Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TommyX_
őstag
válasz shimano1978 #37081 üzenetére
Infrád sincs?
Régebbi laptopban nekem van, én azzal csináltam meg Logo managerrel.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Mindenki kerüli a WP-t, csak én vagyok a kivétel.
De komolyra fordítva, tudom milyen a WP helyzete mostanság, de a gond az, hogy a 1520-t nem tudnám lecserélni semmire, mivel hiába van a piacon sokkal jobb hw-vel gyártott telefon, de nem jön az a "kell nekem" érzés.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz zolikaDB #36638 üzenetére
Azt írja a tesztben, hogy kb 500 létezik belőle. Mondjuk amit linkeltél az van a leírásban, hogy dummy akksi van benne. A kérdés az, hogy aki megveszi, honnét szerez akksit + tényleg bekapcsol-e a telefon.
Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem mindennapi használatra való, de azért jól látni, ha egy proto telefon "működik" valamennyire.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz quailstorm #36601 üzenetére
RM-588-as a telefon ugye? Esetleg lehet, nekem lenne hozzá, ez a verzió: 50.0.001
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #36160 üzenetére
Minolta jól leírta.
Itt egy példa rá.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz nokia párti #36153 üzenetére
Véleményem szerint, ezek felújítottak, a swapos n8 nem ennyibe kerülne.
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #36082 üzenetére
Nekem a sima N-Gage-be 1 gb-os mmc volt, azt kezelte.
-
TommyX_
őstag
válasz shimano1978 #35926 üzenetére
Rakd fel a Cutetube nevű programot, azon keresztül jó lesz.
-
TommyX_
őstag
válasz nokia párti #35577 üzenetére
Le lettek állítva az fw szerverek, infó itt.
-
TommyX_
őstag
válasz shimano1978 #35383 üzenetére
Total Recall v.2.00-ás verzió, szerintem jó lesz.
KSparrow:
"téglához hasonló Nokia 5110-es okostelefonra,"[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
válasz KSparrow #34462 üzenetére
A Belle jó meg minden, de az Anna egy dologoban jobb benne, az pedig az avi filmek lejátszása, N8-on amíg Anna volt, csomó filmbe bele tudtam pörgetni, meg ha jött hívás tudtam is folytatni a filmet, ugyanez Belle-n nem jött össze, itt el lett a codec kezelés rontva.
Nem arról van szó, hogy teszem azt ugyanazt a filmet nem játssza le mondjuk az N8 Anna, vagy Belle szoftverrel, azzal nem volt gond.
De tudom ez is csak egyéni "probléma".Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #34458 üzenetére
Szerintem meg simán használható az érintős Symbian rendszer (jó persze nem egy Maemo.), ha nem lenne az, akkor most nem 808 PV-t használnék.
-
-
TommyX_
őstag
válasz lehella #34212 üzenetére
Én csak annyit csináltam, hogy felraktam az infrás laptopra a logo managert, majd elindítottam a programot, utána a telefonon az infrát és működött, de egy fontos lépést meg kell csinálni az infra beállításainál, le kell venni a sebességét, ha jól emlékszem 115000 bps-re. Nálam csak így működött 6510, 6310 és 6210-es telefonnal.
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #34110 üzenetére
Azért kipróbálnám a Shure SE215-tel is.
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #34102 üzenetére
8Gb-s N91-t beszerzek majd én is egyszer. Annak idején a sima N91-t is elbírtam volna viselni, de most az A2DP miatt a 8Gb-s kell.
-
TommyX_
őstag
válasz quailstorm #33783 üzenetére
Gyárilag nem is, egy app kellett hozzá.
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #33758 üzenetére
Erre gondolsz?
Amúgy Nekem is volt N95, igaz csak a sima, de az igaz, hogy az első szériák csúszkája nem volt jó, de amit a szervizben kapott, azért jobb volt.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz shimano1978 #33718 üzenetére
Ezzel talán megy.
-
TommyX_
őstag
Nekem csak ennyi reklám anyagom van.
-
TommyX_
őstag
Nekem csak ennyire futotta
BUÉK Minden retro telo rajongónak!Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Kösz a válaszokat, nekem "érdekes" volt, hogy láttam olyan Nokia-t aminek 44-es kezdetű az imei száma, mert én amiket eddig láttam mind 35-tel kezdődtek.
Most néztem, hogy a 7110 is 44-el kezdődő imei számot kapott.
Szóval a Nokia valameddig ilyen imei számokkal adta ki a telefonokat, legalább már ezt is tudom.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Akinek van a gyűjteményébe Nokia 6210, meg tudná nézni, hogy az imei szám mivel kezdődik?
A szokásos 35xxxxx, vagy 44xxxxxHand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz bunkomen #31868 üzenetére
A 8910i-n nekem is megakadt a szemem, csak kellene egy szalagkábel, amit találtam kb ~9000ft külföldről, van persze oroszból 25k-ért is rezgőmotorral.
A 8850-ra én azt mondanám 8-10k körül fog elkelni.Ami engem érdekelne az 5510, 3300, N-Gage, 5210, 7110, bár ez csak elméleti érdeklődés, szóval nem veszek semmit.
Mivel nem rég adtam el a 9110 és 9210-esemet, így kíváncsi leszek mennyiért fognak azok elkelni, így legalább láthatom, hogy jól lőttem-e be az árukat vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
válasz Sucuka #30595 üzenetére
Nem is mertem volna mást mondani
Ezt is régről kell ismernetek: Nokia lapja fórum
-
TommyX_
őstag
válasz ferret77 #30476 üzenetére
Még 13-14 éves koromba, mennyire akartam egy ilyet, egyik osztálytársam volt ilyen már 8. osztályba(ez volt 2002-be) irigykedtem is kicsit .
Sajna nekem nem lehetett, mert ugye kezdő telefonnak drága lett volna, + nem lehettem előfizetéses akkor még, így lett helyette 3410.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz sz.balazs.95 #27791 üzenetére
Ez nem von le a Symbian használati értékéből, mert úgyanúgy használom a 808-t, ha nincs nálam az N7.
+ hosszabb szövegeket, nem fogok 7 col alatti kijelzőn olvasgatni.[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
Én a 10 év Symbian használat alatt nem éreztem azt, hogy kevés lenne.
Azért annyira nem volt rossz, mint sokan állítják.
Az N8-hoz szólva, ez volt a 6600 után a másik olyan telefon, amire azt mondtam, hogy kell nekem.
Jó lehet, ott volt hasonló árban a Galaxy S, de N8-t, amikor láttam élőben, még jobban megfogott.
Az Anna rendszernél a videolejátszó szoftver kezelése volt jobb, a Belle-ben ez sajna nem a legjobb az avi filmek esetén, de ez csak egyéni probléma, a rendszer használhatóságából nem von lesz semmit, mert nem sokan néznek filmet telefonon.
Én most a 808 mellé egy Nexus 7-t használok, ez a párosítás bőven jó nekem.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Ki fog először egy ilyet beszerezni?
-
TommyX_
őstag
válasz Dr Dee #27212 üzenetére
Csak vigyázz rá, mert egy idő után szeret kopni a navigációs gomb és az előlap széle.
Persze lehet nálad nem jön elő ez, de nálam előjött, mert fő telefonnak használtam több, mint 1 évig.
Tokba hordtam, ezért is zavart kicsit a kopás.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz KSparrow #26652 üzenetére
Hibát írt ki nálam is, ha nem töröltem ki a listából.
Anélkül is lehet frissíteni, ha nem szükségesek azok a cuccok, amik memóriaegységen vannak gyárilag.
H*ckre, meg a safemanageres szignó kikerülés lett volna a működő megoldás.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest