Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Pityu
csendes tag
Egy kolegám rámbízott egy Siemens SL 65-öt ami ha mecsörgetem azt írja ki hogy kapcsoljak hozzá fülhalgatót.Mi lehet a kínja????

-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Vidd nyugodtan, azért linkeltem

-
bunkomen
aktív tag
Nokia E65 ezer forint.Ugyanattól az eladótól akitől én vettem 5k-ért az N97 és 6500s párost. Akkor még 5k-ért hirdette és nem hoztam el, mert már van E65-öm, de egy postával belefért volna még ez is

-
válasz
quailstorm
üzenetére
hát... ez egy nagyon jó kérdés.

-
Na úgy néz ki, meg vannak az aktuális kiszemelt mobilok.

Ha bárkinek van infója arról, hogy hol tudnám beszerezni őket, akkor ne tartsa magában!

-
Elims
veterán
Nem tudjàtok véletlenül,hogy bl5-c és bl5-f akkumulàtort hol lehetne jò àron venni?
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom mennyire számit retronak, vagy nem retronak. De a minap elővettem a 2012 februárjában vásárolt érintőképernyps SE Live With Walkman készülékemet, aminek csak annyi a baja, hogy az akksija felpuklisodot idén tavasszal. Ja, meg le van kopva az alján a lakk. De szerintetek érdemes venni bele 3000ftért új akkumulátort ?

-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
NEO-m sajnos nincs, de szeretnék egyszer

A 3 érintős az 6108, (ilyenem van); 3108, [ha a 6108 a 6100 testcére, a 3108 a 3100-é]] És 6208. A ttavaszi Veletech-en olyan volt nálam, NSN-től kihoztam. Nem rossz, minőségi fogni, fém hátlap, stb, de nehéz, S40, a kijelző meg rezisztív és íráson kívül nem jó másra-navira sem. A virágmintás kinyitható meg a 2652-képek alapján a másik is- ilyenem van, mvalami párszázért vettem, ritka ronda egy telefon... -
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2
üzenetére
Első kép OLX. Régóta hirdetik, el is van mentve, de a megvételig nem jutottam soha

-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6260 Régóta vadászom, de ilyen kopottan, hátlap nélkül, ennyiért ezt most kihagyom. Hátha valakinek megtetszik...
-
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
-
iday
aktív tag
De megsoroztatok. XD
-
MurdR
veterán
Kis segítséget kérek..
Nokia N8, szeretném beállítani a Nokia fiókomat, hogy az áruházból tudjak letölteni. Minden egyes alkalommal azt írj aki hogy "kapcsolati hiba miatt nem sikerült befejezni a műveletet".
Ha új jelszóra vagy ha új regre megyek akkor is ezt írja ki. Net jó, már használtam vele, kapcsolatjelző ikon a jobb felső sarokban aktív, 3.5G.Ötlet valaki?
PS: Most akartam a Facebook klienset is beállítani, és mikor írnám be a jekszót, akkor csatlakozási hiba, tehát nem csak az áruháznál van. De a net meg megy rendesen.

-
Elims
veterán
válasz
bunkomen
üzenetére
Ez nagy vétel volt!! :-)
Viszont én nem vettem volna meg.Függő telefon.Írhat bármit a tulaj,nem tudni,hogy mi az igaz. :-/
Szurkolok neked..Arkades: Kizárt.Biztos,hogy van benne!Eszközök--Beállítások--Általános--Biztonság--Telefon és sim kártya--Automatikus bill.zár ideje ;-)
-
Dr Dee
tag
Senki?😔
-
MurdR
veterán
Most megyek épp egy szép állapotú Nokia N8-ért.

Remélem olyan szép mint a képeken.

-
arkades
senior tag
Az létezik, hogy az E61i-ben nincs automata billentyű zár?
-
Nem tudjátok, hogy működő, szép állapotú Psion Netpad 5000 PDA-t hol lehetne szerezni?

A WinCE és a SymbianOS verzió is jöhet.
Kb. olyan nekem ez a gép, mint KSparrow-nak a Nokia 7700.

-
Dr Dee
tag
Full dobozos Telefonok Eladóak!
Nokia N73(5000ft)
Siemens A40(rossz aksival(800ft)
Sonyericsson T630(fekete)1500ft
Siemens S4(7000ft)
Nokia 3650(5500ft)
Nokia 8800 Sirocco(50000)Hibãsak,de szép állapotuak,dobozukban:
Panasonic G450(1000ft)Csere ėrdekelhet 7000 szériából,de csak dobozosak!
-
bunkomen
aktív tag
Ma is sikerült egy best buy... habár nem retró, de magamnak fa alá tökéletes

-
iday
aktív tag
Most kaptam őket.

-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
3-ba hirdette, alku után a kettő telefon 5k postával együtt
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
az alaplap döglésről meg nincs infom, az e52-nek az a rákfenéje?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
igen csak a billentyű kiosztás más, de ugyan olyan fos anyagokból csinálták, mint az e52-t, minőségben ugyan olyan gyenge, de többet én sem tudok, mert e52 csak dummyban van, ezt is dummy gyanánt vettem, mert nem volt benne lcd és mondom ha még sem jó akkor beragasztom a képet a plexi mügé és kész a dummy, bár az eladó esküdözött, hogy jó a telefon, de végül is 1500-at megért
-
zorzy4
addikt
Full dobozos ritka samsung z500 valakit érdekel?
-
bunkomen
aktív tag
Rég találtam már az én árkategóriámban best buy telefont. Most olx-en felbukkant egy dobozos 6500s, már át is lett utalva

stufen2: Ez miben más mint az e52?
-
Dr Dee
tag
Mai győztes
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itthon nem is láttam ezt a típust.A prémium csoki az szép,de szépet találni elég nehéz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha ez egy Samsung lenne,akkor azt mondanám hogy ok.