- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Adott egy 6700 slide, a 8as és a 9es gomb nem működik rajta, kicseréltem a gombok fóliáját is úgy sem működik....Mi lehet a hiba?
-
stufen2
aktív tag
válasz
novinyul #37795 üzenetére
Ami a legnormálisabban van összerakva az a 3208c, szép, jó kézbe fogni, érezhető rajta, hogy kompakt, össze van rakva, a 6108 szép, de semmi több, a 3108 übergagyi, 6708 ormótlan, a 6208 meg katasztrófa és "hátlap-fej" nehéz, kényelmetlen a fogása, a műanyag billentyű + keret krómozásról ne is beszéljünk - egy ökörség, és silány minőségű, ez a készülék sz@r ahogy van. Illetve a pálcája hátlappal szép.... De összességében nem egy csoda egyik se.
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek Nokia 6750 Mural szétbontási ábrája? Vagy tudja valaki, hogy kell megbontani? Belső lcd-t kellene cserélnem....
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek felesleges n90 lila színű hátlapja?
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #37165 üzenetére
Zacsiban vannak a cipős dobozokban.
-
stufen2
aktív tag
Azt a ragacsos burkolatot le lehet pucolni egy idő után denaturált szesszel, kivéve 5210, 5100, 5140 stb-t nem lehet, mert azok vastag gumik, de az e65öt, 6151et és még jó pár telefont megtakarítottam vele, de most hirtelen ennyi jut eszembe, igaz alatta színben megegyező műanyag lesz akkor csak rajta. Ezt prémium hatású műanyagnak hívják (Soft Touch), ez egy spec lakk amit a műanyagra fújtak és puha tapintása lett a kemény műanyagoknak. Anno előszeretettel használtak az autógyártók, pl b5ös passat, vagy az akkori octaviák, audik kormánya ajtó nyitó fogantyúja,hátsó dohányrekesze, 2-3 év után mállott és okádékul nézett ki mind...
-
stufen2
aktív tag
A régi nokiákon, mire volt jó a field test program? Mit lehetett vele csinálni?
-
stufen2
aktív tag
válasz
kovy79 #37046 üzenetére
Itthon egyszer fizetsz vámkezelési díjat, ami 2000 forint (ha tavaly óta nem emelték meg), és levelezhetsz egyet velük (2 hetes tortúra), efelett eldöntheted, hogy a NAV vagy a Magyar Posta Ferihegyi kirendeltsége végezze az eljárást (de a NAVnak így is úgy is jelentik). 45 és 150 euró között 27 % áfa terheli a küldeményt, e felett 2,5% vám + 27% áfa terhel 1700 euróig, a felett pedig kereskedelmi vám plusz áfa. Ja és kérnek egy számlakivonatot is a banki átutalásról. Az EU-n belül értelemszerűen csak posta van.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #37044 üzenetére
Ebay rendesen túlárazott, nyugat európai bérekhez hasonlóan alakulnak az árak, nem a mi balkáni fizetéseinkhez, a posta kb ötszöröse az itthoninak, az únión kívüli vásárlásoknál ha jól emlékszem 40-45 dollár euró felett 20-25 euro dollár vám is terheli a vásárlást, plusz a posta ami lehet akár 10 ezer forintocska is, vagy még több... Ez egy drága sport, ebben egyet értünk szerintem.
-
stufen2
aktív tag
Ezt a proto mizériát soha nem értem meg
-
stufen2
aktív tag
Köszönöm.
A n92 annyira azért nem nagy eresztés, nem is ritka, csak drága...
A 9000il se annyira ritka, csak ilyen állapotban és ezzel a felszereltséggel nincs. Élőben még szebb, talán a legszebb kommunikátor (szerintem) pedig 20 éves, a sima 9000 egy gagyi fekete tégla mellette, mint egy kormos tűzifa
...
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #36701 üzenetére
A mini még talán, de a young egy nulla volt akkor is meg most is, az olyan telefonokat kb egy tankolásért utána kellett volna vágni a vásárlóhoz nem, hogy még pénzt is kérni érte...Érintősből meg csak az lesz igazán retro sztem ami anno vmi kunsztot felmutatott, legyen az csak vmi kellemes formatervet például, ha más nem is
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #36689 üzenetére
A szar telefonok listájára tegyük fel a szarszung young 1 esét is
-
stufen2
aktív tag
Mutterom szarszung s7 et meg valami új hüvelyt használ felváltva, fater szájomi vágódeszkát, kb egy fél éve váltottak lumiáról, nekem most Leap-em van előtte Q10 volt évekig előtte meg droid meg winmobile. Droidos táblagépet használnak anyámék én ip2 mini retinát. Egy biztos androidot és windows csempéket soha többet, egy rakás szemét mind 2. BB különcködés meg már unalmas, és sok megkötést kíván. Haverjaim egy bb q30 kivételével mind szifonosak, de kb a tabom is egy szifon csak éppen nem lehet vele telefonálni, 2 éve hibátlanul villámgyorsan megy ellentétben szüleim droidos tabjaival és azok nem sokkal voltak olcsóbbak. Rühellem az almások marketing politikáját és nagy ellenzőjük voltam évekig, de olyan stabil és faék egyszerű gyors készüléket nem tud más gyártó más platformmal felmutatni.
Lehet ilyen olyan irányból megközelíteni a dolgot, de egyszerűen nem tud más jobbat. Én is tudom, hogy a felét se éri, de a következő biztos szifon lesz, még ha fizikai fájdalommal jár, akkor is...
Aki meg státusszimbólumként használja autóját telefonját vagy ezekre vág fel...hát mit is mondjak, általában annak pont annyi van, mint amennyit látsz rajta éppen abban a pillanatban...
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #36625 üzenetére
Dehogynem
Anno létezett egy cég Bp.-n amit úgy hívtak, hogy CCC. Amikor bezárták minden ment a kukába. Párat az alkalmazottak meg hazavittek. Másik cégek csak szoftvereket fejlesztettek (pl játékokat). Ezek a készülékek sose legálisan kerültek a gyár kapujain kívülre, anno leselejtezték őket, páran meg kikukázták őket a zúzda előtt, vagy a fejlesztés végén elfelejtették visszaadni a készülékeket- ennyi.
(#36624) zolikaDB Igen széthordták a készletet. Nem is olyan régen egy messzi messzi galaxisban amikor a Saab csődbe ment, széthordták egy aukción a Saab múzeumot.... a kínaiak meg a szellemi terméket, ami alapján gagyi autókat próbálnak barkácsolni a régi Saab autók mintájára.
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #36490 üzenetére
A vicc, hogy a 6340 6360 és 6370 kijelzőkerete és billentyűkerete ami egybevan, még véletlenül sem hasonlítanak, a 6310 hez meg pláne nem pedig a felbontás ugyan az, megértem befaragni egy 6340 eset a 6370 be, ja és itt még átvezető gumi van az lcd alatt. A 6370 oldalán van a fülesnek a lyuka a többinek nincs külön csatlakozó.
-
stufen2
aktív tag
Halihó! Mi a reális ára egy normál és egy jó állapotú n900-nak, doboz mentesen?
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek 6310/i lcd-je vagy döglött telefonja amiben jó az lcd?
-
stufen2
aktív tag
A 6310 és a 6210 lcd megegyezik?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Öcsielvtárs #36371 üzenetére
Egész jól lecsökkent az ára 189ről 2-3 év alatt
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #36293 üzenetére
Persze a 2112 az az 5 körül megveszed plusz posta (ami egyre drágább lett) kategória...az olcsó telefon, bár mivel tömeg telefon volt szépet és alkatrészt találni nem lehet hozzá belátható időn belül, felx kábelt a billentyűhöz mondjuk a 6108 hoz lehet venni, gondolom ugyan az való a 3108 hoz is, én vettem még tavaly Olaszo.ban, de utgy (szar), működik csak a ledek vannak rossz helyen és nem olyan szép a billentyűzet világítása. Mondjuk a 8ezres cdma-knak van értékük, pláne ha sikerül kifogni egy kagyló kialakításút, azért szoktak pénzt kérni
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox #36290 üzenetére
Egy haver hozta őket kintről, ezek nem az 5-10 ezer forintos kategória.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #35801 üzenetére
XXL gsm nél lehetett kapni, marha drága volt, érdekes konstrukció, de akkor már javába ment az érintőzés, még ritkább a holdraszállás alkalmából kiadott fa díszdobozos kiadás
-
stufen2
aktív tag
Ferret77 milyen kedved van?
-
stufen2
aktív tag
Hát én max ha kellene is, 2-3 ezret adnék érte, egyszerűen tömeg telefon...
-
stufen2
aktív tag
Mit ér egy szép eri t28? Mi a reális ára?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Korrekt Áron #35601 üzenetére
-
stufen2
aktív tag
válasz
Korrekt Áron #35583 üzenetére
Tudsz eladót?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Korrekt Áron #35581 üzenetére
8 ezres széria
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek 8as flippese?
-
stufen2
aktív tag
Na én már megkaptam ma a karácsonyi mobilom
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Dummykat gyártok, azért kell.
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek egy hibás 8210-ese?
-
stufen2
aktív tag
Eddig nekem még nem volt maemo-s dolgom, de még symbian se szóval teljesen kezdő vagyok, nem próbáltam eddig semmit se, azt se tudom, hogy kell.
-
stufen2
aktív tag
Valaki tud n800-ra normális böngészőt a gyári az elég halott, nem nagyon nyit meg semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged