Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S W A T

senior tag

Októberben átadják az első óriásgépet

Az előzetes terveknek megfelelően az Airbus repülőgépgyár október 15-én adja át az első kereskedelmi szolgálatba állítandó A380-as szuperjumbót a Singapore Airlines képviselőinek a toulouse-i gyári repülőtéren. A légitársaság az új géppel október 25-én indítja majd első járatát Szingapúrból Sydneybe. A jegyekre már lehet licitálni az interneten az eBay árverési portálon. A turistaosztály üléseire 3,80 dollárról, a business class ülőhelyeire 38 dollárról, a „Suite” elnevezésű első osztály ággyá alakítható foteljeire 380 dollárról kezdődik a licit.

Az A380-asra jelenleg 173 érvényes megrendelése van az Airbusnak.

2007/09 szeptemberi szám [aero magari]

Történelmi megrendelés

Augusztus 9-én ismét történelmet írt a seattle-i székhelyű Boeing repülőgépgyár. A rentoni szerelőcsarnok előtt több száz munkás formázta meg a hétezres számot annak tiszteletére, hogy a jakartai székhelyű Lion Air légitársaságé a hétezredik B 737-es megrendelés. Az indonéz légitársaság összesen száz darab B 737-900ER-t rendelt, s a B 737-es típus így lépte túl a hétezredik megrendelését.

2007/09 szeptemberi szám [aero magazin

daa-raa Szerinted kb meddig fogják a 737-est gyártani én :F valahol azt olvastam hogy 2015-ig biztosan. Ugye ebből naponta legalább egy új készül :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés