- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
patomi #116841 üzenetére
Majd megemlítem nekik, hogy fizessék napi kétszer a taximat vagy vigyen haza a góré kocsival, meg reggel jöjjön értem (aki amúgy az ellenkező irányba lakik), úgyis rég nevettek már egy jót
Igazából nem érdekli őket, hogy ki honnan jár be.#116840 CJ4567 : Iponos árakat néztem. Gondolom akkor régebben vetted mint félév, mikor még olcsók voltak az SSD-k. A lényeg, hogy neked megfelel, és 3TB azért nem kevés
(Winyóban így "csak" 8TB-ásra futná)
-
KROK640
nagyúr
válasz
patomi #116830 üzenetére
Bregenzben kicsit több mint 4km-re lakok a munkahelyemtől, és gyalog szoktam járni melózni. Ez már elve napi 8km, a többit meg a melóhelyen sétálom le.
De egyébként pl az Ikarus fesztiválon is, sima fesztiválos lődörgéssel összejött mindennap 24-30 ezer lépés.
Én nagyon sokat sétálok általában. -
cidalain
veterán
válasz
patomi #115112 üzenetére
Te sem láttál még DIY videót erről?
Körberakod kártyapaklival, azt ráküldöd a festékszóróval az új színt, azt kész.
Meg levágod a kólásflakon tetejét, és alját, rárakod a csavarra a kupak felőli végét (kerék a helyén felszerelve), aztán belefújsz, voilá, új lett a csavar is. -
-
Alusky
senior tag
válasz
patomi #109873 üzenetére
Régi Winkler poén, de valószínű ő is szedte valahonnan.
ABS meg klíma gondolom nincs ennyiért.
Tuti bizniszek ezek a 20 éves Thaliak, mert hasonló áron van a Megane is ami ugyanaz, csak a fapad szintje a Thalia maxos szintjével egyenlő, motorok ugyanazok, kocsi is nagyjából ugyanaz, adó, fogyasztás ugyanaz, miért is ne vennénk egy butább autót abból a pénzből aminek a kiadásai se jobbak.
-
opr
nagyúr
válasz
patomi #106998 üzenetére
Igen, valami ilyesmi kene.
Most egy ilyen van: Nobsound mini.A kinom vele az, hogy:
- Egy eve van meg, es a potija teljesen meg van menve, recseg/ropog, ha tekerem, hogy a jobb, hol a bal hangfalba nem kuld jelet. Ok, olcso, veszek ujat, de... Nem szeretnek evente szennyezni a konryezetet egy uj fostalicskanyi veszelyes hulladekkal.
- Az elejen van az usb-in. Hogy ki volt az az abszolut fogalmatlan vadbarom, aki oda rakta, hogy minden alkalommal megbasztassa az eger es csessze szetfele az amugy is erzekeny micro-USD aljzatot, azt nem tudom, de ezuton is sok szeretettel kuldom neki a peklapat.
- Az elejen a jack dugo... Bemenet.Az, ahogy szol, az igazabol erre eleg, nappaliban van komolyabb hifi, vagy ott a fasza fejhallgato, ha nagyon szep hangra van igenyem.
Szoval ugyan ez kene, csak eppen ugy, hogy a jack az kimenet legyen, es lehetoleg a hatuljan legyen az usb, es boldog is vagyok. -
-
-
-
cidalain
veterán
válasz
patomi #102154 üzenetére
Jó persze, ezt nem tudhatjuk
Fűnyíró. Akku nélkül csak kerti dísz. De ha esetleg azt megoldod, mert ráhenkölsz egy 12V motorakkut, vagy összedobsz egy Li packot 18650-ekből, akkor oké lehetne, és hatékonyan, kényelmesen lenyírná a füvet. Eddig pipa. De fűgyűjtő nélkül utána nem hatékonyan, és kényelmetlenül gereblyézhetnél. Ami valljuk be szarabb meló, mint maga a nyírás.
-
cidalain
veterán
válasz
patomi #102145 üzenetére
Akár jó is lehetne, ha a gumi eleve kukás.
De hogy nem bírja leírni az osztókörön kívül az átmérőt és a felniszélességet és az ET-t... Az mind rohadtfontos infó, egy plusz válaszlevelet meg lehetne spórolni megy egy "oké hétvégén előveszem a padlásról aztán megnézem"-et.Volt hogy hírdettem egy szett acélfelnit kuka gumikkal, felniárban.
Oda is írtam hogy a gumi nem árképző (1000/darabért szedi le a gumis, és utána nekem kell kidobni, úgyhogy ezzel nem akartam én foglalkozni). Jön a csóka, nézi, hát ezek 8 éves megkeményedett téligumik, ő lealkudná 20k-ról 15-re a csomagot. Mondom bakker benne volt a hirdetésben, és nincs alku, a felni annyi, a gumi 0 ft. Elvitte végül rendes áron.Ugyanez a kerékszett. Odaírtam minden paraméter és hogy biztosan jó régi Focus, Fiesta, Fusion, Mazda2. Aztán írnak nekem, hogy jó e a kerék Dodge Astra Gtc 1.6 Sport-hoz (valami totál más ritka spéci akármi, ami nem népautó). Tudja a tököm, ott vannak a paraméterek nézd meg a gépkönyvben, én rá nem guglizok.
-
BiP
nagyúr
válasz
patomi #94818 üzenetére
Mai gyerekekhez képest csodás gyermekkorom volt.
A mai gyerekek ugyanúgy élvezik a gyerekkorukat. Más kérdés, hogy mi most felnőttként úgy látjuk, hogy a mi gyerekkorunkban több kaland, több fantázia, több társas élmény volt, mint a mai lélektelen szórakozást űző mobil/sz.gép/konzolnyomkodó gyerekeknek. -
Astroboy
őstag
válasz
patomi #94813 üzenetére
Ráadásul a hangja is jó, emlékszem gyerekként istenieket kongáztam a rádió zenéjére konyha-stokin, miközben Mutter főzött.
Mármint isteni perceket, mert általában hamar jött a fenyegetés, hogy ha nem fejezem be rajtam töri el a fakanalat.Szerk: ja a szomszéd Gézabáék lekapták a tetejét és muskátlit ültettek bele. A barbárok.
-
-
-
-
koby11h
őstag
-
-
-
válasz
patomi #86351 üzenetére
És ha valamit azért nem visznek, mert igény nincs rá?
A legtöbb alkatrészem ilyen amúgy.Amikor véletlenül jön egy vevő a cuccaimra, akkor az megvenné 2x annyiért is.
@TaaT : Nálam már a pendrive-ot is kinyírta a PXE, de ha olyan gép jön, aminél minden más csődöt mond, akkor meg lehet próbálni optikairól is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
patomi #85526 üzenetére
Ez vicces, meg talán tényleg szar, de :
Ismerős vett egyszer egy ilyen hirdetésű autót, aztán megcsinálta magának, de tényleg jóra. A volt tulaj rá se ismert az autójára, az meg pláne fura volt neki, hogy nem rohad le vele minden sarkon. Hát jah, meg kell csinálni fhaszán, meg ami fontosabb karban is kéne tartani! -
megott
aktív tag
válasz
patomi #84589 üzenetére
Annyiból jó, hogy a siránkozás és sárdobálás miértjét is látod, valamint mindkét fél megszólalhatott. Nem akarok nagyon állást foglalni, de az olcsójánoskodásnál azért csak kibújt a kapanyél a zsákból, bár a többszörösen összetett mondatok, még hírből sem ismerésénél, már nagyon gyanús volt, hogy ez lesz.
-
BiP
nagyúr
válasz
patomi #84340 üzenetére
Nekem anno volt 6700k-m, és amikor megindultak a prociárak felfelé, spórolás gyanánt visszaváltottam i3-6100-ra. Hááát, nem sokáig bírta(m). Pedig nem rendereltem vele egész nap. Persze, ment vele, de azért nem volt olyan smooth. Szóval csak visszakerült az i7.
De legalsó i3-ról szerencsére még platformon belül is van lehetőség feljebb lépni.
Viszont nem értem, az emberek miért ódzkodnak annyira egy "platformváltástól".
Mit is kell kicserélni ilyenkor? Proci helyett proci+ lap. Húúúúúúú.
(mert ugye 7.gen már ugyanúgy ddr4, tehát memória akár maradhat is). Szóval az anyagiakon kívül nem nagy truváj egy "teljes" csere sem. -
-
koby11h
őstag
válasz
patomi #83702 üzenetére
Én elfogadnék egy 1998-as évjáratú Mercédeszt...
Pl. ilyet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged