Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6551) NoLF válasza adster (#6550) üzenetére


NoLF
addikt

Otthon voltam, s mivel kecskeméti vagyok, én is kilatogattam 10en este, ezek szerint egymás "mellett" soroztunk :) csak a cseh remekeket kostolgattam, a porter nagyon bejott, bár az összes többi is finom volt, meg persze nyomtam fánit meg egy pár kronenbourg blanc-t is, mert azt nagyon szeretem. Kar, hogy nem volt idom netezni, osszehozzattunk volna egy talalkat azokkal, akik innen kilatogattak... Örültem hogy otthon is elindult a sorfesztival vonal és nem mindig csak a borról szól a kecskeméti nyár. Sajnos mivel ilyenkor szétszednek a haverok, értelmes kostolasra nem jutott idő, a sok magyar remek közül nem kóstoltam egyet sem, örültünk hogy volt hely a tömegben, így a cseh pult elott ragadtunk le. Sajnos mar vége is a rövid kiruccanasomnak, most mar a bristoli buszra várva, London victorian a Shakespeare pubban kortyolom az abbot ale-t, frissen tisztított csapból :) Amint nézem lesz meg idő egy harvey's sussex best bitter-re is, ezt meg nem is kóstoltam ;)

Cheers!

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#6552) adster válasza NoLF (#6551) üzenetére


adster
tag

Nah, túl vagyok rajta én is. Annyira jól éreztük magunkat, hogy még egy napot ráhúztunk, így kb. 25-30 fajta sört kóstoltam meg, a legtöbbjét azelőtt még sosem. Egyébként gratulálok a városodhoz, engem lenyűgözött. :R

A csehek...hát igen, én is sok kellemes percet töltöttem a Hrabalos (vagy Bohémiás) standnál. A porter természetesen alap, azon kívül pedig egy Žatec félbarna volt rendkívül finom. :K Leküldtem még ott egy Prezidentet a Bohemia Regenttől, az is jó volt.
Ittam még egy másiknál barna Breznakot is, meg Krušovice Mušketýrt.
Csehek közül nagyjából ennyit.

De szép is volt. :O

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#6553) looser


looser
addikt

Idesüss!

Bocsánat, inkább ez :-)

[ Szerkesztve ]

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6554) NoLF


NoLF
addikt

penny black porter próbaképp 2,15ért egy pint, nem futottam a másodikért, de alapvetően nem rossz.

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#6555) jookomak válasza NoLF (#6554) üzenetére


jookomak
őstag

Drágaság van...Mondjuk hogyha belegondolok, hogy itthon az Old man's-ben 750 egy soproni, és 850 egy zlaty, úgy mindjárt más.

(#6556) NoLF válasza jookomak (#6555) üzenetére


NoLF
addikt

3,20 alatt sehol sem kapni cask ale-t a városközpontban (de inkább 3,50-4), ezen a helyen viszont mindig 1,99-2,15 közt vannak a helyi főzetek, úgyhogy elég jó áron adják.

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#6557) Latency


Latency
senior tag

Tegnap megkívántam egy hideg sört és az éppen útba eső Sparban érdekes dolgot találtam. A Soproni 1895 és a Zlaty Bazant-ból is kikerült a kukorica a felirata szerint. Vettem is egyet-egyet és meglepetésre mind2 elfogadható, a vacak kukoricás mellékízektől mentes volt. Persze ízorgiára nem kell számítani, de ez már egy elfogadható minőség.

(#6558) DelArco


DelArco
aktív tag

aki esetleg jönne a budavári sörfesztiválra és szeretne kedvezményes bérletet venni:
[link]

Youth hides the key to salvation

(#6559) looser válasza DelArco (#6558) üzenetére


looser
addikt

Én biztosan kinézek, de egy nap elég lesz. Ha a bérletben lenne minden napra egy sör, feltehetőleg azt választanám, ilyen BB-s konstrukcióban :-)

(#6557) Latency: Armandónál üldögélve olvastam a hozzászólásodat és őszintén mondom, megdobbant a szívem. Végre valami, amiben eredményt ért el egy alulról szerveződő mozgalom, jelesül a kukorica száműzésére. Dani újabb bejegyzése már régóta érlelődhetett...

[ Szerkesztve ]

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6560) BalaNce87 válasza DelArco (#6558) üzenetére


BalaNce87
addikt

Tavaly vett bátyjám ugyanitt 5 emberre 4 naposat 1700-ért, aztán végül 1 napra mentünk el, 4 napra felesleges, egy csöppet sok lé, másik meg hogy senki nem ér rá 4 napi folyamatos piálásra, nah meg bírni is kell. :) Naívan azthittem tavaly hogy ha már belépő van akkor vedelhetek ingyen vagy fordítva, de egyik se jött be. :DDD

(#6561) bandus


bandus
veterán

én megyek ey napra mindenképp, már készítem a listát, hogy mit kell kóstolnom. úgy gondolom 5-6 sörnél többet nem tudok úgy lenyomni, hogy utána még érdekeljen az íze, szóval a hosszú listából alaposan meg kell fontolni melyikeket választom :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#6562) DelArco


DelArco
aktív tag

Szerintem boven megeri a berlet mert ha mar csak 2 napra kimegyek az 5-bol akkor megeri megvenni. Lehet hogy 3 napot is leszek. A sor ara nem annyira veszelyes sorfesztivalhoz kepest. Ami durva az a kaja mert az eleg draga volt tavaly.

Youth hides the key to salvation

(#6563) NoLF


NoLF
addikt

itt nincs sörfesztivál, csak házi szösszenet az egyetlen szabadnapomon a héten :) guinness draught, abbot ale, old speckled hen, s desszertnek egy kis blue moon, de ha elfogy, úgyis megyek boltba...

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#6564) jookomak


jookomak
őstag

Kezdek én is gondolkozni ezen a budavári sörfeszten. Kár, hogy csak a szombat este a jó, amikor valószínű a legtöbben vannak.

Most jut eszembe, tegnap kóstoltam a Hámori sörfőzde világos, és meggyes típusát. Hát a meggyes nekem nagyon nem jött be, a világos meg egy iható, tipikusan sörfőzdés, keserű sör. De mindenképp új volt a napokban nagyobb mennyiségben elfogyasztott amstel, és beck's után. Mellesleg már ezeket is itthon gyártják...Nem is olyan, mint régen.

[ Szerkesztve ]

(#6565) BalaNce87 válasza DelArco (#6562) üzenetére


BalaNce87
addikt

Nem is az, az árral nincs gond megéri, persze kizárólag akciósan, csak 5 napot senki nem fog végigpiálni ugyanazzal a haveri társasággal, egyedül meg nemhiszem hogy lemennék.

(#6566) NoLF


NoLF
addikt

újabb guinness draught, némi innis@gunn rum finish, springhead roaring meg, fuller's honey dew, brewdog punk ipa... csak az akciós cuccok.

a fuller's isteni, egyszerűen bármikor tudnám fogyasztani, bármely sör után érzed a mézet és a kerek egész nedűt, remek.
a roaring meg egy hintésnyi mézet kapott csak, inkább citrusos, de szintén bátran fogyasztható ital :)
a rum finish érdekes ízhatású, de nagyon finom lőre, a rum minden előnyös aromájával, ilyet még venni fogok :)
az ipa még csak most jön..

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#6567) looser válasza adster (#6552) üzenetére


looser
addikt

Végigolvastam az utolsó bejegyzésed és hát szívemből örülök, nem csak annak, hogy ennyiféle sört sikerült 'megkóstolnod' :-) (hiszen csak belenyaltál, gondolom :-) hanem hogy már elég sokfelé az országban jönnek-mennek a sörfesztek. A Chodovar-nak is van egy Prezidentje, ahhoz ha hozzájutsz, adj egy esélyt, nekem nagy kedvenc lett, de a bejegyzésedben szereplő Zatec Strong is igen kellemes aromájú sör, most pld. a Bohémiában csapon is van...

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6568) dangerzone


dangerzone
addikt

Srácok, a Budavári Sörfesztiválon volt, lesz valaki?

Leginkább az érdekelne, hogy amit a belépőhöz hirdetnek, hogy tartalmax 1 korsó sört, abból bármilyet ihatok? Vagy kezembe nyomnak valami szalonsört? :D

(#6569) adster válasza looser (#6567) üzenetére


adster
tag

Igazán köszönöm, tényleg nagyon jók voltak, a Mézízű Sörbetre már fel is raktam, mindegyikről készültek fotók is.
Mindenképpen megfogadom a tanácsod, amint alkalmam lesz rá, megkóstolom.
Egyébként úgy néz ki, hogy legközelebb Nyíregyházán (szept. 6-9-ig) kerül megrendezésre egy sörfesztivál, állítólag több, mint 100 fajta sör lesz csapon.
Ezt elvileg már tavaly is megtartották, akkor valahogy elkerülte a figyelmemet, de most nem menekülök... :DDD

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#6570) Traxx válasza adster (#6569) üzenetére


Traxx
őstag

"Egyébként úgy néz ki, hogy legközelebb Nyíregyházán (szept. 6-9-ig) kerül megrendezésre egy sörfesztivál, állítólag több, mint 100 fajta sör lesz csapon."

Tavaly voltam a Sóstó Beer Fest-en, ami már Sóstó SerFest, és az nekem csalódás volt. Azon 50 félét hirdettek, aztán én csorgattam a nyálam, hogy lesznek ritkaságok...hát, egy sátor volt, ahol ilyen boltban nem látott szlovák sört lehetett venni, na az jó volt :K De a többi a bolti kommersz vonal...Heineken, Arany Ászok, meg ha jól rémlik, volt kint egy Warsteiner-es hely is. Csak ugye ezeket megkóstolhatom bármikor, ezért volt nekem mínusz.

Az idei, aug. 20 körül megrendezettre nem mentem ki. Írtam a szervezőknek, hogy szeretném, hogy valami listafélét ha van, küldjenek. Válasz nuku, még csak az se, hogy nincs ilyen. Hát mondom jó, akkor ez is felejtős :(

Erről a fesztiválról viszont nem hallottam, de várnék róla infót, ah érdemes, akkor egy látogatást megér :K Tévében reklámoznak ekkor fesztivált, de az Miskolcon lesz...

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#6571) Traxx válasza Traxx (#6570) üzenetére


Traxx
őstag

Még egy az előzőhöz: tavaly ez a BeerFest (ami ugye az előzőekből következően nem az lesz, amiről írtál :DDD ) szept. elején volt. Viszont volt egy másik sörfeszt is, tavaly jún. környékén, de azt barátosné miatt kénytelen voltam kihagyni :D Szóval lehet az lesz most, de igazából passz, lehet ez valami totál új..

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#6572) DelArco válasza dangerzone (#6568) üzenetére


DelArco
aktív tag

Tegnap voltam meg még megyek majd hétvégén is sőt lehet holnap is.
Belépőhöz járó sör nekem soproni 1895 limitált kiadás volt. Nem tudom mi volt benne a limitált de ezt a sört szeretem szóval megittam. Tavaly Heinekent kaptam azt inkább odaadtam valakinek hátha hasznát veszi.
Volt aki most HB-t bontott de Arany Ászokról is hallottam szóval többféle van.

Tegnap csak szétnéztünk 4 sört ittam de szerintem nem rossz. Talán jobb is mint tavaly volt mert többféle sör van.
Ilyen kártyás rendszer van mint a fesztiválokon. Ráfizeted a pénzedet és azzal tudsz fizetni mindenhol bennt. (rátöltéskor 500ft-t levonnak amit a végén ha visszaadod a kártyát visszakapsz)
Elég jó ez a rendszer egyszerűbb és gyorsabb. Érdemes azért fejben tartani mennyi pénz van rajta de megoldható.
Korsó további 600ft ami visszaváltható. Sajnos ugyanolyan mint a tavalyi pedig lehetett volna valami új egyedi cucc.

Youth hides the key to salvation

(#6573) adster válasza Traxx (#6570) üzenetére


adster
tag

Na, hát igen, azt én is hallottam, illetve eléggé ki volt vele plakátolva a város, de nagyjából már abból is le lehetett szűrni, hogy mire számíthatunk: a fellépők jelenléte, illetve a strandon történt megrendezés miatt nagyjából megjósolható volt, hogy az nem igazán a sörökről fog szólni. Emiatt nem is mentem ki, egy haveromat kérdeztem, aki viszont annyira nem vágja a söröket, de ő is mondta, hogy annyira nem volt nagy a felhozatal.
Amiről viszont én beszélek, azt szintén egyáltalán nem reklámozták (mint ahogy egy júniusban a Múzeumfaluban megtartott ilyen rendezvényről sem tudott a kutya sem), egyedül a Korzó folyosóján látok kirakva egy plakátot, onnan tudtam meg.
Cím viszont van, itt lehet képeket nézni a tavalyiról, ahol a szokásos tucatbelgák és egyenlágerek között feltűnt a Hrabalos-Bohémiás stand is, szóval remélem, h ők megint kint lesznek:
nyhborozo.hu

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#6574) adster válasza Traxx (#6570) üzenetére


adster
tag

Jah, ez meg szintén nagyon szimpatikus volt, hogy írtál nekik, aztán válaszra sem méltattak. Én is gondoltam rá, de jó eséllyel fogalmuk sincs... :F

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#6575) Traxx válasza adster (#6573) üzenetére


Traxx
őstag

Köszi, ez hasznos volt :R Tavaly voltak Deliriumok, és vevő lennék egy Corsendonk Pater Nosterre is, ha most is lenne. És ez a Korzó mögötti téren lesz majd, vagyis a sétálóban, ideális helyszín lenne nekem :K

A Múzeumfalus sörös rendezvényről én sem hallottam, azt gondoltam, tavaly volt az első és az utolsó is.

A 6574-re: jó, de ha fogalmuk sincs, akkor azt is írhatnák, hogy kint lesz a placcon XY söröző, és az ő kínálatukból lesz szemezgetés...csak tudják, hogy ki is jön, mert az utcáról gondolom nem jöhet be bármilyen kiskocsma vagy bolt :U Vagy ha csak annyit írtak volna, hogy még egyeztetés alatt vannak a partnerek, akkor megértem, és elfogadom...de a nuku választ nem :((

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#6576) looser


looser
addikt

(#6577) jookomak válasza looser (#6576) üzenetére


jookomak
őstag

Szombat délután nem nézünk ki?

(#6578) adster válasza Traxx (#6575) üzenetére


adster
tag

Teljesen jogos, én is így vagyok vele.

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#6579) bandus válasza dangerzone (#6568) üzenetére


bandus
veterán

kapsz egy kupont, amin random van valamilyen sör, persze nem az extrább fajtákból. nekünk tegnap arany ászok, kozel, gösser meg citromos gösser jutott. amúgy egy delirium redet ittam, meg valami bodzás lagert, de az is finom volt. kb 500-600 ft a korsó ( 4dl) átlagára, belgák persze drágábbak, 900. de megéri szerintem, mert pl a spar-ban is 750 egy 0,33-as belga sör.
én szerintem kinézek ma is, meg szombaton is, talán vasárnap is, ha már barátnőm volt olyan kedves, és vett nekem bérletet :)

szerintem amúgy király a szervezés, gördülékeny a kiszolgálás, sokkal jobb, mint a tavalyi zsetonos hülyeség.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#6580) looser válasza jookomak (#6577) üzenetére


looser
addikt

Hú, én ma megyek ki kollégákkal, szombat reggel meg elhúzok Agárdra. De nemsokára Főzdefeszt ill. a Népligetben Szeptemberfeszt, úgyhogy lesz még alkalmunk, Énközpontnak meg jövök egy sörrel az irodalmi alkotásokért :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6581) jookomak válasza looser (#6580) üzenetére


jookomak
őstag

Közben láttam hogy kialakult a főzdefeszt végleges időpontja, így én is inkább azt választom. Ott nincs belépő, valószínű kevesebben is lesznek.

(#6582) looser válasza jookomak (#6581) üzenetére


looser
addikt

Sőt az árak is barátibbak lesznek, nekem legalábbis jobban bejön. Ez puccos, drága, de más a hangulata. Nem rosszabb, csak más. Még nem vagyok beállva :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6583) Latency válasza looser (#6582) üzenetére


Latency
senior tag

Én is a Főzdefesztre vártam, főleg, hogy egy hónapja ott lakok a Mikszáth tértől 50 méterre :DDD Már a tavaszira is el akartam menni, de ezt most biztos, hogy nem hagyom ki :D

(#6584) jookomak válasza Latency (#6583) üzenetére


jookomak
őstag

Ha gondolod, csatlakozz hozzánk! Szerintem looser, és (ÉN)közPONT biztosra vehető.
Jól gondolom? :)

(#6585) looser válasza jookomak (#6584) üzenetére


looser
addikt

Tökéletesen, Sir! :-))

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6586) Latency válasza jookomak (#6584) üzenetére


Latency
senior tag

Ha nem sikerül társaságot kerítenem, akkor csatlakozom hozzátok.

(#6587) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Tegnap voltunk kint fesztiválon, összességébe jól éreztem magam, de nagyon látszik mennyire durván lehúzás az egész, 3000 ft-ot "elsz..tál" úgy hogy még közöd nem volt ahhoz hogy sörhöz jussál csak beléptél, aztán ugye egy laza fél órás sorbanállás egyik standtól a másikhoz. Az árak is szépen nőttek, tavaly 500-ért vettem egy korsó floris meggyet, idén 900 volt ahogy az összes belga. Ha már belépőt kérnek plusz kártya és korsó díjat (amit ugyan visszakapsz ha visszaviszed, de kivan ez találva, ugye rengetegen összetörik a korsót vagy csak hazaviszik) akkor legalább az ember kapná meg olcsóbban a söröket, és ne az legyen mintha boltba venné kb. Fura hogy gulden draak nem volt, mert azért ott van az ismertebb belgák között.

[ Szerkesztve ]

(#6588) looser


looser
addikt

Nem tudom, a Campus nevű 'belga pils'-et megkóstoltátok-e, én sajnos igen (talán ez lehet az), az volt az egyetlen csalódás, illetve a harmatos barnák (Blonder, Kapucinus ill. egy kisbuszban csapolt barna), de a végére úgy döntöttem, egy ismerőssel fejezem be, így lett egy korsó Punk ipa a befejező sör. Jobban körül kellett volna nézni, én barom meg nem készültem ruhával (eléggé fújt a szél fent és le is hűlt a levegő), szóval sikerült megfázni.
De nem baj, az igazi budapesti sörünnep két hét múlva jön :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6589) jookomak


jookomak
őstag

Én is megittam 3 belgát tegnap, aztán egy staroprament, majd leöblítettem 3 augustinerrel.

(#6590) adster válasza jookomak (#6589) üzenetére


adster
tag

Uhh, ezek nem hangzanak valami jól, a csillagászati árak legalábbis elég lelombozóak tudnak lenni... :F

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#6591) bandus válasza BalaNce87 (#6587) üzenetére


bandus
veterán

nemazért, de mit vártál? az ilyen események nem arról híresek, hogy bolti ár alatt kapod a söröket... e belgák meg éppen bolti áron voltam mérve, szóval nincs is ezzel gond szerintem

én tegnap ittam gössert, barbart, delirium red-et, kipróbáltam a brew dog-ot, meg leöblítettem még egy arany ászokkal, mert volt ilyen kuponom is :) lehet még ma is felnézünk, nemtudom egyelőre.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#6592) BalaNce87 válasza bandus (#6591) üzenetére


BalaNce87
addikt

Én nem is azt mondtam hogy bolti ár alatt kéne adniuk, de még a bolti árakat is meghaladták, mivel a korsóval is sunyiznak, így 900-ér "csak" 0,4-et kaptál, boltba meg 0,33-at lehet kapni 600-tól, ezért írtam hogy a tavalyi korrektebb volt mert ott már 500-ért is voltak 0,4-es belgák.

[ Szerkesztve ]

(#6593) looser


looser
addikt

adster, szégyellem, de nem emlékszem, erről a belga sorozatról (De Struise Brouwers) már írtál ide? Vagy megy a blogra, ha 'elkészültél'? :-))

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#6594) DelArco


DelArco
aktív tag

No írok én is egy sort erről a budavári fesztiválról.
Kinnt voltam 4 napot szóval voltam ott eleget hogy lássam milyen.
A szervezés szerintem egészen jó volt sehol nem volt komoly gond. Sehol nem kellett sokat sorban állnom.
WC is volt elég szemben például a Főzdefesztel ahol néhol egész komoly sorok voltak.
A kártyás fizetés főnyeremény tökéletes ötlet hátránya nem nagyon van. Főidőben kicsit kevésnek bizonyult a feltöltőhelyek száma itt voltak komoly sorok. Ezen még dolgozni kellene.
Tényleg szuper volt hogy a fizetés 5 másodpercnél nem tartott tovább nem kellett semmivel vacakolni.
Tény hogy kellett belépőt venni ez akár hátrány is lehet de nekem 2700Ft-ot simán megért 4 nap.
Aki volt már fennt a várban azért talán elismerheti hogy nem teljesen szar a kilátás a Savoya teraszról akár nappal nézi az ember akár este a kivilágított Parlamentet/Lánchidat. Egész kellemes hely sörözni szerintem.
Nyilván a koncertek nem mindenkinek jöttek be bár pár jó azért volt. Nekem speciel rajta volt a bakancslistámon egy élő Rednex koncert :D (Durván jó volt ahogy leadták az összes számukat. Mind a 4-et :DD ) Az Obergalla Kapelle is nagyon jó volt.
Az sörárak csak annyiban voltak csalók hogy csak 4 decit adtak annyiért. Ezen túl ugyanezek az árak voltak Főzdefeszten is például.
Ami szerintem baj volt az a kaják ára. Legolcsóbban valami hot-dog cuccot láttam 700-ért talán. Ezen túl még volt tényleg sokminden de még ennél is drágábban. Ezen a téren én is drágának éreztem a fesztivált.
Összességében szerintem nagyon megérte több napra is kimenni mert nagyon jó volt. A sörkínálat is tényleg jó több remek sört is kóstoltam. Ha lesz még ilyen biztosan megyek majd.
Két hét múlva meg Főzdefeszt ami szintén nagyon jó cucc kinnt voltam mind a 3 elöző fesztiválon és egyre jobb lett minden alkalommal. Reméljük most is tudják hozni a szintet. (és nem lesz eső)

Youth hides the key to salvation

(#6595) BalaNce87 válasza DelArco (#6594) üzenetére


BalaNce87
addikt

Az biztos, hogyha megint ennyivel nőnek az árak akkor nem megyek ki jövőre. Azért 900 forintot elkérni 4 deci folyadékért nagyon sok.
Őszintén szólva ezek az árak egy ingyenes rendezésnél talán elmennének, de kétezres belépőnél nagyon drága. :(((

(#6596) adster válasza looser (#6593) üzenetére


adster
tag

Szia looser! Nem nem, ezekről még nem írtam, mert még nem pattintottam fel őket, egyedül az Elliot Brew-t ittam meg, a többit vmi jelesebb napra tartogatom, hadd érlelődjenek még tovább a spájzban. Bár ebben a melegben minden nap rettegés fogott el, ha rájuk gondoltam, de hátha megúszták. :)
Az Elliot Brew-ről természetesen majd jön a pár soros beszámoló, a többit pedig majd szépen sorjában felnyitom, de természetesen utána mennek a blogra.
Csak gondoltam ennyi csemegét nem árt együtt is lefotózni, illetve írni róluk egy szösszenetet.
Nem szeretném azért ezt a sörsznob stílust felvenni, de nagyjából mindenki el van ájulva tőlük, aki már kóstolta valamelyiket, így kénytelen vagyok bármiféle tapasztalat nélkül, pusztán a márkát övező nagyfokú elragadtatás alapján előkelő helyre belőni őket a tesztalanyaim sorában... :B
Gondolom kissé olyan ez, mint a Westvleteren esetében, bár ahhoz kétség sem férhet, hogy remek sörök lesznek. Az Elliot legalábbis tényleg jó volt. Kicsit szélsőséges, de jó! ;)

[ Szerkesztve ]

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

(#6597) koxx


koxx
MODERÁTOR

Ma vettem a tecsoban egy barna erdingert, 369 ft-ért. Igen jó ár sztem, instersparban közel 500 ft-ot kérnek érte.

Eladó ASUS TUF 4070 Ti OC gaming, doboz, új, gari

(#6598) DelArco válasza BalaNce87 (#6595) üzenetére


DelArco
aktív tag

Én a legtöbb sört amit ittam 500 vagy 600 forintért vettem. Ahogy tavaly is ugyanitt. Volt bőven választék ebben a kategóriában is és voltak szuper sörök.

Youth hides the key to salvation

(#6599) pohár


pohár
félisten

a csapolt Dreher Bak mennyire kuriózum a kulturáltabb (nem rockkocsma) helyeken?

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#6600) jegenye77


jegenye77
addikt

A hétvégén megfordultunk egy pár vendéglátóegységben. ;)
Természetesen csak búzát ittunk és ez volt a felhozatal :K :
Ketterer Ganter Wagner
Mind a három fajtát csapoltban ittuk.A linkek sorrendje a tetszésemet is tükrözi.Bár nagy különbség nincs közöttük.Talán a Ketterer egy picit kiemelkedett a másik kettőtől.
Az is hozzátartozik,hogy itt Németországban rossz búzát még nem ittam. :N

[ Szerkesztve ]

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.