Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5801) NoLF válasza looser (#5799) üzenetére


NoLF
addikt

nem is csodálom. nem tagadom, kicsit összevissza volt nekem is, node én 2004ben kaptam, akkor még úgy olvastam, mint kisgyermek a képregényt. biztos van azóta jobb kötet is...

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#5802) looser válasza NoLF (#5801) üzenetére


looser
addikt

Félre ne érts, így, ismeretlenül nem akarom lebecsülni, felteszem így is ezer dolog lenne benne, amit nem tudok, csak ahhoz húzós az ára, hogy belecsapjak egy ilyen review után. De azért tanulom a mesterséget :-)
A Narziss-féle Sörgyártás kissé (erősen) szakmai, úgyhogy csak átfutottam, de a Vogel-Wolfgang-féle Házi sör készítése egész jó :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5803) jegenye77


jegenye77
addikt

Szombaton jó nagy hülyét csináltam magamból. :B
Történt ugyanis,hogy beszaladtunk az asszonnyal a spar-ba az esti mulatságra egy kis "üdítőért".Már épp zárt és gyorsan kapkodva pakoltunk a kosárba ami kellett.Én meg közbe lestem,hogy milyen sört is kellene venni.Ilyenkor általában a jól bevált Henit szoktam inni de most gondoltam ha látok valamit amit még nem kóstoltam akkor veszek abból is.
És hát meg is láttam a Guinness dark-ot 4-es csomagolásban 667-ért.Mondom az elég akciós és 3 csomagot be is dobtam a korárba.Aztán a pénztárnál mikor álltunk még gondolkoztam is,hogy miért ilyen olcsó ez a "prémium" kategóriás sör.Mikor fizettünk már rájöttem,hogy mekkora hülye vagyok.Hát persze,hogy darabja volt 667! :Y

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#5804) DelArco


DelArco
aktív tag

Nekem ez a soros konyv van meg ami szerintem nem rossz:
[link]
Persze mar a neten googlizva is van annyi info ami boven tobb mint amennyit barki tudni akar

Tegnap egy ilyet ittam innen
Nem rossz hely batran ki lehet probalni. Azert a sor nem volt a legjobb de erdekes volt es szepen mutat az uveggyujtemenyeben :)

Youth hides the key to salvation

(#5805) (ÉN)közPONT válasza jegenye77 (#5803) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Én is jártam így de az csak 1 üveggel esett meg mert rosszul volt beárazva :) gondoltam ,hogy 399 pénzt megérne...asszem 699 volt amúgy :DDD

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5806) jookomak


jookomak
őstag

Deák téri smatch-ban 769-ért láttam tegnap giniszt. Inkább lecsavartam a egy Leffe brune-t 469-ért. Vettem még 6 doboz kozelt 155/db áron, és háááát, Leffe után nem esett olyan jól. Nyomorult dolog külföldi sört itthon gyártani. Tényleg nem olyan, mint kint.

(#5807) adster válasza DelArco (#5804) üzenetére


adster
tag

A Michael Jackson könyvet egyébként milyennek találod? Az ára egy kicsit húzós ahhoz képest, hogy azért nem egy kódex terjedelmű. Belelapozni sajnos nem tudtam, mert le volt fóliázva és még időben leállítottak a biztonsági őrök... :D

Gondolkodom rajta, hogy beszerzem. Ami egyébként még ennél is jobban érdekelne, az szintén Michael Jackson egy korábbi szerzeménye, ami itthon a Kovács Gábor - Vétek György nevével fémjelzett Magyar sörlexikonnal együtt jelent meg, ennek Nemzetközi sörlexikon a címe. Rendkívül nehezen, vagy talán már egyáltalán nem beszerezhető, akárhogy kutatom.

looser: A sörök enciklopédiája nekem is megvan, szerintem sem olyan rossz az, a legszembetűnőbb tulajdonsága számomra is a kevésbé aktuális jellege volt, a sörök fotói (a magyarok kivételével) elavultak, újabb keletű sörökről egyáltalán nem esik benne szó, nyilván azért, mert azokról nem is írt már a szerző. A cikkben hivatkozott hibák némelyike egyébként szerintem helyes értelmezéssel nem okozna problémát.
Abból a mondatból például, hogy „így született meg a felsőerjedésű ale”, szerintem még nem következik, hogy a szerző arra céloz, hogy lenne alsóerjedésű ale is, csupán az ale típus legfőbb jellemzőjének kiemeléséről és összehasonlításképpen való feltüntetéséről van szó az előtte hivatkozott spontán erjedéssel szemben. Az más kérdés, hogy tartalmilag rendben van-e a dolog.

Az viszont már érdekesebb, hogy a magyar sörökről szóló jellemzés mintha az adott típust gyártó vállalat marketinganyaga lenne. :)

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#5808) DelArco válasza adster (#5807) üzenetére


DelArco
aktív tag

Igazából én ajándékba kaptam így az mondom jó vétel volt. :)
Tényleg nem olcsó könyv szóval meg kell gondolni mielőtt megveszi az ember.
Amikor megkaptam elkezdtem olvasgatni az alapokat de az egyes nemzetek söreit taglaló fejezeteket nem olvastam el rögtön. Inkább csak arra használom ha megyek például Németországba vagy Csehországba vagy bárhova akkor elötte megnézem mit ír róla a könyv. Érdekes dolgok vannak benne de nyilván 10x több infót találok fél óra googlizással. Viszont ha meg ebből indul ki az ember akkor minek venne bármilyen könyvet. Én azért szeretek olvasgatni megfogható könyveket is ez például nagyon szépen néz ki jó kézbe venni.

Youth hides the key to salvation

(#5809) Traxx válasza jegenye77 (#5803) üzenetére


Traxx
őstag

Tesómék nyáron dettó így jártak :D :( Ráadásul eléggé csalódás volt nekem az a sör.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#5810) jegenye77 válasza Traxx (#5809) üzenetére


jegenye77
addikt

Szégyen-nem szégyen én kértem,hogy sztornózzák.Sajna most nem engedhetek meg magamnak ilyen drága sört.Pláne nem 12db-ot. :B
Így nem tudom milyen íze van. :(
Helyette Staropramen lett + egy kis diópálinka. :DD

[ Szerkesztve ]

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#5811) koxx válasza jegenye77 (#5810) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Öntsd fel a hamutálat egy pohár barnasörrel, kb olyan :D

(#5812) looser


looser
addikt

jegenye77: :-)) Én még időben visszahúztam a kezem :-)
jookomak: azokat biza elég drágán mérték, de a Leffe így is még jó, a származását (is) tekintve :-)
adster: értem és biztosan izgalmas is lenne, csak ennyiért inkább 2 hónap internet a Diginél és addig mindent elolvasok :-)) Kerestem egyébként torrentboltban, de nem sok sikerrel ;-)
DelArco: gugli nálam is és sokezer oldal foglalkozik sörrel, angolul is megfelelően értem a dolgokat, de közben azért szótárazok. A bemutatókat örömmel olvasom, de empirikus lény lévén az egyéni felfedezésnél meggyőzőbbet nem tudok :-))

Rájöttem egyébként, hogy a ratebeer, beeradvocate stb. leírásai ugyan lefedhetnek objektív dolgokat (illat, íz), de hogy a legjobbnak kihozott sörök néha nem egyeznek az ízlésemmel, arra kezdek rájönni. Újraittam nemrégiben - üvegből - a Borsodi Búzát és a zöld Edelweiss-t és mindkettő egész jó volt, az Edel magasabban, de a BB-nek sem kell szerintem félnie, szerintem a bátrabb korianderhasználat és ha kapna egy kis keserűnarancsot (curacao) és elfelejtenék a kukoricát (tényleg, mi a túróért használják ilyen lelkesen a tömegsöröknél?...), akkor erősebb mezőnybe léphetne, nekem legalábbis bejött. Az Edel pedig csak búzamalátát használ a négy német alapon kívül, amiből szerintem igazán jó sört kreáltak.
Múlt sz-cs-p Balcsin voltam és előtte hezitáltam, de mosogatólé (ehhe, ez a név rajtamarad a Valentins Heffeweiss Dunkel-en :-) helyett öt palack Edel lett a társam, három Staroval és két Démonnal, de utólag bántam kicsit, jobb lett volna csak a búza, nagyon rákattantam :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5813) NoLF válasza jegenye77 (#5810) üzenetére


NoLF
addikt

csakis extra cold, és csapolva érdemes, másképp nem igen ér sokat, max a foreign extra :)

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#5814) (ÉN)közPONT válasza NoLF (#5813) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Ilyet én még itthon sajnos nem láttam :-/
Elég szerényes a sörkínálat hazánkban...leszámítva azt a néhány kis boltot akik tartanak ezt azt .. :(

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5815) jookomak válasza (ÉN)közPONT (#5814) üzenetére


jookomak
őstag

Ezzel azért nem értek egyet. Ha akar az ember, igenis tud sok féle minőségi sört venni, akár nagyáruházakban, akár spéci boltokban. Emlékszem haverral anno azt csináltuk, hogy bementünk az auchan-ba és megvettünk egy csomó külföldi sört, aztán végigkóstoltuk őket. Asszem 2004-ben volt ez, már akkor asszem 13 félét próbáltunk ki, mert többre nem volt pénzünk. Az egész tevékenységet elneveztük "világ sörüli út"-nak :)

(#5816) (ÉN)közPONT válasza jookomak (#5815) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Igen ezt értem...sok a nyugati sör de sok a kommersz nyugati sör...jójó ebben az is benne van ,hogy mi átlagban sajnos nem 2500-4000 euro-t keresünk :(

Az jó kis buli lehetett :) 5letes ...Ebből a Német túra egész jól megvalósítható :K

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5817) looser válasza (ÉN)közPONT (#5814) üzenetére


looser
addikt

Dehogynem láttál, sőt nemrégiben jártál is ott! (Jedi mozdulat) :D

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5818) (ÉN)közPONT válasza looser (#5817) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Ennyire vak vagyok?....degááz :) ez már az öregség ! ..THXTHX ..alkalmasint veszek belőle 1 üveggel :K
Komolyan nem verte ki a szemem !

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5819) looser válasza (ÉN)közPONT (#5818) üzenetére


looser
addikt

Ne viccelj, velem is ez volt a Csakajósörnél, elsőnek csak dörzsölgettem a szemem, pedig azért egy sima bécsi kisközérthez képest elenyésző a választék. Szóval vissza kell menni :-))

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5820) (ÉN)közPONT válasza looser (#5819) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Hehe...azlesz !
Valamelyik nap próbálok arra keveredni :)

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5821) koxx


koxx
MODERÁTOR

Srácok, holnap irány az Interspar [link]
47.oldal alsó sor ami minket érdekel. Azt hiszem beparkolok az IFA-val :D

Ez a Corsendonk Christmas jóféle? Lehet már ittam csak nem rémlik.

[ Szerkesztve ]

(#5822) looser válasza koxx (#5821) üzenetére


looser
addikt

Bizony jó a Corsendork Christmas! Kettőt már betöltöttem a 6-os pakkból, a többivel várok a kolléga szülinapi partyjára :-)
Egyébként ha a pohárra nincs szükséged, a Sparnál van a 0,75-ös 1500-ért, az pont ugyanannyi, mint a 6-os; itt ugye 1,5l kerül 3000-be.
Beparkolok én is, bár csak egy röpke négyesre :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5823) (ÉN)közPONT válasza koxx (#5821) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Koxx
Köszi az infót !!!!!!!! :R :R
Guldenből 4et fogok venni asszem..
Az a sör egy csoda !

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5824) looser


looser
addikt

Nohát, tegnap este már nem volt erőm leírni, de munka után ellátogattam a Pivo sörözőbe, s az ötféle csapolt sört egy-egy korsóval végigkóstoltam. Hát nagyon jól éreztem magam, talán nem kell mondani :-)
Kis ajánló, szokás szerint :-)

Elsőnek a Jihlavai Krampusz nevű, ünnepi alkalomra - s évente csak egyszer - főzött sötét lager söre, kis vörös szőlővel megbolondítva. Tényleg rózsaszín a habja (szolidan), az ízén pedig nagyon figyelni kell a szőlőízre, halványan érezhető, igazán kellemes sör sok komlóval; ez egyébként a többire is igaz.

A második választott a Bernard szűretlen világos lett, nagyon jó és élénk világos sör sok közepes komlóval; az ízeket szokás szerint nem tudom beazonosítani :-) de tényleg jó sör.

Harmadiknak a Hollót ragadtam magamhoz és őszintén mondom, ott éreztem elsőnek (na nem egész életemben) hogy ezt a barnát szintén nagyon jól eltalálták, bár érdekes módon nem a kávézaccos agyonpirított vonal, amiért én odavagyok, ez egy gyógynövényes, alacsony szénsavtartalmú és jó hidegen engem a Kofola nevű üditőitalra emlékeztetett; nagyon itatja az embert, annak ellenére hogy harmadiknak ittam, ez fogyott el leghamarább :-) Ez olyasféle sör nekem, amit nem akarok kizárólagosan inni, de jó, hogy van és ráteszi a koronát a lager/pils vonalra, amit egyébként legtöbbet fogyasztok. Szóval tényleg nagyon jó :-)
Ja és a habja... Szép, nagy és puha (fehér) kakaóhab, szívem szerint az egész arcomat beledugtam volna :-))

A negyedik lett a kedvencem, ez a legolcsóbb söre a Pivo-nak, a neve Morvaföldi sörpincesör és egy nagyon jól eltalált szűretlen világos. Sokféle ízt éreztem benne, egyik sem tolakodó, egyszerű, tiszta, beszélgetős-kártyázós sör :-) Talán a Mályi Ászok Világos volt rám még ilyen hatással, nekem bejött.

Utolsónak maradt a Barna Lázadó (fel is ötlött bennem tinédzserkorom kedvenc zenekara, az Ossian :-) bár ott a dalszöveg egy 'ok nélkül lázadó'-ról szólt, ez a sör okkal lázadhat hogy túlpontozták a ratebeer-en, mert nagyon közepes és vizes barna, de talán éppen ezért jól iható. Nagyon enyhe pirítás, sok zöldkupakos, alacsony ásványianyagag tartalmú ásványvíz és kész is van. Nem rossz, tényleg, de messze a csúcstól.
Oops, most olvasóm ezt a barna lázadót, kissé fura, de mindenki arra asszociál amire csak akar :-))

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5825) adster


adster
tag

Engem pont a pohár miatt érdekelne (persze nem kizárólag), csak az tart vissza, hogy 6 darabos. Egyet már hoznak nekem belőle, így plusz 6 darabért nem szívesen adnék pénzt, pedig nagyon hangulatos lenne úgy az a pakk egyben. Csak már így is van annyi jelölt, amik csak a kóstolásra várnak, hogy 6 db ugyanabból a sörből most nem fér bele...:)

Apropó, képet nem tudjátok, mikor lehet már feltölteni? A hétvégi hat tesztalanyról szerettem volna, de azóta sem lehet. Pedig remekek voltak. ;)

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#5826) (ÉN)közPONT


(ÉN)közPONT
senior tag

Tegnap az interspaarban láttam literes Amstelt....pezsisüvegbe volt vagyis jellegére olyan üvegben volt...asszem 600 pénzért.

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5827) jookomak válasza (ÉN)közPONT (#5826) üzenetére


jookomak
őstag

Hú, de rég ittam amstelt. Nem is emlékszem már, hogy milyen. Igaz, alig láttam mostanában valahol. Újra kéne kóstolni, úgy rémlik anno ízlett. Piros is, zöld is, meg a barnájuk is bejött.

(#5828) (ÉN)közPONT válasza jookomak (#5827) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Itt Óbudán az Eurocenterben láttam a literest :)
Hát én is régebben ittam ..

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5829) pohár


pohár
félisten

skacok, a mostani Metro újságban akciós néhány jobbfajta sör, melyiket érdemes beszerezni? :R

serek

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5830) jookomak válasza pohár (#5829) üzenetére


jookomak
őstag

Delirium, La trappe, Barbar, ebben a sorrendben. Blanche -ot asszem ittam már, semmi extra a többi belga búzához képest, San miguel meg nem sörgyártó nemzet söre, szóval felejtős.

(#5831) pohár válasza jookomak (#5830) üzenetére


pohár
félisten

az áruk milyen? elfogadható?
a San Miguelt nem akartam már kivágni, de gondoltam hogy nem egy hűdenagy valami lehet, de nem rondítom el a képet hogy ott egy fehér lyuk :D

ha max két pakk jöhetne szóba, melyik kettőt vennéd meg? a Barbárt nagyon dicsértétek ahogy visszaolvastam, ez a fajta Delirium nem tudom milyen ízű, a Blanche-t ngabor dicsérte nagyon, a La Trappe-t meg egy másik srác, nem tudom már mi volt a neve

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5832) jookomak válasza pohár (#5831) üzenetére


jookomak
őstag

Én a klasszikusabb söröket szeretem. Ami már nagyon összetett, sok íz jelen van benne, az nekem már kicsit sok. A delirium az én ízlésvilágom, az egyik leghíresebb, legjobban promótált belga sör. Nem a legjobb, de tipikusan az egyszer meg kell kóstolni. Ha nem sok belgát ittál, talán még inkább ajánlható, nem egyből túl extra, de azért magán viseli a főbb jegyeit a belga világnak.
A barbar nekem pl. már túlzás lenne, valamint lehet elég édes is. A la trappe pedig tradícionálisabb belga barna, igen kellemes.
Az áruk korrekt, sajnos a minőséget meg kell fizetni. Ha nem kéne, folyamatosan Orval-t vedelnék, amit Radebergerrel kísérnék.

(#5833) koxx


koxx
MODERÁTOR

Beszerző körutam sikerrel járt :) arra figyeljetek, hogy csak 4-esével vásárolva él az akció.

Katt

szerk: mit ne mondjak, szerencsére nem álltak tömött sorokban az emberek a pult előtt :D

[ Szerkesztve ]

(#5834) (ÉN)közPONT válasza koxx (#5833) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Guszta de nagyon !
Gulden + Satan kapásból jöhet :) asszem tartok 1ó szünetet és én is veszek :)

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5835) adster válasza pohár (#5829) üzenetére


adster
tag

Igazából egyik sem különösebben akciós még a pakk-kiszerelés ellenére sem.

Nagyjából ugyanott van az áruk a nagyobb sörös webshopokban-boltokban, bár ha mondjuk egy Sparhoz viszonyítjuk, akkor esetleg igen.

Nem értem, hogy miért nem mondjuk pohárral adják, vagy valami, beraknak 4-5 ugyanolyan sört eredeti áron. Legfeljebb a karton az, amit ajándékba kapnánk. Nyilván egyébként nem nagyon gyártanak (vagy csak nem importálunk) ilyesfajta kiszereléseket.

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#5836) (ÉN)közPONT válasza adster (#5835) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Drágító tényező a díszpohár szerintem..azért ritka az olyan csomag... :F

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5837) pohár válasza jookomak (#5832) üzenetére


pohár
félisten

eddig csak szőke és barna Leffét ittam, meg egy Hoegaardent, ezek ízlettek, amúgy nem is vagyok sörös egyáltalán, csak ezeket a belga söröket kóstolgatom sorba, és mivel vidéki vagyok, a netről rendelős móka kicsit drága lenne, Debrecenben az InterSparban melyik van, melyik nincs, így egyszerűbb megvenni

adster... az ízükhöz hogy viszonyulsz?

koxx... na látom te is csíped a Le Trappe-t és a Barbart, tudnál írni pár szót az ízükről?

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5838) koxx válasza pohár (#5837) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

La Trappe-ból még csak a Quadrupelt kóstoltam, egyik kedvenc trappista söröm.
A Barbar, nagyon finom, kicsit fűszeres-gyümölcsös, megfelelően édes, de nem túlzóan. Bár ebből is inkább a barna verziót preferálom.
A képen szereplők közül a satant ill a floreffét még nem kóstolam.

[ Szerkesztve ]

(#5839) pohár válasza koxx (#5838) üzenetére


pohár
félisten

gyümölcsöset úgyse nyaltam még, lehet a Barbar lesz a befutó, hogy mellé lesz-e más, még nem tudom...

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5840) koxx válasza pohár (#5839) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Persze nem úgy gyümölcsös mint pl egy Kasteel Rouge

(#5841) pohár válasza koxx (#5840) üzenetére


pohár
félisten

értem én, de még ilyen idézőjelesen gyümölcsös serhez sem volt szerencsém :N

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5842) (ÉN)közPONT válasza pohár (#5841) üzenetére


(ÉN)közPONT
senior tag

Ki kell próbálnod ! Hálistennek nem ivóléé ízük van jellemzően :)

Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black

(#5843) adster válasza pohár (#5837) üzenetére


adster
tag

Hát, az általam kóstolt belga sörök mindegyikében volt egyfajta közös jellemvonás. Ha az az ízvilág bejön, akkor szerintem egyikkel sem lőhetsz túlságosan mellé.
Szerintem nyugodtan kipróbálhatod a Sparos cuccok mindegyikét. (Már ami a belga söröket illeti :) )

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#5844) looser válasza pohár (#5841) üzenetére


looser
addikt

Barbar mindenképpen kóstolandó, Koxx kolléga fentebb linkelte az Interspar ide(hozzánk :-)vágó passzusát...ööö...akciós újságját, ha most vennél belgát, szerintem ne menj máshova. Négyet pedig biztosan fogsz tudni azok közül is választani :o)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5845) pohár válasza looser (#5844) üzenetére


pohár
félisten

:Y :Y
ez nagyon jó ajánlat :K
ez a díszdobozos Corsendonk mit tud? :D karácsonyra meglepetem magam vele, ha jó :))
már csak a pohár miatt is ;]

nem tudom kivenni egyszerűen a szórólapból, Debrecenbe is érvényes az ajánlat? mert pl a Tesconál se érvényes mindre a környékeden, hanem áruházanként változó

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5846) looser válasza pohár (#5845) üzenetére


looser
addikt

Egy nagyon kellemes barna, nem túl intenzív, de jó érzés elszopogatni :-)
Én meg voltam róla győződve kóstolás előtt, hogy belga barátaink belecsempésztek valami mézeskalácsos aromát, de nem így történt; nem édes, kiegyensúlyozott barna. Van 0,75-ösben, pont felébe kerül pohár (ehhe :-) nélkül, szóval kipróbálni inkább ajánlott. Hajrá :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5847) pohár válasza looser (#5846) üzenetére


pohár
félisten

szuper :C
na akkor most megpróbálok betárazni belőlük :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#5848) Traxx


Traxx
őstag

Lenne egy kérdésem ezzel a négyes pakkos akcióval kapcsolatban...hogyan működik a dolog, 4 egyformát kell venni, vagy a kombó mindegy, csak 4 belga legyen?

Gondolkodok egy ilyen összeállításon, vagy a Corsendonk Karácsonyon... :U Csak az már 3K...

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#5849) looser válasza Traxx (#5848) üzenetére


looser
addikt

Bármely négy esetén működik a dolog. Ennyiért tényleg baráti :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5850) Traxx válasza looser (#5849) üzenetére


Traxx
őstag

Akkor ha majd Nyíregyen járok, meglássuk...köszi :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.