Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
dupla
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Ahha, nagyon olcsón eladó. Májusban vette újonnan 12k-ért.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
gban
Közösségépítő
válasz djculture #8297 üzenetére
Annyiért nem is sok - mutass egy másikat aminek van alváza.
Sőt, extrákkal - mozog a kormány. Még szerencse, szép is lenne ha nem lehetne elforgatni.
Egy nem tiszta, mi a vadonatúj? A lapos első gumi? Miért olyat vett ami lapos? Miért nem felfújtat?
Ezekre olyan kell, felfújt, megveszed, rárakod a felfújtat, az nem lapos...WP, symbian: UIQ3!!!!!444!
Igaz, az is symbian, de mégsem - erre sokkal kevesebb program elérhető, pláne manapság....Postázást nem vállalok.
-
ViZion
félisten
én egész nap PC előtt ülök... szal. engem az app választék nem izgat fel.
Mail kliens, számológép, jegyzet, navi, kb. ennyi, esetleg pár logikai game.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
gban
Közösségépítő
Én is azért maradtam máig a P1i-nél, mert egyszerűen nincs másik ami pont ennyire nekem való lenne (aki tud, szóljon):
- qwerty
- álló kijelző, így nem lesz széles a telefon (amikor megvettem, mindenki mondta, hú de bunkó féltégla nagy, ma meg én mondom a 4-5 colosokra ugyanezt - pont jó nekem a mérete, ráadásul masszív is, esett már igen sokszor, probléma nélkül, a maiak meg ránézéstől összetörnek)
- érintőkijelző
- autofocos kamera külön kétállású kameragombal, makrónál igen jól jön hogy fókuszál, majd akkor lövök amikor pont jó a kép. A mai androidosoktól agybajt kapok hogy megnyomom, fókuszál és lő, tőlem függetlenül.
- vaku, nem csak fotózáshoz
+1: ezen nem kevés év alatt nem kellett töltéscsatit cserélni, a microusb-s rettenetek meg jó ha bírják 2 évig, csati is, kábel isApp: azért nem lenne rossz ha lenne rá valami 2009-nél újabb térkép sygic-re, vagy rámenne valami más navigáció...
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
törölt tag
Én is nagy régitelefon párti vagyok, de aztán rájöttem van idővel egy határ ami alá nem szabad adni. Márpedig a P1 bőven alatta van már. Maradok a 4 év körüli csúcsközeli telóknál, ez a módszer vált be eddig a legjobban.
Már olcsó, kategóriájából adódóan minőségi, nem túl elmaradott, nem szarráhasznált még. Jó persze ki is kell fogni a jót. És utána jönnek az egyéni paraméterek.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
kébzeld oan érthető... ejj... akkor bennem is van egy +?
...ahogy egyik khm... fura ismerősöm mondaná: "ez itt faszbúkozik, a gyapot meg majd leszedi magát bammeg?"
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
norbert1998
nagyúr
válasz djculture #8315 üzenetére
És még sokan csodálkoznak, ha valaki (pl én) rohadtul nem hazafi meg éljenMagyarország...
És amikor kedvesen segítenél, elküld a halálba, hogy hülye vagy nem jártál iskolába. De ő persze tuggya mit hodjan kell irní meg a hejessiraass rendben van neki.
Lezso:pasztmek
a ddr₹ pedig atommagos...[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
seniman
veterán
Újabb kedvenc csoportom a "képek hamarosan" és "képet privátban küldök" típusú hirdetők.Természetesen a képek sosem lesznek feltöltve.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
ViZion
félisten
válasz djculture #8330 üzenetére
"ősei is pc készitő kisiparosok voltak"
Elhiszem. Két kérdésem van:
- az IT melyik területe teknyővályás?
- miért utáljátok a kis neumann rómejót?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
bullseye
addikt
Vagy csak be akar vágódni a csajánál, ti meg köcsögök vagytok?
no offense
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz bullseye #8340 üzenetére
Jogos, a mai világban én vagyok a köcsög mert nincsenek kifestve a körmeim, nincs kiszedve a szemöldököm és nem egy ecsetet hordok a fejemen
seniman Akkor még jó, hogy nagy ívből kerülöm azt az oldalt legalább nyugodtan tudok aludni
[ Szerkesztve ]
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
bullseye
addikt
Szegény kicsi whitecisheteromale-ek, annyira rossz lehet állandóan a poénok és beszólások kereszttüzében élni. Komolyan, ha még az is kiderül, hogy ugyanaz a vallásotok, mint az ország 70+ százalékának, talán segélykoncertet is szerveznek nektek.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Bjørgersson
félisten
Gamer számítógép csúcs sebességgel
Ár: 140 000 Ft
Eladó egy bitang gyors számítógép konfiguráció, kedvező áron, minden része kifogástalan állapotban van.
Vigyázva lett rá rendszeresen takarítva lett!Konfiguráció:
Számítógépház: Thermaltake Versa II (US)
(http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00001998)
Alaplap: Asrock Z77 Extreme3 (csúcs minőség)
Videokártya: GTX 650 2gb modell (GTA V -t viszi mint Lidi néni a félpénzét xD)
Memória: Kingston Hyperx 1600MHz (2x2gb)
Winchester: WD 500gb 7200RPM
SSD: Kingston v300 (sata3) 64gb (Rendszer számára)
Processzor: intel i3 3225Egy villámgyors megbízható kis gépről van szó, eladás oka hogy laptopra szeretnék váltani a munkám miatt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Bjørgersson #8346 üzenetére
SeggsziklaASRock és a csúcsminőség? Nekem nem egyezik.[link]
Na jó, a PC-s GTA 5 2015-ös. -
Ryder1
senior tag
Nem vagyok egy beárazós mester, de jól sejtem, hogy ez jó, ha az ára felét éri?
-
Bjørgersson
félisten
válasz DR|FTK|NG #8347 üzenetére
Ez a seggszikla annyira egy kritikán aluli "poén", hogy az valami hihetetlen.
Ryder1 jól. 140-ből újonnan jobb gépet rak össze az ember.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
MK VII
veterán
Azért ez elég erősen túl lett árazva..
Ilyenkor látszik, hogy az átlag ember megvesz valamit amiről azt sem tudja mi mennyit ér még akkor sem mikor kifizeti és 1-2-3 év múlva el akarja adni 10-20 ezer forinttal olcsóbban, mert lövése nincs arról, hogy már a felét sem éri a hőn szeretett vasa. Ráadásul még az ugyan olyan tufa haverok is segítenek neki "beárazni", hogy jó az, mert viszi a GTA V-öt 12 fps-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest