Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Kék Moto K1-hez nincs véletlenül valakinek hátlapja és akksija?Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #38376 üzenetére
Pedig annyiért adtam el, és annyiért is vettem.
Én napi használatra szerettem volna, csak ahogy írtam is, nagyon halkan lehetett hallani a másik felet.
Amikor a Lacival beszéltem, Ő ugyan ezt tartotta negatívumnak.
Egyébként aki megvette, nagyon alaposan átvizsgálta ( 15 perc legalább ) tesztelte, pedig egy dobozos példány volt, minden gyári tartozékkal.
Komolyan mondom, hogy vagy két héten keresztül még csak érdeklődés sem volt.
Én is furcsának találtam, azt gondoltam, hogy gyorsabban elmegy.
Így visszagondolva, lehet, hogy mégsem kellett volna eladni, hiszen egy nagyon jó modellről volt szó, legalább is gyűjtői szemmel.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #38366 üzenetére
Pár éve én 20-ért adtam el az enyémet, és örültem amikor elvitték, nehezen ment el.
Az a baj velük, hogy halk a hangszórójuk.
Akkoriban beszéltem innen a topicból a Szalai Lacival, Ő is el akarta adni a sajátját emlékeim szerint.
Lehet, hogy még meg van neki.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #38330 üzenetére
Ez így igaz, de telefonálásra és sms-re azért még jó.
Ha csak ennyi kell, akkor azért ezek még megfelelnek, és hát szépekКаждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy pár telefondobozom, már ha valakit érdekelne.
Nem ritkák, de lehet, hogy valakinek esetleg kell.
Átvétel sajnos csak 16-17-én lenne jó.
Jó állapotúak, nem tiprottak
N6234, 6610, 6610i (2 db), 3120, 2600 classic, Moto MPx 220, V235 Ebben az egyben nincs tojástartó, a többiben vannak leírások, töltők, stb.
Tudom, hogy nem nagy szám, csak gondoltam szólok, mielőtt megreptetem őket.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz Fancy-boy #38202 üzenetére
Én nem írtam, hogy bonyolult lenne. Persze nem is tudom, hogy melyik céget épp melyik másik vásárolja meg. Mondjuk azt tényleg nem tudom, hogy ha egy adott céget felvásárol egy másik, attól még miért nem lehet egy bizonyos készülékhez függetlenítő kódot adni, ez miért kizáró ok? De hát mindegy is, a lényegen nem változtat.
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz Mulderpapa #38151 üzenetére
Na meghoztam a cuccaimat a hétvégén. Igazad volt, tényleg valami Samsung féleség töltője van. Aztán előkerült a Sony Z1 vagy mi, aminek még a mikrofonja is lehajtható volt. Ennek a dokkolójához kell valami nagyon vékony tűszerű töltő. a Telefon csatija is elég ritka, még nem találkoztam ehhez való töltővel. Aztán előkerült egy-két Sharp különlegesség is. ( 703, 902 )
Tudtak telefont csinálni ezek a JapánokКаждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz Mulderpapa #38145 üzenetére
Hát én úgy láttam, hogy egészen vékony tűszerű töltő kéne hozzá.
Csak nem vagyok olyan balfék, hogy valami kis ajtó mögé dugták el a csatit, én meg nem vettem észre. (Bár ki tudja )
Most meg se tudom nézni, mert már több mint két éve máshol van a dolgaim többsége, de kb két hét múlva minden a helyére kerül.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz Mulderpapa #38140 üzenetére
Nekem is van. Legalább 10 éve vettem, de kipróbálni soha nem tudtam, mert nem találtam hozzá töltőt
-
arkades
senior tag
válasz dz1989 #38099 üzenetére
Ha esetleg találok, akkor lehet, hogy majd zavarlak.
Egyébként azt hiszem a múlt héten láttalak a Duna TV-n a Marcival, meg egy másik kollégával a Fábry műsorában. Gondolom ismétlés lehetett, de hát a lényeg Ti voltatok és a telefonok[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
válasz --HARDCORE-- #38095 üzenetére
Persze, biztosan. Majd jobban utána járok a dolognak, csak gondoltam elsőre megkérdezem itt, hátha szerencsém lesz.
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Esetleg valakinek nem lenne kipróbálásra Bp-en Note 2 akkuja?
Hozzám került egy ilyen készülék akksi nélkül, és kíváncsi lennék rá, hogy működik-e?Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
iPhone 5-ös hátlapjának a cseréjében tudna esetleg segíteni valaki Bp-en?
Sajnos nincs hozzá szerszámom, csak a telefonok.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Nincs valakinek cserélni való jó állapotú akkuja N97 minihez?Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Nokia 3220-nál a négy állású gomb beállításai fixek? Nem találom, hogy hol lehet más funkciókat hozzárendelni.
-
arkades
senior tag
Bocs, ez félre ment.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
Nem tudná valaki megmondani, hogy Samsung R210-nél hol lehet beállítani a gyors tárcsázást? Egyszerűen nem találom a menüben.
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Mennyi lehet most a reális ára egy (állítólag) szép állapotú dobozos Nokia N8-nak?Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37904 üzenetére
Kár. Van egy T-mobile-osom, és gondoltam megpróbálom.
Egyébként szerintetek AT§T-nél érdemes ez ügyben kísérletet tennem, vagy ott is esélytelen?
Az meg egy gyönyörű V3i lenne.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37901 üzenetére
Moto V3-hoz még küldenek kódot szerinted?
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37849 üzenetére
Persze, biztos volt még egy. Amúgy kizárt, hogy eladta volna.
-
arkades
senior tag
Közel lehet az apokalipszis, ha a Marci elad egy ilyen telefont
-
arkades
senior tag
V3-as főkijelzője alá por került, és kiszeretném tisztítani. Milyen csavarhúzó kell a 4 kis csavar kiszedéséhez?
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37732 üzenetére
Hát azért köszönöm, talán majd legközelebb.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37729 üzenetére
Tévedtem, az i ugyan akkora mint a sima.
Akkor érdekelne a hátlap, ha fekete, és ha megválnál tőle.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #37729 üzenetére
Köszi, de azt hiszem az nem jó. A V3x-ét most próbáltam, az nagy rá, és azt hiszem az i, meg az x ugyan akkora.
-
arkades
senior tag
Motorola V3-hoz keresek fekete akku fedelet. Valaki esetleg tudna segíteni?
-
arkades
senior tag
válasz Synthwave #37590 üzenetére
No igen, hát azt tényleg nem mondanám szépnek.
Nem tudok most szépet, mert nem is nézegetem őket, mivel nekem van belőle szép példányom.
Én 10-ért vettem a Jófogáson, dobozosan, minden tartozékával.
Van egy másik is amit régebben napi szinten használtam, csak mivel sűrűn kellett levennem a hátlapot a sim kivétel miatt, így a hátlap karmocskái letörtek. Sajnos nagyon gyenge konstrukció. Persze ha valaki nem gyakran veszi le a hátlapot, akkor nyilván nincs vele gond, csak hát én sűrűn váltogatom a telefonokat.
Most is épp hátlapot keresek, de sajnos egyre ritkábban lehet kapni.Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Évek óta pihenő Nokia 7630-as nem veszi a töltést. ( Régebben ilyen gond nem volt. ) Mi lehet a gond? Az akku működik és a készülék bekapcsol.
-
arkades
senior tag
E71 bekapcsolás után után megy pár percig, aztán ki is kapcsol. Utána bekapcsolom, de pár másodperc után lefagy és megint kikapcsol. Ezt a problémát meg lehet oldani szoftver frissítéssel, vagy nagyobb a baj?
[ Szerkesztve ]
-
-
arkades
senior tag
Nokia N8-on használt valaki ilyen firmware-t? (Delight Belle v6.4 "főzőtt" firmware) Én nem ismerem ezeket a mókolásokat, nem lehet ettől baja a telefonnak? Bocs, ha hülye a kérdés, csak most akarok venni ilyet, és az eladó írta, hogy ez van rajta, de rá tudja flashelni a gyárit is ha kell. Azt írja, hogy ezzel sokkal gyorsabb a készülék.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz Synthwave #37414 üzenetére
Nekem nagyon bejött az N95, én merném ajánlani, bár nyilván eltérőek a felhasználási szokásaink. Soha nem volt vele semmi gondom, bár lehet, hogy csak szerencsém volt. Illetve egy problémám mégis csak volt vele, az akksi fedő. Nagyon hitvány megoldás volt. Az idegeimre ment, hogy állandóan letörtek a rögzítő pöckök, bár én viszonylag sűrűn cseréltem a kártyát. Esetleg elgondolkozhatsz a 3720-ason is, én már hónapok óta használom, és nagyon jó. Egy itteni fórumtárs kedvenc készüléke volt. (meroly)
[link][ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
Hú Gyerekek, boldog karácsonyt mindenkinek
-
arkades
senior tag
Vettem ma egy E75-öst, de olyat csinál, hogy nem engedi megnyitni a bejövő üzeneteket, és írni sem enged. A klaviatúra nem magyar billentyűzetes, de a menüje az. Lehet, hogy amikor rárakták a magyar nyelvű szoftvert, akkor szúrtak el valamit? Nagyon bosszantó, hogy végre találtam egy szépet, erre nem jó. Mondjuk az eladó elég rendes, mert rögtön mondta, hogy visszaveszi a telefont. Szóval csak azt szeretném kérdezni, hogy esetleg lehet-e ezzel valamit kezdeni, vagy marad az, hogy visszakérem a pénzt.
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, mi a reális ára most egy független Nokia 808-nak?
-
arkades
senior tag
Lumia 920-hoz nincs valakinek jóárasított készülék háza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Horgász topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest