- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #30796 üzenetére
szalagkábelesen 3-4, de megmondtam, miko kérdezte.. Én 8-ért teljesen működőt vettem. És mivel magától a kijelző szalagkábele nem romlik el (n91 is csak azért, mert a bekapcsoló gomb mellett hajlik meg, minden gombnyomáskir terhelve van) csakis elrontott szerelés lehet-azaz buherált a telefon-azaz a tablet
így meg veszít az értékéből.
-
stufen2
aktív tag
Készülnek a "homemade"mobiltartók. 6 db után leszakad a bal könyököm.
Képek hamarosan.
-
-
zorzy4
addikt
Megválnék pár ritkaságtól.
Motorola t250
Panasonic x100
Siemens s40
meg egy ilyesmi usa motorola. -
Dr Dee
tag
-
Gaborpecs
csendes tag
Új szerzemény
-
törölt tag
Mennyit ér egy szép működő 8810 manapság?
-
ferret77
aktív tag
Már mióta vadászok ilyen kék betétet 3200-ba. Most végre van, ráadásul dobozos 3200-val együtt
[link]
-
KSparrow
őstag
Ma jó piac volt: 3650-3660 közkeret, hófehér, gyári, vadiúj, 300 ft, komplett hátsó rész 5800-ra 1000-ért (a swap-os alkatrészekkel lett volna 3-4000, így marad pénz az új gyári érintőre, full fel tudom újítani, jee) 6085 komplett külső burkolat, kék ÉS fekete, a kék a telefonon van, a fekete tartalék
1000 ft, 6510 fóliás előlap 700-ért, meg egy bliszteres 2110 akku és egy 520 megabájtos külső tároló (PCMCIA)
-
bunkomen
aktív tag
Hiába csináltam plusz egy polcot a telefonjaimnak pár hónapja, megint beteltem. Úgyhogy ismét átalakítottam kicsit a dolgokat és nyitottam egy új polcot
A 6210-em beáldoztam az E90+770 duóért, de egy másik 6210 hétfőn érkezik, addig ez a felállás az új helyen és még a szekrényben is lett egy kis hely, új dobozoknak
-
-
ferret77
aktív tag
Érdekel valakit egy dobozos, fóliás, gyönyörű N70, ami beázott és csak fehéren világít olcsón?
Csak olyannak, aki magának venné és nem kereskedni. -
arkades
senior tag
A Sony CMD Z1-hez melyik típusok töltője jó még?
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia C5-00, telenoros, repedt plexi, 5000 ft! Ha valakit izgat
-
bunkomen
aktív tag
Mai szerzeményeim
Nokia 770: ELADÓ, szalagkábeles nagyon ramatyul jön be a kép, további teszt holnap
Nokia E90: új házra vágyik, amúgy tökéletesen működik, nem szeretném eladni, de a pénz beszél majd...
Nokia 232: van benne élet, de nagyon gyenge az akksi... tutira marad, ez lett a 111db-om
Nokia 3110: teszt holnap, rendberakás után ELADÓ
Nokia 540: működik jól, szép, akksi pár órás, ELADÓ -
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #30738 üzenetére
Elvileg.
Ferret: nem ismerem jobban, mint te.. -
Earl_Muttley
őstag
Biztikódos C5-00 orvoslására ugye Phoenix és dead flash mode a megoldás?
-
ferret77
aktív tag
Használ valaki phoenixet, vagy JAF-ot? Flash-elnék egy 6730classicot, de nem látja a flash fájlokat se a jaf, se a phoenix. Jó helyen vannak a fájlok, ha más telefon fájljaival próbálom, azokat látják.
Meg tudná valaki nézni? Itt vannak a fájlok: [link] -
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
így néz ki most az a 7260, amit múltkor vettem 500-ért a piacon. Nem tip-top, de még így is a legjobb állapotúak között van, amiket eddig láttam.
Azért cseles, mert azt hittem, hogy simán cserélhető az előlap, csakhogy alul két csavar rögzíti. A billentyű meg három pöcökkel van rögzítve az előlaphoz.
Szóval ha valaki nekiáll, ne kezdje egyiket sem feszegetni. -
zorzy4
addikt
Ez viszont nem rossz. [link]
-
novinyul
veterán
Ez beszarás!
[link] -
új szerzemények!
0 Ft volt. (ezek azok, amit a tanárom mondott, hogy van pár felesleges mobil.)
-
törölt tag
Nem tudja valaki, hogy az E63-ra mért nem lehet telepíteni java játékokat? Eddig nem volt vele gond, de tegnap óta nem engedi telepíteni. a sis fájlokkal nincs baja csak a jar-okkal. Csináltam vissza állítást de az se segített.
-
LaciGSM
aktív tag
Samsung C100 új, vagy jól működő akkumulátort keresek nagymamának!
Előre is köszi a segítséget!!!! -
Dr Dee
tag
-
Dr.Zoo
őstag
Mennyiért mennek mostanság a Motorola Startac-ek? Főleg a 130 izgat, neten semsok van fent...
-
Dr Dee
tag
A mai kedvencem:[link]
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #30705 üzenetére
Jogos, nem linkeltem be. Viszont már több dolgot is linkeltem, amiből kiderült hogy a vatera nevem kisartur. Úgy látszik csak én vagyok ilyen figyelmes, hogy megjegyzem, hogy bizonyos embereknek mi a vaterás neve és rájuk nem licitálok. Amúgy nincs sértődés és semmi ilyesmi... nem mozgat a telefon annyira. Csak jeleztem, hogy azért figyeljünk már oda valamennyire.
-
bunkomen
aktív tag
Ha minden igaz közülünk valakinek a neve vaterán PLUMPOX. Köszönöm neki a túllicitálást
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sennheiser HD660S2 - Új, hibátlan egy hetes - 2 év garancia!
- ProBook 450 G6 15.6" FHD IPS i5-8265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Ps5 DualSense kontroller hibátlan dobozos
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest