Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6299) adster válasza Butcher-HUN (#6294) üzenetére


adster
tag

Semmi különös, csak azért írtam, mert nem feltétlenül azonos színezettel állapítottuk meg a hasonlóságot a két típus között.
Te nyilván úgy értetted, hogy magyar viszonylatban, az adott körülmények között van olyan jó a Soproni, mint a Heineken. Ez valóban így van, mint ahogy Fásy Ádám van olyan jó énekes, mint Fekete Pákó.

Én leginkább a különbség mértékének (illetve hiányának) megállapításánál lennék kicsit határozottabb, bár te valószínűleg kicsivel előkelőbb helyre lőnéd be a Heinekent íz ügyileg.

Szerintem ne tedd! Ha a Sopronit nem tekintjük különleges sörnek, akkor a Heineken még kevésbé az.
Nem igazán vagyok egy sörsznob, társaságban gyakran iszok hasonló kategóriájú söröket, már csak az áruk miatt is, de egy kezemen meg tudnám számolni, hány üveg Heinekent ittam életemben. Éppen azért, mert a világon semmivel sem tartom különbnek egy Sopronitól, így ha a minőségi sörfogyasztás reményében eszközölt plusz anyagi ráfordítás egy Heineken megvásárlásában testesül meg, annak értelme legalábbis erősen megkérdőjelezhető számomra.
Kétlem azonban, hogy a Heineken célközönségét a minőség szempontjai motiválnák e típus kiválasztásánál, csupán egy általuk túlértékelt, elit sörként tekintenek rá. Attól azonban fényévekre van... :)

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.