Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shimano1978
csendes tag
Üdv.
Szép állapotú Nokia 5210 házat venném olcsón.
-
Elims
veterán
válasz
stufen2 #31493 üzenetére
Köszi!!
Akkor minden ugyanaz lesz mint mondjuk egy 6510 csak a menü lesz 8310. (Ami szinte megegyezik)
Megmondom miért kérdezem..vettem vmikor -talàn- innen egy 6510-est,a kedves eladò nem említette,hogy a mikrofon rossz,de olyannyira,hogy nem is lehet megcsinàltatni.Na most ha én mondjuk megveszem Ferret 8310-esét és beleteszem a 6510-esembe akkor működhetne benne a mikrofon.Làttam màr hasonlò vegyítést,ott 6510-ben volt komplett 8310.Furcsa volt fehér vilàgítàssal..szerintem jobb a 6510 kék.Arkades: Egyszer csak lesz normàlis àron. :-)
Még a 20-at is sokallom. :-/ Ettől függetlenül lehet,hogy ennyiért mennek -amikor mennek-. -
válasz
Earl_Muttley #31491 üzenetére
jólvan-jólvan, értek én a szóból...
-
válasz
Earl_Muttley #31489 üzenetére
ja csak megelőzésképp írtad?
-
válasz
Earl_Muttley #31487 üzenetére
één? hol említettem a WP-t?
Én csak azt mondtam, hogy a C2-01 nem egy felrázható elemlámpa. -
válasz
Earl_Muttley #31484 üzenetére
mondjuk ha nem ráztad volna a telefont fotózás közben, akkor a felvétel sem lett volna ilyen rossz.
-
Elims
veterán
válasz
Earl_Muttley #31484 üzenetére
Amivel csinàltad azt a borzalmas képet többet ér mint amivel tegnap gazdagodtàl. ;-))
Nem tudjàtok véletlenül,hogy lehet-e kotyvasztani a 6510-et a 8310-zel?Mondjuk egy 6510 hàzba 8310 alaplap?
-
ferret77
aktív tag
Van néhány eladó telóm, hátha érdekel valakit. Nokia 8310 aksival 2500ft, Nokia 3330 aksi nélkül 1000ft, Siemens M65 300ft, nem tudom, hogy működik-e. Töltő egyikhez sincs.
-
MurdR
veterán
Előlapok ha érdekel valakit:
Nokia 3300: 1.5k
Nokia 3100: 1k (4szín)
Nokia 7200 Xpress ON Covers: 1k (3szín)Szerintem ezek korrekt árak.
-
MurdR
veterán
Mit ér egy Nokia 2300 gyári bontatlan bliszteres előlap?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
N93i telefont keresek,nincs itt véletlenül vkinek eladòba?
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #31466 üzenetére
Ezeröccázé?
Szép képek, ennek a hármasnak nálam is lenne helye
-
KSparrow
őstag
Csináltam pár képet: [link]
-
KSparrow
őstag
Ma olasz nap volt a piacon: egy Telit GM832 és egy TIM logós Dobozos N70 volt, sajnos utóbbi nem ad képet, előbbi meg megy Minoltához.
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #31462 üzenetére
Úgy tudom, ami nálam volt, az nem érintkezési, hanem SW hibás volt- elindult, de nem jutott semeddig. Végül MurdR-hez került asszem-bár az lehet a teljesen halott volt, a világítóval nem tudom, mi lett.
Ringo2-ből nekem csak kijelző kéne, ellenben egy 6210-es navi mozgat már régóta, csak nem tudom, megéri-e. van rá komplett piros házam
-
bunkomen
aktív tag
6250 billentyűzet bele van ragasztva az előlapba? vagy csak az évek során ragadt bele, vagy valaki házilag taknyolta bele? ki akartam szedni hogy kifehérítem, aztán nem nagyon akarja
ksparrow: valami megoldás arra, hogy bekapcsol világít, de se kép se semmi?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #31458 üzenetére
Természetesen, csak ilyenkor este már a fények se az igaziak, plusz még csinosítom őket. Ha van rá igény akkor ömlesztem én a képeket, de inkább csak a facebook oldalamon lesznek majd. De itt egy kép közvetlen bontás után:
-
ferret77
aktív tag
Az 5110 gyárilag rezgős? 5110 volt az első telóm, de úgy emlékszem, hogy az nem volt az. Most egy hete mászkálok 5110-zel és feltűnt, hogy rezeg.
-
ferret77
aktív tag
N79 valakinek? T-s, így kihagyom.
-
stufen2
aktív tag
Lebuzizhattok de én beleszerettem!
Kiváncsi vagyok itthon melyik szolgáltató merte volna bevállani
-
KSparrow
őstag
Ezmiez lesz ez?
[link]
-
ferret77
aktív tag
-
zorzy4
addikt
Egy szép ericsson független s868 piacos áron, pesten valakinek?
-
bunkomen
aktív tag
Egy kis mókolással sikerült kiderítenem, hogy működik a Nokia 9000-em. 8110 akkut csatlakoztattam rá dróttal. Bár kellett 4 kéz az összeérintgetésekhez, de szó nélkül bekapcsolt. Sajnos a belső kijelzőt elfelejtettem a nagy örömben tesztelni. Útban van hozzám még egy 9000-es, ami eladó lesz (remélem nem i-s verzió mert akkor fájó szívvel válok meg tőle). Annak is rossz az akkuja elvileg. Képek, tesztek jövőhéten
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #31431 üzenetére
még 100 dollár is sok érte... ezt is 3 vagy 4 ezerért vette pár hónapja most hirtelen több száz ezret ér...ráadásul a posta 21 ezer pff...
-
KSparrow
őstag
Nokia N92 proto Valaki?
-
ferret77
aktív tag
Cserélték már be valakinek a régi telóját a telenornál? Már a harmadik napja járok az 5110-zel, de még nem kaptam sms-t.
-
zorzy4
addikt
Ne itt pesten sem kell behalni a piacoktól. Kész csoda, hogy múlthéten összeszedtem egy két ritka telót.
Philips 535 független karcmentes állapot 1000ft
Lg g7020 ugyanígy 500ft
Kívül belül hibátlan nokia 5140i 200ft
Motorla mpx 200, ezt még nyitni kell 500ft -
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #31425 üzenetére
Dunaújvárosban bolha piac sincs... Rendes piac van két hetente vasárnap aztán viszlát
-
quailstorm
félisten
Szegeden egyszerűen nincs értelmes piac
10 éves alap Samsung épp hogy színes jó állapotban, 8 ezer HUF, nő eladó, arrogáns, alku nincs.Sony K800 kutya szájából, 6 ezer, ha nem tetszik vegyem meg a boltban.
GeForce 2 MX 200 1200Ft, alku nincs.
Azé' odabasz.
meg most telefon alig volt
-
KSparrow
őstag
ma jó piac volt: 6680 roncs, de megy: 500,
makulátlan, 48 perces life timeres 6136: 2000 (orange függő) ,
Nokia N95: 1000 (megy, de roncs állapot) donornak tökéletes, T-s, (1058 órás panellel)
Nokia 550: 1000 ft -
MurdR
veterán
Megtaláltam a szombat reggeli időtöltésemet. Ahol most vettünk házat, tőlünk 5 percre busszal van a bolhapiac, ma reggel haazfelé be is néztem hogy mi a helyzet.
Nokia 6310i nagyon-nagyon szép állapotban 8k-t mondott a pali, szerintem 4-5be szépen el is lehetett volna hozni. Nagyon megérte volna, de most nem úgy készültem hogy telefont vegyek. -
Dr Dee
tag
Ez?[link]
-
zorzy4
addikt
Én most aktiváltam egy telenoros feltöltőkártyát. Beraktam egy 5110be ami amúgy is pannonos. Mikor kéne jönnie az smsnek? Az aktiválásról lejött.
-
Rolle
csendes tag
Sziasztok!Nekem tegnap Nokia 5110-es imei számot küldtek.Már jó régen használtam.Egy Ericsson T28s-el járok nap,mint nap.Végre találtam gyári "új" 15 éves akkumulátorokat.
Az ő számát nem küldték.Nekem ezek a telefonok használatban vannak,remélem minél többet meg tudok őrizni belőlük úgy, hogy telefonálni is tudok velük.Nem fogják rám erőltetni a vakító, színes telefonokat!
-
bunkomen
aktív tag
halott akksis nokia 9000 mennyit ér? akksi révén működés passz
-
ferret77
aktív tag
Nem tudjátok, létezik androidra olyan alkalmazás, amivel a simre lehet másolni sms-t?
-
bunkomen
aktív tag
na apunak is megjött az sms egy 3110-ről, de én mióta az eszemet tudom ezzel a típussal először akkor találkoztam a lakásban amikor bizniszeltem egyet magamnak... szüleim állítják hogy emlékeznek rá, de szerintem azt se tudják melyik az a 3110
úgyhogy itt nem lesz asha:/
-
bumbalaci55
tag
Már csak a 8850 van meg.
-
ferret77
aktív tag
Az engem is érdekelne, hogy mi.degy, hogy a Note-omon van az sms, vagy a becserélendő telón kell lennie? Meg kell mutatni az sms-t vajon? Nekem a Note-ra jött ma a fenti sms, a 3210-ben kb. egy hóbapja volt a simem.
-
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #31400 üzenetére
passz. Persze én sem a netes kártyám tettem át, a mási9kat. de erről a két telefonról persze nem jön az sms, csak amit nem akarok leadni. Menjenek a...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest