- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
N96 alaplap kellene vagy telefon.
Valakinek eladó? -
Sucuka
senior tag
Sziasztok!
Nokia 6230i dummy, ha valakit érdekel. (Nem enyém, csak rábukkantam.)
-
ferret77
aktív tag
Bírom amikor az aksi típusát hiszik a teló típusának
[link]
-
norrberth
addikt
válasz
arkades #30981 üzenetére
A Nokia 8310 eshez érzelmi szálak fűznek
Sok bajban volt hűséges társ. "ami a mai telefonokról nem mondható el" beteszem a farmer zsebbe és elhajlik! egyszer le ejtem a kijelző repül. lefagynak ha nem indítom újra hetente. és még sorolhatnám Bezzeg régi készülékek stílusosak van olyan ami még mai szemmel is megállná a helyét.
-
norrberth
addikt
-
bunkomen
aktív tag
Szerintem meg arra gondolt, amit írt: 8310.
Szép kis telefon az, én is nagyon akartam amíg meg nem szereztem. Már csak egy fóliás ház kéne rá. -
norrberth
addikt
Aztaa micsoda telók vannak itt! rám törnek az emlékek!
a mostani téglámat, bármikor lecserélném egy Nokia 8310i re, vagy Nokia 6700Classic ra
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #30964 üzenetére
kijelző alattti por: Bont, takarít nekem is.
A fólia: ha új előlap van rajta, akkor legyen fóliás-ha lehet. Nem azért, mert nem karcolódik, hanem mert jelzi, hogy új az előap, új állapotú a telefon. És ez nem a fólia melétén múlik, hanem azon, hogy gyári-e.egyszer felújítottam egy Nokia 5510-est, fóliás gyönyörű volt. Leejtettem. Bucskázott a lépcsőn, lepattant a durva kerámi kaspón, minden volt. a kijelzőn akkora karc, csoda hogy nem vágta ketté a plexit. Lehúztam a fóliát, és a telefon karcmentes volt. Azóta nem húzom le a fóliát.
Hogy miért ritka? olyan, mint a 2300. Keveset forgalmazták, kevesebben vették. van benne TV-vevő, de a kamera gyenge (2mp fix) de akkor jobban megérte egy N90 az AF miatt, vagy egy N93. Olyan, mint az N73-N77 páros. kb ugyan az a teljesítmény (ok, az N77-ben az N82 LCD-je van) de kis különbségek-nem biztos, hogy a jó irányba.
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #30952 üzenetére
40 körül lenne a reális ára szerintem, attól ez még messze van, de nemrég vehette 15 körül mert megtaláltam az archív hirdetést is, így meg végképp megkérdőjeleződik a 75 ezres ár
-
stufen2
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #30952 üzenetére
ha azt mondod, megéri... akkor érdemes lenne megvenni és feltenni ebayre egy százasért, de most nem nagyon vállalnám ezt a rizikót se. viszont a polcomra nem vennék 60 ezerért telefont az is biztos. akkor már inkább bevásárolnék a 8-as szériából: 8810, 8850, 8910
persze olyan szinten ahol te vagy, és csak az ilyen példányok hiányoznak, nem nagyon van választási lehetőség
-
rövidebb, mintha azt írnám, hogy „Microsoft Windows Embedded 8 Standard Edition”
Na meg az alapja (a Windows NT) amúgy is ugyanaz, mint a Win8-nak.
+ ebben a formában menőbbmielőtt rákérdeznél: Ez nagyjából ugyanaz, mint a sima Win8, csak ehhez lehet legálisan 180 napos ingyenes licencet szerezni, emiatt van ez fent.
Majd valamikor beszerzem a rendes Win8-at, ha épp lesz elfekvőben felesleges pénzem rá.
szóval lehet 2 hónap, de lehet 2 év múlva is. -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #30934 üzenetére
amikor már összeállt a winfossal akkor már le volt szerintem játszva a dolog, 2006-2007 be megállt a nokiánál az élet, mintha nem hitték volna el, hogy tényleg szarul állnak és mindenki utolérte vagy még előréb is van a symbit meghagyják az olcsóbb gépeknek és a belle-t meg felturbózzák a kor követelményeinek, de hát nem
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #30925 üzenetére
meg a sense felület volt nagy ütőkártya még, még a szifonosok is azt mondták, hogy tényleg jó
-
Fancy-boy
addikt
Új, 0 perces, full dobozos Nokia 6301.
Nem volt olcsó, de valószínűleg használni fogom. Magyar menüt már megkapta. -
bunkomen
aktív tag
Nokia N92 tegnap óta 5 ezret csökkent az ára, hátha így érdekel valakit
-
válasz
stufen2 #30924 üzenetére
ja amúgy a HTC akkor minden volt, csak pár éves fiatal nem.
1990 környékén alapították, és azóta komolyan foglalkozott WM alapú PDA-kkal.
Emiatt is szomorú, mennyire elhanyagolják a WP-t, pedig ők hagyományosan Windows OEM-ek.
Na meg a PC-knél ismert gyártókat látnám ismét nagyon szívesen! Főleg a Dell-t. Meg úgy az összes volt WP7-es gyártó visszatérhetne a WP-be. -
quailstorm
félisten
Igen ám, csak a HD2 szériahibásan ette az érintő szalagkábelét...
Amúgy meg sokkal elavultabb egy WinMO 6.5 mint egy S60v3. Pl netezni is...Symbiant nem nyugdíjazni kellett volna, fejleszteni. Belsős mérnökök már 2006-ban akartak bellét, de a Nokia nem. Aztán S60v5-ben GPU-t se akartak. N95-ben is csak a hardver van ott, SW tényleg fos.
Ha 2008-ban kijöttek volna a Bellével az megmentette volna az egészet. Pláne ha átállnak ARMv7-re. Lendületből megmaradt volna.Nekem megy semmi bajom az N95 8GB-tal, de ez eredeti finn cucc.
HD2 rendszere amúgy mindenkinek pofon volt. Az a directx-es felület meg a sebesség... kár hogy a WinMO ARMv4-re volt kitalálva és közel se tudott mit kezdeni a QSD8250-nel. Majd a Jelly Bean alatt volt kb kihasználva. Meg a WP7.8 alatt.
-
stufen2
aktív tag
td2! de volt hd2őm is
az n95 után nyugdíjazni kellett volna a symibiant, pláne amikor megjelent az ájfón 3g, el kellett volna lesniük mindent, ahelyett hogy foltozgatják a sajátjukat, be is verték az első szeget a koporsóba, de volt egy évfolyamtársam akinek n95 8gb ja volt nekem td2 én röhögve navigáltam igoval az meg baszakodot a fos nokiás navival, pár hónap után lötyögött is neki a csúszka, pláne rengetegszer szaggatott neki a gép, de a hd2 valami hatalmas agy pofon volt a nokiának, hiszen alig volt köztudatban a htc név, fiatal kis pár éves cég volt akkor még, de akkora pofont adott a mezőny jó pár tagjának, mint az apple amikor megjelent az első szifon -
válasz
stufen2 #30921 üzenetére
hát HD2-ről én sem nagyon akartam volna váltani.
Az mondjuk már tényleg az a korszaka volt a Nokiának, hogy már lehetett érezni, hogy gázos a helyzet.
Akkor kicsit úgy tűnt nekem, mintha a Nokia arra koncentrált volna, hogy a Sony Ericssont lenyomja (ami egyébként mindig is sikerült nekik), viszont a többiekkel nem foglalkoztak eléggé.
Mindenesetre elég drágán adták a cuccaikat, pláne a többiekhez képest.jó teló a HD2 nagyon, egyet majd kéne is szereznem. (persze szigorúan gyári ROM-mal, gyári cuccokkal, mégiscsak úgy az igazi.
)
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #30917 üzenetére
nem voltam sose oda az n95ökért, én akkor már a nokiák irányába se néztem, bár a 8gb teccik nekem is, de egy 500 forintos dummynál akkor, meg most se tartom többre, akkor htc td2 vel rohangáltam, nem hinném hogy tudtak volna olyat mondani, hogy nokiát vegyek, ahogy most se, de ez a csúszkás mechanizmus szerintem amúgy is egy zsákutca, még szarabb mint a flippes, elég sok kábelhibás volt anno
-
stufen2
aktív tag
mondjuk ilyen telefonok mellett teljesen érthető, hogy a nokia kivonult Japánból 2008-ban, ezek mellett a nokiák röhejesek lettek volna
-
Dr Dee
tag
Két sőr közötti beãrazãs😀😀[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest