 4-5€ az áresés miatt, hiába vettem időbe, és ne adtam el utolsó nap -
tupacamaru
veterán
válasz
Sirandrish #83599 üzenetére
Amikor elkezdődik a hajcihő akkor fel szokott menni 50-60 cent körüli értékre is. Remélem most is emelkedik majd az értékük.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Sirandrish #83595 üzenetére
Azok gondolom akik kitűzőket raknak ki kapnak és kiteszik marketre... már lehet venni a piacon is ezeket.
-
htc07
addikt
válasz
Sirandrish #83542 üzenetére
Jó nagy mák, tiszta profit
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #83466 üzenetére
2000 Ft körül lehet szürke boltban találni MW2-t, BO1-et és MW3-at is.
-
válasz
Sirandrish #83468 üzenetére
MW2 volt szvsz a legjobb, az ugye már 6 éves játék. Én 4 éve hagytam abba de csak azért mert már tele volt moddolt szeróval, csalóval... hadd ne folytassam.
-
válasz
Sirandrish #83466 üzenetére
Én most szoktam le, első COD óta vettem őket, de az utolsó 3-4 rész szar volt, a legújabbat meg sem vettem már. Mondjuk nem bántam meg.
-
válasz
Sirandrish #83462 üzenetére
Talán 15-20 item esett, ládák esnek inkább, de nem nagyon szoktam velük törődni, az a 3-4 cent annyit sem ér meg, hogy eladjam.
Meg van most ilyen fejlődős rendszer, hogy 2 szintenként (asszem) is drop van. De az sem ad értékeset. Anno azért kezdtem el a dotát meg a cs-t is, hogy profitáljak.. csak nem olyan egyszerű.
Tény, valaki kinyit egy ládát, egyből kést nyit, én meg már 25-30-at kinyitottam, nem lettem pluszban semmivel, de még X-ben sem. Hát nagy mák kell hozzá. De igazából nem izgat nagyon már, ha kell valami megveszem aztán ennyi.
shaddy1027: Heti 3-4? Talán egy héten tudok játszani 5 órát... talán HA 2 esik, abból is az egyik láda. Aki az egész hetet végigjátssza annak biztos nagyobb drop van, de nem mindenki cs-zik egész nap.
-
shaddy1027
tag
válasz
Sirandrish #83462 üzenetére
Heti 3-4 item esik mindenkinek, ezek lehetne ládák vagy fegyver skinek. Kést egyedül láda nyitásból fogsz tudni szerezni. Akciós játékot bőven megéri megvenni mert hamar visszahozza az árát és onnantól csak hasznod lesz belőle. Csak ha akciós a játék hatványozottan megnő a csalók száma a játékban és hamar kiégetik az embert.
-
válasz
Sirandrish #83460 üzenetére
Hát... nem vagyok nagy CS-s, talán 150 órám van benne, de az alatt a legértékesebb drop amit láttam talán 2 euros volt.
-
válasz
Sirandrish #83458 üzenetére
Eshet is akár nagyon értékes skin. De kés nem eshet.
-
csaba951
veterán
válasz
Sirandrish #83454 üzenetére
★ StatTrak™ Butterfly Knife | Fade;369,63 €
Csakhogy szörnyülködjél! Ezért a késért a héten valaki tényleg kifizetett 384,08 €-t. Egyébként tök ugyanazt tudja, mint a játékban alapban lévő kés, csak ez sokkal dögösebben néz ki!Volt olyan fórumtárs aki 1 hét játék után poénból nyitott egy ládát (pár euróér) és egy kb. 160 €-s item volt benne. Ment is eladni!
#83455 NetTom
Köszönöm! Minden információs morzsa jól jön! Avagy a Steam adatokat gyűjt rólunk, akkor mi is gyűjtsünk adatokat a Steam-ről! -
válasz
Sirandrish #83454 üzenetére
Ez egy olcsó skin. Van egy két skin ami 1000 euró felett van bőven. De nem muszáj megvenni, kieshet bármikor de szerinted mekkora esélye van?
-
válasz
Sirandrish #83452 üzenetére
Semmi ilyen, csakis kinézet.
-
genndy
addikt
válasz
Sirandrish #83415 üzenetére
Nem kap pluszpéldányt akinek már megvan valami, úgyhogy erre ne számíts.
-
Spet
addikt
válasz
Sirandrish #83401 üzenetére
Minek elmelkedni? Akcijos lesz fogd es vidd
Na meg persze kartyak kituzok, megismetlem KITUZOK!!!
-
Hangm4n
tag
válasz
Sirandrish #83392 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sirandrish #83392 üzenetére
dec 22 - januar 4
-
djculture
félisten
válasz
Sirandrish #83373 üzenetére
kb 3-4 nap
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #83377 üzenetére
Addig még egy rossz vásár + a refund is belefér.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #83375 üzenetére
Igen, az elbírálás elég gyors, de utána azért már annyira nem sietnek. Pár nap azért így sem rossz a Steam supportot ismerve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #83373 üzenetére
Pár napig, ahogy a legutóbb is írtam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #83356 üzenetére
Pár nap.
-
genndy
addikt
válasz
Sirandrish #83351 üzenetére
Mégse jött be a South Park?
-
djculture
félisten
válasz
Sirandrish #83351 üzenetére
A sarokba a nevedre klikkelsz a fiók részleteit megnyitod és ott a vásárlási előzmények, ott rá klikkelsz az adott játékra és a onnantól látni fogod mit hogyan.
-
alratar
addikt
válasz
Sirandrish #83089 üzenetére
az nem.
De eegyy 33% tud feljebb menni. -
KubanitoS
veterán
válasz
Sirandrish #83089 üzenetére
Max karácsonykor, a jelenlegi szélben ezek az árak maradnak végig.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Sirandrish #83063 üzenetére
Csütörtök este szvsz.
-
Assimilator
őstag
válasz
Sirandrish #83072 üzenetére
Kepzelem:
"
- Szevasz Jozsi! Hat ize, az van, hogy ma este nem tudok menni melozni.
- Miert?
- Mit miert? Mit miert? SteamSale ba*d meg!
"
Sale teljes idejere fizetett szabi, keretcsokkenes nelkul. -
csaba951
veterán
válasz
Sirandrish #83072 üzenetére
Nem nagyon kell összetörnöd magad! Végig ugyanazok az akciók lesznek, flash/daily sale-ek nélkül. Bőven ráérsz vásárolni hétfő estig! Na jó, a fennakadások miatt hétfő délelőttig!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max