- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Dee
tag
Ezt,hogy szedte össze?[link]
-
golya32
senior tag
Ezekből valakinek eladó?
Sim kártya hibával is jöhet. -
golya32
senior tag
N79 teló alkatrésznek kell valakinek? újraindulgat.
-
golya32
senior tag
Melyik nokia tud fm-transmittert?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #30158 üzenetére
ilyen volt az enyém is ami tartaléknak volt, eléggé kopott volt,aztán volt fekete házam hozzá és társítottam, meg szürke gombokat meghagytam rajta
-
MurdR
veterán
válasz
sherlock82 #30160 üzenetére
Valami árat írhatnál...
-
törölt tag
válasz
quailstorm #30155 üzenetére
Siemens tudott szép telefont csinálni, s55 a mai napig nagy kedvencem formára. ME45-nek volt szép kijelzője, monokróm, szép nagy, logó meg minden, azt az egyet sajnálom, hogy eladtam. Hibátlan újszerű volt csak nem volt benne magyar menü. Maradt egy tartaléknak való me45 de elég gyenge az akkuja
-
törölt tag
válasz
quailstorm #30153 üzenetére
Nekem az m55 tetszik nagyon a ledjei miatt
csak kár, hogy kurva hamar kopik a készülékház, m35 meg sokat kibír, öreg koromra félretettem vagy 3db-ot
-
törölt tag
válasz
quailstorm #30146 üzenetére
Ha most egy évvel korábban lennénk akkor el tudtam volna passzolni neked a siemens gyűjteményem.
Volt mt50, s35, s55, m55+kamera, m35 meg me45, mind hibátlan volt, meg rengetek tartalék hozzájuk. Mára már csak az m35, m55 maradt meg az emlék miatt, a többit jó áron eladtam. De a siemens jó telókat csinált, sajnáltam, hogy becsődölt, csak mindig le voltak maradva a többi gyártóhoz képest.
-
Sucuka
senior tag
Üdv Urak!
Tegnapi 4 órás kemény műszerészmeló, meg némi telógyártásban szerzett tapasztalat meghozta gyümölcsét:
Egy, még május közepén vásárolt billentyűzethibával küzdő N93i-t hoztam vissza az életbe, és lett belőle teljes értékű N-Series Nokia:
(Bocs a képek minőségéért, ha lesz időm, lövök róla műtermi fotókat is.)Gyakorlatilag egy full-dobozos telefon, minden tartozékkal együtt.
-
sherlock82
senior tag
Eladóvá vált kis gyűjtemény egyik utolsó darabja, egy Motorola v66i telefon. Korához képest nagyon szép állapotban van. Töltőjét és magyar nyelvű kezelési könyvét tudom hozzáadni. Westel-es kártyával volt vásárolva annak idején. Igény esetén csatolok hozzá képet is.
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #30146 üzenetére
Régen volt oldmobilon egy srác aki siemenseket gyűjtőt, de sajnos eltűnt. Jó ötlet csak tényleg azzal kell vigyázni, hogy szinte mind függő, és hiba van kábeled otthon nem lehet nyitni.
-
quailstorm
félisten
válasz
zorzy4 #30145 üzenetére
Az már igaz. Meg töltőm. Eddig az se volt a vékonyból. Meg ha egyszer szerzek szerviztyúkbelet, akkor még független is lehet.
Sajna az A60-as csak annyit csinál hogy bőg egyet meg felvillan a kijelző. Lehet nem véletlen nem kaptam hozzá akkut-töltőt...
Majd Siemenseket akarok gyűjteni csak most másra kell a zsé. De ez a cucc megtetszett, lehetett volna vele szívózni a haverok előtt ha nem függ.
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #30144 üzenetére
Hát az bosszantó, de most már van működő akkud, így legközelebb tudsz próbálni.
-
quailstorm
félisten
külföldi függő az MC60
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
KSparrow #30132 üzenetére
Ha belegondolsz hogy kapsz-e itthon GYÁRI 5140 házat, szerintem nem drága!
Ismerem az eladót, azt is tudom hogy már az Ebay-en se nagyon találni gyári házat!
Pár 5140-et felújított már, elég szép áron elhordták tőle!
egy kotvány szar utgy házért is elkérnek 3 ezret simán, de azzal össze sem lehet rakni!!! -
quailstorm
félisten
900HUF töltővel akkuval.
Egyszer kaptam havertól kisebb javításokért ahol csak anyagköltséget állt (érintőcsere például) egy tucat telót. Benefonok, Siemensek, Nokiák, aztán volt egy A60 is benne. Se akku se töltő. Úgyhogy abba raktam át most a cuccokat, akku le van merülve szépen, de már megvillantja a kijelzőt.
MC60-on a kijelző kopott, a plexi, egy karc balfelül (leejtés nyoma), és 4-es gombon meg hátulján kis festékhiba. Aztán ennyi a baja neki.
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #30135 üzenetére
Mennyi volt?
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #30133 üzenetére
nem.
-
quailstorm
félisten
Siemens MC60 az ritka?
-
KSparrow
őstag
Szerintetek ez az ár normális?
-
LaciGSM
aktív tag
Hát srácok ez a bakancsos piac is a végét járja mobilos szemmel!
Csak a kilomizott szemét van, az is arany árba....
A belem kifordul lassan a helytől!
Nem tudtok jó bolhapiacot? -
tolts.hu
őstag
válasz
quailstorm #30127 üzenetére
Igen, az utángyártott ház.
-
shimano1978
csendes tag
Valakinek OLCSÓN eladó 30-as vagy független Nokia E71-e?
Melós telefonnak kellene. -
Rubie
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valamelyikőtök ezzel a webshoppal?
http://www.eshop-gyorsan.hu/retro-telefonok/Nokia-keszulekek-c2_0_1.htm
Nem átverés? Kínai replikákat árul? Honnan tud még beszerezni ilyen telefonokat újonnan? Engem az E52 érdekelne, de bizonytalan vagyok. Van valakinek tapasztalata e téren?
Köszi! -
tolts.hu
őstag
Valakit érdekelne ez a pakk?
Alcatel 565
Siemens A60
2db 3210 NokiaHa igen mennyiért?
-
zorzy4
addikt
Én is beszóltam neki.
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #30114 üzenetére
De ez árulja a 3db 8810est is darabját asszem 50 körül, 25 körül vette.
-
stufen2
aktív tag
Istenbarma 2 hete sincs, hogy vette, de már 10 éves a gyűjteménye.
-
LaciGSM
aktív tag
Kellene nekem egy nokia C2-01 LCD S.O.S.
bontott is jó, csak hibátlan legyen! 2700, 5000, 5130 tipus kompatibilis!Ha valaki be tud dobni nekem a boltba egyet, ma, legkésőbb holnap, nagyon hálás lennék!
Természetesen emberi áron -
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa #30110 üzenetére
Tudom, faterom 3 éve vett ennyiért egy Sony MEX-BT2500at, ami emellé még a BT-s zene átvitelt is tudja.
Köszi a tájékoztatást!
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #30109 üzenetére
Igen.
Az autó hangrendszerére küldi ki a beszélgetést és van egy mikrofon elhelyezve az utastérben, általában az A oszlopnál. Egyébként kicsit el van szállva az árral, mert ahogy látom mikrofon sincs hozzá, meg ennyi pénzért már lehet kapni BT kihangosítós, szintén márkás fejegységet is.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa #30108 üzenetére
Akkor ez csak nekem volt újdonság
És ez úgy működik mint egy autóskihangosító? Mikrofon+ autó hangszórók?
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #30107 üzenetére
Persze.
Tesóm régi céges Peugeot-ja is tudott ilyet a gyári fejegységgel. Csak egy normál SIM kell bele, aztán kész.
Nekem a Passatomban meg Nokia 3110 autós telefon van beépítve a könyöklőbe, gyárilag piros világítással és VW logóval az akku alatt. -
Earl_Muttley
őstag
Ilyenről hallottatok már?
-
sherlock82
senior tag
Eladóvá vált a korábban itt vásárolt Nokia 6310i független telefonom a hozzátartozó töltővel.
Akksija kb. 5 napot bír, rejtett hibája nincs. Egyébként jó állapotban van, a színe pezsgő. Érdeklődni nálam. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest