-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Valakit èrdekel nagyon szèp HTC Tytn?
-
Dr Dee
tag
Valakinek?[link]
-
TommyX_
őstag
Nekem csak ennyi reklám anyagom van.
-
Kleroo
veterán
Azta! Ez ekkora érték?
Nekem is van egy szép halom, anno gyüjtögettem őket
-
Dr Dee
tag
Üdv
Pakolásztam és találtam Nokia 2 oldalas színes reklám anyagot,a következő típusokhoz:7250,3300,2010,7210,9210,5110,6800,3650,3410. 1000ft/ darab.
Nekem ezek a típusok már nincsenek meg. Magyar nyelvűek! Szép állapotban,nehezen fellelhetőek. A kûlföldi aukciós oldalakon 8-10euró+postáért lehet megvenni,ha ....
LG -
-
Dr Dee
tag
Mai győztes:
[link] -
arkades
senior tag
Az N95 8GB akku fedele jó a sima N95-re?
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #32868 üzenetére
Nekem ezüst van, nekem tetszik. Lett volna fekete, de nen ment a kamera, akkor lett két évre n82.
-
válasz
KSparrow #32863 üzenetére
Szerintem ne bánd, ezüstben nagyon csúnya szegény.
Anno én olcsóbban tudtam volna ezüstöt venni, de inkább vártam még, és vettem picivel drágábban egy feketét.
Később az i változatom már ezüstös volt, de annak jobban is állt. Mondjuk abból is volt sötétebb változat, de sosem láttam élőben olyat. Képen badass. -
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #32859 üzenetére
Egy második N93-ast most újítottam fel, minden komplett gyári alkatrész. egyetlen 'hibája', hogy nem lehetett hozzá ezüst külső plexit kapni sehol, így az fekete. De fóliás, komplett gyári. Azért második, mert az elsőm az 20 órás (nem kellett felújítani) az marad a gyűjteményben. Ezzel még nem tudom, mi lesz.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #32853 üzenetére
Pana x300 és nagyon ritka. Meg amúgy az én képem, hol találtad? Ja és mindkettő az enyém
-
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #32856 üzenetére
Pana X300.
-
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #32853 üzenetére
Oldalán van a kamera
-
stufen2
aktív tag
Én egyszerűen közöltem anyámmal: "Ja persze az, hogy a te rohadt bizsujaid minden felé szét vannak a házban az nem baj, az én cuccaim meg az én szobámban, ráadásul rendszerezve. Oké kidobhatod őket, de én meg sunyiba felrakom a vaterára a több vödörnyi ékszeredet, és veszek belőle másik telefont!"
- azóta annyira nem kerepel.
-
válasz
zorzy4 #32849 üzenetére
Heló!
Ez micsoda? -
ferret77
aktív tag
Megvan a harmadik telefon csere.
-
MurdR
veterán
-
Már 112 mobilom van!
Viszont lehet, hogy a mennyiség helyett lassan inkább a minőségre kéne koncentrálnom.
-
Kéne egy E90. Kíváncsi lennék, menne-e a wifin a Quake3 multi az N900-am ellen.
-
T0rnad0
addikt
"Pálcikával" az igazi
Van itthon egy vacsi új P990i. Mikor előveszem, hogy jajj de jó is volt anno, jó lenne használni kicsit, rakom is vissza, hogy ehhez nincs már türelmemMa nyomogattam egy CAT B25-öt. Eddig is szerettem a retro strapákat, de sajnálom használni őket. Szóval vennem kell egyet előbb-utóbb
-
T0rnad0
addikt
válasz
FoxiestFox #32832 üzenetére
Jó gépek voltak, kivéve a processzort
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #32832 üzenetére
Én nem voltam oda érte. Sokkal jobbak voltak a HTC kombó telói.
-
-
bunkomen
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
Elintéztem egy ilyen alcatelt a lányomnak is, egy 6150-ért, csakhogy itt visszakaptam a 6150-et
Már csak a feleségemét kell elintézni, csak ahhoz ő kell személyesen. A lányom kártyája az én nevemen van, azért tudtam elintézni. -
-
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
Becseréltettem az 5110-et
-
novinyul
veterán
válasz
FoxiestFox #32812 üzenetére
Nagy becsben van nekem is otthon az N91
Mai napig az egyik legjobb zenelejátszós mobil.
-
-
novinyul
veterán
válasz
FoxiestFox #32810 üzenetére
Meg sem közelíti,sajnos nem egy jól sikerült darab
.Pedig anno mennyire vártam,azt 1 hét után odaadtam a húgomnak
-
-
ferret77
aktív tag
R320s ingyen.
-
MurdR
veterán
válasz
bunkomen #32803 üzenetére
Őőőőőmm a jobb alsó sarokban téveszt egy picit, de minden funkcióját lehet használni, tárcsázni is lehet meg minden, zenelejátszást is pl kényelémesen el lehet indítani. Szerintem berendelek egy érintőt 4k-ért ebayről, vagy nem is tudom
Háhh, jó volt ez a tegnapi nap. -
ferret77
aktív tag
2300 valakinek? Nem az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mozilla Firefox
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest