- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #32391 üzenetére
Kolléga helyesen mondja!
Pontosabban a nyolcasok sorában van mindkettő:
Balról jobbra: 8850 E,8850D, 8855E, 8890E, 8910iE, 8910E, 8910iE, 8800E, 8800sirD, 8800D, 8600D, 8800gold E, Carte D, Barte D, Garte E, a sarokban, de nem látszik Zarte D a többi polcon lévők is dummyk a króm szemüvegtokban 8810 dummy van -
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32395 üzenetére
Időjárás állomás, de most, hogy mondod nekem meg a homokóra tűnt fel. Azt már egyszer sunyiban kivittem a nagyszobába, hogy ne foglalja itt a helyet. De úgy látom édesanyám visszahozta időközben
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #32387 üzenetére
Ez így van, 100-ból 99 boltos értéktelennek titulálta/ja, karton számra dobálták ki, volt, hogy előttem és egy darabot sem adtak belőle, meg hát ugye csak egy plasztik darab, de a legjobb amikor mondták, hogy telefon hajító versenyt rendeztek az ovisoknak és megemlítette, hogy volt köztük sirocco gold is...Így nem nagyon maradtak már. Ti mobilosok egy pl jó n93ra hajtatok én meg megvesznék egy nyamvadt 8210 vagy egy 6820-22 dummyért (már milyen rég óta keresek is egyet
).
Ui.:Ha jól számoltam akkor
Nokia dummy
1es 7
2es 19
3as 37
5ös 27
6os 69
7es 31
8as 13
9es 6
E 19
N 26
X 3
C 6
Egyéb 0
Összesen 263
Típus 188 -
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #32382 üzenetére
A dummy ritkább mint az eredeti.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32382 üzenetére
Mondhatni így, hogy dummyk még komolyabb
Néha-néha látok pár dummyt a neten. De neki meg szinte az összes típus meg van, és hányféle variációban
-
LaciGSM
aktív tag
Srácok!
Tud valaki eladó MŰKÖDŐ 8910 et? vagy 8910i-t?
Szivesen megvenném. van nekem egy sima 8910 bézs, de sajna mikrofonhibás, illetve a gyári "fék" is odavan! -
ferret77
aktív tag
Megérkezett. A feleségem találta, ez az ajándékom a 18. évfordulónkra.
Nem karcmentes, de azért örülök neki -
-
novinyul
veterán
Ksparrow dobd be magad
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #32374 üzenetére
A vitrinjeid ismét elgondolkodtattak egy átrendezésen. Olyan sokáig néztem a szobámat, hogy rájöttem ha az állólámpámat áthelyezem (egy sokkal jobb helyre) akkor szabad lesz a mögötte levő falfelület. Ez meg is történt. Már csak össze kell dobnom egy 50x120cm körüli vitrint és mehet fel a falra
Most oda vagy berakom a téglafonokat és felszabadul az ágyam fölötti polc - amire újra tudok pakolni ezt-azt - vagy pedig a nagy tömegből átteszek oda jó párat és nem lesz zsúfoltság.
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #32371 üzenetére
Irigylem, hogy elférsz így is
Nálam esélytelen, nokiák fele vitrinben, a többi már nem fér el 2 cipős dobozban, a másik márkák meg 1 nyomtatós és 7 cipős dobozban.
Anyám hív. Mondom mi van már megint... Vater elutazott és pakolja a szekrényeit, én csak úgy nevezem "lomtalanít", hozzáteszem mindig szeretek ilyenkor otthon lenni, mert egy csomó fasza dolgot, lehet lenyúlni tőle ilyenkor
. Eszméletlen dolgokat képes felhalmozni a szekrényeiben a két kozmetikán és egy női részleges média markt-on kívül. Lényeg, hogy hív, hogy talált egy telefont. Na felcsillant a szemem, hazamentem. A miután megvette sose használta a szekrényében dugiszálgatott egy SE F100i Jalou-t
.
Szerintem én töltöm fel most először.Szerk: Most meg egy 6101 es dobozt mindennel hozott (a telefont meg tudom hol van)
-
ferret77
aktív tag
Azelőtt itt a közeli gyógyszertárból kaptam néhány ilyen átlátszó displayt, vagy mi a fenét és abban voltak.
A falhoz kellett tolni, hogy ne porosodjanak, mert hátul nyitott.
-
ferret77
aktív tag
Most így állok.
-
ferret77
aktív tag
Dilemmában vagyok. A jobb oldali csak fehéren világít és most már törött a külső LCD, mivel a múlthéten érkezett megkapta ezét. Szóval nem tudom, hogy megtartsam-e, vagy menjen. Mivel elég nehéz N90 alkatrészt szerezni, így jól jöhet valamikor.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #32358 üzenetére
Én is csípem a nagyon picike csajokat, ha az lenne a téma.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #32356 üzenetére
8-10k is simán lehet, de ne add el. Nőőőjj fel a gyűjtéshez gyermekem!!
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #32354 üzenetére
Maximálisan a kereslet határozza meg. Ez nem olyan mint egy 6310i, ilyet nem látsz minden hirdetési oldalon lrgalább 5-öt.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #32352 üzenetére
Pfáhh
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #32351 üzenetére
A bolháskisasszonynak ki kellett valamit találnia
-
válasz
Earl_Muttley #32350 üzenetére
jó duma
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #32343 üzenetére
Te figyelj már... mi az az árnyék a kihúzó mellett??
-
MurdR
veterán
válasz
a zsebembe öcskös
-
KSparrow
őstag
válasz
Akkor dobd ki, egy ilyen kis vacak úgysem ér semmit
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #32344 üzenetére
nem való az oda
-
válasz
pl. az én zsebembe.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
hagymas7up #32341 üzenetére
nekem tetszett
-
hagymas7up
tag
válasz
quailstorm #32340 üzenetére
Csak volt. Egy röpke hsz erejéig. Bocsánat
-
arkades
senior tag
válasz
hagymas7up #32337 üzenetére
Szerintem ezt itt hagyjuk.
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32335 üzenetére
Nem tudom ki az a Viktór!
Amúgy nekik,sőt egyiknek sincs semmi köze ahoz,hogy el úsztam több millióval........ -
Earl_Muttley
őstag
Ugyan a vaterán megadtam már, de ezt most itt is megosztom. puputewe kolleganal voltam ma a kis T600amert, meg megalkudtunk meg aprosagokra (meg egy 9110re is, amit regota szerettem volna
)
Mindenkinek ajanlom, egy elmeny volt! -
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32328 üzenetére
Rengeteg a kosz a billentyűknél, a hangerő gombok meg "kicsit" kopottnak tűnnek
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen #32322 üzenetére
Ilyenkor szokott az lenni, hogy utána meg találok jóval olcsóbban. Az N93-mal is ez volt, később volt itt egy 6000-ért. De az is igaz, hogy azóta se láttam annyiért, csak hibásat, ami meg jó állapotú, az horror áron van.
Ezért ha lehet, minél kevesebbért próbálom beszerezni a telókat. Úgyis van mindig más, ami megéri a pénzét és előbb-utóbb sorra kerül az is normális áron, amiért korábban egy kisebb vagyont kellett volna kiadnom. -
törölt tag
Ez is egy kicsit elszállt az árral, még szerencse, hogy a régi aksi helyett rendelt egy ujjat, remélem nem mutató ujjat
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #32322 üzenetére
Akkor én jó árban vettem 15-ért a makulátlant?
Megvan az E52, Kicsit utángyártott a ház, de csak akkor mondani meg, ha mellé teszi a gyárit az ember, és tudja, mi az a két pont, ami elárulja. a többit megldottam: Kameraplexit áttettem a gyáriról.
Makulátlan, gyönyörű állapot, 187 óra, azaz stabilan megy. Ha egy E52 túl van 100 órán, akkor már nem döglik meg. (szerintem) Most még E90-est használok ma, de holnap lehet átteszem az E52-be a kártyám.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #32316 üzenetére
Olx 10000.
-
ferret77
aktív tag
Remélhetőleg érkezőben van egy N91
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32312 üzenetére
Volt teljes szettem nem olyan rég. Még Commodore monitor is,floppy meg yojstickok is.
1000ft-ot kérek érte. -
hagymas7up
tag
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32309 üzenetére
-
hagymas7up
tag
Háhhh! Képzeljétek mit találtam ma egy lakótelepi kuka tetejére kirakva! Bár nem telefon, de retro rendesen
Commodore C64Anno első számítógépem volt
Kár, hogy csak a gép, tápegység meg minden nélkül. Ha esetleg valaki tud hozzá nekem tápot, akkor tudjátok... PÜ -
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #32306 üzenetére
Köf......
-
stufen2
aktív tag
Ez tiszta olyan mint a siemens s68
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest