- Kempingezés és sátrazás
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dz1989
senior tag
válasz
stufen2 #37787 üzenetére
Ábrám nincs. Tapasztalat alapján, valószínűleg tartom hogy belülről kell megkezdeni. Valahol szerintem az kijező és a zsanérok közt keresnék egy ragasztott csikot ahol alatt lehetnek a csavarok.
Az a leggnehezebb hogy még a YouTube-on sem sincs fennt még is hogyan kell szétszedni. Valamint egyenlőre nincs más teló amibe kompatibilis a kijelzője.
-
kovy79
őstag
válasz
stufen2 #37047 üzenetére
Én mindezt értem, de te a nyugat-európai helyzetről beszéltél, az ottani árakról, én csak arra reflektáltam...
Nem tudom, hogy jön ahhoz Ferihegy, Magyar Posta, meg NAV.(#37048) KSparrow, egyet nem szabad elfelejteni! A telefonok is öregednek. Egy 10 éve 5-6 éves mobil, ma ugye 15-16 éves és ez természetesen meglátszik az árukon, mivel fogynak a szép, gyűjtői példányok.
Pl a szép/felújított, dobozos iPhone 2G-m 4 éve ért 30€-t, ma a tízszeresét. És meg is vennék annyiért!
Mint az autóknál, motoroknál. Pl a Pannónia motorom 20 éve ért 20.000.- Forintot, ma a harmincszorosát...
Sokszor olvasom, hogy egy pl dobozos, karcmentes 1011 miért kerül annyiba, amennyibe, holott 15 éve még kidobálták az emberek...mod: szerezzen már nekem valaki egy BLK-4S akksit!
-
kovy79
őstag
válasz
stufen2 #37045 üzenetére
Azt ki és hogy állapítja meg, hogy valami túlárazott?
Ha szerencsével megvesz az ember valamit x€-ért, akkor onnantól az a normális ár és ami drágább, az túlárazott?
Nagyobb, vagy legalábbis hasonló méretű nemzetközi, online, használt árukat kínáló oldal a fasorban sincs.
Tehát az nem mérvadó, hogy a jófogáson az ember talál ezt-azt "ócsóért".
Sok esetben vannak elszállt eladók, de ezek szerintem nem teszik ki a 10%-ot.Németország:
26€-150€-ig "csak" 19% importvámot kell fizetni. A 19% egyébként megegyezik az itteni ÁFA összegével.
Tehát sok téves vélekedés ellenére (szinte minden ismerősöm így tudta) nem ÁFÁt kell fizetni, hanem importvámot (még ha az összeg ugyanakkora is).
Tehát a te példádnál maradva 40€-ra 7,6€-t kell befizetni. Egyébként használt/új, tizenéves mobilokat nekem még soha nem vámoltak meg (vételártól függetlenül).(#37044) ferret77, egyetértünk.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #37027 üzenetére
Na igen. volt munkahelyemen, ahol volt egy N92 - És kipróbáltam, de nem mertem használni mert féltettem, volt egy Nokia 6208. Na azt se láttam azóta se. És az szinte új volt. Mondjuk azt használtam az egyik Veletechen, asszem talán a 2014 tavaszin. Talán egyetlen vagyok az országban, aki használt egy 6208-at.
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #37023 üzenetére
9000Iil van, igen, csak drága. Meg ugye itthon nincs, ezért a postára is szánni kell, ami lehet, annyi, mint egy sima 9000.
N92 - attól függ a ritkasága, hol nézzük. Németo.-Ausztria: előordult, itthon ez a harmadik, amiről teljesen bizonyosan állíthatom, hogy van. És a háromból egy eltűnt a radaromról, mior a volt munkahelyem költözött. Szóval azt tudom, mhogy ott volt, de hogy most az hol van, azt nem tudom.Nekem nemrég rendes N93i jött, szép állapotban. Meg azért nekem is van pár újdonság, csak időm nincs fotózni meg feltölteni őket. Majd talán egyszer.
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #36490 üzenetére
A vicc, hogy a 6340 6360 és 6370 kijelzőkerete és billentyűkerete ami egybevan, még véletlenül sem hasonlítanak, a 6310 hez meg pláne nem pedig a felbontás ugyan az, megértem befaragni egy 6340 eset a 6370 be, ja és itt még átvezető gumi van az lcd alatt. A 6370 oldalán van a fülesnek a lyuka a többinek nincs külön csatlakozó.
-
válasz
stufen2 #36464 üzenetére
15 körül.
Pár hete meghirdettem az enyémet, gondoltam, kipróbálok kicsit valami mást, aztán max veszek egy másikat (első hw rev-est, ami jobban bírja az OC-t), de rájöttem, hogy akármire váltanék, valamit nem tudna, amit ez tud, pedig már jelentkeztek rá jópáran. Úgyhogy marad, max mellé jön valami másik kacat. -
-
-
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #35678 üzenetére
N96-N97 tuti nem. De E50, E65, E51, 808, 6300... igen. Asszem E63 is jó lesz, bár azt személy szerint még nem bontottam.
De 6500-t nem kellemes szerelni, sok a kis csavar, a rejtett fog, stb. Tudom, volt szerencsém egyet többször szerelni. De végre fel is van újítva, szóval gyári állapotban van, többet nem nyúlok hozzá
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #35370 üzenetére
Nem tudom, miért, de nekem kicsit ki is folynak. Még jó, hogy ott a papír, és nem folyik az érintkezőkre. De majd meg kell nézzem mindet, milyen állapotban vannak, mikor hazamegyek.
Ma voltam piacon, volt pár régiség, ugy előlapos 5130 (majdnem 5110); 5€, 6233 10€, de a legjobb, amit el is hoztam: fekete Nokia E6, független, Symbian Annával: 15€. pár hete meg egy 5800 Navit vettem 7€-ért. Végre itt is találok jó dolgokat. Volt második héten egy dobozos maku 9300, de azt kihagytam, kicsit sajnálom, de az e6 most kárpótolt
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest