Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombinyul
addikt
válasz TommyX_ #3340 üzenetére
Értem,sajnos az már veszett dolog,jó lenne ha tudnék még rá programot telepíteni...
Akkor elviszem GSM szervízbe...Csak ki tudja,ott mennyit kérnek érte...Viszont annyit megér nekem Előlap csere is nagyon rá szorulna,bár egy 3410-esre szerintem jó csere volt Pláne hogy a 3410 be voltázva,kopott volt,és be sem kapcsolt
minolta5:Nem tudod ott mennyit kérhetnek érte?
Köszi Nektek a segítséget!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Earl_Muttley
őstag
válasz TommyX_ #10922 üzenetére
Miért egyik ismerősöm is még mindig azt használja, és tökéletesen elégedett vele.
Majd valakit érdekel egy eladó StarTac akku nélkül? Nagykártyás.
Jönni fog a gyűjtemnyembe egy pár Ericsson.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
-
selenge
tag
válasz TommyX_ #12689 üzenetére
de én nem a szétcsúsztathatósra gondoltam, de tényleg én emlékszem rosszul (hozzáteszem, amikor mi vettük az üzletben 01-nek adták el... lényeg hogy nem rossz telefon, és az érintő képernyő másodlagos
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
KSparrow
őstag
válasz TommyX_ #13414 üzenetére
csavarhúzóval kijön. de ha már ez gondot okoz, nem ajánlom megbontani, mert még rosszabb a szerelése, mint a 3256 vagy 6500classic. (keress rá youtube-on, hogy disassembly). hidd el, tudom miről beszélek, mindegyiket szereltem már, de a 6500-ra még a szerelő ismerősöm is napokat készül. a 9110-9210 telefonok ezerszer rosszabbak.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
meroly
veterán
válasz TommyX_ #14258 üzenetére
Húúú a 6600 mennyire jó telefon (lehetett) csak a fránya pöcök abban is, áhh... Egy egész estés mozifilm épült köréje, láttátok?
Cellular - A mobil (2004)
ott is vanImpossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz TommyX_ #14266 üzenetére
Én a 8800-val voltam így anno, meg is volt 1,5 évig (az eddig legtöbb idő, amit főtelefon nálam töltött), utána jön a 3720, ami egy évig, most cseréltem C5-re (céges), kíváncsi vagyok meddig bírom vele, bár ez ingyen volt, de igen szemezek most az E52-vel.
Ja meg a 7270-es nokiámér is oda voltam nagyon.Impossible is nothing
-
KSparrow
őstag
-
nagyúr
válasz TommyX_ #14724 üzenetére
Mit mondjak.. E7 féle igen minőségi bill nagyon hiányzik a N8-am mellé!
A kettő nem ment együtt.
Régen talán a Ericsson Chat-board volt über a Eri-ok mellé. Emlékeztek még?
Vagy talán a SE P990! Na az is baró volt! Én imádtam azt a nagy téglát!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest