Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#84801) cskamacska válasza alpihun (#84789) üzenetére


cskamacska
addikt

New Vegas a jobb történetben, és elmegy felfedezős bohóckodásra. Bethesda játékai mint a sima F3 és a Skyrim kiválóak nagy felfedezős túrajátéknak, de elég gyenge a fő és több melléktörténet is, van néhány erősebb mellékküldetés, de az egészet nem menti. Szóval 1 szavazat New Vegasra.
Sőt ha már 7-8 euró körüli tételeknél tartunk(mivel kb 2 éve a Bethesda kitalálta hogy mostantól nem 5 euró lesz a teljes Fallout csomagok akciós ára, hanem 6.79€ szigorú -66%-ban :((( ), akár vethetnél egy pillantást az Obsidian(New Vegas fejlesztői) legújabb Pillars of Eternity játékára is.

Funstockdigital.co.uk Pillars of Eternity - Hero Edition 8.79 font DEC-COUPMAIL-HOT20 kuponnal

Fantasy a környezet és izometrikus a megjelenítés, de rendes jól megírt a cselekményszál, és igazi oldszkúl RPG játékmenettel büszkélkedhet. :R

Joci93: A War-Z nem kimondottan rossz játék, a fő gond az vele, hogy a Day-Z sikere után ő volt az első a 12 egy tucat fénymásolt gagyi klónok közül, így egy nagyon picit jobban össze lett csapva mint a többi kukaszökevény. De kérdezd meg ben-t az ügyben, ő még meg tudja különböztetni őket. :))

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#84802) micafighter válasza cskamacska (#84801) üzenetére


micafighter
nagyúr

Mitől lesz valami oldszkúl rpg? :)

(#84803) Diopapa válasza cskamacska (#84801) üzenetére


Diopapa
addikt

Szvsz Divinity agyonveri a POE-t .. :B

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#84804) Edorn válasza nonsen5e (#84800) üzenetére


Edorn
aktív tag

Nálam a WinAuth-al nem megy a csere. Még a legújabb béta változattal se. Nem érkezik meg bele az elküldendő függő ajánlat.

AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE RX580 4GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu

(#84805) bul07


bul07
nagyúr

Miért nem tudom egy email címre kétszer ugyan azt az játékot ajándéknét elküldeni?

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#84806) 1m1s


1m1s
tag

Helló!
Ezt a karácsonyi masnis megoldást hogy lehet eltüntetni?Már nem aktuális, meg amúgy is elég érdekes vele a profilom. :D
Köszi!

(#84807) sagem válasza 1m1s (#84806) üzenetére


sagem
addikt

Majd a sale végén eltűnik valszeg:)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#84808) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Végül beadtam a derekam és csináltam egy mobil autentikációt. A telefonomra még mindig nem vagyok hajlandó felrakni, ezért a Winauth programot használom helyette. Működik is szépen.

A következő a kérdésem:

Ha ezt az opciót választom és ezzel kb lekapcsolok minden gépet és mobil eszközt a Steam accountról (kivéve azt a gépet, amelyről ezt a folyamatot indítottam), akkor ez nem fogja kinyírni a Winauthot (vagy akár a mobil applikációt) is?

Normális esetben leválasztás után minden eszközt újnak fog felismerni és kapnék egy e-mailes kódot, amivel be tudnék lépni. Gondolom most már lemondhatok az e-mailezésről, hiszen erről szól a mobilos azonosítás, de ha a leválasztással leválasztja a Mobil appot és ezzel a Winauthot is, akkor mégis hogy lehet bejelentkezni?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#84809) Assimilator válasza KubanitoS (#84808) üzenetére


Assimilator
őstag

En komolyan nem ertem, mi ez a hatalmas app-ellenesseg? Aki kicsit is torodik a Steam profiljaval, tradel, kartyazik, beszelget stb. Annak tok hasznos ha van a telefonon egy Steam app. En legalabbis szeretem melohelyen bogaraszni a dolgaimat. :) De nem akarok most haborut elinditani, csak az en szemszogombol ez kicsit fura.

(#84810) KubanitoS válasza Assimilator (#84809) üzenetére


KubanitoS
veterán

Teljesen lényegtelen a kérdésem abból a szempontból, hogy mit is használok authentikációra. A winauth kb ugyanaz, mintha telefonon használnám a progit. A kérdésem mindössze annyi, hogy ha minden eszközből kiejelntkezek, akkor vajon az appból nem jelentkezik majd ki? Csak azért merült ez bennem fel, mert belépéskor ugyanúgy szükség volt az e-mailes megerősítésre. A mobil app pont ezt váltja ki, tehát feltételezem új eszköz esetén kell majd a generált kód, de ha az új eszköz maga az app, akkor ugye nem fogok kapni kódot, mert ahhoz be kéne lépni, amihez kód kéne. :DDD Teccikérteni?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#84811) Redneck válasza Assimilator (#84809) üzenetére


Redneck
veterán

Steam Windows Phone app mikor lesz?
Esetleg csak a Windows 10-es várható?

mntn: Detto. Az egyetlen app ami hiányzik Droid után.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#84812) [Prolixus] válasza KubanitoS (#84810) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ő nem is a kérdésed szempontjából írta amit írt, hanem a kommented ezen részére reagált: "A telefonomra még mindig nem vagyok hajlandó felrakni"

Amúgy szerintem a legbajosabb az egészben az, hogy ha elveszíted azt a kódot amit kapsz, akkor csúnyán beszoptad. A mobilos steamapp már egész használható szerintem.

Na meg persze, eléggé wtf hogy nincs winmobile rendszerre. Oké, hogy a piac kis százaléka, de ez akkor is olyan "a kisebbség meg megkaphatja" attitűd a Valve részéről. Gaben a sok dollármilliójából igazán felvehetett volna még pár programozót aki megírja meg karban trtja az appot.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#84813) mntn válasza Assimilator (#84809) üzenetére


mntn
tag

Ha lenne Lumiara Steam app már tenném is fel, de mivel nincs ... :O

(#84814) Assimilator válasza KubanitoS (#84810) üzenetére


Assimilator
őstag

Ertem, de ez nem igy mukodik. Ha felrakod telora az appot akkor kapsz egy e-mailt koddal. Azzal erosited meg telefonon a belepesed. Ez egy sima Steam app. Majd ennek az appnak lesz egy Steamguard opcioja. Ott pedig at tudod allitani e-mailrol telefonos megerositesre. Semmi gonoszsag nincs benne. Ha jol ertelek.

Prolixus tokelesen latja egyebkent amire gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#84815) KubanitoS válasza Assimilator (#84814) üzenetére


KubanitoS
veterán

Akkor másként fogalmazok. Ha felteszem a telefonra az applikációt, majd az asztali Steam kliensben kiválasztom azt a funkciót, hogy kapcsolja szét az összes eszközt, amelyből be vagyok jelentkezve a fiókomba, akkor nem fogja szétkapcsolni a telefonos android klienst is és ezzel a steam mobile authenticatort is?

Mert ebben az esetben ha én be akarok lépni a telefonomon a steam kliensbe (amely egyben az authenticator is), akkor kérni fogja a mobil app kódját, amihez ugye előbb bent kellene lenni a programban. Ergó a szétkapcsolással kizárom magam az authenticatorból.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#84816) bul07 válasza [Prolixus] (#84812) üzenetére


bul07
nagyúr

Ezért kell több helyre menteni
Én csináltam szöveges fájt ahova kiírtam, ezt feltöltöttem egy felhőbe, és még emailbe is elküldtem magamnak, két gépemre is mentettem, így egyből két email fiókba levélként is megvan meg egy felhőbe, meg két PC-n
És még telefonon képernyő mentést is csináltam a kódról ami szintén ment a felhőbe

Na hogy ennyi helyről elvesszen szinte lehetetten

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#84817) sagem válasza [Prolixus] (#84812) üzenetére


sagem
addikt

Nem a pénz az akadály, hanem az, hogy Gabe nagyon nincs jóban a redmondiakkal, a Steam gépek sem véletlenül Linuxosak, igaz, elég hamar dugába dőlt (vagy legalábbis leállt) a nagy Win ellenes forradalmuk:)

Anno a win8 debütálásakor Gabe ilyesmiket nyilatkozott "Szerintem a Windows 8 egy katasztrófa a PC ipar minden résztvevőjének", azóta csak még jobban gyűlöli a picipuhát, akik meg mondjuk szintén nem váltották meg a világot a saját áruházukkal, pedig azóta már win10-nél járunk:)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#84818) alratar válasza Redneck (#84811) üzenetére


alratar
addikt

Szerintem soha sem lesz steam app WP-re!

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#84819) wjbhbdux válasza KubanitoS (#84815) üzenetére


wjbhbdux
veterán

miért kapcsolnál szét bármit? az végszükség esetére van, ha telefonos appod van akkor lehetetlen hogy rajtad kívül belépjenek. bár ha gépen tartod, és behatolnak akkor mindjárt nem lehetetlen..

sagem: akkoriban az volt a terve a Ballmer által vezetet MS-nek, hogy a Windowson csak a Windows appstoreban vehető programok fussanak.. ha ő maradt volna, akkor a win10 eléggé másképp festene, ez ellen kellett lépniük a saját OS-el és a DX12 alternatíva Vulkannal, szerencsére az MS vezetőségét is rendbetették azóta és most nincs rá akkora szükség, de tartaléknak jó lesz.

Gabe jóban van velük. Nem láttad, hogy az Xbox app hivatalos bemutatóján a Steam is fent volt a gépen, kirakva a tálcára?

[ Szerkesztve ]

/s

(#84820) Assimilator válasza KubanitoS (#84815) üzenetére


Assimilator
őstag

Ezt meg nem probaltam. De eleg fura lenne, ha ilyen konnyu lenne kizarni sajat magad. Szerintem akkor e-mailben kapsz kodot. De talan mas mar probalta es konkret tapasztalatot tud megosztani.

(#84821) KubanitoS válasza wjbhbdux (#84819) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ez még mindig nem válasz a kérdésemre.

Assimilator: Steam fórumon is megkérdezem majd, hátha tudják.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#84822) sagem válasza wjbhbdux (#84819) üzenetére


sagem
addikt

Szerintem az még nem jelenti azt, hogy jóban van velük, csak simán üzleti érdek, pl. az Apple bemutatójára is elmentek a Microsoft emberei az Office portját promotálni, hogy az milyen jó az Apple eszközökön:))

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#84823) [Prolixus] válasza bul07 (#84816) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Én is mentettem felhőbe, még befőttes üvegbe is elraktam meg minden, de maga az alapjelenség a problematikus szerintem. Protezsálnak egy alkalmazást, ami hiperszuper biztonságot ad meg minden, csak éppen ha egy kódot sikerül elkavarnod, akkr kvázi game over. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem lenne feltétlen jobb ötletem. Inkább azt, hogy ezt az egészet fakultatívvá kellene tenni, mert jelenleg aki használja a marketet, annak kb. kötelező a használata. Persze cserébe mondjuk a support is lehetne megosztott.

Az meg hogy Newell éppen pacsizik a Microfossal vagy sem.... Most komolyan, ez érv? Ha esetleg tényleg emiatt nincs winphone-ra app, akkor ez nem érv, ez kőkeményen infantilis kicsinyes bugyuta gyarlóság. Mintha mondjuk Üzbegisztánba nem szállítana gyógyszert a Richter, mert az üzbég góré megdugta a Richteres vezérigazgató feleségét. Totál nonszensz.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#84824) #58000384 válasza wjbhbdux (#84819) üzenetére


#58000384
törölt tag

"a Windowson csak a Windows appstoreban vehető programok fussanak"

Ezt a marhaságot honnan szedted? :D Szerinted hirtelen kidobták volna az egész Win32 API-t az ablakon? Még Ballmer sem álmodott ilyet. A cél a tabletekkel és mobilokkal azonos felület és alkalmazásbolt volt a 8 idején is. Ennek része a Win32 és az UWP is.

Egyértelműen nem az az akadálya a WP-s (vagy W10M-es) appnak, hogy nincs ki programozzon a platformra. Akár az iOS appot is nagyon könnyen tudnák portolni, arra van a Bridge.
Gabe tojik az egészre, a mobilos thread tele van WP-s posztokkal, az egyiknél éppen több, mint 3000 hsz van. Erre például a magyarázós szövegben elfelejtettek kitérni.
Nekem, mint végfelhasználónak ez előnytelen és bizony nem tetszik.

Nemrég olvastam, hogy a Rise of the Tomb Raider is érkezik a Windows Store-ba, mi lesz itt? Dagobert bácsi játéka is 1400 HUF a Steamen, miközben MS-éknél 300 forint :D Ebből idővel nagyobb durcázás lesz. App meg nem.

[ Szerkesztve ]

(#84825) [Prolixus] válasza #58000384 (#84824) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Hát ez az, racionális magyarázatot nem lehet találni arra, hogy miért nincs winphone-ra app. Erőforrás lenne hozzá, és ezek szerint sokba sem kerülne. Akkor?

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#84826) warcat válasza [Prolixus] (#84825) üzenetére


warcat
veterán

Amíg nem dől el a Steam machine meg oprendszer sorsa,nem akarnak senkit a win felé terelni,mert ott van microfos boltja Steam helyett.
Win 10,a Dx12 erősen lékeli ezt a hajót(Valve gyenge pontja),nem nagyon tudnak visszavágni,de cserében ők sem segítik a winphonet,ami meg Microsoft gyengélkedője

EA: It's in the crate!

(#84827) cattus válasza [Prolixus] (#84825) üzenetére


cattus
őstag

Mert semmi sem ösztönzi őket, hogy megcsinálják. Sajnos világszinten még mindig nagyon kicsi a részesedése, az alkalmazást elkészítése meg ígyis-úgyis pénzbe kerül (hogy ez most sok, vagy kevés, mindegy). Ha nem muszáj nekik valamit megcsinálni, akkor nem is fogják.

Do the thing!

(#84828) bul07 válasza [Prolixus] (#84823) üzenetére


bul07
nagyúr

Igen ha nem lett volna kvázi kötelező akkor sose telefonoztam volna, én még az email-es hitelesítést se igényeltem

Amúgy szívás is lehet ez a telefonos app egyik havernak egy szoftveres bug miatt factory resetet csinált a telefonja most a vásár közepén, oké hogy megvolt a kódja meg minden de így is kapott tiltást

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#84829) Vertigo18 válasza bul07 (#84828) üzenetére


Vertigo18
addikt

Egy fontos információ!!!
Ha a telefon azt kéri, formázd az microSD kártyát, mert esetleg nem megfelelő a fájlrendszer amivel formázva lett azelőtt, ne nyomj a "Formázás"-ra, mert valamilyen oknál fogva "wipe user data"-t csinál, ezzel alaphelyzetbe állítva a telefont, letöröl mindent - nem csak az SD kártyát állítja alaphelyzetbe!

Részlet a Note 2 topik összefoglalójából... :B

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#84830) alpihun


alpihun
senior tag

Köszi mindenkinek, New Vegas ultimate edition lesz.

A steam walletre bankkártyáról feltöltött pénzzel egyből lehet vásárolni vagy itt is van valami párhetes várakozási idő mint minden más steames kereskedelmes cuccnál? Mert a pénz egy része már a walleten van és pótolni szeretném csak, 10 euróval, s felosztani se tudom a játékokat úgy, hogy egy részét walletről, másikat meg direkt kártyáról veszem, mert akkor walleten marad s épp nullázni akarom.
Tehát konkérabban: 5.8 van walleten és 10-et töltenék, hogy vegyek egy 9 (bioshock sorozat) és egy 6.8 eurós játékot, még ma.

[ Szerkesztve ]

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#84831) [Prolixus] válasza warcat (#84826) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Hát nemtom, ha én éppen win mobile-t használnék, és lenne rá steam app, nem kezdenék el egy egyből wint rakni a nem létező steam masinámra (alapból az menne rajta, mivel a Steam OS egy nagy nulla jelenleg), meg nem változtatnám meg a szokásaimat olyan téren, hogy ezentúl csak a winstore-ban vásároljak.

Viszont ha win mobile-e használnék, amire ugyebár nincs app, akkor nagyon pipa lennék, hogy a steam ráerőlteti a felhasználókra ezt a hitelesítő programot, a market funkciókat erősen korlátozza ha nem használom, de baszhatom, mert ha akarnám se tudnám használni. Ebben az esetben esetleg megfordulna a fejemben, hogy leadok az abbéli igényeimből, hogy minden játékom egy helyen legyen (steam), és elkezdenék mondjuk a gog platformon játékokat venni, főleg, hogy a Cd Projekt red amúgyis sokkal szimpatikusabb, minta Valve.

Pont azt akarom kinyögni, hogy winnel való kompetíció,meg kisebbség ide vagy oda, szerintem a Valve ezzel sokkal többet árt magának mint használ. Persze ahogy látszik, én magamból indulok ki.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#84832) #58000384 válasza [Prolixus] (#84825) üzenetére


#58000384
törölt tag

Talán félnek attól, hogy végül annyira megindul a dolog, hogy valóban konkurenciája lesz a WinStore a Steamnek. A Google szintén, csak ott a Bing lehet az egyik oka.

Mondjuk ezek az unalmas részletek a felhasználót nem izgatják, csak azt látni, hogy a Valve nem készít appot, pedig tehetné.
Ez a hallgatás a karácsonyi incidensről is aranyos. A fórumon írták, hogy az esetlegesen kikerült lakcím, telefonszám, email cím, a kártya utolsó 4 számjegye és a vásárlási előzmények alapján lehet, hogy a support segít "visszaszerezni" az adott fiókot. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mindenesetre maga az eset és a hozzáállás elég gáz.

cattus: A Linux részesedése desktopon 1% körül stagnál hosszú évek óta, Steamen szintén (jelenleg 0,98%), mégis beleöltek nem kis pénzt. Ez nem erről szól.

(#84833) wjbhbdux válasza #58000384 (#84832) üzenetére


wjbhbdux
veterán

kártyának csak 2 számjegye látható a profilon, ami kevés ilyesmihez. azért nem mondanak semmi továbbit, mert egy hiba elismerésével jogilag támadhatók lennének. Biztos szívesen részleteznék és elnézést kérnének, csak akkor lecsapnának a varjak.

[ Szerkesztve ]

/s

(#84834) csoli31 válasza alpihun (#84830) üzenetére


csoli31
aktív tag

A vásárlásnál nincsen várakozási idő (ha nincsen valamilyen gubanc). Nem kell miatta a walletre töltened pénzt. Egyszerűen a vásárlásnál a wallet opciót állítod be. A fennmaradó összegnél meg majd kéri a kártyád adatait (automatikusan).

"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc

(#84835) #58000384 válasza wjbhbdux (#84833) üzenetére


#58000384
törölt tag

Szerintem nem kell hivatalosan elismerni ahhoz, hogy jogilag támadhatók legyenek. Mindenesetre egy ekkora jelentőségű vállalattól az ember elvárná, hogy hivatalosan is nyilatkozzon, illetve hogy ne közösségi moderátorokra bízza a fórumposztot (egyik kedvencem az volt, hogy Facebookon úgyis publikusan megosztod ezeket az adatokat, szóval csend).

(#84836) alpihun válasza csoli31 (#84834) üzenetére


alpihun
senior tag

De ha én mégis először walletre tölteném a pénzt, tudom azt utána egyből használni?
Makacs vagyok.

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#84837) csoli31 válasza alpihun (#84836) üzenetére


csoli31
aktív tag

Persze. Igaz nem értem miért ragaszkodsz a wallet feltöltésére (de ez legyen a te dolgod)

"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc

(#84838) Assimilator válasza #58000384 (#84835) üzenetére


Assimilator
őstag

Viszont a hivatalos elismeressel a perek 100%-at bukna a Valve, igy meg azert van eselyuk a matekozasra.

(#84839) Healbacsi


Healbacsi
őstag

Sziasztok.

Nem olvastam vissza, lehet volt szo hasonlo esetrol, mint amirol kerdezni szerettem volna.

Nezegettem az akcios jatekok kozott egy Endless Legend Collection kiadast, aminel azt irja, hogy darabonkent 17.47 euro, a csomag 20.39 euro. Marmint a csomag dragabb, mintha egyenkent vennem meg a tartalmat.

Most vmi nem jo, esetleg beneztek vmit, esetleg a csomag tartalmaz vmit, ami a collection listaban nincs benne, ami emel a koltsegeket?

(#84840) [Prolixus] válasza Healbacsi (#84839) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Nem néztek be semmit, egyszerűn bundliba drágább a kollekció, mintha külön-külön vennéd meg. Sajnos nem ez az első eset, ilyenkor nyilván azt a prekoncepciót használják ki aljas módon, hogy "bundleban olcsóbb szokott lenni, mint külön külön".

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#84841) Assimilator


Assimilator
őstag

Az milyen franko mar, hogy csinaltam 5 trade offert. Utana jott egy inventory fagyas. Most pedig mindre azt irja, hogy az itemek nem elerhetoek. Csereajanlatok megszakitva.
Kit gyujtsak fel? :DDD
Tokomnek van mar kedve mind az 5-t ujra megcsinalni. :D

(#84842) cskamacska válasza Diopapa (#84803) üzenetére


cskamacska
addikt

"Divinity agyonveri a POE-t.."

Háromszor annyiba is kerül.. :P Jóember 7-8 euróért néz játékot, csak nem ajánlok neki 27 eurósat. :)

karak_22: Maradjunk annyiban, hogy mivel a Win 8, a Metro felület, az egyesített Store, meg úgy általában az egész modern (és most az univerzális ;] ) app ökoszisztéma sem úgy hasított ahogy tehette volna, az egész Win32/desktop kukázás már csak spekuláció szerencsére. Viszont az irány adott volt, és ha véletlen a dolog beindult volna, nos, valószínűleg "nem álltak volna a piac akarata ellen" :U , és a Win10-en már csak Store-ból letöltött DX12-t megkövetelő univerzális appokat csodálnánk csempék alól kikandikálva.. Őgabensége lázálmait(meg az enyémeket is :B ) valóra váltva. ;]

Healbacsi: Megesik hogy az egybecsomagok árát nem igazítják a darabonkénti leárazáshoz. Teljesen tipikus, hogy a csomag más(nagyobb vagy kisebb) leárazást kap. Itt viszont az a helyzet, hogy a Steam rossz végösszeggel számol, lehet hogy egy korábbi árleszállítást nem számolnak bele.

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#84843) Diopapa válasza cskamacska (#84842) üzenetére


Diopapa
addikt

Ennyiért vettem Kinguinon, igaz GOG-os..

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#84844) wjbhbdux válasza Diopapa (#84843) üzenetére


wjbhbdux
veterán

meg lopott ;]

/s

(#84845) [Prolixus] válasza cskamacska (#84842) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Nope, a steam nagyon is jól számol. A csomag drágább, mintha összelegóznád. A csomag ára akció nélkül 60 euró, míg ha akció nélkül a tartalmát külön-külön összeveszed az valami 47 euró. Ez nem elszámolás, max elírás. Annak persze csúnya. Én inkább az átbaszás szót használnám rá. Persze a Valve mossa kezeit, mindenki utánaszámolhat, hogyan jár jobban, az árakat is meg tudja nézni. "Reflexből a csomagot vetted? Így jártál, ráfizettél, máskor nézd meg jobban." kb.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#84846) Diopapa válasza wjbhbdux (#84844) üzenetére


Diopapa
addikt

3-at vettünk, mindegyik jól van köszöni :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#84847) wjbhbdux válasza [Prolixus] (#84845) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Erre van a refund.

[ Szerkesztve ]

/s

(#84848) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

Hivatalos állásfoglalás a múlt héten történtekről.

tldr aki érintett azt megkeresik majd hamarosan és leírják neki hogy mije került ki.

/s

(#84849) alratar


alratar
addikt

A steam kliens hova menti le a jelszót?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#84850) [Prolixus] válasza wjbhbdux (#84847) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Aha, és miért is vennéd észre, hogy anyagilag rosszabbul jártál a csomaggal? Villog majd valami ingame üzenet? Aligha. Persze, az pozitív dolog, hogy ilyen tévedést is lehet így korrigálni. Már ha valaki észreveszi.

Ahogy írtam is, az is igaz, hogy az ember nézzen utána a dolgoknak, mielőtt megvesz valamit. De azért lássuk be, erősen véleményes dolog az, hogy ugyanazok a dolgok csomagban többe kerülnek, mint külön-külön. A"minimum" az lenne, hogy ugyanannyi, de általában olcsóbb szokott lenni.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.