- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
A xelibrit viszem.
-
ferret77
aktív tag
5140i valakinek? Ennyit szerintem megér ilyen állapotban, még ha nem is is működik. Talán még a postával együtt is. A ház számít. Maga a teló működőképesen néhány 100ft-os tétel.
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
Gyűjtemény felszámolás Bp.! [link]
(nem az enyém..) -
bumbalaci55
tag
Valakinek nincs eladó szép Motorola V3 vagy V50 telefonja? Pü jöhet csere esetleg valamire. (Független vagy telenor előnyben)
-
stufen2
aktív tag
az Odaátban (sorozat), Dean Winchester a 6. évadban szinte minden részben, megvillant egy n78at
-
bunkomen
aktív tag
[link] Mielőtt bárki meg szeretné venni... Hiába, elhoztam 3-ba postával
-
Dr Dee
tag
Olyan helyzetbe kerültem,hogy nehéz lesz eldőnteni mi a helyes!
Mert az első megoldás Ericsson r310 és BH 610-es Bluetooth!
Ezt ketten is elküldték!
Viszont én Samsungot találtam.
De engedek annak,hogy ketten is az Ericsson-t küldték,sőt egy linkkel megerősítve!
A győztes aki előszőr küldte a megoldást😀😀😀 -
Dr Dee
tag
Nem Nokia,nem Ericsson
-
puputewe
csendes tag
válasz
Dr Dee #31965 üzenetére
Ha szabad kérdezni egy érdekeset, megtenném
Ha már film : a Mátrixról nagyon sokan tévesen azt hiszik / hitték hogy 7110-es szerepel benne, mivel az rugós mechanikus flipes volt. Ti nyilván pontosan tudjátok, hogy a filmben 8110-es szerepelt, (szerintem ha filmtörténet és mobil, a legtöbb embernek ez jut az eszébe...
de a filmes is rugós flipes volt, míg a valóságban csak aktív volt a flip, de kézzel kellett lehúzni. Namármost, az a kérdésem, hogy tudtok-e olyanról, hogy valaki megvalósította a 8110-et rugós flippel ?
-
Dr Dee
tag
válasz
bumbalaci55 #31962 üzenetére
Gratulálok a nyertesnek! PÜ-ben dobjon egy címet!
Még egy játék?
-
bumbalaci55
tag
Kicsit nehéz volt
De találtam egy jó oldalt
Ez szuper ötlet volt -
Gratulálok a nyertesnek!
Köszi a lehetőséget, Dee! -
Dr Dee
tag
Bumbalaci55 a nyertes!
Nokia N73 phone used by Kim Mills (Maggie Grace)
Nokia N91 phone used by Bryan Mills (Liam Neeson)
Nokia N90 phone used by the kidnapper -
Dr Dee
tag
Jött 3 tipp de egyik sem jó. Pontosan KSparrow egyet jól tudot! Valaki még?
-
bunkomen
aktív tag
PÜ-ben nem izgi... amúgy sem a nyeremény a lényeg, hanem hogy kicsit pörögjön a topic. Fejből rémlik egy típus, hogy a csajnak egy N szériás Nokiája van (pontosat nem lövöm le). Többi passz...
-
hát erre én is csak tippet tudtam küldeni, google-lel együtt is.
nembaj, próba cseresznye. -
Earl_Muttley
őstag
Elvileg megvan, sajna google lett a megerősítés
(2 között vaciláltam)
-
puputewe
csendes tag
válasz
bumbalaci55 #31953 üzenetére
Én már küldtem tippet, de az a helyzet, hogy nekem, utólag - gugliban sem könnyű megtalálni...
-
bumbalaci55
tag
Jó játék :-)
-
puputewe
csendes tag
válasz
Dr Dee #31941 üzenetére
A nyeremény nélkül is simán benne vagyok. Mivel életem első - saját keresetből vett - mobilja egy 3110-es volt, így én szívesen lemondok a nyereményről, mert - az a készülék itt figyel a gép fölött a polcunkon, ahogyan én azt 97-ben letettem...
Felújítva, tökéletesen működik és ő az egyetlen akit nem adok el a gyűjteményből, hiszen pont neki köszönhetem hogy elkezdtem gyűjteni
Szóval várom a filmcímeket, bár én sem vagyok nagy filmesztéta, azért érdekel a dolog - már csak azért is mert tanulhatok belőle.
-
Dr Dee
tag
Na egy kis játėkot ajãnlok nektek így az év végėre!
Mondok film cimet és a filmben szereplő telefont,vagy telefonokat kellene felsorolni!
Az első,teljes és hibátlan válaszért adok egy hibãtlan Nokia 3110-est!Na ki akkar játszani?😀😀😀😀
-
bunkomen
aktív tag
Basszus a Nokia 9000 már 12 ezernél jár és még hány nap van vissza. Úgy tűnik be fog bizonyosodni, hogy 15-ért, ár alatt adtam el a garantáltan működő, de halott akksis példányomat....
-
Dr Dee
tag
[link]
Nemáá -
ferret77
aktív tag
ITT egy 3660. Elég kopottas. Ha esetleg érdekel valakit, kérdezze meg, hogy működik-e és külön mi az ára.
-
Dr Dee
tag
Lehet beraktam már ide?! De ez mindent visz😃😃
http://olx.hu/hirdetes/nokia-8850-mobiltelefon-ID2F9cd.html
-
Earl_Muttley
őstag
Ide elfelejtettem kiírni, akinek okosba kínálnak LG G3-at, az vigyázzon... IMEI aláírásomban..
-
puputewe
csendes tag
válasz
zorzy4 #31916 üzenetére
Akkor érdemes az enyémre licitálni (7250)
Mert ő bizonyosan működik, napi használatból került ki 4 éve, még én is használtam néhány napig. Amúgy úgy tűnik, egy napra haza fogok ugrani hivatalos ügyeket intézni - kedden - ha van valami konkrét elképzelés felőletek, pár készüléket szívesen tesztelek, lesz néhány szabad órám, ami belefér, szívesen megteszem. Ez az ajánlat csak felétek áll, itt a fórumban, és komoly érdeklődés esetén.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #31913 üzenetére
Ezt most nem merem megígérni. Sorry.
Nemrég hozzájutottam ismét egy mobiltörténeti kuriózumhoz. Egy nokia 3410es gyári bliszteres lila előlaphoz.
Bár nem csoda, hogy ritka maradt, 5800ft az eredeti ára. Ennél már csak a 7250 szebb a maga 9600ftjával. -
puputewe
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #31913 üzenetére
Hmmm a T66 nagyon finom darab. NAGYON nagyon ritka, ezáltal értékes is. Őbenne pl. biztosan kell akksit cserélni, úgy emlékszem, már akkor is gyengélkedett az akksija de amúgy rendben működött. 2004 óta van nálam, első készülékeim egyike.
-
puputewe
csendes tag
válasz
zorzy4 #31906 üzenetére
Dobozos nincs köztük, ezt írtam is. Látom nem lett elolvasva az első hozzászólásom : NINCS fix ára, annyiért viszik a népek amennyit megér nekik. NINCS / nem volt időm végigtesztelni őket, gondolj bele : szerinted mennyi idő volna 160 db készüléket végigtesztelni ? Ha ennyi időm volna, föl se számolnám az egészet. Ha igen, és mégiscsak utána is az eladás mellett döntenék, hát nem 1Ft-ra tenném a Vaterára. Érdemes megnézni, egy E-Bay-en pl. mennyiért árulnak pl. R250-t.... Itt most sokkal több embernek lesz szerencséje, nagyobb is, mint amennyinek nem, és én ezt a buktát bevállalom a kockázatért, illetve azért, hogy szó ne érje a ház elejét. A legelső hozzászólásban említett dolgot pedig kizárólag felétek tartom, akik itt vagytok, mások felé nem érvényes, pont azért mert én sem szeretném engedni hogy behúzzanak. Abba végképp nem fogok belemenni még egyszer, (többször volt erre példa) hogy 1Ft-os aukción 200 Ft meg 400Ft-okért nyertek meg a tisztelt vevők több ezer forintos termékeket, és arra nem voltak hajlandóak, hogy elmenjenek érte Dél-Pestre (nem a világ végére) postát nem akartak fizetni, de azért mégiscsak negatívoztak, mert én nem voltam hajlandó elvinni (!) Kerepesre...(?!?!?!) No, tehát igyekszem korrektnek lenni, de a saját káromra nem vállalok be minden bugyutaságot. Annyiért mennek el a készülékek amennyiért, és ez csak felétek, itt ma fent levők felé áll amit írtam. Nem fogok magamnak is bonyolódást okozni, azt hiszem az arany középutat igyekeztem megtalálni az egészben. No és szvsz mégsem TV-ket vagy autókat adunk és veszünk.... Azt végképp ne feledjük, ha tisztességtelen lennék, eszem ágában sem lett volna itt megszólalni. Nekem többet ér az, hogy megismerkedem emberekkel, és örömet okozok. Az elveim és becsületem pedig nem fogom feladni semmiért sem. No erről ennyit, többször erről nem írok...
Válogassatok nyugodtan, ha kérdés van, jelezzetek, igyekszem segíteni és válaszolni. A licitek pedig addig mennek ameddig, a Vaterán kívül nem árulom és nem adom el őket. Ez a legtisztességesebb Mindenkivel szemben.
-
puputewe
csendes tag
Az Eladó nem vár nagy számokat
Esélytelen, hogy akár a fele visszajöjjön annak, amit beleöltem, de nem vagyok buta, pontosan tisztában vagyok vele. Nagyon, de nagyon sok embert ismerek, plusz az emlékeim is segítenek, de mondjuk simán benne van, hogy csomagoláskor - mivel arra így is és úgy is kell időt szánnom - a nagyobb értékű darabokat letesztelem mielőtt becsomagolom. Mindenesetre a Vaterán történt hozzászólást azt hiszem Tom-al - törlöm, pont az én védelmem és a gerinctelen emberek miatt. Azt nehezen tudnám elviselni - volt már rá példa - ha engem mint tisztességes eladót át akarnának verni, ilyennel amit itt írtatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest