- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S W A T
üzenetére
Azokat az oldalakat egyáltalán nem veszem figyelembe, ahol se dátum se szerző a saját cikkeken. Amihez köze van a dzsetflájosoknak, az meg alapból hiteltelen számomra. (Asszem az Ő egyik fiókoldalukon olvastam, hogy az MP40 megbízhatatlansági problémáit a kakas és az elsütőemelő módosításával orvosolták. Ezzel csak annyi a probléma, hogy az MP40-ben egyik sincs... Szóval magas szinten értenk a dolgokhoz. Múltkor is nyilatkozott valamelyik "szerkesztőjük" valamelyik véradóban. Hát nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek vagy sírjak, annyi faszságot mondott 30s alatt.)
Egyébként meg végignézek jópár oldalt, és magam vonom le a konklúziót. Emellett nem hátrány eljárni rendezvényekre (mint pl a korábban ajánlott konferencia), ott is sok mindent meg lehet tudni, általában pontosabb infokat, mint amik később nyomtatásban megjelennek (pl az említett Kővári vs Sidewinder eset). Egyébként meg volt már itt linkelve nem egy oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napelem
- LG LCD és LED TV-k
- Lightyear - befektetési app
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest