Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6096 üzenetére
Múltkor pont azon gondolkodtam,hogy a 8110-nek lehet-e flip nélküli verziója,ezekszerint van,nekem nagyon tetszik.Ilyen Nokia Forumot láttam már de azthittem kaputelefon vagy ilyesmi
Bakker éjszaka meghülyült az egyik R310-esem,kikapcsolt magától és elkezdett rezegni folyamatosan,jó volt erre ébredni 2-kor -
KSparrow
őstag
egy jó kis oldal
na meg egy két finomság a nokiamuseumról:
NM152
Nokia Forum -
KSparrow
őstag
EZ sajnos amilyen jól néz ki, olyan az ára is...
brutális... -
golya32
senior tag
Van 8210 8310 eladó esetleg valakit érdekel?
A 8310-re létezik valamilyen sw amitől olyan lesz mint a 6510? -
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError #6079 üzenetére
Pénzt nem ad de amúgy a gatyáját is odaadná
Most szifonja van,megkérdeztem tőle milyen telód van aszongya ilyen "Epple vagy mi,almát jelent"
Tipikusan az az ember akinek csúcstelefonja van de csak telefonál vele,de az S500 mellé ez dukál
-
KSparrow
őstag
válasz
SyntaxeError #6079 üzenetére
én csak elvinném vásárba a péntárcáját..
jaj annyira várom már a holnapot...lesz egy Nokia 609esem, egy 7020asom, és egy 2146osom. (meg mellé egy kisebb adósság itthon..
)
-
pszili8
aktív tag
Valaki nemtud véletlen olcsón eladó SAMU T100-ast vagy A800-ast?Ne legyen szalagkébeles(A800 ban ritka az ilyen
),ütött kopott.
Van egy Samu t100-asom dobozzal,díszdobozzal,adatkábellel,töltővel,de a telefon nem működikSztem úszott mert a gyanúsan sampon illata van
-
Pastika
aktív tag
Bő 8 év távlatából milyen jó ilyen reviewet olvasni!
[link]
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6071 üzenetére
90-ért meg van az apronet-en,meg az expresszen
Minolta:Én nem áldozok 4k egy előlapra!Múltkor egy vásárban találtam rá előlapot,1500ért gyári bézs,pont előttem vette meg egy nő,mondom megveszem a telefonját is csak adja nekem az előlapotT39-ről annyit,hogy elég gáz hogy csak egy ilyen fos képre futja,és nem működés közben.
-
zorzy4
addikt
Hát igen én is licitáltam egy 3000ft-os t39re. Csak remélni tudom, hogy nem valami hiba miatt olcsó. Bár az eladó szerint nincs baja a kopásokon kívül.
-
pszili8
aktív tag
Azt várom már ,hogy a 9110-est nézegessem,meg a 8210-est!Csak annyi a bökkenő ,hogy felkéne menni értük pestre,a 9110 már faternál van meg a 8110,a 8210-ért elkéne mennem.
-
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError #6066 üzenetére
1500+postáért vettem,de csak a ház kellett volna róla a fekete rész de az is fos.
Meroly mindjárt kapsz képet privibe! -
pszili8
aktív tag
F*szom már megint átb*sztak teszveszen,megjött a 6510 és nem olyan mint kéne,500Ft-ért eladó.Nem is fogok mostmár nagyon neten vásárolni,mert itt mindig szart árulnak,érdekes a vásárokban még soha az életben nem vettem működésképtelen telefont,pedig egyik sem szokott bekapcsolni mikor megveszem.
Le lehet törölni magam,teszveszről vateráról?Csak azért ,hogy ne tudjak vásárolni -
meroly
veterán
Nincs valakinek egy felesleges 6230i (fényes) bekapcsoló gombja? A sima 6230 jó bele, de egy lehelletnyit mozog és így néha zörög és már zavar.
pszili8: bár még mindig jobb mint szótárazni, legalább egymás mellé rakja a szavakat.
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #6055 üzenetére
Miért a középrész(ház) is más?
Pastika: Bírom az ilyen embereket,én ha kotorászom a szekrényemben nem találok ilyen telókat.
Meroly: Gondoltam,hogy nem akarod megvenniA google fordító meg felejtős,én németül nem tudok,néha azzal próbálok fordítani,de olyan értelmetlen szövegeket ad ki hogy ihaly-csuhaly.Szerintem csak szavak frdítására való.
-
Pastika
aktív tag
Egy igazi kis retroteszt! [link]
-
Magnum_
nagyúr
sleep well.
-
ligeti8
csendes tag
egy 8890 antenna a 8850hez kevés lesz...
-
Stimpy001
aktív tag
A minap egy ilyen pakk érkezett, 2db. Bosch 908 [link]
Mindkettő gyönyörű állapotban van, az egyiktől megválnék ha valakit érdekel! -
meroly
veterán
Nagyon szép állapotban van, de mi ez?
-
ligeti8
csendes tag
Ez aztán tudja hogy mit árul
8850/90
Az oké hogyha van rajta antenna akkor 90 es
A gagyi ház az 8850
De mi van belül...? -
KSparrow
őstag
akkor nem kell ezen csodálkozni... műanyagból van. vagy vegyél te is strapa-samut. nekem ma a kezemből esett ki a 6800. ripityára (csak a szokásos akku.hátlap...) na meg a csavarhiányos oldalán a flip megrepedt...
méginkább vigyéázok rá (pedig már így is óvatos voltam...) lehet, nem kéne mégse használni.
mindenesetre szereztem ma neki dokkolót. DCV-14 est. -
meroly
veterán
Skacok!
Ehhez csak ti értetek, segítsetek!
Pár hete cseréltem ki a tartalék (swap) 6230i-mből a hangszórót az antennával együtt mert néha elment, néha nem volt hang meg sercegett. Azóta jól megy, de tegnap megint ugyanezt elkezdte. Lehet akkor nem is ez a baja hanem belül valami? Vagy az hogy feszül a hátlap mert BL-6C van benne és nem nyomja rendesen az antennát? Vagy mi lehet a gond sztetek? -
Earl_Muttley
őstag
Láttam a hirdetést.
Hát gratula hozzá.
Az A40 sikeresen megkinozva, száritom 1-2 napig oszt megy töltöre. -
pszili8
aktív tag
Na mai nap sem telhet el új telefon nélkül.
Vettem egy Nokia 9110-est dobozában 2akksival,mindennel,meg egy Nokia 8110.Lassan elkezdem kiárusítani a banán nokiákat,majd szólok.
-
Earl_Muttley
őstag
Na jó reggelt.
Jelentem a strapatesztet befejeztem.
Az A40-en csak néhény kis kráter keletkezett.
Menny ideig száritsam ki, hogy hátha müködik?
Még van egy c25 is.
Majd lehet hogy az is tesztre kerül. Német függö, és kicsit kopott, abbol is van szebb.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6024 üzenetére
Remélem is!
Végül is,a azt nézed,hogy GSM boltban 6k-ért csinálják...
Megveszem 3k a kijelző,mennyek bankba utalni,járjak utána stb...Akkor 1500ft a munkadíjam és még rizikózok is,hogy valamit elb@szok.
Na,de új fejlemények!Lehet sikerül vennem egy "működő" egész 5300-t (szolgáltató letiltotta) 2,5-3 körül.Valamiért biztos voltam benne,hogy a hsz-ed végére üzleti ajánlat fog kialakulni
Így jönne be az 5ösöm
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #6021 üzenetére
sztem ne áldozd be az e50-est.
lehet hogy kompatibilis, de nem "atomra megegyező" lesz a kijelző...
rendelj vaterán, és úgy. tedd bele azt.4.5-étz kicsit sztem sok, báz anno 3410ben 5000-ért cseréltek kijelzőt. (igen, régen volt. )
de ha gondolod, akkor elcserélhetjük az 5300-m az e50-esedre... -
Earl_Muttley
őstag
Amit töled lehel hogy megveszek azt nem bántom.
-
Earl_Muttley
őstag
Csoda120:
Háát...
Utána megy vissza polcdisznek, ha nem zuzom tönkre.
De az A40-en meglepödtem egy kicsit, föleg amikor falhoz vágtam eröböl....
Na fagyasztom egy kicsit... -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6020 üzenetére
A40 meg is érdemli
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6017 üzenetére
Végül is másik E50-re nincs szükségem.Csak majd egy kijelző kell bele,ha átrakom az 5300-ba.
Ma direkt bementem egy telefonos boltba,mondom a csajnak 5300-ba mennyi a kijelző maga + szerelés?Elkezdi 5k a kijelző +1k a szerelés.
Szerintem munkatársam ismerősének rámondok 4,5k-t szereléssel együtt#6018) anevemearl Valami értékesebb darabbal már nem mernéd ezeket megtenni...
-
Earl_Muttley
őstag
Hááát....
Sajnos ez megeshet, de packba vettem és hát van egy független.
Nyugi, holnap még 1x kalapács és társai.
Van 1 tropa C25-öm az is tesztelve lesz...
Zúzás nem lesz, de kicsit tesztelgetem még. -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6018 üzenetére
Pedig sok szar A40 van az enyém sem jó!A kijelződ tönkre fog menni a fagyasztóban!
-
Earl_Muttley
őstag
Nah, elkezdtem strapatesztelni egy Siemens A40-et.
Elöre leszögezem van a gyüjteményemben van már pont ilyen darab, ami független, míg ez tmobos.
Először földhözvágtam 10-15x SEMMI BAJA.
Utána erőből ugyanez SZINTÉN SEMMI BAJA.
Kalapács elő, mind 2 végével nem tul erösen ütögetés.
Mosdó tele vizzel, ott áztattam fél órát, és aztán megint földhöz+ kalapács de semmi.
Reggelig a fagyasztóba pihenget.Indok: Azt mondják hogy az A40-et az örökkévalóságnak csinálta a Siemens.
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6010 üzenetére
Erre gondoltál? Jó lenne tudni,hogy bekapcsol-e,mert attól,hogy a gumicsík,hiányzik még bekapcsolható.Én pl a hátlap fülével szoktam bekapcsolni
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6010 üzenetére
Csak a gumicsík nincs meg (mert az nekem sem)
vagy az egész szerkezet?
Csere nem érdekli?#6011) meroly Színesben szeretem látni a világot
Amúgy miért nem veszel egyet?Hidd el nem bánnád megha más nem akkor eladod...
Joy könnyen megszokható (keménysége)
Csak a hátlap fém,meg az eleje,oldala műanyag
Symbiant pedig hidd el végére meg is szeretnéd.nem akarlak rábeszélni,de nekem nagyon bevált
Amit ez a telefon kapott már
legalább 5x biztos leejtettem már és azóta sincs semmi baj!
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #6007 üzenetére
Én is a másodikat szemeltem ki,az a legolcsóbb
Amúgy a gyári és az utángyártott LCD között van valami különbség?#6007) KSparrow (#6008) meroly Amit belinkeltél oldalt,ott összehasonlítottam az E50 kijelzővel és ugyanaz (méret,pixel) Azon gondolkozok,hogy feláldozom az E50-em.Kiveszem a kijelzőt és átrakom az 5300-ba.Kell a pénz
Én meg majd veszek az E50-be egy kijelzőt,ráér...Addig használok valamilyen telefont (van választék)
-
meroly
veterán
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #6003 üzenetére
vatera vagy piac. nem egy ritka típus. asszem kompatibilis az 5200-val. a szalagkábel és a csúszkamechanizmus legalábbis mindenképp(nekem 5300-m van, 5200 csúszkával), sztem a kijelző is cserélhető,a két teló szinte ugyanaz.
az alsó rész csavaros, fent kettő, majd lentebb össz 4, de alul kijelzőcseréhez nem kell bontani.
felül csak simán pattintós. de csak óvatosan, mert a műanyag nem valami vastag, és gyenge is, szal könnyen törik.(az enyém törött is, hála az égnek nem látszik és NEM én törtem el..
)
Saint-Csoda:
az 5310, és nem 5300. sztem a kettő nem kompatibilis. de majd megnézem valamikor (bár most nem akarok 5300-t szerelni, csak 5310est) -
csoda120
aktív tag
Ismerősöm megkért,hogy szerezzek neki 5300-ba kijelzőt és cseréljem ki!
Próba cseresznye alapon valakinek nincs véletlenül elfekvőben 5300 LCD-je??Korrekt áron megvenném!
Jah és valaki szedett már szét ilyen telefont vagy ehhez hasonlót?Oda kell figyelni valamire,bonyolítja valami a szét szedést?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- T14s Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest