- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
Genova1983 #36099 üzenetére
Van itthon 3db eladó 3210-esem. Gazdag leszek -
Genova1983
tag
válasz
ferret77 #36051 üzenetére
Közben vége a licitálásnak
Tényleg nem normálisak! -
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek! Úgy látom, hogy csak GSM alapú wap érhető el rá, így ez a mutatvány megbukni látszik.
-
draco31
veterán
válasz
orion1025 #36092 üzenetére
Itt kiküldik, nemrég csináltam meg Benq Siemens EF81-essel, és működik a dolog.
-
orion1025
őstag
Tud nekem valaki segíteni Nokia 9210 internet beállításban (Voda)?
-
ferret77
aktív tag
Tud valaki E52-höz gombsort, előlapot és közkeretet? Főleg gombsor és előlap kellene, közkeret nem annyira fontos.
-
quailstorm
félisten
egy ilyen ház mennyire lehet gázos?
Tudom, nem eredeti, de nem is gyűjtemény a cél, hanem a használatbavétel. Ennyit még rászánhatok. Csak a karcos hátlapot, kameraüveget, meg a vedlő kijelzőplexit kéne megszüntetni, más baj nincs. Borítás meg gyárilag is kaka volt. -
KSparrow
őstag
Első körben itt kérdezem meg, hátha van valaki..
Megválok sok telefontól, amik csak itt állnak. Na persze nem a gyűjteményt számolom fel..
Van N90, 6700c, 3720, E65, E50, 5310, 6500c, 6300 3120c, 6310i, 6230, 6230i, 7200, stb.
Van továbbá egyNokia THR 660i is, ez nem GSM, hanem tetra. Olyan, mint egy 450, de olyan vastag, mint egy 1011 vagy egy csukott 9000. Akku halott, de töltőről megy.
Van egy matt, saját dobozos 5110 is. Akinek valami kell, keressen meg privátban.Más: Megpurcant az asztali gépem, csak pörög, nem ad képet. valakinek nincs kölcsönbe egy AMD AM3+ csatlakozós alaplapja? Táp is kéne, 500W körül, mert kell a gépnek: 8 mag, Paks teljesítményének a felét megeszi reggelire
-
válasz
quailstorm #36083 üzenetére
Első ötletem volt, de sajnos nem ment úgy sem.
Többieknek is kösz a választ.
Ezeket a topikokat én is megtaláltam, ezért is mertem berendelni a 2 gigást, de szopó. Még a laptop kártyaolvasója sem kezeli, pedig az minden mást kezel, akár SD, MMC, és a most kapott DV-RS MMC-t is. Viszont a kínai noname multireaderem látja.
Most berendelek vakon egy másik fajtát, tuti azzal is megszívom.Amúgy meg beszarás, némelyik N-Gage játékért milyen árakat van arcuk elkérni...
Van pár, amit meg akarok szerezni (csak a kedvenceim), eredetiben, tokkal, de így kb sosem.
- Pathway to Glory (megvan)
- Pathway to Glory - Ikusa Islands (döbbenet árak)
- Colin Mcrae (nem találtam hónapok alatt sem)
- Asphalt Urban GT (elvittek egy olcsót az orrom elől, azóta drágán látom)
- Roots: Gates of Chaos (egyet sem találtam)
- Splinter Cell - Chaos Theory (drága, de néha feltűnik olcsón)
- Tony Hawk (nem találtam)
- Tomb Raider (szokott lenni olcsón, de még nem volt szerencsém)
- Glimmerati (na ezért iszonyat pénzeket kérnek el mindenhol, ahol csak feltűnt)Nem gondoltam, hogy ilyen nagy projekt lesz ez.. azt hittem, majd jól megveszem a szemét ára alá esett kedvenceim, felújítom a telót, és kész.. eheh.
-
TommyX_
őstag
válasz
FoxiestFox #36082 üzenetére
Nekem a sima N-Gage-be 1 gb-os mmc volt, azt kezelte.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Találtam egy régebbi külföldi topicot és ott azt írják, hogy akár 4GB-ot is kezel mind a két készülék: [link]
Persze ez függ a memóriakártya fajtájától, a készüléken lévő szoftververziótól, stb... -
quailstorm
félisten
válasz
Mi lenne ha megpróbálnád a partíciót lecsökkenteni a nagyon fél gigásra? Lehet baromság a vezérlő miatt, de ingyen van.
-
Valaki hozzon már képbe, hogy mekkora a legnagyobb MMC, amit elkezel az N-Gage, és a QD?
Nekem régen 256-os volt a simában, havernak 512 (mindkettő mezei MMC volt), nem volt gond.
Most a QD-hoz van egy 2GB DV-RS MMC (ebayről), és nem megy vele, elkönyveltem, hogy akkor a DV felejtős, erre ma egy gsm üzletben kaptam a fiók mélyéről 2 db 64 megás MMC-t ingyen, egy simát és egy DV-RS-t, mindkettő hibátlanul megy a telefonban...
Szóval kizárólag mérethatár lehet, amit elkezel, na de mi az? Mert akkor rendelnék olyat, amit még max kiszolgál. -
arkades
senior tag
Az lenne a kérdésem, ha egy készüléken van telefon zár, akkor ezt a telefon függetlenítése feloldja, vagy nem? Szóval elég függetleníteni a telefont, vagy lesznek még plusz költségek?
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36076 üzenetére
Hát ha a telefonok választhatnának, hogy női táska vagy betonkeverő, lehet az utóbbit választanák.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36074 üzenetére
Én most szereztem egy jót a halott mellé. 32 órás.
A halott us megy, csak szétment a szalagkábel csatlakozója, meg minden baja volt.
Néztem házat, horror áron van. Nekem is marad zsebkopott. -
quailstorm
félisten
Kaptam egy Nokia X3-00-t. Nemdohányzó, első női tulajdonostól. Kis glitter hullott belőle, jobb oldali díszcsík (multimédia gombokkal átellenben) 1/3-a hiányzik
Kijelző vedlik mint egy rossz K550, kameratakaró opálosra kopott, kamera nem lát ki. Csúszka nagyjából rendben van. Szépen siklik ha nem nyomom.
Ettől eltekintve semmi baja nincs neki. Házcserét viszont lehet nem ér meg nekem. Az a kijelző még Samsungos szemmel is ótvar, ugy Nokia kijelzők voltak ilyenek meg a Samsung Sharkom...Ettől eltekintve nekem teljesen rendben van a cucc, a belső antennás rádió meg nagyon menő.
Akármennyire is lehúzták a tesztben ezt a telót (jogosan), ma már meg se közelíti a kínálat... Így hogy kifutott az S5610 meg a Nokia 301, 515.
-
orion1025
őstag
válasz
Genova1983 #36072 üzenetére
Dobtam egy üzenetet.
-
orion1025
őstag
válasz
Genova1983 #36068 üzenetére
Nekem van pár 9300 alkatrészem.
-
golya32
senior tag
Volt lejjebb egy ilyen hozzászólásom:
Ezt a srácot ismerem engem már letiltott 8910i-t 452e ért rakott fel egy éve...
Módosítanám egy kicsit mert a kolléga rám írt hogy HAZUDOK, és ez most nálam kicsapta a biztit..Tehát nem ismerem a tagot, csak hozzá szóltam a horror 8800 árhoz aminek kapcsán letiltott a vakerán.
Golya70 névvel voltam fent akkor amit törlésre került.Az aukció 2 évvel ezelőtt volt és 399e ért, Nokia 8800 Ukraine black.
A fentiek miatt elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam, vagy valótlanságot állítottam, sajnos nem pontosan emlékeztem a 2 évvel ezelőtti eseményre.
A lényegen ez mit sem változtat, nagyon drágán volt egy retro telefon!!
Uff én beszéltem
-
-
Genova1983
tag
Sziasztok!Nokia 9300 előlapot+gombsort keresek,ha esetleg lenne valakinek eladó.
-
zorzy4
addikt
Vegyetek karórát. Egy férfi ne a telefonján nézegesse az időt.
-
arkades
senior tag
6230i-nél nem lehet beállítani képernyő kímélőnek nagy méretű órát? Ami a kijelzőn van az olyan kicsi, hogy alig látom.
-
zorzy4
addikt
[link] Jó árban van.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #36055 üzenetére
Amúgy nem így történt. A jelenlegi nyertes tett egy nagy licitet, 5000-et vagy nagyobbat. A nullás srác meg próbálta túllicitálni de feladta. Valószínűleg a nagy licites az eladó spanja, másodfiókja vagy valami beteg agyú vásárló. De ezért a telefonért már 1-2 ezer is oltári biznisz, nem tudom mit akar érte 5-nél többet.
-
zorzy4
addikt
Én meg se s700, siemens s40, meg motorola ruby protot hirdetek és még aukciófigyelő sincs rajtuk.
-
-
golya32
senior tag
válasz
nokia párti #36052 üzenetére
Ezt a srácot ismerem engem már letiltott 8910i-t 452e ért rakott fel egy éve...
-
ferret77
aktív tag
-
Még mindig keresek MMC kártyát (128-256-512MB játszik). Sima kéne, nem RS, vagy DV.
N-Gage QD-ba. -
bunkomen
aktív tag
Nokia 7500 gombsort hogy az istenbe veszem ki az előlapból? Látom lehet kapni vaterán, de én az istenért se tudom szétválasztani. Olyan mint ha egybe lenne az előlappal. Jó lenne szétkapni kipucolni a gombok között.
szerk: tárgytalan, csak kicsit magabiztosabban kellett nekiesni
-
draco31
veterán
orion1025-nak hála kész a 7110-esem, nagyjából egy hétig lesz használatban. De nem értem a furcsa tekinteteket az utcán, ha beszélek vele.
-
zorzy4
addikt
Ehhhhhh [link]
-
válasz
ferret77 #36043 üzenetére
Ja, a sima nem ritka annyira.. mégis eszement árakat találnak ki érte itthon.. sőt, anno mikor a 8GB-ost vettem, feladtam egy hirdetést, hogy keresek ilyen telefont, pár napon belül írt rá egy srác, és vihettem a 99%-os állapotú, fulltartozékos, dobozos telefont nagyon jó áron. Szóval azt is ki kell fogni (valamelyik újabb N szériára gyűjtött ha jól emlékszem, alkalmi vétel volt).
Engem meg nem érdekelne a pixelhiba sem, meg igazából semmi más. Megbántam hogy eladtam, ráadásul 5k-ért anno.. -
ferret77
aktív tag
válasz
FoxiestFox #36042 üzenetére
Az a tatabányai? Neki is írtam. Nekem válaszolt: "Szia.. a legjobb ar viheti... aki tudja mennyit er az realis arat kínal"
De még fent van, úgy látszik senki nem ajánlott még neki eleget.
Rájöttem, hogy az N91 nem is igazán ritka. A 8 gigás ritka, de a sima nem annyira. Szinte mindig találni itthon egy-egy darabot. Inkább csak normális áron van ritkán.
A lengyel olx-en három is van, abból kettő 8 gigás.Itt meg annál is több van. Kár, hogy nem tudom, hogy lehetne innen szerezni.
Nekem a pixelhibás is jó lenne, ha más baja nincs, mert az enyém kijelzője jó.
-
-
ferret77
aktív tag
Vasárnap felraktak jófogásra egy N91-et. Felhívtam, megbeszéltük ma délelőttre a találkozót. Gondoltam felhívom mielőtt indulok, hogy oké-e, erre mondja, hogy már elvitték.
Legalább annyi lett volna benne, hogy küld egy sms-t, hogy ne menjek oda potyára és várakozzak, mint egy hülye. Sejtettem, hogy elvitték, mert már aznap este nem volt fent a hirdetés, amikor felhívtam.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #36036 üzenetére
És makulátlan. De ott maradt, 20000et adtam ki, így csak a protokat hoztam el.
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #36032 üzenetére
R310, sárga
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #36032 üzenetére
Mezei t20 kicsitt ritkább előlappal. Van ha kell.
-
-
ferret77
aktív tag
Így hevertek ott.
-
ferret77
aktív tag
A megvásárlás után 1 perccel. Szintén 3000ft. volt.
Így azért jobban látszik, hogy milyen szép. Ha nem nokiás lennék, nem biztos, hogy belementem volna a cserébe. -
-
orion1025
őstag
Gazdát kereső portékáim:
7210 elő-hátlapok (bordó/pezsgő), 5100 előlapok amiből az egyik "flip-flop" utángyártott, logó nélküli, 5510 előlap, 6600 fekete billentyűzet, 7650 antenna takaró, SE MCA-25 kamera, SE MPF-10 vaku. Mindegyik új, hibátlan!
6310i billentyűzet, aminek a kettes gombjánál van egy apró dudor
E90 magyar billentyűzet
6210 előlap, gombsor, bekapcsoló gomb, kijelző köré szivacs, stb a kis zacskóban
2110 előlap (új)
utángyártott 6210/6310 és 6110 középrész (újak)
Siemens CX65 töltővel, akkuval, az infra takarója hiányzik, működéséről nem tudok semmit, nem veszi a töltést, gondolom a rossz akku miatt, nem tudok róla semmit.Üzenetben jöhetnek az ajánlatok, a 7210 házak és a 2110 előlap ideiglenesen jegelve.
-
nokia párti
őstag
Valakinek 6500 slide esetleg nincs eladó sorba?
-
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #36015 üzenetére
Nem én jöttem rá, csak kipróbáltam a tippeket.
-
iday
aktív tag
quailstorm, ferret77, orion1025, Fancy-boy
Bingó, sim kártyával aktív a kijelzővédő.
Ki gondolta volna.
Köszöntem. -
orion1025
őstag
válasz
orion1025 #35998 üzenetére
A 7110 előlap elkelt, draco31 fórumtársnak.
draco31
A kincses ládám még kinyitom, aztán megírom milyen tartalékaim vannak még, de párat sorolnék, hátha valakit érdekel:
Nokia 7210 elő-hátlapok (pezsgő, bordó), 5510 kék előlap, 3650 gombsor, 2110 előlap szürke-fehér. Mindegyik új, ha valakit érdekel, akkor üzenetben küldök képet, de dobok fel ide is egy ömlesztett állapotú fotót.
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #36009 üzenetére
Volt MiniUSB, aztán let Mivro. Előbbit töltésre csak a BB használta meg 1-2 PDA. A micro terjedt el.
Abból most van a C, ami 2 irányba bemegy, mint az apple Lightning, de az az új, az még ritka. (új Nexus, vagy Oneplus 2 pl. )
"Hagyományos" MicroUSB 2 van:
A szögletes A és a trapéz B. [link]A töltők trapéz formájúak, azok jók mindenhova. Az A van sok Nokián, pl 808, N8, X3, stb., a Nokia OTG kábel is szögletes. Ezért kellett új kábelt vennem a kínai piacon, hogy jó legyen a BB Z30-hoz és az OPO-hoz. De kompatibilitási gond elvileg nem szabadna, hogy legyen. Sok ember beszél össze-vissza: pl: "USB csatlakozós iPhone 5s."
-
LaciGSM
aktív tag
Szép, működő 8850, 8310, 8910 érdekel! Saját használatra venném, a céges kártyám menne bele, így mindenképpen jól működő darab érdekel! bátran keressetek privátban! köszi!
-
bunkomen
aktív tag
Mivel az azonnali mobilosban sz*rtak rám, ezért megpróbálom itt:
Ismerősöm zálogházban dolgozik, ahol rengeteg mobilt próbálnak ki. Váltig állítja, hogy több féle micro usb kábel létezik. Mondván, hogy nem mindegyik kompatibilis mindegyik telefonnal. Szerintem ez marha nagy hülyeség, ilyennel én még nem találkoztam. A mobiloknál használt micro usb az micro usb és nincsen több fajtája. Vagy ha van is, akkor sincs kompatibilitási probléma. Tévednék?
update: Most belemélyedtem az USB wikijébe, van itt minden... de az új telefonoknál akkor is egységes a csatlakozás, nem?
-
-
ferret77
aktív tag
Van egy kis problémám, egy 6710navit szeretnék jaf-fal magyarítani. Mi lehet a probléma?
Nem támogatja a halott módot a flash fájl? Vagy mi?JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 9000BC25
Card life counter: 99.99%
P-key nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.182.0
Changing mode...Done!
Changing mode...
Detected P-KEY: 9000BC25
Init usb communication...
Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-491\Searching for default location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_prd.core.fpsx
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_01.01_Euro1_prd.rofs2.fpsx
CNT Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_U000.000_prd.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,German,Italian,Spanish,Portuguese
Changing flashing settings...
Searching for default location of ini...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_prd.core.fpsx
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_05.01_Russian_prd.rofs2.fpsx
CNT Flash file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-491\rm491_031.022_U002.000_prd.uda.fpsx
Languages in ppm: English,German,Russian,Bulgarian,Romanian,Ukrainian
Detected P-KEY: 9000BC25
Init usb communication...
Searching for phone...Found
Reading SW version...ICPR82_10w07.2
Reading battery value...4147 mV
Init usb flashing...
Reading flashid...
CMT: 004000EC <=> SAMSUNG (SEC) -> KAT00F00RA
APE: 00000000 <=> Flash -> not detected
Verifing ADL communication... Status byte 7
Rebooting to flash mode...
Waiting for the phone to reboot...
Searching for phone...
Sending RAW loader...
This flash file don't support DEAD USB FLASHING!
Error booting phone... -
draco31
veterán
válasz
Earl_Muttley #36000 üzenetére
Már írtam is, meg közben szétszedtem az enyémet. Az az érzékelő lényegében nem is az előlap része, csak egy kis műanyag darab 2db fém érintkezővel. Nincs rögzítve semmihez, legalábbis nálam.
Ha már szétszedtem, minimálisan belebarmoltam, forrasztottam be mikrofont, de a flip miatt alig hallható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest