- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #38377 üzenetére
Nincs már meg neki, lehet én vettem meg. 20-ért neked is mondtam, ne add el, de hát lehet neked beszélni
Nekem még egy kéne - Vagy legalább egy kijelző. Akkor még nyugodtabban használnám a mostani dobálóst, mert lenne hozzá minden, hogy ha le akarom tenni, szép legyen. De nagyon nem pattogok, 6 db 808-assal#38374quailstorm
Van itthon egy panelem, törött az OLED, a kamera hibás, de kiállítási darab. A panel talán jó, legalábbis jó volt, de vettem egy másikat kompletten, és azt joban megérte megmenteni
Sajnos nem járok feléd, de ha jársz Pesten, boltolhatunk. -
∂яσнυη
senior tag
válasz
arkades #38324 üzenetére
Nem gondolkodtam.
KSparrow-nak már írtam pm-ben, hogy korábbról S60v3-om és v5 készülékekkel volt tapasztalatom, emiatt nagyobb az érdeklődés ezek iránt.Amit quailstorm írt Matrix klienst azt én is támogatnám vagy Signal-t.
Minimalizmusra próbálok törekedni, úgy hogy az még jelen helyzetemben ne érintsen túlságosan hátrányosan. Szeretnék kevésbé geek, big techtől függő lenni.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
arkades #38208 üzenetére
Természetesen nem kizáró ok, de nekem logikusnak tűnik, hogy ha már az eredeti cég nem működik, akkor a kódszerzés sem egyszerű művelet. Legalábbis a tapasztalat ezt mutatja.
Te eltudod képzelni hogy pl. a Lenovo majd támogatást nyújt a Motorola V3-hoz és küld a Telekomnak egy függetlenítő kódot?
Végül is egy több kézen átment cég 16 éves telefonjáról beszélünk. Nem igaz?
Persze próbálkozni lehet. -
-
boxee
csendes tag
válasz
arkades #37964 üzenetére
Sziasztok,
2-3 helyen próbáltam, egyik helyen sem vállalták. Kb az volt a válasz, hogy nem megoldható.
Régen (~10 éve) volt az Oktogonon egy "Henry GSM" nevű hely, kb mindent meg tudtak javítani, flash-elni, unlockolni stb... De már nincsenek illetve csak a cégtábla.
Nincs itt a fórumon egy "régi szervizes" aki esetleg tudhat segíteni?üdv.
-
Elims
veterán
válasz
arkades #37938 üzenetére
Ismerem a neved.Ha nem tudom megoldani a "problémát" megkereslek és kötünk egy számodra előnyös "üzletet".. ;-)
Viszont ha vki látna eladó samsung i7110-es telefont kérem írjon.Szoktam nézegetni magyar oldalakat,de ilyet sehol nem találok.Vmikor volt és nagyon sajnálom,hogy eladtam.Elférne a többi régi telefonom mellett.
Ebay-en láttam 13-15e körül,de inkább itthonról venném meg. -
Elims
veterán
válasz
arkades #37936 üzenetére
Tényleg az. :-) "Ajándékba" vettem egy ismerősömnek pici alkuval 7e volt+egy akksi 2e és magam is elgondolkoztam..lehet,hogy veszek mégegyet.Ennyit szerintem megér.
Bár így az "ajándékozásból" (csakúgy) lehet,hogy nem lesz semmi. :-( Angol nyelvvel nem tudja használni,ezért kutatom fájlt.Akár fizetnék is érte vmi kisebb összeget. -
dz1989
senior tag
válasz
arkades #37503 üzenetére
Én Pedig szeretnék annyit hozzátenni hogy érdemes egy ilyet venni. Gyakori használat mellet simán letörhet a Micro USB. Nekem is volt és van E7.
Annó 2db N86-omnak, N97nek, 808-amnak megadta magát. Szóval az összes olyan Nokia ilyen amin csak Micro usb-n lehet tölteni.
Az n97 és a 808 nem pedesre szóval megcsinálható volt. Ha olmossal átvan forraszva akkor már okés de kívülről megnem mondod.Ha érdekel és szólsz szívesen megrendelem Neked az Ebayről. Haszon nélkül.
-
ferret77
aktív tag
válasz
arkades #37505 üzenetére
Itt egy E7 De ha nem sürgős, biztos lesz majd olcsóbban is.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #37503 üzenetére
Hát én kb 3 éve még 25-ért vettem, a normális állapotú szerintem 15, a szép 20, a dobozos hibátlan talán 25-öt is érhet. Persze könnyen mondom, hogy nekem van fekete és ezüst, pláne látatlanba nehéz árat is mondani, denyilván ha olcsóbb, akkor megérheti elhozni - észben tartva, hogy halott a rendszer, és van N8, C7, 700, szóval van alternatíva.
Nagyon kényelmes, jó telefon (bár fura, hogy bal oldalon van a lezáró csúszka, jobb szeretem jobb oldalon, mint pl. N8, bár ez csak személyes preferencia). Ugyanakkor a nagy Amoled kijelző, elegáns, szép, vékony forma, fém... És nagyon, nagyon jó nyomáspontok a fizikai qwerty gombsoron. Nem hibátlan, pláne a kamerába kéne egy AF, de ha az nem olyan fontos, akkor nagyon szuper darab. -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #37501 üzenetére
Én sose használtam ilyet. Egy ismerősöm hozott egyet (808-ast) de azon ment, csak le volt merülve a telefon, ő meg elrakta, hogy nem megy. Nekem annyi tapasztalatom volt ilyen FW-vel N8-on, hogy mikor megvettem a rózsaszínt, akkor azon ez volt. Megnéztem, majd fél óra múlva ment rá a gyári. Szerintem nem volt gyorsabb, csak max csicsásabb kicsit, de alapjaiban véve ugyanazt tudta, mint a sima fw. ha gondolod, próbáld ki, ha nem tetszik, a gyárit fel tudom neked tenni én is.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #36963 üzenetére
Nekem gyárinak tűnik, de szerintem ez sok érte, még a 10 is, bár az reálisabb.
(#36964) Dzsekó?
Valahol van nekem is legfrissebb magyar FW, de az nekem is csak a fekete. Phoenix-szel meg is tudom csinálni Pesten, de a life timer akkor valami miatt elveszik a telefonból. (mármint a menüben nem mutatja, csak a nullázott összes hívásidőt. Géppel persze kiolvasható marad. És van eredeti piros és fehér témám is, lementve a netről (már nem találnám meg az oldalt sajnos, szóval linkelni nem tudom). De ha adsz egy e-mail címet privátban, akkor át tudom dobni. -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #36929 üzenetére
Sajnos nem mind kompatibilis. A 6230i talán igen, de sok telefon nem tölti a BL-5CA /5CB akkukat. Én se tudom, miért. Amúgy szerintem egy 1020 mAh-s sima BL-5C lehet a legjobb, ha találsz. Annyira nem ritka.
BB elmegy sokáig, de persze az se mind. Z10 nekem volt, hogy egy napig se mentNagyobb akkuval jobban bírja. 9700-ban nagy akku van. Esetleg próbálj egy E52-t, abban is nagy az akku, és jól is megy
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #36856 üzenetére
A Nokia 225 egy elég gagyi darab, már ha a régebbi Nokiákhoz nézzük (pl. nincs hívóhoz rendelhető egyedi csengés). Más a billentyűzár is pl. De amúgy nem egy rossz készülék. Nekem másodtelónak 2 napja egy Nokia 220-as van, az tök jó.
Véleményem szerint egy Samsungnál minden jobb, pláne egy low-end androidos Samsungnál. Valamelyest elfogult vagyok a telefonnal kapcsolatban, nem túlzottan kedvelem a koreai telefont. De a Nokia sem a régi nokia, szóval ne arra számíts. -
-
quailstorm
félisten
válasz
arkades #36348 üzenetére
túl jó csapat, fizikumban is, nem volt Kleinheisler és már kifutottuk magunkat hogy a továbbjutás meglegyen
már ez is csoda ennyi koplalás és sikertelenség után, ráadásul rövid idő alatt összerakott csapattal
folytatni kell az utat és lesz még jobb is, ha meg visszatérünk a régi kerékvágásba akkor volt Gerának egy jó EB-je...z3x box, túl új teló szerintem, Champet még ki lehetett ütni otthon de az IMEI bánta (bármint a felhasználói kódot)
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #36055 üzenetére
Amúgy nem így történt. A jelenlegi nyertes tett egy nagy licitet, 5000-et vagy nagyobbat. A nullás srác meg próbálta túllicitálni de feladta. Valószínűleg a nagy licites az eladó spanja, másodfiókja vagy valami beteg agyú vásárló. De ezért a telefonért már 1-2 ezer is oltári biznisz, nem tudom mit akar érte 5-nél többet.
-
RAZR_v3
tag
válasz
arkades #35841 üzenetére
Még szerencse, hogy nem kezdtem bele az utángyártott akku-tesztelésbe, pedig igazán kíváncsi lennék egy jó minőségűre. A jelenlegi, amivel néha használom, egy három éve vásárolt "TEL1" nevű példány, 1300mAh van ráírva (biztosan nem igaz
), kb. 1 óra telefonálással eldöcög 4-5 napig, ami az eredetihez képest még mindig nem jó teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest