- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Ed3r_X_ #13122 üzenetére
Ismersz én AMD-s vagyok gépembe proci pl mindig AMD lesz hiába lesz ötvenezerszer jobb az intel. Alaplapokból nekem alap egy raid, amd-nél a legfostos lapba is van intelnél alsó sőt már közép kategóriánál nincs, h-s chipsetekbe se b-s be hát dugja fel a seggébe a gyártó. Nekem a felsőbb chipsetekre meg nincs szükségem raidra meg lenne. Vga-ból is AMD -t vettem mindig sose volt vele bajom de ezzel a crimsonnal műveltek kiakasztottak.
-
Cucuska2
addikt
válasz
Ed3r_X_ #13071 üzenetére
Én amikor vettem, akkor egy fityinggel sem volt több pénzem, azóta rájöttem, hogy k-s proci lett volna +5k, csak tuningolható mITX deszkáért +15k-t ki kellett volna minimum csengetnek, aztán normális mITX hűtő +10k, tehát nem egyszerű dolog a mITX. Meg 350W-os maga a táp, és egy GTX 970-nel van fogyasztás.
SATA3 minek? Azon túl, hogy a szekvenciális érték engem teljesen hidegen hagy, a többi paraméternél pedig úgy gondolom, hogy nem korlátozó tényező a SATA2/3 különbség. -
seniman
veterán
-
horush
addikt
válasz
Ed3r_X_ #12485 üzenetére
Az a baj, hogy a régi processzorok nem igen mennek tönkre és van egy csomó. Az alaplapok viszont előbb - utóbb elromlanak, meg az olcsó processzorok miatt is túl nagy a kereslet.. Ezért hiába veszel 5k-ért s1366 I7-et, ami még ma is teljesen jó teljesítményt nyújt, de alaplap gyakorlatilag nincs hozzá. Sajnos fokozatosan az újabb platformokkal is ez történik.
Az s775 viszont örök, pedig az már tényleg nem jó kb. semmire -
patomi
őstag
válasz
Ed3r_X_ #12428 üzenetére
No itt is volt egy kolléga ráadásul "Topikgazda" 2x1GB. ramot vett tőlem 3K értékben. Majd vissza küldte, hogy rosszak. Pk. oda, vissza buktam 2K-t egy 3K-s vackon. Exem gépéből lettek ki szedve tehát jók voltak. És mikor vissza jöttek a modulok még két másik gépbe betoltam és ment. Már kollégám gyereke gépében van hibátlanul megy... Ja és informatikus az ember.
-
ViZion
félisten
válasz
Ed3r_X_ #11660 üzenetére
A ló ne rúgjon melléd...
AMD forewer! -
djculture
félisten
válasz
Ed3r_X_ #11651 üzenetére
Mai világban azzal is lehet szopni, kamera van már a kis falukban is. Itt is hallottam olyat hogy sétált a pacák megtalált valami aranynyakláncot, bevitte a báv-ba. Másnap előállitották ott volt a felvételen hogy megtalálta, törvény meg azt írja ilyenkor átkell adni a rendőrségnek ... Csávó biztonsági őr volt odalett a melója ilyen hülyeség miatt.
-
djculture
félisten
válasz
Ed3r_X_ #11645 üzenetére
Kamera alatt csomagolnak már mindent, hiányzik a készletből megnézik és annyi... Ipon-nal járt így egy haver azt hitte majd benézik, hát nem tették. Küldtek érte egy futárt és átkellett adni másként megmondták rendőrségen tesznek feljelentést. Jogtalan elsajátítás a btk-ban benne van.
Ez olyan hogyha neked utalnak át véletlen x millió forintot az még attól nem lesz a tied, ilyen eset is volt már sokszor. -
MK VII
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11645 üzenetére
Na ja.. Meg ugye az is ott van, hogy, ha rá is jön, akkor is, hogy álljon vele elő egy vásárlójánál?.. Nem egyszerű eset.. Ilyenkor biztos, hogy benyeli a bolt..
Én egyik nap egy óra üvegcseréjére adtam elég sovány árajánlatot véletlenül. Gyakorlatilag önköltségi áron cserélek neki egy zafíz üveget, sima üveg áron. Nem módosíthatom, mert akkor már magyarázkodnom kell és az meg már nem jövök sehogy sem jól ki belőle.. Benyelem.. Végül is rá nem fizetek.
-
wolfman
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11426 üzenetére
Bocs, szóval tartottak az irodában és letelt a szerk. idő.:
Én egyszer venni akartam egy VGA-t régi gépbe, akartam alkudni, mert magasnak találtam az árát, aztán mondja nekem a gyerek, hogy de nemár, hát ez karban van tartva, tiszta stb. Mondom a port én is le tudtam volna fújni róla.Egyetértett, belement, ideadta.
-
Speed®
titán
válasz
Ed3r_X_ #11339 üzenetére
7950 40ért is vagyogat, de ha már 50, van fent Lightning/Vapor 7970 pl.
A 7950 is combosabb megigazgatva, utóbbiak nem picit. -1GB..+256bit.
Az optimalizációs témát hagyjuk..mindig negatívoskodsz, közben sebaj.
A 960nak inkább fontos, hogy odafigyelnek rá, annyira ki van herélve :S
Abban igazad van, hogy még lévén friss, kisebb eséllyel hibásodik meg.
De hosszútávú tapasztalata senkinek sincs ugye, szóval ezt várjuk ki ;p
Whatever, nagyon off..csak a szememben 50et boltban/újan érne, ennyi. -
MK VII
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11250 üzenetére
Nem.. Nem lehetsz rossz ember..
Egyébként tök normális jó fej topikosnak tartalak, lehet, hogy azért döbbentem meg jobban a kijelentéseden..Mindegy is..
Vannak emberek akiket nem zavarja engem meg kifejezetten zavar, ha ékezetek nélküli hozzászólást látok.. Ez van.. Ettől én már csak rossz ember lehetek? -
MK VII
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11225 üzenetére
"En se hasznalok mobilrol ekezeteket, meg amugy is minek, csak az ido megy vele"
Azért ez a mondatod fájt... Hogy lehet valaki ennyire lusta és igénytelen??
Erre a kérdésemre adjon valaki egy értelmes választ.. Hogy miért ennyire igénytelenek az emberek a saját anyanyelvükkel kapcsolatban? 12mp-el tart tovább kb. megírni ékezettel egy szöveget mint anélkül..
Sajnálom, hogy ilyen sok ilyen ember van és egyre több lesz.. És még hangoztatják is...
A rizst is csak félig főzöd meg? Amúgy is minek úgyis kiszarod. A gyereket is csak félig takarítod ki a szarból, ha beszarik? Amúgy is minek úgyis beszarik megint. A barátnődet is csak félig dugod meg, mert időbe telik rendesen csinálni valamit? Amúgy is minek majd befejezi magának..
Komolyan nem értem az embereket.. -
válasz
Ed3r_X_ #11113 üzenetére
A lapok előbb mennek tönkre, mint a procik, ezért a procikból több van, mint lapból. Ennek folyománya, hogy a procik értéke csökken, a lapoké meg az egekbe nő. (Ha kétszer annyi nő volna a bolygón, mint férfi, akkor a mi értékünk nekünk is az egekbe nőne, csak úgy csüngne rajtam a sok jó nő
) A legjobb példa erre az 1366, ahol egy i7 920 5000 (!!!) forint, olcsóbb, mint egy core2 duo, de alaplap 30ért sincs hozzá (hibás is 22k). A rendszer egyben nézve pedig kiadja a reális 35ezer forintos értékét.
-
horush
addikt
válasz
Ed3r_X_ #11113 üzenetére
És még beleírja, hogy "alku nincs". Ez is azt jelenti úgy tűnik, hogy a reális ár kétszereséért adja.
Másik meg (ez sem 0 napos újonc, van 300+ értékelése) 8,5k-ért akarja hibásan (összesen 1 működő ram slottal) eladni az újonnan sem sokkal drágább, abszolút low-end h67 lapot. WTF.
-
MK VII
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11113 üzenetére
Jaaa... Értem...
Viszont akkor is nagyon úgy néz ki, hogy vagy kompromisszumot kötsz vagy addig keresgélsz míg már ereklye áron lesznek 3x annyiért mint új áron..Mert a tendencia tényleg az, hogy amint nem kapható valami a boltban onnantól kezdve felfelé mennek az áraik.. Tök mindegy, hogy a legótvarabb szar párezres alkatrész volt újkorában.
Sajnos tényleg undorító a helyzet használt számítástechnikai alkatrész téren..
De amit írsz az teljesen igaz.. A vásárlók b@szták úgymond el, mert az emberek ma már a sz@rt is megveszik drágán csak ne keljen kimozdulniuk a házból és a postás odavigye.. Az internetes vásárlás terjedésének az átka ez sajnos.. A kényelem nagy úr. Ezt kihasználva élnek meg az interneten árusító cápák..
Hiába mérgelődsz sajnos nem fog változni... -
MK VII
veterán
válasz
Ed3r_X_ #11110 üzenetére
Mi ebből a tanulság?
Szarjá' bele vegyél újat.. Vagy fizesd ki.. Nem hiszem, hogy olyan rohadt nagy érvégés 13-at kiadni egy 11k-s lapért... Basszus kétezer forint..
Úgyis megveszed vagy mérgelődsz és nincs gép.. És még mindig nincs gép.. Aztán még mindig nincs gép, mert 2k-n szarozol..Félreértés ne essék nem vagyok azok mellett akik drágábban hirdetnek valamit mint új korában csak mégsem 50 ezer és 75 ezer közti különbséget kell megfizetned, hanem 2 ezret..
-
Ombre85
tag
válasz
Ed3r_X_ #11093 üzenetére
De mikor érdekesen én adnám el a dolgaimat, a kutya nem viszi reális áron (általában PH legolcsóbbak, vagy nem sokkal felette) ami bezzeg drágább az enyémnél, kevesebb megbízhatósága is van a tagnak, az meg jegelve van..
Tapasztaltam, de azt tegyük hozzá, nem tudjuk, mennyire alkudták le. Ha amatőr az eladó, akkor örül az első ajánlatnak, még ha az pofátlan is. Ezt én is a saját bőrömön tanultam meg
-
ViZion
félisten
-
Yutani
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #10278 üzenetére
Én még mindig a GTX660 - HD7870 - GTX760 viszonyokon mérgelődöm. Nonszensz.
Mondjuk főleg azért, mert HD7870-ről 3-4k ráfizetésével szívesen kipróbálnám a GTX760-at, de nem annyi van köztük a nagyszerű HA-n, hanem 10k. Annyiért meg nem érdekel a csere, mert kevesebb teljesítményt kapok pluszba, mint amennyit rá kéne fizetni.
-
-
válasz
Ed3r_X_ #10269 üzenetére
Igen, a ram árak az elmúlt pár hónapban erősen megindultak lefelé, de a használt cikk eladók ezt átaludták, azt hiszik, hogy még mindig annyi az ár, mint amikor ők vették. De a lökött vevők sem néznek körül, abból az alaptézisből indulnak ki, hogy használtan úgyis olcsóbb. Szóval a keresleti oldal sem szűnt meg, ezért tartja magát a magas ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 32GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24