- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
ja! akkor ok.. Mármint nem, de érted, hogy értem.
-
zorzy4
addikt
Detto, 2000 szeptember óta mindig megvetten. Az utolsó évadra még elő is fizettem. Na az jó volt. 10 számot kellet kifizetni, és tizenkettő járt, de valamiért 13mat küldtek, ami egyben az utolsó volt. És pluszba az elfizetés mellé járt egy ugyanolyan értékű motorola walkie-talki. Még most is ott áll bontatlanul a polcon.
-
KSparrow
őstag
Srácok, eljött a lehetetlen: Nokiás kérdésem van
1011-esen hogy lehetne leszedni az üdvözlő szöveget? Nem túl kedves, hogy a telefon úgy köszön bekapcsoláskor, hogy "Kapd be a f*szom", meg nem is illik a telefonhoz. Viszont a menüben nem találtam olyan pontot, ahol be lehet állítani, szóval nem csak az a kérdés, hogy lehetne leszedni, hanem egyáltalán hogy került oda? -
T0rnad0
addikt
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy ez melyik telefon? Régóta tetszik és a Telecomban láttam anno, de most nem találom
-
KSparrow
őstag
el, hát.
Most éppen egy 1011-est akarok életre kelteni, azaz már megy, most javítom a hangszórót.
Nagyon brutális, 2 nyáklap van benne, mint 5110-ben. a hátulja egész tiszta, az elején a gombok miatt kell még a hely, de a szendvics közepe.. hát az valami brutális, tele van mindennel.
Ja, matrica is van rajta, HW: 2.0D, SW: 3.80.
Csak az a jó, hogy ugye van mondjuk egy 1011, tele cuccokkal, utána meg mondjuk egy N95 8Gb, amiben nem csak a memória nagyobb egy picit, meg ugye a funkciók száma több, de kisebb is. És mindez 20 év termése. -
látom ti is elvagytok.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #24039 üzenetére
Á hagyjuk. De azért volt jó fogás is [link]
-
-
zorzy4
addikt
Az év lúzere én vagyok a gyűjtők között. Egy kisebb vagyonért megvettem, egy nokia X7 dummyt, mint igazi telefon. Lehet gratulálni. Egyetlen reményem, hogy stufen kolléga megveszi, és így egy két ezer visszajön.
-
Egy működő Z800i nem érdekel valakit?
-
golya32
senior tag
Dobozos E70 és doboz nélküli N71 érdekel valakit?
Baráti áron -
LaciGSM
aktív tag
Ericsson, vagy Sony Ericsson T68-at szeretnék venni! csak működő darab érdekel!
Ha van valakinek, természetesen emberi áron, az keressen meg please -
KSparrow
őstag
El vanak bújva. Vagy kihaltak a szakmából.
Én se ismerek senkit. De ne álmodozz erről, HW még ugyan van, 3510i kijelzőt akár adok is. de attól még nem fog menni, kell cserélni a vezérlő IC-t, mint mondtam, azt meg nem találni külön nagyon, e-bayen se, vagyis marad az, hogy leszeded egy 8910i-ből, de akkor arra már nincs garancia, hogy lejön. Arra se, hogy menni fog vele a 6310i, bár úgy tudom, az kell bele,. és nem a 3510i IC-je. (plusz, ki kell őket keresni kapcsolási rajzon) Szóval már ott tartunk, hogy megbontottuk a forrasztott alkatrészeket egy 6310i-n meg egy 8910i-n. Összeraktuk, de még nem megy mindig. 8910i szoftver kell, és kábel a 6310i-hez. Mondhatnánk, hogy:" Jaj, rádobjuk, és éljen, de még nem vagyunk túl a forrasztással (ami hőlégfúvó vagy infrás forrasztás, [baromi nehéz, 1-2 helyen vállalják, jó pénzért, nekem is erre várna egy mikrofonhibbás E51] mert pákával nem biztos, hogy el lehet érni a szükséges részeket)... Szóval szoftver: Az se biztos, hogy megy vele. Telefonpanelből is több változat van. E90: pl: NR-10, ami még nullszériás, azaz a legelső, ami nem jött ki a gyárból, akkor van az NR-12, aminek sok mikrofonbaja volt, és az NR-14, ami elvileg jó volt már(és ez nem a V1 meg V2 gombsor, hanem a főpanel). E60 protom is van B2, B3, és F4. 6630 is több van. És a HW is fontos, mert az új E63 panelemre, amit halottként vettem, nem jó szoftvert tettek fel, ezért nem ment. épp hogy vissza tudta tenni a szervizes a saját piros és francia változatát, semmi mással nem indult el, E63 kék szoftverrel se. így most hiába ír qwerty-t a fizikai gombsor, a francia azerty a szoftveres kiosztás(érdekes, hogy 5310 nem ilyen finnyás.)
És még valami: az aktuális verziónál nem lehet régebbit visszatenni. különben meghal a telefon. És itt is elbukhat az egész.
Szóval van vagy 5 pont, ahol elvérezhet, több telefonba kerül az egész. Ok, ritkaság a végeredmény, de egy eredeti, gyári ritkaság többet ér, mint egy modding miatt egyedi valami. én pl bilikék trabantot vennék, nem egy törött, karcolt, de spoilerrel ellátott fiestát. Kb ugyanez van itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy ruhás topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Drón topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest