Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Kis retrozás közepette én se nagyon látom már azt az alapdogmát hogy hú a régi telefonok mennyivel jobbak csak telefonálásra. Egy nagy francokat. Note2-m kizárólag telefonként legyalulja mindet. Összehasonlíthatatlanul jobb beszédhangszóró, sokkal-sokkal több beszélgetési idő, és mikrofonban is baromi jó. Standbyban is tartaná a lépést ha csak retrotelo szintű dolgokat vár el tőle az ember. Szóval nálam abszolút repült a kukába a régi jó nokia->mennyivel jobb csak telefonálásra teória. Sima standby telónak viszont jó lesz.
-
quailstorm
félisten
Joystick javítására mi értelmes van?
Sűrített levegő, vagy Tuner 600? WD40-et nem nyomnék bele. -
Dr Dee
tag
Valakinek egy Ericsson R310-es kėk Full dobozos,makkulãtlan kell-e?
-
ferret77
aktív tag
Napi 2-300 sms?
Ki az aki sms-ezik még manapság?
Pont nemrég olvastam valahol, hogy lassan kikopik. Teljesen visszaszorulóban van. Ha írogatni akarok, ott van tucatnyi lehetőség: viber, fb chat, skype stb stb.
-
Dr Dee
tag
A saját véleményem:
Egy megbizható,strapabíró telefon volt az általatok emlegetett,Nokia 6310,6310i,6210! Anno szerettem őket. Bãr nekem csak 6210-esem volt csak anno!
Lassan kikopnak az autókba anno beleépitett Bt alapon kommunikáló kihangositók. Nekem is egy régi tipusú kihangositom van(Nokia CK7W) Mondjuk nekem még az IPhone 5-tel is kommunikált!
Viszont ezek a régi telefonok nem bírják a mostani "terhelést"!!!!!!! Tapasztalatból tudom,kipróbáltam. A két említett model közül a 6310i jobban bírta a terhelést. De nem a mostani terhelésekre voltak tervezve. Napi 4-5 óra beszélgetés és 200-300 SMS-t nem bírnak el! Tapasztalatom!
Itthon az árak elvannak szállva! Kintről 6-8000ft körül tudok venni dobozost,függetlent,mûködő darabot! -
válasz
Earl_Muttley #33085 üzenetére
ha az orrodba dugod a kábelt, akkor biztosan.
-
válasz
Earl_Muttley #33081 üzenetére
és ahhoz nem jó a kábel?
még egyszer: most nem azokról a felhasználókról beszélünk, akik ilyen-olyan extrát akarnak, hanem csak egy szimpla mobilt, telefonálásra.
-
orion1025
őstag
-
Fancy-boy
addikt
válasz
orion1025 #33074 üzenetére
Talán akkor megértenéd, ha használnád.
Nem bántásból mondom, de nagyon sokan telefonálás miatt vesznek egy telefont, nem mutogatni, vagy internetezni.
Mondhatjuk úgy is, hogy használati eszköz, ezért sem tudom, hova tenni az okos és szép megfogalmazásodat.
Persze, valószínűleg nem te vagy a felhasználói kör.A 6310 már egy ikonikus legenda.
-
orion1025
őstag
Számtalan olcsó darabba belefutottam már én is, tényleg 3000-3500Ft-ért egészen korrekt darabokat találni. Mellesleg a mai napig nem értem, miért adják ilyen drágán ezeket a telefonokat, mert számomra se nem szép, se nem okos. A napokban 8210-es Nokiát keresgéltem, na annak lehangoló ára van. Ellenben egy 7210-es meg 1500-2000Ft korrekt külsővel.
-
ferret77
aktív tag
Na jó, 3000
De kettő körül is szokott lenni.
A biztonsági kód meg kb 1 percig gond. -
ferret77
aktív tag
válasz
hagymas7up #33066 üzenetére
Ha nem számít, hogy kopott, akkor tökéletesen működőt már 2000ft körül is találsz. OLX, jófogás...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
hagymas7up #33066 üzenetére
5-10
-
hagymas7up
tag
Sziasztok!
Mennyit ér egy tökéletesen működő Nokia 6310i? Kerestem itt a Hardveraprón, de nem árulnak egyet sem.
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
Ericsson T28-hoz keresnék akksit . Van esetleg ötlet, hogy hol találok?
thx
-
ferret77
aktív tag
Valakinek egy új N70 20000-ért?
Jó állapotú 7260. Bár csak fehéren világít, de a 7260 az az eset, amikor szép külsejűt nehezebb találni, mint működőt. Szerintem a posta beleférhet az árába, rá kell kérdezni.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
ferret77 #33059 üzenetére
Nekem egy kicsit az jön le, hogy bosszús vagy, amiért elvitték előled, ráadásul még keresni is akar rajta.
Töltő, füles, akku amit beleadott, plusz ugye ha elment érte, az is költség.
Ha valóban új, és nem felújított, szerintem megérhet 20 körül, mondjuk doboz nélkül van, így talán alatta.
Aki a hagyományos vonalat kedveli, ráadásul ütésállóban és újat szeretne, akkor annak ez nagy kincs.Nem, nem én árulom...
Annak idején nekem is volt, szerettem, de nem bírtam megszokni a kis kijelzőt.
A "szokásos" kijelzővel rendelkező Symbianos telefonokról valahogy visszalépésnek éreztem. -
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
Valaki megvette ezt a 4000-es 5500-át és most 20-ért árulja.
-
KSparrow
őstag
válasz
FoxiestFox #33055 üzenetére
Igen, n93i az.
A Symbiannak szinte alap, a menü /ok villog mint a hülye. Amoleden is, pl n8, 808. De e52 és e66 is tudja. -
-
válasz
bunkomen #33053 üzenetére
ályfónba nincs, a WP jelenleg nem támogatja*, így ott sincs, Androidnál meg teljesen vegyes a kép, azaz ott gyártón múlik.
Amúgy szerintem úgy összességében nincs is akkora igény rá, mint mondjuk 5-10 éve.
*viszont a WP-ben van Glance, ami funkcionalitásban ugyanazt hozza.
-
bunkomen
aktív tag
Ilyen ritka lenne az értesítő led? Nekem már hányadik telefonom óta van. Most a Z1 Compact-ba van vagy 5 szín, előtte a HTC One klónban is volt legalább 3 szín, előtte a Sensation XE-ben is volt valami. Azt hittem ez alap dolog már androidnál is. K zoom meglepett.
-
KSparrow
őstag
-
egyébként csak én gondolom azt, hogy rohadt idétlenül néz ki, amikor valaki tartja az okostelóját, aminek az értesítéskor (új sms, stb.) elkezd vadul villognia vakuja, mint egy világítótorony?
mármint mire jó az? értem én, hogy jelez, csak épp pont nem abba az irányba, amerre esetleg látnám is, de akkor meg minek?Bezzeg a régebbi mobiloknál volt rendes értesítés jelző led vagy elöl vagy oldalt.
-
MurdR
veterán
válasz
CharlieDrop #33041 üzenetére
Sajnos már nem. Pár lelkes rádióamatőr tudja ha jól tudom PMR- frekikre hangolni, de egy kezemen meg tudom számolni hány ember foglalkozik ezzel közép-európában, illetve inkább hotlineokat bűvölgetnek.
-
-
ferret77
aktív tag
Enyhén elszállt ennek a 3300-nak az árával az emberke
Szép ez az N93, de azért 40000 elég durva szerintem.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
shimano1978 #33039 üzenetére
van olyan hálózat, amin működik?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
shimano1978 #33039 üzenetére
Mutimuti, dobozosat még nem láttam ebből
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #33036 üzenetére
Ahány telefont már megőriztem....
-
-
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #33031 üzenetére
Így van, lehet is rá licitálni, alkudozni
-
ferret77
aktív tag
Valakinek? Nem az enyém.
-
novinyul
veterán
válasz
MaxxDamage #33032 üzenetére
Új már nincs,de szèp használt darabokat mèg ki lehet fogni. Viszont a kamera az nem volt a toppon soha,házon belül a G600 is leverte kèpminősègben! Egyedül a 3* optikai zoom volt az előnye,mert mèg a xenon vaku is egy kalap szart èrt benne,video rögzitès felbontását is visszavettèk a G600-hoz kèpest! Ami nagyon jó volt az a 2 hangszóró a tetejèn ès az anyagminősèg,azt ennyi.
-
MaxxDamage
félisten
SGH-G800 de jó is volt (kár, hogy nem beszerezhető újként) esküszöm a kamerája jobb volt mint mai 10+ megapixeles telefonok többségének...
L
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #33028 üzenetére
Ezt adja ki erre a kódra: Apac-s South Asia White Steel
Van itt két magyar, az Euro I Hungary Black Steel és az Euro I Hungary white Steel
[link]Viszont ha magyart teszel fel, akkor gond lesz a billentyűzettel, mert mást fog írni, mint amilyen karakterek vannak rajta, mert ugye más az elrendezés. Szerezned kell magyar kiosztású billt.
-
orion1025
őstag
válasz
ferret77 #33025 üzenetére
Ezer köszönet!
Ha megjött az új bekapcsoló gomb, akkor ki is próbálom, addig ne akarok a telefonra új szoftvert rakni, hátha kikapcsol frissítés közben, mivel randomban szokta ezt művelni. Olyan ROM-ot merre találok, amiben van magyar nyelv támogatás is? Vagy az NSU féle letöltöttet hova rakja?
-
ferret77
aktív tag
válasz
orion1025 #33024 üzenetére
Megpróbálhatod kiszedni a romból ezzel.
Vagy itt van két romfőző:
Nokia Firmware Editor
NokiaCooker -
orion1025
őstag
KSparrow, ferret77:
ROM-ban van benne, de nem találtam CFW-t, ami érdemleges lenne.
-
Dr Dee
tag
Valakinek egy Nokia 3110-es dobozos 37 perccel? Valakinek?
Ugyanilyen 6150-es? -
ferret77
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Srácok, úgy néz ki viszik a 6310i-met aminek a hangszórója már nem az igazi. Mercedesbe akarják kihangosítóval, szóval akkor lényegtelen a beszédhangszóró, igaz? Szokott még ezeknek a térerője is ingadozni, ha itthon lakásban mászkálva nem nagyon ugrál csak 1-2 csíkot akkor annak nincs baja, ugye?
szerk: najó most kipróbálva semmi baja
csak a telenor ügyfélszolgálata volt a szar....
-
orion1025
őstag
Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy E71-nél miképp lehet a Lotus Travelert kilőni, hogy többé ne is létezzen a telefonon? Hiába törölgetem le szorgosan, ha kikapcsolom a telefont, következő indítással már telepíti is fel egyből.
-
törölt tag
A jó öreg Nokia 6280-as . ( bár az enyémen alul ott virít a T-Mobile felirat ) Tavaly nyugdíjaztam le .
-
stufen2
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #33008 üzenetére
Én is egyből írtam rá, mondom 2-be elhozom. Nem! Oké lett pénzem másnapra, gondoltam írok neki hogy postázhatja is. Erre nézem 10ezer. Írtam, hogy most ez komoly? Igen. Vissza se írtam mondván hogy fogyatékos. Tegnap kaptam tőle egy levelet: Üdv, Megváltozott a hirdetés, a készülék bizonyítottan működőképes és jár hozzá 2 kifogástalan akkumulátor is. A készülékre nagyon nagy az érdeklődés. A megváltozott ár tekintetében: érdeklődik még?
Azt mondja nagy az érdeklődés.... persze
Jobban járt, hogy inkább vissza se írtam. De nézd meg a többi termékét. Nagyon komoly. Volt egy N78 50ezerért, de már nincs fent biztos elvitték akkora volt az érdeklődés
-
ferret77
aktív tag
Ez elmebeteg 3000 volt először. El is mentettem, mert nem volt éppen még annyim se. Néhány napra rá már 10000 volt. Most nézem, már 25000
Gondolja ha 3-ért nem vitték el, akkor 25-ért el fogják?
-
quailstorm
félisten
SGH-L700 bontott kijelző, esetleg előlap van valakinek?
-
orion1025
őstag
Ma vettem egy 6610-es csodatelefont, az alábbi hívás idő tartozik hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest