Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #32299 üzenetére
Én is próbálkoztam fordítani, de borzalmas. Értelme nem nagyon volt.
Szerintem ezért a dobozosért megvesznének páran itthon
16-17 ért
Minoltának ez biztosan tetszene!
A a legjobb a végére, teljesen elszállt árakkal -
bunkomen
aktív tag
Addig linkelgettétek ezeket a lengyel mobilok, amíg én is elkezdtem böngészni, és erre rá is írtam angolul: Nokia N93
Google fordító szerint szalagkábeles és a külső rész nem működik, de hát a kép szerint működik... Na mindegy, ha ért is angolul és postázni is tudja, biztos hogy annyi a posta hogy mégse kell. De egy próbát megér
Ez meg elvileg hibátlan kb 5 ezerért: Nokia N91
Basszus rohadt jó árakkal vannak telefonok
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32290 üzenetére
Nincs mit😉
Akkor van egy dobozos eladó Nokia 1611-esem,3500ft! -
stufen2
aktív tag
Hát akkor folytassuk
minoltának!
érdekes LG
swap 7600
samsung proto
a legjobbakat holnapra tartogatom -
stufen2
aktív tag
válasz
hagymas7up #32285 üzenetére
Ugyan már szívesen veszsük az infót
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32285 üzenetére
Nokia 1611-esem van eladó,dobozos! Aksi gyenge. De működik!
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32268 üzenetére
Siemens S10 aktiv nem egy ritka darab! Tavaly egy full dobozosról maradtam le az Ebayen, 10 euró+posta volt😃😄
Nekem az egyik kedvencem az S10 széria. Sima itt figyel a polcon! Vele kezdtem gyűjteni!
Apropó valaki tudja nyitni az S10-est? -
hagymas7up
tag
válasz
stufen2 #32281 üzenetére
Nekem volt CX65 és az ugyanez volt, csak szürke és nem smileys a gombsor. Ez annyiban különbözött, hogy fény és hang jelekkel érzelmeket fejezett ki attól függően, hogy milyen jelet kaptál üziben. Így a funkció csak két azonos típus között működött, meg talán a többi 60as, 70es szériás Siemensel. Bocsánat, tudom, hogy nem lettem kérdezve, csak gondoltam leírom érdekességnek.
-
MurdR
veterán
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz
hagymas7up #32276 üzenetére
A 6260 közepesen ritka. Nekünk volt itthon régen, mi szerettük. Jó kis teló volt a maga idejében.
Pont most ajánlottak nekem egyet 2000-ért. Szalagkábeles. Nekem már van egy hibátlan, úgyhogy szerintem kihagyom. Postával együtt már sok lenne nekem. Ha esetleg valakit érdekel, akkor tudok elérhetőséget adni. -
ferret77
aktív tag
Megérkezett
-
zorzy4
addikt
válasz
Nokia 2146om volt, sajnos eladtam buktával ksparrownak. Ot com van hajszálkarcmente matt állapotban, s3 is van piacos állapotban de 500ft volt. Az IBM telót bevállalnám, de esélytelen. Mondjuk az többi is az volt.....
-
MurdR
veterán
válasz
OT Com dobozom az van, már nekem is csak telefon kéne
-
stufen2
aktív tag
Találtam pár érdekességet lengyel barátainknál, majd holnap belinkelgetem őket.
-
hagymas7up
tag
válasz
zorzy4 #32267 üzenetére
A kolléga által ajánlott megoldást fogom választani: Nokia 450.
De úgy érzem, hogy a Siemens S10 (active) is, illetve az OT Com is megizzaszt majd, mire begyűjtöm. De az S3 siemens lenne a legfontosabb, ha azt tudtok akkor kérek mindenkit, hogy jelezzetek nekem privibe. Olyan volt 1. telefonom anno, svájcból hozta egy csóka a feleségének, de annak meg nem kellett és 80.000.-ért adta oda, és ha jól emlékszem 75ezer volt a belépés egy Eurofon 1es csomaggal a Westel900-nál.
-
zorzy4
addikt
válasz
hagymas7up #32263 üzenetére
Ez a 2110 1800mhz változata. Beszerzhetetlen mint a többi telo, kivéve a 9210.
-
stufen2
aktív tag
válasz
CharlieDrop #32255 üzenetére
passz
-
bunkomen
aktív tag
válasz
hagymas7up #32263 üzenetére
Én pl most hallok róla először
Vegyél Nokia 450-et... azt néha-néha találni pár ezer forintért és ugyanígy néz ki
-
bunkomen
aktív tag
-
válasz
hagymas7up #32260 üzenetére
1992-es darab.
Az első, (elvben) okostelefon.
Azért írom, hogy elvben, mert szerintem nem igazán rendelkezik az okostelók fő ismérvével, a szoftveresen korlátlan bővítéssel.
Én az első igazi okostelefonoknak az Ericsson R380-at és a Nokia 9000-et tartom. - egyéni szoc probléma, tudom.A 2146 gyakorlatilag az Orange 2110-e.
Mondjuk nem tudom, mi a kettő között a különbség. -
válasz
hagymas7up #32257 üzenetére
Felül:
Az Alcatel OT Com Sharp által licencelt változata. (A típusszámát nem tudom fejből
)
IBM Simon
Nokia 9210 CommunicatorAlul: Nokia 2110 (vagy annak egy szolgáltatói variációja
)
-
hagymas7up
tag
Sziasztok. Itt osztanák 2 telefont, ezek meg mik? Hátha valaki tudja.
Azt vágom, hogy Nokia, de ez kiköpött 1611 csak már a modern menüvel 2 softkeyel.
A felsőn meg a középső a secret!
WTF!!???
-
stufen2
aktív tag
-
novinyul
veterán
Na akkor én az új vagy újszerű mániámmal mit mondjak.Szép összeg jönne ki ha összeadnám az egész gyűjteményemet.
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #32245 üzenetére
Egy kommersz kis E52, de az volt a céges telefon, és most, hogy van E55, ez is kell mellé.
(#32247) bunkomen : Én sokáig 2000-ig gyűjtöttem, annyit is nehezen adtam egy telefonért. persze ez a kezdetek kezdetén volt, amikor még zsebpénzből gazdálkodtam, nem tanítottam, stb. Most inkább nem írom le, miket adok ki telefonra havi szinten. Magam sem akarom tudni inkább.
(#32250) stufen2: de mi IGAZI telefonokról beszélünk, nem Dummy-król!
-
válasz
bunkomen #32247 üzenetére
"De ha valaki 3000-ig vásárol és azt mondják rá hogy nem igazi gyűjtő, akkor én nem vagyok igazi gyűjtő. És? Felveszel ilyen kritikát? Mindenki úgy gyűjt ahogy akar..."
Hatalmas +1!
Eleve aki ilyet mond, hogy nem igazi gyűjtő, meg hasonló, az nyilván csak arra megy ki, hogy minél többért tudja rásózni a másikra, hogy "igazi gyűjtő" lehessen.
Ez számomra egy kategóriába esik azzal, amikor valamire rásütik, hogy "retro", majd mindenféle szégyenérzet nélkül 3-4x-es áron adják a normálhoz képest. -
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #32246 üzenetére
A dobozos hibátlan E60-at 4500ért vettem
Hibátlan ringo3, csak világítós 6250, hibátlan 9000 csomagot 10ezerért vettem... (az más tészta hogy a 9000 elment 15-ért)
Szóval nem limit a 3000 nálam sem. A lényeg, hogy ár alatt legyen!De ha valaki 3000-ig vásárol és azt mondják rá hogy nem igazi gyűjtő, akkor én nem vagyok igazi gyűjtő. És? Felveszel ilyen kritikát? Mindenki úgy gyűjt ahogy akar...
Xelibri-t, azt vetted amit még linkeltem, Érdről?
-
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #32231 üzenetére
Mondjuk sokaknak nem szimpatikus ez 3000ftig vásárolok hozzáállás. Még én is megkaptam hogy igénytelen meg forintos, és nem igazi gyűjtő vagyok, pedig nem egyszer adok ki 10-15000ftot is telefonért.
Én ugye csak ritka telefonokat gyűjtők, ott meg nincs nagyon kecmec. Se árban se állapotban, stb. Lehet ott is 200ftokér venni, de az sok hajnali piacozást jelent. Most pl vettem egy 7280ast 7000ftért, meg egy xelibri 6ot 5000ért. Jó árban voltak még ha nem is filléres tételek. Nem sokára kép. -
zorzy4
addikt
válasz
Mulderpapa #32239 üzenetére
Hát azért ez nem gombok, pont a reális ára.
-
Mulderpapa
aktív tag
Nagyon szép Nokia 9110i gombokért a vaterán!
-
bunkomen
aktív tag
válasz
CharlieDrop #32236 üzenetére
Most pl 20-ért kelt el egy 8850. Szerintem ez kissé több lett, mint amit ér. De hát látod... Kinek mi.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #32232 üzenetére
Soha ne mond, hogy soha
Egyszer biztos, hogy bele fognak esni az általam említett kategóriákba, azok amiket szeretnék. Ha meg nem, akkor kimaradnak a gyűjteményből, vagy belenyúlok a pénztárcába, de erre kisebb esélyt látok. Attól mondjuk picit félek, hogy a 8800,8810,8850,8910,8910i telefonokkal bajban leszek. Sajna ezekkel szinte mindenki tisztában van, hogy nem 2000ft-ot érnek. Ettől függetlenül volt már vaterán hibátlan 8850, ami 4500ft-ért kelt el. Illetve, tuti van itt valaki aki ezekhez is jó áron jutott hozzá.
Közben szerkesztetted: Nem az a lényeg, hogy hány kezeden tudod megszámolni az ilyen eseteket. Hanem, hogy néha bele lehet futni....
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #32231 üzenetére
Igen ez igaz, aztán eltelik egy kis idő és az alacsonyabb ár kategóriájú telefonokat ha beszerezted akkor hova tovább vagy többet költesz vagy befejezed, és vannak olyan telefonok amik ebbe az általad leírt kategóriába soha nem fognak beleesni. 1-1,5 éve én is belefutottam egy 3 ezres 8910-be, nem vitte el a hülye, feltette újra az ürge 5ért rá 2 napra, autóba ültem elmentem érte, de egy kezemen megtudom számolni hány ilyet láttam.
-
bunkomen
aktív tag
Erre az egész drágulásos dologra azt mondom, hogy mindig vannak nem hozzáértő eladók, akik röhejesen alacsony áron árulnak 1-1 ritkaságot... Én kivárom ezeket, és a jó 1ft-os "telefon csomag eladó" aukciókat
Számomra erről szól a gyűjtés. Nem pedig arról, hogy horror áron megveszek mindent, csak mert kell...
-
stufen2
aktív tag
Meg ha megnézitek a "klasszikus" mobilboltok megszűntek, a boltok 80%-a főként Bp.-n arabok által üzemeltetett tok meg kiegészítő bolt lett. Vidéken meg a mobilboltok csak vergődnek, alig van egy pár. Amik meg megmaradtak, a 90%uk olyan árat használ, hogy hihetetlen, legutoljára egy 6230i-t kérdeztem meg, messziről jól nézett ki, közelről meg olyan volt, mint ami egész nap a betonkeverőben forgott, de még engem néztek hülyének, hogy mondtam, hogy nem kérem, amikor meghallottam a bűvös 9ezres árat.
-
stufen2
aktív tag
2 éve vettem egy dobozos minden cullangos gold arte-t 70ért, látatlanba azonnali 200at ajánlottak érte, csak vigyem azonnal, kb egy hónapja, kiröhögtem
, kb aakkor vettem 2 fóliás minden cullangos 8910i-t fóliás dokkolókkal azokat +2000ért, ma még egy jó állapotú használtat is nehéz keríteni. De szerintem ez is most egyfajta divat hobbi, lecseng ugyan úgy ez is, mint amikor 2006 környékén robogó tuning őrület volt, utána jöttek a forhant öreg bmw-k, most meg az öreg golfok voltak menők, de szerintem ennek a hóbortnak is a végét járjuk
-
KSparrow
őstag
Nemrég piacok tele voltak 2110, 5110, 3210, c35 mobilokkal. Ma alig van egy-egy a piacon. Az is 1-3000, mert "retró, gyűjtőknek", etc. Van, ami 20k. Ezek kikoptak. Emlékszem, mikor anno a Verseny utcai piacon egy doboznyi(!) fóliás 2110 között turkàltam. Ma meg alig van egy-két darab.
-
bunkomen
aktív tag
Mivel szeretek mások pénztárcájában kutakodni, megnézegettem a lejárt aukciókat
Két vásárló is 40-50 ezer forint környékén fog fizetni puputewe-nek, pár darab telefonért. Ez azért kicsit beteg
-
MurdR
veterán
Én meg elbasztam, az R290ért még többet is adtam volna.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
puputewe #32217 üzenetére
3650-et sikerült nagy nehezen elhoznom
A Nokia 450-et akartam még, 1500ért nem rossz, de akkora harc volt a másiknál, hogy el lett felejtve...
Ahogy elnéztem egyes telefonok durván elrobbantak az 5 perces hosszabbító funkciónak hála. Pl: Nokia 9000.... 27ezer forint, én meg eladtam 15-ért úgy hogy tutira működött a bele, na mindegy
-
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #32216 üzenetére
Helyes, helyes, gyertek, gyertek
) Aki személyesen elfárad, mindig a vendégem de ez mindig csak utólag derül ki persze, nem szeretem reklámozni. Csepel, Erzsébet, Lőrinc laktam egész életemben - dél pesti gyerek vagyok, nagyon szeretek itt élni
-
puputewe
csendes tag
válasz
Zotykoresz #32212 üzenetére
Grat mindenkinek aki tőlem vásárolt
)) Természetesen ily módon is köszönöm. Igyekszem mindent mielőbb intézni hogy Ti is hamar megkaphassátok. Persze nincs ellenemre ha néhányotokkal személyesen is találkozom, ha szíveskedtek eljönni érte
) Tea, sör, pálinka van, de ez csak a vevőimnek jár
)
-
Zotykoresz
tag
R380,9110...
-
T0rnad0
addikt
-
KSparrow
őstag
Ma megcsináltam egy régóta tervezett összehasonlítást:
Két Nokia telefont hasonlítottam össze zenei szempontból: Nokia N91 és 808. Az egyik ugye a zenetelefonok koronázatlan királya, a másik a Symbian telefonok csúcsa.
Az összehasonlítás objektivitása és szubjektivitása: Ugyanazokat a számokat hallgattam meg, egyszerre, ugyanazzal az agybadugós TDK fülessel. Nem volt teljesen objektív ugyanakkor: nem natúr, hanem saját magam által beállított hangszínnel néztem meg. Mindkét telefont hasonlóan állítottam be, ahogy szeretem.
A végeredmény: Olyan számokat néztem meg, amiben van basszus és magas is, és a cél az volt, hogy szépen, egységesen szóljon. Az N91 kicsit doboz volt a 808 után, a 808 pedig "műanyag" volt az N91-hez képest. A basszus és a magas is mindkét telefon esetében megvolt. Nyilván van különbség a kettő között, de ilyen tiszta hangot sehogy nem csiholtam ki a BB-ből, vagy bármi másból, szóval mindkét telefon remek, zenére tökéletesek.
A 808 használhatóbb a mindennapokban, ez kétségtelen, szóval a használhatóság, mindennapi használatban, praktikusságban a 808 nyert.
Mégis, mivel ez egy zenei összehasonlítás, az N91 nyert (szerintem), egy fő dolog miatt. Ez pedig a hangerő. A 808 jó, de hogy elnyomja a külső zajokat, legalább 70%-ra kell hangosítani. Az N91 45-50%-on már semmit nem enged be. 70%-on nem hallottam a metróból semmit, azt se, ha mellettem csapta be az ajtót. A buszon 60%-on kivettem a fülest, mert nem tudtam eldönteni, hogy szirénázik-e a mellettem elhajtó mentő. Szirénázott, csak nem hallottam. A 808 nem éri el ezt a szintet 100%-on sem. És az N91 nem torzít közben. ugyanolyan szépek maradnak a hangok, kb 80%-ig. De itt, illetve fölötte már bántja a fület, olyan hangos. Közel van a két telefon, de az N91 jobb. -
zorzy4
addikt
Sharp gx29 Meclarem Mercedes, az különleges retro, vagy nem nagy szám?
-
Dr Dee
tag
Van a mai napra kettő darab akciós telefonom eladó,Nokai 7360, dobozos,hibátlan működéssel,de kopottas előlappa,5000ft. A másik egy Nokia 7210-es dobozos,makkulátlan állapot,új elő,hát lappal, 5000ft!
Valakinek? -
stufen2
aktív tag
Ha valakit érdekel egy működő Haier p5 töltővel az privátban keressen meg!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest