Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
Vitt már valaki telefont a telenorhoz lecserélni?
-
fullextra
tag
Keresnék megvételre nokia 9210/9210i-t
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #32768 üzenetére
Vannak furcsa emberek.
Ma szereztem egy új Nokiát: Nokia 3285V (NSD-6HX). Piros előlappal, ami szinte karcmentes,(na a közkeret is matt azért, nem csak az előlap a szép!) kihúzható antennával, külső antenna kupak gumival, etc. Nem GSM, elvileg 2002-es (amúgy olyan, mint egy 5110) Egyszólamú csengőhang, 5110-kompatibilis LCD, stb. Le nem bontom, mert a csavarok érintetlenek.
Van benne life timer, (21 ó 27 perc) de nem 9270, hanem 9277 a kód, azaz 'warranty', nem 'war0anty' a kód. A szoftver kódja meg nem 0000, hanem 9999. Az indításhoz kicsit hosszabban kell nyomni, de hibátlanul beröffen. van benne minibrowser, ami valami wap-féle lehet, és vibra is.
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4 #32767 üzenetére
Eldobható ingyen 5110 nekem is jöhet
Kellene a kijelző plexije.
Más. Lányomnak is jött sms a telenortól. Érdekesség a dologban, hogy egy végfokos 6150 imei-jével jött, persze Galaxy S2-re érkezett. Szóval ha nincs térereje a 6150-ek, akkor hogy tudják a telenornál, ha nem is tudott a hálózathoz csatlakozni? -
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
N72 STOP!
-
Dr Dee
tag
Ez az igėnytelenség:
[link] -
Dr Dee
tag
válasz
KSparrow #32757 üzenetére
Az a baj,hogy nekem nincs "eldobandó" telefonom😥
Stori: Tavaly vettem egy 2001-es Pannonos SIM kártyát. Átírtam a nevemre. Erre decemberben rámír a volt tulaj,hogy intézzem el neki a cserét,mert neki kell egy olyan Nokia?!? Ezt,hogy gondolta? Hisz nem a kártya miatt adják az ingyen telefont,hanem a régi készülék miatt.
Nekem egy makkulátlan,szinte új Panasonic G500-asban volt a SIM kártya mikor jött az SMS. Szerintetek oda kellett volna adnom? Meg amugy mit gondolt a volt tulaja a SIM-nek??? -
ferret77
aktív tag
Na akkor valaki vigye már vissza, hogy tudjam, mire számítsak.
-
ferret77
aktív tag
Megint jött sms, persze a Note-ra. Kettő is jött, az egyik egy 3210-es számával.
T. Ügyfelünk!A Telenor àprilis 1-jétöl frekvenciavàltàst hajt végre.Az ùj frekvenciàt a 2000-es év elött gyàrtott telefonok nem mindegyike tudja kezelni.Rendszerünk adatai szerint ez az Ön készülékét is érintheti, igy hàlòzatunk jövöbeni hasznàlatàhoz régi telefonja cseréjére lesz szükség.Az Ön 49........... IMEI szàmù Nokia 5110 tipusù készülékét bàrmelyik Telenor üzletünkben INGYENESEN ùjra cseréljük.A cserére kinàlt telefonok listàjàt keresse honlapunkon vagy üzleteinkben. Bövebb infò: www.telenor.hu/fv1 -
Dr Dee
tag
Ha valakit érdekelne pár újra eladó sorban lévő darabom. Először a Nokiák: N70,N73(Music Edition),8110,
Siemens:A40,S4,A50.M35,
Dobozosak!
Csere érdekel nem csak dobozos,napi használatra kersek Nokia 6300,8850,8910,8910i -
Gaborpecs
csendes tag
Egy kis érdekesség 2005-böl, most érkezett
[link] -
bunkomen
aktív tag
Valaki találkozott már Nokia Oro-val? Vagy tudtok róla valamit? Esetleg valami urban legend, mint az N950-ről? Ksparrow ha bejelented, hogy neked van egy, én falnak megyek
-
bunkomen
aktív tag
válasz
shimano1978 #32714 üzenetére
Annyira azért nem, az enyém szebb
A hozzászólásom óta itt van az asztalon és még mindig be van kapcsolva, egyre csak bizonyosodik a tény miszerint kontaktos volt és most hibátlan. Árat még nem találtam rá ki. Nem szoktam ilyet, mert utálom az ajánlatvárós hirdetéseket, de ha valaki mond rá valamit privátban akkor megbeszéljük
Dr Dee: mindig ezt hajtogatom, hogy mindig vannak tudatlan vevők, akiket érdemes megvárni...
-
Dr Dee
tag
Ezt nem értem miért adtak ennyi? Valaki tudja?
[link]Ugyanennyit egy szép,saját dobozosért nem akarnak adni.......😁😔😔😔
-
bunkomen
aktív tag
Szép Nokia 3660 valakinek? Szoftverhibásként vettem, mondván, hogy kikapcsol. De szerintem nincs ennek semmi baja. Az előbb nyomogattam, Snake-eztem rajta (piszkosul sz*r ezen a típuson a gombok miatt
) és nem kapcsolt ki. Középkeretet és a gombsort cseréltem rajta, lehet az újraépítés gyógyította meg.
-
bunkomen
aktív tag
SOS kérdés!!
Nokia 1661 minden érvényes kártyára azt írja hogy "sim kártya regisztrációja sikertelen". Mi az isten van vele? Eddig azt hittem, hogy jó. El akartam adni, de még jó, hogy kipróbáltuk. Annyi, hogy egy 30as microsim és egy 20as microsimmel lett próbálva. Ennél nem lehet, hogy túl új a sim, ugye?
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Gaborpecs #32696 üzenetére
Üdv. én hirdetem. Nem tömeg telefon, de azt hiszem nem kell bemutatnom. külsőleg tényleg nem szép, az előző gazdája "lefestette". viszont működésileg hibátlan. akku is hibátlan! JAh és saját doboza megvan!
Nem olcsó, de a vitrinbe elfér, ha kapok rá valakitől egy korrekt ajánlatot, akkor eladom!
A többiek kijavítanak az árát illetően!
-
crow70
csendes tag
Sziasztok érdekelne,hogy 6210 nokia sikertelen online függetlenítés után csak kábelesen oldható meg?
Érdemes vele foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- Trollok komolyan
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Chrome
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nincs megállás akkuméretben
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest