Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborpecs
csendes tag
Sziasztok
Ismeritek aki ezt hirdeti?
[link] -
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #32694 üzenetére
Ja, hogy ez ilyen developers-only telefon. Kemény. Egy kis utánaolvasás után már minden világos
-
quailstorm
félisten
válasz
bunkomen #32693 üzenetére
Nem, csak amikor lehetett volna kapni, akkor még kis takony voltam, szoftverfejlesztési képesség nélkül, ezért nem volt esélyem. De a névlistát tudom.
Itthon Kovács Dániel kapott egyet, a SuperTux 2 N900-ra portolásáért. Asszem még 1-2 tuxos játék mellett. Aztán ő leejtette, a bal alsó sarokban keletkezett egy 1Ft-os méretű fekete folt, eladta hito-nak valami 70k-ért, aztán ő is továbbadta. Innen nem tudom.Egyébként igen, ekkora ritkaság. Össze tudod írni egy notesz pár oldalára hány létezik belőle és kié.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #32692 üzenetére
Ekkora ritkaság ez, hogy így számon van tartva darabszámra?
-
ferret77
aktív tag
N950-et láttátok?
-
arkades
senior tag
Nincs valakinek eladó N95 akkufedele? A kis rögzítő pöckök sajnos nagyon sérülékenyek.
-
KSparrow
őstag
Fú, egy tanácsot fogadjatok meg: N93-ast NE bontsatok le! (vagy forduljatok profihoz
)
Agyrém, leírással sem egyszerű. Ennél rosszabb már csak talán N71 felső blokk, vagy 9210 alsó fele.
E90 sem álom. Az könnyen jön, csak csavarhegyek vannak benne, belefájdul az ember keze, mire szétszedi-és utána lehet összerakni! -
ferret77
aktív tag
-
Kleroo
veterán
És mit érhet egy tmobil függő szintén múzeumi szinten lévő(nem felújított, hanem eleve szalon állapot) 4-5órás beszélgetéssel bíró k750 full tartozékosan dobozosan
-
ferret77
aktív tag
-
Dr Dee
tag
HELP
Valaki ismeri a Tybe77 felhasználot a vateráról? -
KSparrow
őstag
Mai új telefon: [link] Nem a képen látható darab, de ilyen. Érdekessége, hogy konkrétan nincs fent a Nokiamuseum.com-on sem.
Mobira cityman 2000. Most bontom le, teszem rendbe. A 1011 elődje, még nem Nokia, hanem Mobira. (a képen a bal, és nekem nem repedt a plexi) -
wakond83
tag
Sziasztok.
van valakinek új gyári Nokia 3210 KÉK elő és hátlapja eladó?
ha van árat priviben, mert azt azonnal észreveszem.Köszi,
Balázs -
quailstorm
félisten
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #32649 üzenetére
Nekem például tetszik maga a telefon. De ez a GPS-es téma egyáltalán nem, főleg ilyen áron mint amiről szó van.
-
quailstorm
félisten
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #32647 üzenetére
Nem rossz ez, láttam GPS házat 40-ért már.
-
quailstorm
félisten
még eddig sose néztem utána, de durván vastag az a GPS-es ház
nővéremnek van ugyebár a teló, de sok értelmét sose láttam a GPS-nek hozzá, gyakorlati haszna nem igazán van
főleg ma, mikor egy sport tracker okosabbamúgy tudom, ti ezt gyűjtitek, úgy már más mert elég ritka, még egyáltalán az egy darabban lévő sima ház is
-
Dr Dee
tag
Ma favorit😃😄😃😄😄
-
Kleroo
veterán
Filózgatok...
Szerintetek mit ér egy alábbi előéletű 3330?
Utolsó szériás, végső akcióban domino-ban kiszórt példány.
Abszolút makulátlan, tökéletes, hajszál és porkarctól is tökéletesen mentes, gyakorlatilag múzeumba való. Minden tökéletesen eredeti, full doboz, töltő, minden. Kb 2óra beszélgetési idővel. (2mm vastag szivacsos tokban volt egy táskában, vagy egy asztalon, majd 1év után csere volt, ennél nagyobb óvást telefon még nem kaphatott. Az ezt megelőző 3310, szintén ilyen tökéletes volt, csak nálam tárolás közben megsérült, így már nem 100%-os. Így viszont be mertem fogni epic retró-telónak -
ferret77
aktív tag
-
Kleroo
veterán
Hát az N73 nálam egy hypeolt csoda volt. A szent grál.
6288 egy szép emlék, de arról lehet le is mondok. Annyira nem izgatnak zsigerileg az igazán retro készülékek, de egy 6310 mindenkinek kellNem hiszem hogy énis gyűjtő leszek.
A korábban linkelt 1000Ft-os 6280 tulaja kőbutus. Avagy tudja hogy komoly baja van. nem bírja kinyögni mi baja. csak hogy nem bootol be teljesen, meg frissíteni kell..... Javítgatással nem akarnék szarakodni, pedig alkatrésznek is megérné-
-
stufen2
aktív tag
1610, 2110, 3210, 3110, 8810, 8210, 8310, 8850, 7110, 9110, 9000, 5110, 6110, 6150, 6250 ennyi, ettől a mennyiségtől nem mész falnak...
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #32625 üzenetére
És egy Dummy-n van rajta
Ha meg már Dummy: Hozzám jutott egy második 7110 dummy is, ilyen lebontható. Hát nekiestem. Találtam itthon jó kést, azzal lebontottam az akkut tartó szilikont (nem kis munkával de kitartóan). Hát láss csodát!
Makulátlan, gyári új: hátlap, előlap, gombsor, kijelzőplexi, görgő. Most a dummy akkuval tettem el (az is mattos, de nincs benne cella), és a dokkolóban pihen a rendes akku. Felújítottam gyárira a 7110-esem, ugrik a flip (a dummyban nem csak eredeti görgő, de rendes mikrofon is van-illetve volt).
így most házilag csináltam egy IMEI matricát az eredeti alapján, azt meg összeraktam dummynak. Nagyon baba lett, mondanom sem kell. -
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #32619 üzenetére
A kínaiak - ázsiaiak ilyen dobozosak, szinte mindegyiken ugyan az a kör alakú motívum van mint ezen, csak a kör közepében másik telefon van a 8910, 6310/i, 3315, 7250, 3310, 3200, 7650 meg még nem tudom, hány ilyet láttam már. Az hogy a benne lévő eredeti-e vagy sem azt majd az okosabbak megmondják. De nekem furcsa, hogy mindegyik doboz ugyan úgy nyílik, és ugyan az a motívum van rajt, szürke sötét/világos vagy kék sötét/világos háttérrel. Ja és olyan vékony celofán fólia van rajtuk mint a cd dvd dobozokon, amikor még bontatlanok.
De ha már a dobozoknál tartunk ez ötletes. -
Dr Dee
tag
Valaki?
[link] -
bunkomen
aktív tag
válasz
Kleroo #32614 üzenetére
Én is így kezdtem.... 120 darabnál járok
6288: Kb 3 ezer, ha nem számít hogy 6280 vagy 6288 akkor nem lesz nehéz találni. Vaterán hírdetgettek sokáig 4-5 ezer körül egy dobozosat
Ahogy elnézem ez kihagyhatatlan: [link] bár már 102-en látták a hirdetést és még nem vitték el akkor lehet csak hasra ütött ár és nem is ennyit kér érte
-
Kleroo
veterán
Köszönöm srácok! Ez nagyon fontos info hogy az also elem filléres tétel. Kb csak ott megkopott példányokat láttam. Közben bejött még a képbe sparrow n73me-je is. Anno kb oltárt építettem neki, annyira nagy hypeot élvezett nálam megjelenésekor. Aztán 1évig használtam is,imádtam. Meg feltűnt a láthatáron egy 6288(első újként vásárolt nagyobb tudású telóm) no ez mennyit ér átlagos állapotban? A vègén még összegyűjtöm az összes kedvenc nokiámat
)
-
T0rnad0
addikt
válasz
Vevőjelölt #32611 üzenetére
7110: ha nem jól működik a billentyűzete, akkor elég szétszedni és kitisztítani?
-
Vevőjelölt
tag
Hali mindenkinek.
Ha esetleg valamelyik fórumtagnak lenne egy fölösleges eredeti headsetje egy AIRIS T482-es telefonos PDA-hoz, az legyen szíves jelezze felém. Szívesen megvenném.
(De ha elcseréli velem [Samsung SGH-E330-as tartozékok] az mégjobb lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Előrendelhető a Meizu 22
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Honda topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest