Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen
üzenetére
Volt MiniUSB, aztán let Mivro. Előbbit töltésre csak a BB használta meg 1-2 PDA. A micro terjedt el.
Abból most van a C, ami 2 irányba bemegy, mint az apple Lightning, de az az új, az még ritka. (új Nexus, vagy Oneplus 2 pl. )
"Hagyományos" MicroUSB 2 van:
A szögletes A és a trapéz B. [link]A töltők trapéz formájúak, azok jók mindenhova. Az A van sok Nokián, pl 808, N8, X3, stb., a Nokia OTG kábel is szögletes. Ezért kellett új kábelt vennem a kínai piacon, hogy jó legyen a BB Z30-hoz és az OPO-hoz. De kompatibilitási gond elvileg nem szabadna, hogy legyen. Sok ember beszél össze-vissza: pl: "USB csatlakozós iPhone 5s."
-
-
quailstorm
félisten
válasz
bunkomen
üzenetére
Galaxy Beam néven létezik "A" brandtől is

W610 látom új tagunknál is csúnya. Az a kijelző rohad.

Én egy W705-öt vagy G705-öt vagy W995-öt, esetleg Cedart, de mindenképp egy kései Sonyt szeretnék, hiánytalan állapotban.
W910-et vissza illene adnom havernak. Saját G705-öm meg buta hiba miatt tönkretettem. Igaz aztán haver W705-je jó lett, de az meg az övé. -
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen
üzenetére
Ha jól sejtem csak egy sima matrica van az akkufedő alatt? Szerintem ugyan annyit, ami drága, az ennek a telefonnak az autóba épített gyári foglalata, de mivel még nem oldtimer, de még csak nem is youngtimer mercikbe való, így azt sem értem, hogy miért kérnek érte 40-50 körül a foglalatért, olyan marha meg nincs a mai világba aki ilyet használna, amikor a mai telefonok éppen csak sz.pni nem tudnak.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen
üzenetére
Van ilyen, persze. Családon belül max 1-2 nap volt, akkor is régi saját vissza (családi telefont nem adok /cserélek el).
Régebben volt olyan, hogy osztálytársaim kértek, "mert neked annyi van". A 3100-t nem láttam többet, nem nyitható angol vodás volt (pont az kellett, ami lássuk be, MO-n ritka kívánság) de a végét legalább tudom, hogy az lett, hogy leadták új telefonba (jó, ezért kaptam alkatrészeket meg azt úgy raktam össze).
A szebbik sztorim az az, hogy volt egy 6100, amit kölcsönadtam... Hát - visszakaptam ugyan, de nem volt benne köszönet. a fél telefon nem volt meg. Se fele közkeret, se fele előlap. A hősünk is gázos volt (folyamatosan valakinél csövezni akart, meg ide-oda autóstoppal ment, külföldre is)- nem is csoda, hogy utána nem kerestük egymást.
A legjobb sztori meg megint egy osztálytársnő: Kellett neki 6131 mellé másodtelefon, adtam egy 6610i-t. Egy ideig használta, aztán valami feltolható SonyE. Wakmanja volt. pár hónap után rákérdeztem, hogy mégis akkor úgy mikor méltóztatja visszaadni a telefonom, ha már (láthatóan) nem használja.
"Ja azt ellopták" - jött a válasz.
-És úgy mégis mikor akartál volna róla szólni? Kérdeztem. Erre úgy nem nagyon tudott válaszolni. Semmit nem kaptam cserébe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor volt az, hogy NEM adunk kölcsön telefont. Szóval én vagy olyat adok, ha kell valakinek, amiért nem kár, vagy csak olyannak, akiben megbízom, mert tudom, hogy jobban vigyáz a telefonjaira, mint én. (dupla tok meg zacskóhegyek
)Legegyszerűbb védekezési módszer: Én gyűjtöm a telefonokat, a gyűjteménnyel pedig nem játszunk. Egy bélyeggyűjteményből se kérsz el egyet-egyet, hogy feladd a leveled. Van olyan, ami fölösleges, de az is régi, vagy alkatrésznek jó. Meg vannak az eladó darabok, azt megbeszélhetjük baráti áron.
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen
üzenetére
Még nem tudom.
Tegnap megérkezett a 6080. Direkt azért licitáltam rá, mert dobozos. Legközelebb ha postán jön dobozos teló, szólok az embernek, hogy ne ragassza körbe a dobozt. Leszedtem a csomagolópapírt és azt hittem, hogy idegrohamot kapok, amikor megláttam, hogy a doboz körbe van ragasztószalagozva.
Így sikeült róla leszednem. 

-
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen
üzenetére
Na jó nem akarok bukózni, meg összeveszni, de már egy kicsit sok hogy állandóan azzal hencegsz, hogy menyire sz..rért-h...gyért vagy csak telefonokat venni. Miközben mi sokszor tízezreket áldozunk a gyűjtésre, vagy akár egy telefonra. Nem az a baj, ha valakinek nincs lóvéja, én is miniállbérből élek, nem tudom te mit csinálsz. De minden hozzászólásodban, valahogy behozod a 3000ftos limitedet. Én csak jóindulatból mondom, de egyszer valaki tényleg be fog szólni.
-
ferret77
aktív tag
válasz
bunkomen
üzenetére
Pontosabban két fogyatékkal élő licitál.
A feher150 elmebeteg, mert képes volt rárakni 2500-at, a másik a Zolta201, aki egész addig vezető volt az 500ft-os licitjével(amennyit nagyon max megér), begőzölt és nem hagyta magát, addig licitálgatott, míg végre sikerült túllicitálnia feher150-et. 
Kíváncsi vagyok mennyiért megy el.
Remélem nincsenek itt a fórumban
-
-
-
válasz
bunkomen
üzenetére
ályfónba nincs, a WP jelenleg nem támogatja*, így ott sincs, Androidnál meg teljesen vegyes a kép, azaz ott gyártón múlik.
Amúgy szerintem úgy összességében nincs is akkora igény rá, mint mondjuk 5-10 éve.
*viszont a WP-ben van Glance, ami funkcionalitásban ugyanazt hozza.
-
stufen2
aktív tag
-
Dr Dee
tag
válasz
bunkomen
üzenetére
Nem volt olcsó a posta,nem emlékszem,hogy lett votna benne valami emelt!?
Ebay-ről vetted?
Engem is néha ki akasztanak az ebay-es eladók. Mindig rögtön fizettek mikor megnyertek valamit,kivéve ha éjjel vagy hajnalban van vége az aukciónak. Nekem is volt olyan,hogy kifizettem,amit ő rögtön megkap,erre 3 nap múlva adta fel.
Szerintem írj rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Köszi a segítséget. Egyébként ez a Nokia Sw updater miért nem akar működni? Mulkor 1-2 hónapja N95-t frissítettem be vele, jó volt minden. Most meg el se indul, akármit csinálok.

, engem anno kitiltottak