- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #12095 üzenetére
Ide elmész és te is megnézheted,de itt csak 1 része van.Bal oldalon rámész,hogy oldmobil,ott vannak eladó régi telók igaz drágán,azt a Siemens S55 F1-et elfogadnám
Itt vettem a V60i-re a gyári fekete előlapot talán az utolsót.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #12090 üzenetére
Nekem S10-hez csak dokkoló kéne,amúgy van egy dobozos,és karcmentes.Hagenuk Globalhandy-t láttam már egy gyűjtőnél volt neki Ferrari-s piros/sárga volt Audis,VW-s,BMW-s,Mercedes-es.Az mondta hogy valamelyik(már nem emlékszem) Ferrarisat a forma-1-ben a csapatfőnökök kapták.Nagyon durva telefonjai voltak kb 7-800db-os gyűjtemény.
-
zorzy4
addikt
Sendo s330 eladó, független, töltő nélkül, (mert azt a másikkal amit 4000ért adtam elvitték) de feltöltve. 1000ft [link]
-
pszili8
aktív tag
Inkább ne beszéljünk pénzről
Tavaly megdupláztam a gyűjteményem,idén is tervezek még pár gyönyörű,nem pár ezer Ft-os telót beszerezni,de csak ha nyári munka után tele lesz a zseb
Anevemearl:az nemkicsit érte volna meg.Én 6k-ért vettem Minolta kollégától,de nekem megérte.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12084 üzenetére
Itt nem nem nagyon de az oldmobilon pár emberkének van. Nem egy beszerezhetetlen típus csak nagyon fel van verve az ára.
-
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #12084 üzenetére
Mondjuk annyiért nekem sem lesz.
-
puputewe
csendes tag
Jut eszembe , csak érdekességképp :
Van itt valakinek közületek Ericsson R250s mobilja a gyűjteményében?
Én kb két éve nem találok - nem megvétel miatt kérdem, csak szimplán, van-e valakinek.
-
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #12080 üzenetére
Milyen fiatal vagy?
-
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #12076 üzenetére
Ez természetes, félre ne értsd. Nem azt mondtam, hogy ezt csak sok pénzzel lehet csinálni - pl én is sokszor E-Bay-en, Vaterán szerzem a filléres alkatrészeket , és én is kopottan veszem vagy kapom meg őket, vagy épp munkáért
- de ha nagyon össze akarnám számolni (és nem akarom) biztos néznék egy nagyot.
Tényleg az a jó, ha mázlija van az embernek, és persze én sem tagadom hogy nemegyszer volt szerencsém - de megvan a másik költségesebb oldala is ennek... Pláne ha az embert ugye elragadja a hév. Engem ritkán, de sodort már el az ár
Arról nem beszélve, hogy egy percig sem gondolom, hogy az ember fiatalabban ne venné komolyan. Csak manapság ez ritka a késő tizenéves korosztályban... (de nagy a szám majd 30 évesen
-
KSparrow
őstag
válasz
puputewe #12074 üzenetére
hát igen, mondjuk én már egy ideje szenvedek vele, kb 6 éve, az elején minden lepukkant szart megvettem, már igyekszem nem, de van amit pl inkább felújítok, ha annyira ritka pl, vagy az egyszerűbb. ált. arra megyek, hogy megszerzem a lezúzottat, csak lesz egy jó halott/ egy komplett jóm, és akkor meg lecserélem. akárhogy is, már egész jól néznek ki, pláne egyben. de már kb 300 E ft-ban van.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
puputewe #12074 üzenetére
Nem biztos hogy költséges, lehet mázlija az embernek, neked spec gyönyörű a gyűjteményed, de vkinek csak a kopott rondább példányokra telik, pl ilyenek a fiatalabbak,mint.én és még páran. De volt már mázlim, pl. ingyen jött a fullos GD90em, és mellette a 3110es, ami karcmentes.
-
pszili8
aktív tag
-
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #12068 üzenetére
Köszi!
-
puputewe
csendes tag
válasz
KSparrow #12065 üzenetére
Hozzád képest nem nagyon lesznek ritkaságaim
Jó a weblapod! És kemény a gyűjteményed!
Pl nekem is van egy 9000-es kommunikátorom, nagyon szép, teljesen jól működik.
Vagy egy Eri MC16 PDA kommunikátor ....
A 450-es Nokiáimat nagyon szeretem, vagy épp a 1011-es Nokiára is büszke vagyok.
De olyan, jobban mindennapi dolgok is melengetik szívemet, hogy van pl egy karcmentes 8110i-m, vagy ugyanígy karcmentes 7110-em is.
A teljes kommunikátor sorozat megvan az E90-ig.
Ericssonból az összes, GF és T sorozatból csodálatosan szép állapotokban, pl bennük gyönyörködöm a legtöbbet.
Áá, mindegy, próbálok majd képeket fölrakni. Mondjuk, így darabokban nem nagyon vannak, képek, de keresek.
-
KSparrow
őstag
válasz
puputewe #12064 üzenetére
Szuper, örömmel látunk! Milyen ritkaságaid vannak?
Talán a legnagyobb Nokiamániás vagyok, csak Nokiából van nagyjából 150 különböző típusom, ha gondolod, vess rá egy pillantást.Igaz, még nincs kész teljesen az oldalam, de igyekszem dolgozni rajta. gyűjteményem
Ha bármilyen kérdésed van a Nokiákkal kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Kívánci vagyok, milyen fölös dolgaid vannak, lehet találok valami jót. -
puputewe
csendes tag
Sziasztok, !
Tegnap hallottam a topicról először, ma már itt is vagyok!
Jómagam is gyűjtő vagyok, bár kizárólag Ericsson és Nokia van a repertoáromban - de van néhány Pana is.
Nálam az alapelv, hogy minden készülék lehetőleg gyári alkatrészekből, lehetőleg gyári állapotra álljon fel, ha tré állapotban érkezett. (persze hogy működőképes legyen, alapelv) Mindenből egyet tartok meg.Évek óta gyűjtöm őket, s bár nem rajongásig, és minden percemet kitevően ugyan, de most már ez is fontos szerepet tölt be kevés szabadidőmben...
Cél - az összes Nokia és Eri begyűjtése 6280-ig, illetve a K sorozatok elejéig. Jelenleg 154 működőképes és szép készülék figyel az otthoni polcokon, melyért persze az asszony egyfolytában picsán akar rúgni - de hát ez ilyen ...
Van jónéhány különlegességem is, melyekre igen büszke vagyok - eleddig amúgy is csak saját szórakozásra csináltam, igazából ez az egyik hobbim
Örülök hogy megtaláltalak Titeket, Nokia és Eri témában, esetleg ha tudok segíteni, szóljatok.
Üdvözlettel minden retro rajongónak :
puputewe
Jah, mivel van pár alkatrészem, kidobandó vagy felesleges vagy esetleg hibás retro cuccom, hétvégén fölrakom majd ide őket, egy-két sörért, vagy a partner gyűjteményének esetleges megtekintéséért szívesen átadom őket. Kereskedni lehetőleg nem akarok velük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jé milyen topicot találtam.
Egy két éve találtam egy ilyen telót vidéken anyáméknál az utcán:
Egy ideig hírdetgettem, de nem jelentkezett a tulaja. Nemkicsit lestrapált, passzolom hogy milyen hálózatfüggő, vagy hogy egyáltalán működik-e, nálam csak a port fogja. Érdekel valakit csokiért, vagy üdítőért?
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
pszili8 #12059 üzenetére
Van magyar szoft rá, az tuti, illetve letöltöttem már a firmware-t és a nyelvi csomagot is, csak éppen nem nagyon tudom felrakni, hülyeséget meg nem akarok csinálni.
Itt a Mobilarénás tesztben is magyar nyelvű.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Mulderpapa #12058 üzenetére
Ha jól emlékszem itthon nem forgalmazták,szóval lehet,hogy nincs rá magyar.
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Szereztem egy Motorola E1000-et, amiben sajnos nincs magyar nyelv, illetve a szoftver is eléggé régi rajta.
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet firmware-t frissíteni, illetve olyan nyelvi csomagot rárakni, amiben van magyar is? -
KSparrow
őstag
válasz
#43960832 #12052 üzenetére
ja, igen, ez szép darab. nekem mondjuk nagy mákom volt, asszem 400 ft-ért találtam egy ilyet, bontottat egy piacon, nem is hagytam ott. ráadásul nem is leharcolt.úgy értettem ha nem is gyári, megérheti megvenni, de ha gyári előlapot akarnál, nekem van egy fölösleges gyári kék.
-
törölt tag
Volt 6210-es gyárilag kaméleon előlappal? Mert most tudnék szerezni olcsón ~újat.
-
olbaidhun
őstag
válasz
Earl_Muttley #12041 üzenetére
A fene, de szerettem volna annó egy ilyen eiriccsón telefont. Vajon mit mutatna a rezgésmérő?
-
törölt tag
-
mitulabattyi
aktív tag
Akad nálam egy Motorola Associate 2000, érdekel valakit?
Csak a telefon, sajnos a töltő sincs meg hozzá, de "működőképes" állapotban van. -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #12035 üzenetére
BlackBerry-m csak egy db van 9700-as
Ma átvettem a 7710-est.Teló,bőrtok,1GB-os kártya,állvány,doboz,CD,leírás poton 8k-ért
Holnap csinálok róla képet.
Elcseréltem Anevemearl-el a 6260-ast szóval olyanom is lesz.
A héten pedig házhoz jön a 20db dokkoló és a 20db autóstartóMerre költözöl?
-
csoda120
aktív tag
-
zorzy4
addikt
Ha valaki tökéletes 6233ast akar. [link]
-
TommyX_
őstag
Most találtam, ha érdekel valakit esetleg:
[link] -
Earl_Muttley
őstag
Hozzám meg egy 5510es fog érkezni.
-
csoda120
aktív tag
Meglesz jövőhéten a dobozos 7710-em
-
zorzy4
addikt
Van két eladó cuccon. Egy nokia 7110, zsebtől kifényesedett állapotban 2000ft, és egy új sony z5 akku 1000ft.
-
-
Hello! Vettem egy új Nokia 7650-et, még nem hozta ki a posta, majd köv hét vége felé. Ezért eladó 1 vagy 2 a most meglévő 3-ból. Nem leharcoltak, de akku terén bajosak. Akit érdekel írjon vagy valami. (mind 4.XX.-es SW-vel)
pszili8! Nekem is van fóliás, angol és német nyelvű "i", doboz minden, csak aztali töltőm nincsen.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #12005 üzenetére
Ajándékba volt ennyiért.
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 6260 napi használata, vélemény:
A telefont 2 hete tudtam megszerezni 700 FT-ért egy ismerőstől. Mondta hogy hozott telókat, kitett párat az asztalra, ezt már a táskájából, pakolás közben kiszúrtam.
Megvettem, az akksija rossz volt (púpos), de megérte, főleg hogy a Motorola CD930 volt ennyi töltővel. Akkum meg volt hozzá. Ez volt az előélete.Ha valaki esetleg nem ismerné, akkor ez az a bizonyos forgatható kijelzős,ami akkoriban nagy szám volt.
Symbian S60 fut rajta, elég jól sikerült ezen a telefonon, menürendszerre leginkább a 7650re hasonlít, kialakítást nem mérve.
A kamera ugyan csak VGA felbontású, képminőségét nem nagyon néztem gépen.
A külsejével annyi a problémám, hogy kissé vastag.
Ami nagy pozitívum, és amit én nagyon értelmesnek tartok, hogy úgy is lehet fotózni hogy a keresőt is látom, ez például önarcképnél hasznos.
A szoftról nem nagyon tudok mit írni, nagyon összetett, de mégis könnyen kezelhető, hiába ez az S60.
Összeségében nagyon elégedett vagyok a típussal!!!!!!
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #12003 üzenetére
Mert neked nincs ilyen
Az E60 nekem is nagyon tetszik,van is egy egy GSM-es havernál 10k-ért,de nekem az sok érte.
Nokia 8850 reklám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kedvenc zene a mai napra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged