Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #38724 üzenetére
Ne is mondd.
No, de nemsokára lesz saját kis raktáram, és azzal már sokkal jobb lesz a helyzet.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #38722 üzenetére
Egyszer már kéne csinálnom egy galériát, mert lett egy pár cuccom mostanában.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Ugyan nem mobil, de talán megér egy említést, hogy sikerült nemrég szereznem végre egy ilyen gyöngyszemet:
Nokia 447Xi. Ingyen volt, csak érte kellett mennem, és haza kellett cipelnem. De nincs okom panaszkodni, működik szépen mindene. Nagyon szép képe van, csak sajnos nagyon nehéz úgy lefotózni, hogy az élethűen visszaadja, nem is nagyon sikerült.
Most már csak egy LCD-t kéne szerezni. Anno volt egy a munkahelyemen, de nem lehetett leboltolni, hogy selejtezzék le, pedig minden további nélkül vettem volna a helyére új monitort, ha az az ára a "korai" nyugdíjazásnak. Az egyébként egy átbrandelt ViewSonic volt. Ezt nem bontottam szét, szóval nem tudom, milyen a képcső benne, de valószínűleg Sony, a hátán levő matricán szerepel ugyanis a "trini" szócska.Ja, és szerváltam egy ilyet is, csak hogy legyen ON topic is:
Soha eddig nem hallottam erről. Nagyon érdekes, hogy a DECT rendszer őse előbb városi léptékű hálózatként jelent meg, és csak később csinálták meg az egy lakásnyi léptékű hálózatot, modernebb kivitellel. Ezt is ingyen szerváltam.
A formavilág amúgy nagyon bejön nekem, van egy kis retro future feelingje. Ja, és ne feleddkezzünk meg arról sem, hogy ez akkor jelent meg, amikor még a 450-es mobilok voltak, amik önvédelmi eszköznek sem voltak utolsók. Ez azokhoz képest lényegesen kisebb és olcsóbb is volt, ez volt anno a fő selling pointja.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #38601 üzenetére
Ha találok egyet, azt biztosan megtartom, de egy másodiktól már hajlandóbb lennék megválni.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Bár erősen off topic, ide is beteszem, hátha elfér a topikban: [link]
-
sz.balazs.95
veterán
Nekem most a QD-mnek a billentyűzetén random gombok nem működnek.
Némelyik random elkezd működni, ha kicsit megmasszírozom őket, de messze nem az összes.
Mi lehet az oka, és lehet-e ezzel bármit kezdeni?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Jövőre lesz 20 éves az eredeti N-Gage! Öregnek érzem magam.
-
sz.balazs.95
veterán
ha már akku, ritkább márkákhoz hogy lehet szerezni utángyártott akkut? Gondolok itt Siemens, Sharp, Sagem, meg hasonló márkákra, amiknél már lítium akku van, és nem szabvány méretű NiMH cellák. Esélytelen?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #38541 üzenetére
nekem véglegesen kéne egy, de azért köszi, majd még túrom a netet, amiket eddig találtam, azok jellemzően kártyával együtt adják, vagy külön, de annyiért, mint ha kártya is járna hozzá.
-
sz.balazs.95
veterán
Valakinek nincs elfekvőben egy felesleges Mini SD adaptere? Olyan kéne, ami normál SD-re alakít.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #38537 üzenetére
Én a munkahelyemről maximum régi vonalas telefont tudok megmenteni, így van egy piros CB667-em, mert egyébként a kukában végezte volna.
Illetve néha szoktak árusítgatni dolgokat, és így szereztem egy manager calculatort, amiről kiderült aztán, hogy egy már van nekem ebből a típusból.
Mindig sajnálom, amikor ilyen holmik kerülnek a darálóba.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Mulderpapa #38534 üzenetére
Na pontosan ezért utálom az ilyen készülék-leadogatós akciókat.
Ha éppen nincs valaki, aki ezt kimenti, akkor megy az egész a lecsóba, tök mindegy, hogy milyen ritka, vagy proto, vagy bármi.
Aki meg gyűjtő, az meg veheti ezeket jóárasítva, ha marad egyáltalán.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zolikaDB #38510 üzenetére
ezzel tisztában vagyok, de annyira imádom a designját azoknak a cuccoknak
meg a tényt is, hogy a Sony valaha foglalkozott ilyesmivel is.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Egy Palm alapú Sony PDA beszerzése mennyire esélyes?
-
sz.balazs.95
veterán
a Samsung engem annyira nem izgat, de egy N93i-re én is vevő lennék
Ha már Samsung, engem a Bada, Symbian és WM/WP-s mobiljaik érdekelnek inkább.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz tailor #38498 üzenetére
ismerős érzés
Vannak terveim, hogyan tudnám tematikusan gyűjteni a cuccokat, hogy ne össze vissza kapjak bele mindenbe, de a végeredmény úgy is mindig az, hogy teljesen ad hoc gyűjtök, ami épp van meg épp olcsó.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz tailor #38485 üzenetére
Hú, tucatnyi mobil volt anno, amik marhára tetszettek.
Az N73 elég menő mobil volt a maga idejében, valóban, egy osztálytársamnak volt olyanja.
Nekem az N93, E70 és E90 voltak azok, amik borzalmasan tetszettek, meg tetszenek a mai napig, előbb vagy utóbb meg talán be is szerzem őket.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz tailor #38482 üzenetére
Ugyanúgy 3 részre osztott UI volt benne, mint a Maemo vagy a Sailfish OS esetében:
egy képernyőn rácsos elrendezésben az össz app, egy képernyőn a nyitott appok, egyen meg az értesítések ha jól emlékszem. A design meg picit iOS, picit Symbian volt.Nekem csak egy „vacak” dummy N9-em van valahol elkeveredve, és az is a fekete, nem a cián.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #38480 üzenetére
őszintén, mindenre jobb.
A Win10-nél csak mostanra jutottak el oda, hogy tényleg csak nagyon extrém esetben kelljen használnod a régi vezérlőpultot, de azon túl szerintem tök csúnya minden benne. a 8-hoz képest sokkal kiforratlanabbnak hat a sokféle designjával együtt, ami egy csúnya összképet ad. A csempék is csúnyábbak, az ikonok is, meg kb minden. A 11 valamivel szebb lett, de azért még mindig messze van a 8-tól, pláne egy macOS-től.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #38478 üzenetére
Eszemben sincs Win 10-et tenni rá.
Pont azért vettem meg, mert amellett, hogy imádom a designját, mellette az, hogy Windows RT fut rajta, számomra csak előnyt jelent, mert ezen még az az eredeti Metro UI van, ami miatt egyáltalán kedveltem a WP és Win 8 vonalat. Itt minden pont úgy néz ki és úgy működik, ahogy az nekem tetszik, a normális, teljes képernyős Start képernyővel, az élőháttérrel, a charm barral, meg az összes olyan UI elemmel, amit a Win10-ből kiszedtek.
A Win10 UI egy katasztrófa, használtam tableten, amikor volt Intel Atomos gépem, meg használtam desktop géppel is, de nem jó, nem szeretem, egy öszvér tákolt szar, ami a Win 7 és 8 félresikerült fúziója.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz tailor #38476 üzenetére
A Windows Phone nekem is nagy kedvencem volt, és nekem is nagyon hiányzik! Én egyelőre az iOS-ben láttam meg a legtöbb hasonlóságot, ami a funkcionalitást és a mechanizmust jelenti inkább, és nem a designt.
A Lumiákkal viszont nekem mindig is vegyes érzéseim voltak, mert az sosem tetszett, hogy kvázi kisajátította a Nokia a platformot, és én az „igazi” WP mobiloknak a Lumia előtti mobilokat tartom, mind design mind anyaghasználat terén. a WP 7-es HTC-k, Samsungok, stb. számomra sokkal „WP-sebbek”, mint a Lumiák. De ez gondolom inkább annak a néhány embernek a véleménye, akik a WP-be az elején csöppentek bele, mert a nagy többség azért már a Nokia révén ismerte meg a rendszert, és számukra már az ő design nyelvével forrt össze az OS is.
Számomra az N9 volt a nagy kedvenc, igaz, sosem tudtam szerezni egyet magamnak, de én alapvetően a MeeGo/Harmattan UI-t tekintem a Lumia design „természetes” párjának, és nem a WP-t.Egyébként pár mobilt szereztem én is nemrég a gyűjteményembe: Egy része duplikáció, ami új, az egy egész szép állapotú SE Z310i, aminek állatira bejön a fekete-fehér designja, meg végre lett egy One Touch Club DB-m, ami működik.
És ugyan nem mobil, de szereztem egy baromi szép állapotú első generációs Surface RT-t is, a hozzá illő touch cover meg már úton van már.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Odáig simán eljutok, hogy kiírja a SIM kártya hiányát, csak lusta vagyok kiszedni a mobilomból, meg adaptert keríteni hozzá, így megelégszem ennyivel
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #37580 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem ebayen, és elég szép ára van
(szóval időben kellett vona begyűjtenem azokat az N-Gage játékokat, amik érdekeltek volna, de mostmár teljesen mindegy)[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #37578 üzenetére
csak a sima volt, de csak a kártya, doboz nélkül
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #37556 üzenetére
És ha zárt rendszer?
Ha a Switch-re lehet tenni Linuxot, akkor ez önmagában még nem lehet akadályDon't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #37549 üzenetére
Természetesen létezik
Bár a Jolla nem adott ki új telót, akad 1-2 OEM, akik igen, plusz aktív közösség van, akik számos eszközre portolták a Sailfish OS-t, plusz a Sony is betársult, azáltal, hogy hivatalosan támogatják a Sailfish OS-t, az Open Devices programon keresztül, illetve a Jolla hivatalos partnere.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #37528 üzenetére
Nekem gyárilag van Office 2003-ból Excel Viewer, PowerPoint Viewer és Word Viewer, Internet Explorer (nem tudom, hanyas verzió ) meg JETCET PDF viewer.
-
sz.balazs.95
veterán
OFF topic, de nincs meg valakinek a DOSBox PPC-re?
Neten nem találok élő linket hozzá seholEgyébként szereztem egy Wayteq X985BT-t, és épp a rajta futó Win CE 6.0 lehetőségeit próbálom felfedezni.
-
-
sz.balazs.95
veterán
BÚÉK
-
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #35942 üzenetére
Ez?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Öcsielvtárs #35851 üzenetére
Ez jó volt
-
sz.balazs.95
veterán
válasz stufen2 #35802 üzenetére
A holdraszállásos verzióról hallottam én is.
És a fene a pofájukat, hogy ezüstre csinálták azt a verziót.
Baromi jól néz ki a limitált verziójaDon't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #35720 üzenetére
Tudom, hogy ezért nincs 4000-es széria, de ez akkor is tök nevetséges...
Meg eleve csak ázsiában "divat" félni a 4-estől :v
(Ezért 5-ös tanuló ott mindenki. )[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz nokia párti #35709 üzenetére
Nekem annyira nem a kedvencem...
Egyrészt kinyírták a MeeGo-t, másrészt nem feltétlen jó irányba vitték el a WP-t se, bár ehhez azért a Microsoft is hozzátette a magáét.
De mindenesetre a Lumia előtti WP telók nekem 1000x szimpatikusabbak voltak, na meg nem csak 1 gyártó kínálata volt, ami vagy jó volt, vagy nem, de alternatíva nemigen van/volt platformon belül.Mindegy, ez már eléggé off...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz nokia párti #35707 üzenetére
Abban az időben nem az összeszerelés minőségéről volt főként ismert a Nokia.
Mondjuk a Lumia sorozat se lett sokkal jobb ilyen téren, vagy legalábbis nem minden tagja.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #35535 üzenetére
standard microdrive nem jó bele amúgy?
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bunkomen #35453 üzenetére
hát ez Nokiának tényleg érdekes.
amúgy imádom az ilyen mobil = Nokia, konzol = Nintendó (szigorúan hosszú ó-val) típusú embereket
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #35292 üzenetére
ennyiért ajándék.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz lehella #35241 üzenetére
Szerintem akkor már egyszerűbb egy alaplapcsere.
Donor így is úgy is kellene hozzá, akkor meg már nem érdemes ezzel foglalkozni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #35230 üzenetére
engem érdekelne, Motorola is, Linux is, PDA is, meg ritka is csak nincs rá pénzem. :/
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #35100 üzenetére
Nekem is csak polcon van a 770.
még tavaly szilveszterkor vettem.
Mondjuk azt nem tudom, hogy fogom-e tudni tartani, hogy minden szilveszterkor megveszem az egyel újabb Nokia tabletet.
Bár ez is kb. az utolsó pillanatban lett meg, szóval nem lehetetlen a dolog.Oreyus: Asszem Stack Attack a neve.
szerk.: megerősítveNa várjunk! Van Androidra is?
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zorzy4 #35013 üzenetére
kelleni kéne, csak most totál nincs semennyim, amit rá tudnék fordítani.
MurdR: Jesszus. Szép nagy dögök.
Konkrétan nekem fel se tűntek, annyira a telefont figyeltem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Na, túl vagyok az első komolyabb javításomon is: One S képernyőcsere.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz KSparrow #34954 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem, hogy 5000-es széria.
Egyrészt a szögletes forma, másrészt meg hogy miniUSB volt oldalt, a képernyő fele tájékán.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #34878 üzenetére
Szerintem csak x db előre programozott játék van benne, azt annyi.
Mondjuk ennyiért nem is várok el többet tőleDon't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #34876 üzenetére
Nokia 7700-mintára készült "kézikonzol"
Egy ilyen kell nekem, már csak a külseje miatt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest