Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
A töröttet még nem láttam. De távirányítóm meg leírásom nincs hozzá.. Az enyém mondjuk működik, de nem fordul el 90°-kal, de meglazult-meg kellett ragasztani.
Nincs kedve feltölteni.. Vaterára azért feltöltötte..

Mai nyertes, jóárasított

-
Dr Dee
tag
Keresek Nokia E51 bekapcsoló gombot,elméletileg egyben van a többi oldalsó gombbal! Ne legyen szétszakadva! SOS!
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Bár azért az eredeti Trial Unit feliratú dobozával nem túl gyakori... Szép fogás!
anevemearl: vezetek egy kis listát az R520 protók verziószámairól és gyártási heteiről itt. Ha nem azonos valamelyik már szereplő tétellel, akkor megírnád nekem a te telefonod adatait?
Üdv, -
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ez is dupláját éri mint amennyiért vetted, nem?

-
CharlieDrop
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
nice

-
zorzy4
addikt
-
bunkomen
aktív tag
Sajnos ilyen kütyüknek végképp nem tudok sehol helyet szorítani, egy cipős doboznál pedig többet érdemel. Úgyhogy, hajrá... (még mielőtt kapnám megint a privátot, nem az enyém!)
-
stufen2
aktív tag
Le kéne neki ezt írni:
Tisztelt Szbea67! Már mindenütt utána néztem, úgy ahogy mondta, de semmilyen információt nem találtam az állatkert kerítésének alacsonyságáról. -
stufen2
aktív tag
-
Mulderpapa
aktív tag
Nokia E66 igényeseknek.

Nincs véletlenül valamelyikőtöknek eladó példánya, szép állapotban? Annyi megfordult már a kezem között, de mindig túladtam rajtuk, mondván majd még úgy is találok bármikor.
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs egy fölösleges Nokia 1100 hibátlan billentyűzete, amitől megválna és elsőbbségi levélben postázná nekem?

-
KSparrow
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Na ebben a típusban volt a már említett madártoll!

-
MurdR
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Az az egyik kedvenc darabom, van belőle 3 karcmentes, és 3-4 másik. Szürke, fekete, ezüst...

(#32466) quailstorm: szerintem a végfok szállt el....
-
SunMount3r
nagyúr
Valahol van a pincébe bezacskózva egy Motorola Timeport-om [link], de jó kis teló volt, volt benne diktafon funkció, külön gomb is volt dedikálva neki, meg csengőhang szerkesztő... Talán előszedem nosztalgiázni egy kicsit...
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
A Telenor kártyák rosszak, de ha más szolgáltatóval is rossz. Akkor végfok.
-
MurdR
veterán
Nokia N90 előlappt árul egy tag 2k-ért. Akit érdekel, pü.
-
quailstorm
félisten
6310i élő SIMmel nem kapcsol be, lejárttal meg igen bajra valaki tud már valamit? Máskor kérdeztem és nem kaptam választ.
Ha élő előfizetéshez kapcsolt modern SIMet beleteszek, indításkor lefagy. -
bunkomen
aktív tag
Ezzel mi az isten lett? Gondoltam majd elhozom pár ezerért és lesz egy egész szép előlapom. Hát nem lesz...

-
Dr Dee
tag
KEZDŐDIK!!!
http://www.nfl.com -
golya32
senior tag
8600 valakinek?
Jó állapot töltő csatija nem a legjobb -
ferret77
aktív tag
6250
Nem a legjobb vétel, mert nem túl szép, de működik állítólag. Azért kérnék róla bekapcsolva is képet. Hátha valamelyikőtöket érdekli. -
MurdR
veterán
Tavaly előtt minolta vett meg előlem egy R520m protot, most meg Earl. Tudjátok, hogy mennyire szerettem volna egy R520m-et, és basztatok szólni nekem.

Ennyit erről a brigádról.
Ennek ez kell, annak az kell, a harmadiknak amaz kell, de ha nekem kell valami akkor MurdR kolléga bekaphatja.Eddig egyszer minolta hozott nekem WCDMA nokiát, meg novinyul kérdezett utána,vhogy kell-e Treo, de amikor meg majdnem mindenki tudja hogy B&O-t meg Ericsson R-eket vadászok, akkor semmi reakció.

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow
üzenetére
R520:
Megkérdeztem, kaptam egy kis háttértörténetet az eladótól. Még az akkori PannonGSM-nél volt tesztelő, elvileg ezt nem lett volna szabad kihoznia. Használta még egy kicsit, aztán kapott egy rendeset. A dobozon le van ragasztva az IMEI, de valamelyik papírján rajta van.

-
hagymas7up
tag
Ezt pedig nektek találtam. Iszonyatos mennyiségű Nokia kód. Biztonsági kód resettől az operátor logó nullázásig ....... sok van.
Hátha a 6600ra is találsz Life Timer megoldást. -
stufen2
aktív tag
6600 -án a life timert, hogy lehet nézni? a csillag kettős kereszt 92702689 stb nem megy...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Akkor jó
Mondjuk lényegtelen, mert közölte az eladó (ismerősöm amúgy) találkozásnál, hogy gyűjteménybe vagy használatra? Mondom ez már most rosszul kezdődik... Pár másodperc után nem kapcsolható/hívható. Gondolom ez a végfok hiba. Így odaadta volna egy ezresért töltő nélkül, de nagy haszon nem jött volna ki belőle sehogy se, szóval hanyagoltam 
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee
üzenetére
Köszönöm! Akkor még áránál vagyok, ha ezt elhozom... Eladásra lesz szóval engem nem érdekel, ha hamar tönkremegy
Elvileg kevés beszélgetés van benne, de gondolom ez nullázható, szóval nem mérvadó. Ha mégsem tiptop akkor nem hozom el.Persze, hogy most szerzek Ericsson töltőt, amikor vakon eladtam a 318-at...

-
bunkomen
aktív tag
Valaki van itt aki gyorsba tud mondani egy árat Ericsson T28s-re? Elvileg patika állapot, független.. Valami babakék volt ahogy néztem...
-
KSparrow
őstag
válasz
hagymas7up
üzenetére
füstmentes, meg kisállat nincs.. ilyenek voltak.. Mondjuktény, hogy szedtem már szét olyan Motorolát, amiben Madártoll!! volt- pláne madárinfluenza-láz idején.
egy 3410-ből is szedtem már ki lószőrt- ott mondjuk lovász tulaj volt. de a madártollat máig nem értem... -
ferret77
aktív tag
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
Jóárasítot nokia dch-8 6310 és társaihoz, dokkolókat tudok eladót. Érd pü.
-
Earl_Muttley
őstag
-
Dr Dee
tag
Nem most találtam rá,de ma megérett,hogy a napi kedvencbe bele kerüljön😃
[link] -
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Jó vétel, bár szerintem a doboz nem saját, mert ez egy proto telefon.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Egészségedre.

Igen, az Aino így ebben a formában elég drága rossz akksival és mikrofonnal, mondjuk, ha meglenne a bluetooth fülese megérné. Régebben volt nekem is, de maga a telefon nem egy nagy durranás.
-
hagymas7up
tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Úúhhhh. De jó volna! Ez nem drága. Mondjuk néztem mi van még az eladónak és egy Aino, de az tényleg horror 5ért.

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Lecsaptam rá!
Köszi a tippet! -
Mulderpapa
aktív tag
Dobozos, újszerű R520m 5000 Ft-ért.
Bár lehet erre is azt mondjátok, hogy drága...
-
zorzy4
addikt
Tornado Most már azért egész jó. És akartam valami tepsit, mert tetszenek.
Szbalázs Csak próbálgatni a wp.t vettem meg. Hát azért még mindig olyan mint egy béta rendszer, amit olyanok csináltak akiknek fogalmuk sincs a telefonokról. De még is szerethető készülék. Csak hát széria hiba az érintő gyengeség. Viszem is vissza hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vajon melyik ár az elírás? Vagy gondolta, hogy az egyik oldalon bepróbálkozik ennyiért, a másikon annyiért, hátha valamelyik bejön?
Azt a szép darabot is mennyi ideig hirdették 13-ért aztán senki nem vitte el. (mondjuk már nincs fent)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)