- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
Holnap lesz időm, megnézem: [link]
A srácoknak, a Nokia "végéhez"
Nem vettem magamnak soha Nokia telefont újonnan, most egy Nokia Lumia 735-el megtettem. Pont az utolsó Nokia logós okostelók egyikét vettem meg -
A Nokia 808 kamera szoftverénél mennyire lehet mélyen belenyúlni a beállításokba?
Gondolok itt pl. manuális fókuszra, záridő állításra, stb. -
Dr Dee
tag
Köszonöm
Nokia 5140i dobozos mit ér?
-
Dr Dee
tag
Egy közepes állapotú Nokia N73 Music Edition dobozos mennyit ér?
-
zorzy4
addikt
Én is előfizettem pont az utolsó évadra. A bosszankodás meg volt ugyanúgy, de végül is még plusz 2-3 számot elküldtem miután lejárt az előfizu.
mudr Én meg motorola walkie talkit kaptam ajándékba. Még most is meg van bontatlanul. Akkor többet ért mint az előfizetés. -
ferret77
aktív tag
Nem is emlékszem igazán. Talán egy szám árával. De nem ért annyit az idegeskedés. Megérkezik-e, mikor érkezik meg, ha megérkezik, akkor kiszedi-e valaki a levélládámból, mert sokszor úgy volt begyömöszölve a levélládába.
Ja igen. Volt olyan, hogy nem kaptam meg és írtam nekik, aztán küldtek másikat. Asszem kétszer volt ilyen, az egyik esetben végül kettő is lett abból a számból, mert közben megérkezett az előző.
De a másik esetben meg nem.
Amúgy azért fizettem elő, mert akkor kaptam hozzá egy bluetooth head-setet.
-
ferret77
aktív tag
Van valakinek 6670/7610 kijelzője?
-
-
ferret77
aktív tag
Ezt találtam a CKM 2033 augusztusi számában
Az ára még nem ismert
-
zorzy4
addikt
Egy telefon. Egy számom van, az tartozik hozzám, slusz. Ha úgy tartja kedvem 808as, nem akkor akár olyan retro, amiben csak ébresztő van. Elvenné a varázsát ha két telefon lenne nálam. Persze előfordul, hogy a táskámba van még 4-5 kikapcsolva, ha adok veszek, szervizelek stb.
-
zorzy4
addikt
Nekem meg van az év vevője. Van ez a hirdetésem.
Tag kérdezi: az egész enyi
Én: igen
Tag: ha meg vannak a töltőik, elviszem 2000ért az egészetMegírtam neki, hogy ne az a fő probléma, hogy nem nézed meg a hirdetést rendesen, hanem az, hogy olyan pofátlan vagy, hogy azt hiszed ezek működő telefonok, és még a 3000ből is feltételekkel alkudozol. Holtto darabja többet érne, ha igazi lenne.
-
-
bunkomen
aktív tag
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #31149 üzenetére
Lehet élni, de ha már van, nem szeretnék. Sok funkcióra szükségem van, amit pl egy 3310-es sajnos nem tud megadni. Két telefont pedig nem fogok magammal hordani.
Vodára kitérve, pedig tényleg csak egy 3. szolgáltató. Egyedül a flottái amik érnek valamit. De ebbe ne menjünk bele, mert kinek mi.
Tavaly augusztusban találtam futás után egy vodás simet a földön, felvettem, hogy majd próba cseresznye. És még nem lett letiltva azóta sem, pedig én nem töltöttem rá. Azzal szoktam térerőt tesztelni -
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #31149 üzenetére
én is oda akartam menni, de maradtam Telenor.
Mondom, nyomogatni jó lenne, de ha zenét akarok hallgatni, vagy fotózni, -amit majdnem minden nap csinálok-akkor kell a 808, de a BB-t se teszem le, mert az meg netre jó-amit meg félóránként használok-. így már pl egy E7-se elég, pedig az tetszik is. Nem hogy pl egy 6234, emit pár éve használtam, vagy egy 6230. Mikor szervizben volt a 808, megvoltam ugyen a Z10-2110 párossal, de nyilván nem hosszú távú megoldás. -
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #31148 üzenetére
Ezt most úgy mondod mintha voda még mindig valami 3. szolgáltató amit senki sem használ.
Bunkomen Miért is nem lehet okos telefon funkciók nélkül élni. Otthon és munkahelyen is már mindenkinek van internet. A kettő közötti ingázásban meg ki lehet és kell bírni. Naptár meg szinte minden retróban van, ha sok a feljegyezni valód. -
-
golya32
senior tag
Nekem 2 számom van a privát mindig retro telóba van, most egy 6230i be. Azon tényleg csak telefon és sms megy. Meghát az akku is 3-5 nap.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #31135 üzenetére
Sajnos nem. Egy sim kártyám van. Az okostelefon adta lehetőségekről pedig nem szeretnék lemondani 1-2 napig se. Egyszer hazavágtam az androidot akkor N73-at használtam pár napig, jó volt szép volt. Szilveszterkor pedig szintén nálam volt egy 6680, mert éreztem hogy le fogok merülni. Így is lett.
Arról nem is beszélve, hogy még mindig lusta voltam elmenni micro sim adapterért, így meg elég nehéz belejátszani a régebbi telókba -
bunkomen
aktív tag
Engem pedig tök nem érdekel, hogy milyen velük sms-t írni, mert úgy is csak a polcon vannak
-
-
zorzy4
addikt
Én nem szokta sms írni, max gy évbe 3at, felnőtt ember ne smsezen). Ne neten irkálni, szerintem az összes qwertys nokia jobb, minta mai éritősek, de még szerintem navigállni, az oldalakon. Most ilyenekre gondolok, hogy e61től, e5ig.
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr Dee #31123 üzenetére
Na ez szép. Én is láttam már olyat, hogy nem saját képpel adta el valaki a cuccot. Akkor Oldmobilról lopta. De ez durva. Nem esik le neki, hogy a dobozon ott az imei?
Vagy nem a tiéd ez, jóárasítva?Quailstorm: e70 jó, használtam az is, 6800-t is, 6820-at is. E70 ugye okos. Meg van venne wlan. S40-es barátaink ugye netre nem jók.
Nekem ugyanakkor gépelni elsőre az e61 volt istenkirály, imádtam. Utána meg e90, ha sétálva írtam sms-t, osszecsukva tudtam hol vannak a gombok.
Mondjuk már nekem is BlackBerry a király, érintője verhetetlen szerintem. -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #31126 üzenetére
Én BB-n éreztem először sms írásnál, hogy wow.
Kalsszikusoknál több chatbajnok telóm is volt.
(6310i, 3510i, 6600..) -
quailstorm
félisten
Nokia N900 se nagyobb billentyűt kapott. Szerintem kiváló SMSezni a 6822 (nekem az van), csak buta mint a kő.
-
Dr Dee
tag
A mai kedvencem,amikor a te fotóiddal találsz egy másik hirdetést Ja és a szöveget is tőlem "lopta"
Én meg képes voltam felhívni -
-
ferret77
aktív tag
válasz
shimano1978 #31116 üzenetére
Annyira elszállt az árával, hogy észre sem vette, hogy a nokiához rakta.
-
MurdR
veterán
válasz
shimano1978 #31116 üzenetére
Max 10et adnék azért a haierért.
(Tudom, nem ér annyit. De ér, mert majdnem az összesnek full halott az akkuja, ez meg láthatóan be is kapcsol...) -
shimano1978
csendes tag
Ez mi ez???
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/egyeb_nokia_mobiltelefon/igen_ritka_retro_mobil_telefon_1991444714.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=user_account_menu&bk_term=igen%20ritka%20retro%20mobil%20telefon
-
Dr Dee
tag
-
zorzy4
addikt
Majd rakok fel lépet én is az újdonságokról, csak függetlenítőbe vannak.
-
ferret77
aktív tag
Ha van köztetek miskolci, ez megér ennyit alkatrésznek is: [link]
-
ferret77
aktív tag
Ez a 650-es tegnapelőtt érkezett.
-
MurdR
veterán
Nem ide.
-
zolikaDB
veterán
Ha valakit érdekel, van egy nagyon szép, nem felújított 7650-esem, új akkuval, dobozzal, töltővel, sajnos gyári CD nincs meg...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest