- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz
CharlieDrop #32998 üzenetére
Mindkettő az, de az 520 állítólag független. ( valszeg a Samsung is ). Sajnos csak vodás kártyám van itthon, ugye a Tesco mobil is Voda, szóval nem csoda hogy megy.
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
CharlieDrop #32996 üzenetére
Csak mákkal sikerült, adtak hozzá egy kétezer forint lebeszélhetőségű kártyát is. De volt Sony E1 7900-ért, Alcatel tablet 8 ezerért, na azokat elkapkodták.
Egyébként én se nagyon nézegettem a Tesco-ban a mobilokat, csak szóltak.
Portfólió váltás van, járjatok nyitott szemmel hátha.... A Monte Slidert ma sikerült megvennem, a Nokiát egy hete. -
T0rnad0
addikt
Nem retro, de az utolsó egy hét Tesco-s leárazás gyümölcse:
Lumia 520: 7400 ft, Samsung Monte Slider: 2250 ft -
KSparrow
őstag
válasz
shimano1978 #32992 üzenetére
a gombon a króm le van kopva, de amúgy nem rossz. de így is egy Szent Istvánnal fölé lőtt...
-
shimano1978
csendes tag
Ez vajon mit akar??
http://olx.hu/hirdetes/nokia-e90-ID39IbB.html#917c765dca
-
-
ferret77
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Visszatérve az olaszból rendeléshez... N71-hez rendeltem szalagkábelt. Végül nem is olaszból jött mint ahogy írták, hanem szlovéniából. Onnan pedig 2 nap alatt megjött, de ez mondjuk annyira nagyon nem meglepő.
-
MurdR
veterán
válasz
shimano1978 #32974 üzenetére
Hát hogy a viharba ne...
-
bunkomen
aktív tag
Megtaláltam a nap vételét: Dobozos 9110 5000ért
-
golya32
senior tag
Kellene nekem n79 vagy n96 alaplap esetleg van valakinek eladó?
-
ferret77
aktív tag
Szép 3300 valakinek? Nem az enyém.
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #32973 üzenetére
a sensation és one után nekem egy fos a bb10hez képest az android, anyám s5 minijét falhoz vágnám legszívesebben, b@ssza meg az android a telefonjait a 2-3 havonkénti fissítgetéseivel, amikkel előbb tóbb el kezd laggolni, lassulgatni a telefon, a bb 2 év után adott ki új sw-t mellesleg
-
shimano1978
csendes tag
válasz
shimano1978 #32974 üzenetére
-
KSparrow
őstag
Nem. De nem is kell. Családban van galaxy s5 mini, tab3lite, meg egy négy magos LG. A tabot hasznalhatnam, de nem teszem: gőzöm sincs, hogy kell.
Mármint oké, nyomkodom, de nem látom értelmét. Sem az androidnak, sem a tabletnek.
Ha kell, van laptop meg PC, a játékok gyengék, másra meg nem kell. Ezt az app-mániát sem értem, tok hülyeség. Van 1-2 jó, de az élmény bb-n is. (menetrend, gtalk). Mást nem használok. A BlackBerry meg minden mást mail, telefon, stopper, etc. Tud. Gyárilag. Mást meg nem hasznalok... -
MurdR
veterán
válasz
shimano1978 #32971 üzenetére
Aprón kopottas-angol nyelvűek voltak párszor ~5k környékén. 10k alatt próbáld megúszni.
Ksparrow: volt már rendes androidos telefonod? mert csak a gyűlöletet látom a "szemedben"
-
shimano1978
csendes tag
Egy szép Telenor függő,magyar billentyűzetes,dobozos Nokia e5-ért mennyit szabad adni?
-
T0rnad0
addikt
válasz
sz.balazs.95 #32968 üzenetére
Akkor Andoidos PureView Nokia lesz a következő telefonom 2017-ben
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
sz.balazs.95 #32966 üzenetére
Inkább egy 1020 utód normális WP 10-el...
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
sz.balazs.95 #32964 üzenetére
Asus Zenfone Zoom 3x Zoom-mal? Annyi ígéret volt már..
-
-
-
KSparrow
őstag
Végre valahára lejött, megvan a BB-re a hivatalos új SW. Új ikonok, nincs flash támogatás, de helyette egy csomó új fícsör
Nagyon fain lett!
-
Kleroo
veterán
Only LTE kizárt. Ahhoz még pokolian sok idő kell.
Egysávos telók most mennek a kukába? hehe! emlékszem anno mekkora csinnadratta volt a 2sávos téma, és hogy mindenki azonnal váltson mert az egysávos gáz, és elavult, és lehet hogy nagyon rövid idő alatt használhatatlan lesz....
-
-
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #32948 üzenetére
Elméletileg megszüntetik a 900as tartományt, vagy átteszik mobillnetre. Így az egysávos telefonok nem lesznek használhatóak. Ha van egy eldobható 5110ed, és beleteszel a egy telenor kártyát, jó eséllyel jön egy sms, hogy becserélik valami újabb telefonra.
-
-
KSparrow
őstag
Szerdán voltam a Telenorban, leadtam én is egy 5110-est. Elhoztam egy Alcatelt, mert Nokia (természetesen) nem volt. Hazahoztam, akku nulla, semmi töltés nem volt benne, a töltőre alig reagált, a kijelző meg csak fehér volt, mikor másik akkuval bekapcsoltam. Irány vissza, cseredarab nem volt, az volt az utolsó Alcatel a boltban.
Na jó, a kiállított 301-est nem adják (pedig nekem az is jó lett volna)De akkor csere, elhoztam egy Samsung GT-s5611-est. Annyira nem szar, egyszerű, használni is lehet, 5-ös AF kamera, nagy kijelző és gombok. Kipróbáltam volna az Androidot, de használni úgyse használtam volna. Van itthon tablet, azt se használom. Na mindegy, egyelőre jó a BB.
Mi a tanulság? --> ne hozzátok el az utolsó darabot. Ne kezdjetek az Alcatellel (se az androiddal) -
ferret77
aktív tag
Erre kíváncsi vagyok, mennyiért megy el.
-
bunkomen
aktív tag
Szokásomhoz híven, ismét facebookon keresem a telefonokat. Megkértek, hogy keressek ezekre vevőt. Egyelőre se ár, se állapot se semmi. Illetve egy szép kis usa nokiába is belebotlottam. De hát 10k-ért inkább csak kiröhögtem, bele se mentem az alkudozásba
Viszont holnap reggel megyek egy 1000ft-os törött kijelzős N96-ért.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 640 2ezeré akku nélkül (nem az enyém)
-
Dr Dee
tag
Valakinek?
[link] -
ferret77
aktív tag
N95 5000ft Nem az enyém.
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #32932 üzenetére
Nekem is chrome, az ie-t ismerjük, a Firefox nekem indokolatlanul lassú. (több gépen, több próba, nem jött be.)
-
-
bunkomen
aktív tag
Csak a Chrome!
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32927 üzenetére
mi az az ecsethaj ?
-
válasz
Earl_Muttley #32926 üzenetére
attól még nem szép dolog összekapcsolni az össze nem illő dolgokat.
és attól még másnak lehet hasznos dolog ez.
én pl. kimondottan kedvelem az emojikat.(és mégsincs ecsethajam.
sőt! Dee-nek sincs
)
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #32923 üzenetére
Attól még fölöslegesnek tartom
-
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #32918 üzenetére
dejó, csak a chrome! és win7 (8.1 is van, azon se jó) Mindegy, BB-n sem megy. Szóval gőzöm sincs, mikor mi mellett mi van, csak kockák.
-
válasz
Earl_Muttley #32921 üzenetére
asszondod, hogy ecsetfejű vagyok?
Egyébként a japánok találták ki az emojit, és még csak nem is az általad leírt "célcsoportnak".
-
válasz
Earl_Muttley #32921 üzenetére
+1
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #32920 üzenetére
Egyelőre ezt az igényt meghagyom a chatelő ecsetfejűeknek...
-
válasz
FoxiestFox #32919 üzenetére
szerintem egyáltalán nem hülyeség.
Sokkal bővebb kínálatot tesz lehetővé, mint a hagyományos smiley készlet.😜 -
válasz
sz.balazs.95 #32917 üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam.
Szóval ismét egy fasság, amire semmi szükség.
Tesóm is küldözgeti ezeket a csempés telefonjáról, agyhalál. -
quailstorm
félisten
válasz
sz.balazs.95 #32917 üzenetére
chromemal Win8.1 alatt is esélytelen
-
válasz
FoxiestFox #32913 üzenetére
Nálam gond nélkül megjelennek.
(Win10 & Fx 35)
Néhány fontos infó ezzel kapcsolatban:
1. Ezeknek a tisztességes neve az 'emoji', amiket Dee használ.
2. Win 7 (és régebbi Win) alatt nincs natív emoji támogatás; azaz olyan böngésző kell, ami saját maga képes kirajzolni az emojikat. a Chrome pl. erre kompletten alkalmatlan. Ugyanakkor a Firefox és az IE 11 rendesen megjeleníti elvileg őket Win7-en is.
3. a Win8-óta (azaz 8, 8.1 és 10) már van rendes emoji támogatás, így elvileg ezek alatt minden böngészőnek illene megjeleníteni őket.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #32913 üzenetére
Ezt már én is meg akartam jegyezni. De telefonról látni őket.
-
-
Dr Dee
tag
válasz
bunkomen #32909 üzenetére
Nem volt olcsó a posta,nem emlékszem,hogy lett votna benne valami emelt!?
Ebay-ről vetted?
Engem is néha ki akasztanak az ebay-es eladók. Mindig rögtön fizettek mikor megnyertek valamit,kivéve ha éjjel vagy hajnalban van vége az aukciónak. Nekem is volt olyan,hogy kifizettem,amit ő rögtön megkap,erre 3 nap múlva adta fel.
Szerintem írj rá!!! -
Dr Dee
tag
Na akkor mondom a rekord gyorsaságot. Innen a fórumról rendeltem valakinek,valamit New-York-ból, és 4 nap alatt itt volt😀😃😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged