Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #31399 üzenetére
Igen, ezt a részét értem, de pl. nem hajtanak el, hogy miért használok egy 15 éves telefont, amikor januárban hoztam el tőlük hűségidővel egy Ace 3-at? Magyarul, akik kaptak ilyen SMS-t, azok hoztak el korábban előfizetés meghosszabbításával telefont?
Vagy nem számít, hogy egyik nap még egy LTE képes telefonban van a kártya, utána pedig átkerül egy 5110-be? -
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #31398 üzenetére
na szóval ez úgy megy, hogy a Telenor naplózza az IMEI-t, amivel használod a telefont. Csak úgy nem adnak új telefont. Ha küldenek mailt, hogy hozhatod a telefonod, akkor viheted. De be kell mutatni az SMS-t, és passzolnia kell az IMEI-nek is.
-
Mulderpapa
aktív tag
Ez a Telenoros telefoncsere komoly?
Az sem számít, ha pl. arra a telefonszámra küldik az sms-t, amire pár hónapja hűséggel elhoztam már egy telefont?
Most találtam itthon egy Nokia 5190-et, amiről idáig azt hittem, hogy 5110.Első ránézésre annyi különbség, hogy ennek fehér a bekapcsoló gombja és van rajta valamilyen kockás játék is, aminek a lényegére nem jöttem még rá.
-
ferret77
aktív tag
Most kaptam ezt az sms-t:
" T. Ügyfelünk! A Telenor hamarosan frekvenciavàltàst hajt végre. Az ùj frekvenciàt a 2000-es év elött gyàrtott telefonok nem mindegyike tudja kezelni. Rendszerünk adatai szerint ez az Ön készülékét is érintheti, igy hàlòzatunk jövöbeni hasznàlatàhoz régi telefonja cseréjére lesz szükség.Az Ön 449149106299237 IMEI szàmù Nokia 3210 tipusù készülékét bàrmelyik Telenor üzletünkben INGYENESEN ùjra cseréljük.A csere soràn a következö 2 modell közül vàlaszthat: Samsung Pocket Neo, Nokia 301. Tovàbbi részletek a telenor.hu/fv1 oldalon és a Telenor üzletekben."Ezt a 3210-et eladtam, azért raktam bele a kártyát, hogy kipróbáljam. Ezek szerint csak ezt a 3210-et cserélhetném be? Mi van, ha most belerakom mondjuk egy 5110-be?
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok Srácok!
Remélem nem gond, hogy ide írtam be.
Szerető gazdit keresnek a Nokia 8910 és Nokia 8850 telefonjaim. ( én szerettem őket)
Mindkettő független, a 8850 refurbished magyar, működik lehet használni is, a 8910 nem magyar és a hívott sem hall engem, de én hallom. Az áruk 11000.- és 6000.- postát állom.
Nem az olx-en vagy máshol kezdem, mert itt lehet kell valakinek.
Van még kép ha kell, érdeklődni privátban, válaszolok mindenkinek.
Üdv
László -
KSparrow
őstag
-
-
Dr Dee
tag
Hetfőn egy 2001-es feltöltős kártyámat egy 1997-es Panasonic g500-as telefonba raktam! Aztán kaptam rá egy SMS-t a Telenortól,hogy vigyem be az ilyen és olyan Imei számú Panasonic g500-as telefonomat,és ingyen kaphatok egy Nokiát vagy egy valamilyen Pocket telefont!
Szerintetek be viszem? -
arkades
senior tag
Mit gondoltok, egy jó állapotú hálózat függő Nokia 6500-nak mennyi lehet a reális ára?
-
MurdR
veterán
Új szerzemények:
Nokia 6310, Nokia 6300, Nokia 7250.
Megvan a 17483. 6310esem
-
-
bunkomen
aktív tag
De minek nekik az IMEI? Csak elkönyvelni, vagy valamit visszanéznek vele? Na meg ez miért éri meg nekik? Reklám, kedveskedés? Mert oké volt, hogy 5000-10000-et elengedtek az új készülék árából ha leadtál valami fost. De itt akkor full ingyen van az egész, semmi hasznuk... Van itt nekem bőven a cipősdobozban telefon ami macskát dobálni se jó már, azt levisszük akkor aztán jöhet az Asha
-
tolts.hu
őstag
nokia 7210 érdekelne ha van valakinek.
-
Nokia 3100-hoz tud-e valaki kijelzőt adni?
Vagy donort, aminek jó a kijelzője. -
ferret77
aktív tag
-
-
Dr Dee
tag
Mai győztes😄😄😄😄😄
[link] -
shimano1978
csendes tag
Nokia E71-et vásárolnék kifejezetten olcsón.
Legalább T-Mobile-val működjön.
Második telefonnak kellene. -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy eladnám a 9300i-met. Lásd link: [link]
Mennyiért mehet el reálisan szerintetek? Ill ha érdekel vkit, szóljon
-
golya32
senior tag
Esetleg ha valakinek van egy e7 alaplapja érdekelne..
Enyémről leszakadt a töltő csatlakozó, ugyanolyan szar mint az n9. -
Dr Dee
tag
Ez ?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #31317 üzenetére
Hanyagold... Dehogynem, kéne hogy legyen matrica, az akku is utángyártott és az a 400+ látogató sem véletlen, hogy nem vitte el
Stufen: Azt a hó fehér gombsort irigylem, az enyém be van sárgulva (valakinek ötlet a fehérítésre?). De amúgy 5-ért volt fent egy szintén dobozos, kb annyit is ér max
-
arkades
senior tag
Erről mi a véleményetek?
Az akku alatt nem kéne lenni matricának az imei számmal? -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy #31306 üzenetére
Itthon úgy tudom csak eladás van, más nincs, a csinos eladólány meg max bepötyögi az imei számot, tovább nem jut vele, a szervizközpont Angliában van. De a htc-nél is hasonló a helyzet, annál a csehekénél van a szervizbázis (anno Szegeden volt), meg akartam javíttatni a topaz lcd-jét, aztán közölték, hogy küldjem ki a telefont (bevizsgálási díjért), majd megírják mi a baja a javítási költségekkel, ha kérem a javítási díj ellenében megcsinálják, ha nem visszaküldik. Kb. 15-20 ba lett volna...inkább kihagytam.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #31302 üzenetére
Képek mindig jöhetnek
Nekem csak egy antenna nélküli akksi halott van. Lehet maga a telefon is halott, passz.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #31301 üzenetére
Vannak például a másolat Nokia 8800 telefonok, simán gyártottak hozzá hamis IMEI címkét, ráadásul eredeti telefonról nyúlják le a számot.
Tehát ha a másolat IMEI számát beírod, úgy tűnik, hogy eredeti a telefon.Egyébként ha van itthon Vertu bolt, miért kéne Angliába kiküldeni?
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #31304 üzenetére
ACH-4E
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #31302 üzenetére
2110 töltő kell hozzá, semmi extra.
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 1011-hez van valakinek töltője? Sima vastag dugós belemegy, meg minden-csak nem tölti rendesen, de a telefon ad életjeleket.
Mellesleg ma vettem 1000 ft-ért, tegyek róla képet?
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #31298 üzenetére
Mármint ugyanazt az IMEIt? --> nem dobja le a rendszer?
Mondjuk azt tudom, hogy Samsungokon át lehet írni, ergo kihoztak egyet előfizuval, nem fizették, aztán mikor letiltotta a szolgáltató, akkor átírták párezerért az IMEI-t, és ment tovább a telefon. Pár éve volt már, de droidos Samu-k voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest