- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadam4
tag
Sziasztok!
Van egy felesleges Blackberry 8310 Curve készülékem. Ha valakinek szüksége van rá, akkor szívesen elcserélem valami másra.
Infó a készülékről: Vodafonos, jó állapotú, működőképes, akku nincs, dobozos, papírok és töltő van hozzá.
Ha érdekel valakit, képet is tudok küldeni róla. -
Bontatlan 7650 35k, csak másnak adta a kedves kolléga, sok sok sok éve.
-
ferret77
aktív tag
Tegnapelőtt láttam egy mobilosnál új, 0 perces, nagyon szép, kék 3660-at. 15000ft volt.
-
ferret77
aktív tag
Jövőhéten érkezik
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #33689 üzenetére
Komplett fehér. Asszem használt is van, az is komplett, vagyis nem üt el.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #33687 üzenetére
Sajnos csak elő-hátlappal van, komplett gyári új burkolat.
-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #33685 üzenetére
Szép 6680 billem van
Olyat nem szeretnél?
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 7610 billentyűzete van-e valakinek?
-
ferret77
aktív tag
Érdekel valakit egy N90? Csak fehéren világít, a külső LCD repedt, de csak az LCD, a plexi nem és a kameráról hiányzik a lencse előtt a plexi. Polcra jó, vagy alkatrésznek, esetleg meg lehetne próbálni életet lehelni bele. Nekem van egy jó és most kellene egy kis pénz.
Esetleg volna még egy eladó 3220, 3 perc life timerrel. Sajnos a kamera nem megy, de amúgy szép.
-
ferret77
aktív tag
2300 valakinek? Ez sem az enyém
-
ferret77
aktív tag
Valakinek egy N93? Nem az enyém.
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #33679 üzenetére
Mostanában eléégé alá mondod az árakat.
E90-t használtat vettem 3 éve 14-ért, ami akkor nagyon jó ár volt érte. És nem akarom eladni. Egyrészt mert sajátom volt, másrészt mert ha hasznlni akarom, akkor azt fogom, nem a fejlesztői darabom, vagy az újat. Szóval én inkább ülök a három E90-en. egy új e90 szerintem megér 40-et is, haszáltan 20-at lehet érte kapni, ha szép. Magában egy használt az max 10. -
zorzy4
addikt
válasz
retroscuccok #33674 üzenetére
Nem jó a link.
-
Az ÚJ 9110I meg a közel új E90 nekem együtt több tíz ezerért ment el, igaz nem azonnal.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #33675 üzenetére
Legalább év eleje óta ennyiért árulja, 4 hónap alatt nem tudta eladni, 5-öt még megér, life timer nullázása meg 2-2,5 ezer forint...(Nem tudom ezen mit kell vergődni, de én már rohadtra unom, hogy minden héten ez a null perces dolog a téma, egyszer lefényképezem én is a 0 perces telefonjaim, hátha nekem is nagyobb lesz tőle a gatyámban
). 20ért meg dobozos újat lehet venni...
-
ferret77
aktív tag
válasz
retroscuccok #33674 üzenetére
Ez a vaterás kb a felét éri. 9000-ért nem fog elmenni.
-
-
stufen2
aktív tag
Már nem először írjátok, hogy itthon mennyire szar a mobilpiac, nehogy azt higgyétek, hogy ebayen többért el lehet adni a telefonokat.
-
zorzy4
addikt
válasz
retroscuccok #33665 üzenetére
Fólia rajta van? Ha igen akkor talán egy 8-10. De mint írtam korábban, ismerve a hazai viszonylatokat......
-
KSparrow
őstag
válasz
retroscuccok #33670 üzenetére
Nekem a Z10 nem csinál a töltésből problémát, felmegy 100%-ra.
az én 6820-am is ilyen állapotú
de ez 6820, nem 22, abban már jobb a kamera és nem kék, hanem teljesen ezüst.
-
retroscuccok
csendes tag
Nekem egy Q10-esem van. Nagyon jó stabil rendszer. Egyszer forrósodott fel de épp a balaton felé autóban ülve töltöttem miközben ment a naigáció és wifi hotspotot osztottam meg az autóban ülőknek. de nem fagyott le tette a dolgát! Menyasszonyomnak Z10 van de az valóban csak 99%-ig tölt fel az új szoftver frissítéstől.
-
válasz
egy ilyenem volt nekem is, igaz, némileg rosszabb állapotban.
mondjuk sajnálom, hogy már nincs meg. -
válasz
retroscuccok #33667 üzenetére
Ilyenem volt. Pár hét alatt kiestek a gombjai a sok sms miatt. Az is új volt.
-
quailstorm
félisten
válasz
nyáltermelés inicializálva
az enyém borzalmas állapotnak örvend
-
válasz
Earl_Muttley #33662 üzenetére
Nem szeretnék lerombolni a BB hírnevét
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33661 üzenetére
stl 100-2-vel sokkal kevesebb baj van. az 1-es nekem is csinált ilyeneket, bár töltés gondom nem volt. De a 2 stabilabb sokkal.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33661 üzenetére
Többen használnak olyanok, akiket napi szinten látok. Ilyeneket nem hallottam, a hiba az Ön készülékében van.
-
válasz
Earl_Muttley #33659 üzenetére
És használtál már BB 10-es mobilt?
És ha igen, hányszor volt olyan, hogy nem töltött fel 100%-ig az akku, hányszor indult újra, hányszor forrósodott fel, stb.?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33658 üzenetére
Volt BB-m, nem egy... annál stabilabb rendszer nincs szerintem
-
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33654 üzenetére
Amire én használom, tökéletes, minden másra ott a -------- 808
-
válasz
KSparrow #33651 üzenetére
2x mentem vissza, először megnyomkodtam. 2x nem tudtam kifizetni, elutasította a bank, erre párom karijával is nekimentünk a témának, azt is. Ott ültem kinyomtatott papírokkal stb és nem tudtam megvenni. Kénytelen voltam elmenni kp-ért. Jó nagy dög, de tényleg nagy. A Z10 most nézve egy virsli és nagyon nagyon lassú. A 4 magos cpu nagyon pörgősen megy. Azonnal hozzászoksz a sebességhez.
Fancy-boy! 9cm széles. Nem vele még nem taliztam. Kicsinek találom és nem nagy előrelépésnek a Q10-hez képest.
stufen2! Én már régen nem hordok telót zsebben. Melóban lesz helye, mint a kis kengurunak, amúgy megy kabát vagy táska.
-
-
Az jutott az eszembe, hogy azon kevesek között vagyok akinek van új első színes symbianja, volt több új utolsója is és van, de hamarosan már csak múlt idő az utolsó Nokia logoval kiadott telefon. N 7650 - 808 - Lumia 530
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33645 üzenetére
Nem
És nefárassz
-
válasz
Earl_Muttley #33644 üzenetére
gondolom nem erről a Z7-ről van szó. vagy mégis?
-
Earl_Muttley
őstag
Sony Z7-hez keresek akkut és töltőt! Valakinek van?
-
frissült, és most már működik.
Kb. amire számítottam: 720p mellett az alap beállításokkal (nagyjából minden közepesre volt állítva alapból) simán viszi. Majd még próbálkozok, hogy meddig lehet elmenni a beállításokkal.A célzással viszont kezdenem kéne valamit, mivel olyan egerem van, aminek a bal és a jobb gombját nem lehet egyszerre megnyomni.
-
zorzy4
addikt
válasz
Öcsielvtárs #33634 üzenetére
Ksparrow majd megszereli.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok (főleg Marci és Minolta de persze minden fórumtárs is), jelentem élek és virulok, csak mostanában nem került túl nagy kincs a birtokomba. (na jó de, de most nem ez a témám) kaptam egy Nokia E90 telót ingyen, de sajnos szalagkábel hibás, ha kinyitom a belső képernyő villog-rezeg, alatta azért látni egy kicsit a képernyőt, de így természetesen használhatatlan. Amúgy állapotra szép, külső képernyő jó, hangja jó, most is használom, 4 napja ismerkedek vele. Drága lehet a szerviz? Üdv, Öcsielvtárs
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Kolondrum #33629 üzenetére
10-et megér, de sajnos nem garantált rá a kereslet, mint ahogy minolta is mondta. Láttam néha 1-1 dobozos példányt ilyen 5-6k körül, de egyik sem volt fóliás és nem volt hozzá dokkoló. Mondanám, hogy tedd fel olx-re 10-ért, de ott meg most összeolvadás van a kalap sz*r jófogással, ahol szinte semmit sem lehet eladni. Szóval pihenjen még a fiókban nyugodtan, az ilyen hibátlan szetteknek úgy is csak felfele megy az ára szép lassan.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
zorzy4 #33627 üzenetére
Itthon főleg kopott és/vagy lestrapált darabok vannak.
Nézz körül... ráadásul azért nem egy elterjedt modell.
Asztali töltő is extra ritka.
Fóliás-dobozos-hibátlan állapotú megér egy 10-est.
Ha csak az asztali töltőt vesszük 2-nek, akkor már csak 8 a telefon.
De ez az én véleményem. -
válasz
Fancy-boy #33624 üzenetére
Én nem használtam soha aktívan, sok sok éve van nálam. Mivel ebben még nincs life timer passz, de pár órában kimerül sztem.
Eladom, mert tovább lépek, ezen a téren is.
Én 10-re gondoltam amúgy titkon. Asztali töltő is új, még a doboza is megvan, emlékszem vaterán vetem és akkor is ritka volt.
Egy doboz alkatrészem is van, működő 3.17-es alaplap is, meg kaszni, gyári. Az amiben a billzet foglal helyet. Az is ritka jószág. Természetesen új. -
Üdv! Úgy indult, hogy takarítottam, aztán előkerült egy 7650-es doboz, meg a papírok, meg egy asztali töltő, meg a fóliás telefon. Akku halott, de ha sokat van töltőn sztem elindul. Magyar menü, független. Mit ér? Kegyetlenül tervezem eladni ezt is és az E90 dobozát meg a piros dummyt.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33610 üzenetére
Szép. Az a sajátgép ikon házi beállítás, vagy visszatértünk a win95 ikonokhoz?
(#33613) MurdR : Nekem 8320 van, nem overclock-oltam, és ha nem csak 2GB-s lenne a VGA-m, akkor simán elmenne high textúrákkal. így csak medium - de most nem arra hajtottam, és a legszebb,hogy így is gyönyörű.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #33606 üzenetére
Ez még igen csak béta. Azért nen fogom használlni, hogy vagánykodhassk, hogy nekem már az van.
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #33614 üzenetére
Kiváncsi leszek...
Egy kis ON: megérkezett e-hónap elején az első Bang&olufsenem, kép holnap.
-
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #33603 üzenetére
Gondolkoztam hogy veszek most egy FX8350-et, viccen kívül... Csak óva intettek, hogy a GTA nem szereti. Ezért lesz i5 haswell...
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #33610 üzenetére
Hozzászólásom: 19:17:21
Tied: 19:18:04Tehát 1 perc se volt.
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #33608 üzenetére
Még a reakcióidőd is javult tőle...
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #33606 üzenetére
Csak kíváncsiságból raktad fel, vagy marad?
-
-
Dyrtyho
őstag
Samsung Corby TXT-re emlékszik még valaki rajtam kivül ? Ma találtam róla egy régebben lementett képet az egyik dvd lemezemen, és komolyan gondolkozok rajta, hogy beszerezzek egyet, istennem, annak idején mennyire vágytam egy olyan kis telefonra
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #33603 üzenetére
Még nincs is win 10.....???
-
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #33600 üzenetére
az nekem is volt, crashelt induláskor az UI.
Az volt a baj, hogy a Win7-em nem volt SP1. Tegnap feltettem 8.1-et, ma reggel a GTA5-öt, és megy. -
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #33600 üzenetére
A kcsg AMD-d lesz a probléma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HDMI topic
- Házimozi haladó szinten
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged