Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Alaposan tesztelt kártya, 640×480 felbontásig mindent visz... ööö... DX10 van-e?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
snecy20
nagyúr
válasz bullseye #8800 üzenetére
Mit írtál a jófogásnak? Amúgy nem tudom van-e nekik "humán-erőforrásuk" arra, hogy a kikerülő hirdetéseket átnézzék, avagy totálisan programozva van az egész, de azért szégyen hogy ilyen kikerülhet.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
konikan
aktív tag
"Ár: ingyen
El vinném nem használt porosodott,
Laptopokat, Apple termékeket, Telefonokat, Konzolokat,
Budapest"Ez most komoly? Mert persze, van itt konzol, almás cucc, laptop annyi, hogy nem használjuk, vidd el, csinálj pénzt belőle...
Agyam eldobom
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Trailblazer #8801 üzenetére
199.000 forint, az-az száz kilencven ezer forint
Tehát nem csak hülye, még a számokat sem ismeri...
szerk.: szintén jelentve
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
seniman
veterán
Befutott a mai harmadik,privátra válaszolni képtelen büdös paraszt is. :-\
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Simi37
őstag
Találtam egy hirdetést, ahol az eladó egy soha nem használt játékot árul...viszont képnek feltöltötte tok a belsejét és tisztán látszik a serial...ti beírnátok? (Én meg nem írtam be...lehet, hogy más már megtette nem tudom...) Mennyire lenne nagy g**iség?
ed: Találtam még1et Mind2 májusi...szerintem aki olyan már biztos megtette...megpróbáljam?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
válasz norbert1998 #8811 üzenetére
Igazad lett...már mind2 érvénytelen...azon azért besírtam volna ha vmelyik bejön xD
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
konikan
aktív tag
Így múlik el a múlt dicsősége.
Bennem az a tudat élt régen, hogy az apró az a hely, ahol hozzáértő emberek korrekt áron hirdetnek, és hasonlóan hozzáértő emberek keresnek illetve vásárolnak. Erre manapság egyre több a túlárazott motyó, meg a fentebb található keresés.
Na jó, nem akarok általánosítani, és persze ez a kijelentés is kicsit eltúlzott, és csak az én tévképzetemben él.
-
snecy20
nagyúr
Kezdenek felnőni és szárnyra kapni a vérpistik, plusz a hiperpigmentáltak egy része is rájött hogy a számítástechnikában/informatikában óriási potenciál rejtőzik
a lehúzásokat és átveréseket illetően.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
seniman
veterán
Srácok,valaki irjon rám egy privátot,hátha nálam van a hiba és nem az user a bunkó paraszt,aki a harmadik pü-t sz@rja le.
Baltoafarkas kollégának köszönet a gyors kőzreműködést,csak a hirdető sumákol.Hogy sz@rna farfekvéses sünt az ilyen. :-D
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
tatabike
őstag
válasz seniman #8817 üzenetére
Ilyesmin nem kell fennakadni. Én egyszer egy procit akartam venni. Írtam az eladónak, hogy érdekel a cucca. Semmi válasz 2 napig. Közben persze upolta, meg folyamatosan itt lógott. Írtam megint, hogy megvenném, ha esetleg aktuális még. Semmi reakció. Eltelt 5 nap, erre jegelte a procit. Ekkor elküldtem a búsba, 5 perc múlva jött a válasz (!), hogy mit képzelek én, Ő sokat dolgozik és különben meg 3 gyereke van. WTF?! Vagyis 5 napig nézegette a privátjaimat, és nem írt egy árva betűt sem, de mikor megsértettem, 5 perc alatt ki tudta kérni magának a viselkedésemet. Most akkor találd ki, az ilyen embernek mi zajlik le az agyában...?!
Hasonló emberkével megbeszéltem privátban, hogy megveszem a telefonját. Szombaton kora délutánra le volt fixálva egy hely, pontos időpont telefonon egyeztetve 1 órával előtte. Elérkezik szombat du, hívom a csókát, hogy akkor indulnék a cuccért. Nem veszi fel. Hívom 10 perc múlva, nem veszi fel. Később megint próbáltam, erre már kinyomta.
Este írok Neki, hogy megbeszéltünk egy találkát, közbejött valami? Ja, semmi, de Ő a családjával volt, és különben is a céges telefonját adta meg, azt meg szombaton nem szokta felvenni, le van halkítva. Miért nem szóltam, hogy hívni fogom...? Mi van...? Mondom, hogyan, kiabáljak oda, hogy hé, hívni foglak, vagy mi? Privátban megbeszéltük. Ja, de előtte is szólhattam volna, hogy hívni fogom. Mondom mi előtt?? És hogyan? Utána már azt mondta, látta, hogy keresik, de nem vette fel, mert nem tudta, hogy én vagyok az. Mert nem szóltam előtte, hogy hívni fogom. Mondtam Neki, ne haragudj ember, de Te beteg vagy...
Ja, és mikor kinyomott, utána még egy sms-t is írtam Neki, ez kimaradt a sztoriból, de azt meg nem kapta meg, csak mánap reggel. Gondolom kikapcsolta a telefont...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
norbert1998
nagyúr
válasz tatabike #8818 üzenetére
Beszélek a csávóval telefonon, hogy érdekelne a Z1-e. Hogy elmenjünk-e érte autóval, mert 60 km. Mondom neki, visszahívom, ha tudok valamit.
Hívom vissza, semmi. 6-odik alkalomra felveszi, röhögés, kinyomja. Hívtam még vagy tízszer felveszi.
Tipikusan az a legalja szintű állat beszéd, kiejtés, amit a fajgyűlölet stb.. szabályzat miatt nem mondok, hol fordul elő. "NEM ELADÓ NEM ELADÓ!!!" kinyomja. De remélem a "JÓ BÜDÖS K ANYÁDAT" még meghallotta.
Akkor mi a faCComért hirdet az ilyen barom állat?Komolyan mondom, megetettem volna vele a Z1-et a helyszínen.
-
Trailblazer
veterán
válasz norbert1998 #8819 üzenetére
Lehet, hogy a vágy titkos tárgya, a Z1 sem Z1 volt...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz Trailblazer #8820 üzenetére
A vágy nem titkos vágya ez
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #8819 üzenetére
fel kell adni a tel. számával hirdetést, hogy trágya van elladdú, uggyanitten z1 es ingyéelvihető vagy kecskére csere érdeKKell.
Ehh, nehéz ilyen hirdetést összehozni, olvass vissza, voltak jó mondatok linkelve...
Jah! Azt feltétlenül írd bele, h érdeklődni egész nap, de főleg szombat és vasárnap reggel 5-9 h között...
Az anyjap!csájába gyugja be az ilyen a telóját...TaaT: ez korrekt gémer vas, kék ledes ház és ütős (szó szerint) táp benne... mit akarsz méééég?
Jah, a minap láttam egy jól összerakott gépet: giga Z97 deszka (50k), bele tuning gyíííí5 (60k), 8 GB ram, etc... még a táp is jó volt. Két dolog akasztott ki: gagyi CM ház és a VGA egy 960 "gaming" volt... bakker. Akkor inkább egy hónapig használnám IGP-vel és kapjon min. 280X vagy 970-et az a szerencsétlen gép.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
djculture
félisten
20 éve itt is divat volt az ilyesmi. Volt egy haverom az hangfalat cserélt kecskére azután annyi esze volt hogy szerencsétlen bakkecskén kereste a tőgyöt hogy megfeji.
960 ügybe meg annyit hogy nem annyira rossza az a kártya, nekem is volt megrángatva radeon 280x -el egy szinten van alapból sima radeon 280.. Mondjuk nekem a 4gigás verzió volt ez nem tudom melyik.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
Miért, mi a probléma az utóbbival? Én is hasonló conffal bírok. (Bár nem eladó.) Ha nem is vérgamer, azért a 960 full hd-ra igencsak jó képességű, Hűvös, csendes, kielégítő teljesítményt nyújt. Másrészt a 970 árszínvonalát már nem óhajtom súrolni.
-
konikan
aktív tag
5-10 éve volt nagy business írott dolgokkal "sheftelni". Manapság amikor kb. annyi erőfeszítést igényel beszabadulni egy ilyen "virágbolt" oldalra mint kb. a facere, akkor lesz olyan aki ilyenért pénzt ad?
Bár igaz, ha kínálat van a kép alapján akkor valahol kereslet is
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #8828 üzenetére
Olvastam olyat is hogy nincs élet GTX 970 alatt.
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #8835 üzenetére
Ezt mondjuk jellemzően olyanok mondják, akik a csúcs VGA-jukon a 4k felbontásra engedik rá mindenből az ultrahigh-t, csutkára húzott szűrőkkel meg élsimítással, és mivel nem minden esetben hoz ez így kielégítő eredményt, erre a remek végkövetkeztetésre jutnak hogy az aktuál csúcsgenerációs cuccok alatt már élet sincs... Így, hogy egy bő hete tulajdonosa vagyok a 970-nek, bejárogatok a kártya topikjába, és csak fogom a fejem hogy egyeseknek semmi nem elég.
-
Trailblazer
veterán
válasz snecy20 #8836 üzenetére
Hát akkor maxolják ki magukat egy (vagy több, bár egyre kevesebb létjogosultsága lesz így a DX12 eljövetelével az SLI-s/CF-es rendszereknek) 980 Ti-vel, de ne húzzák az agyát azoknak, akik nem tudnak/óhajtanak ennyit vga-ra költeni.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #8837 üzenetére
Én is egy fogadalmamat megszegtem; Elhatároztam még évekkel ezelőtt, hogy 70k fölé nem megyek videokártya ügyben, aztán 105k-val megtörtént a nagy kivétel.
-
Trailblazer
veterán
válasz snecy20 #8838 üzenetére
Magam is állítottam ilyen korlátot, ám 2007-ben (asszem) alaposan és súlyosan megszegtem, amikor "hoppnapok" gyümölcsének eredményeképp módomban állt százonsokezerért 640 mega ramos 8800 GTS-re szert tenni. Akkoriban egy vadállatnak tűnt, ma már csak nevetünk a gyíkfing teljesítményén. És elment rá egy halom zsé, ami ma meg már még többet érne...
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #8839 üzenetére
Így fogunk járni most is...bár a 4k korszak beköszönte még mindig odébb van, addig azért elleszünk a 960/970-einkkel. FHD-hez jól be van lőve a teljesítményük... Nincs most az az iszonyat gyors ütemű degradálódás, ami észrevehető volt az elmúlt évtizedben, amikoris minden egyes proci/vga generáció sebességben ráduplázott az előzőre. A 10-20%-os fejlődések korát éljük, így most egy kicsit tartósabbnak / értékállóbbnak hatnak a cuccok.
[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz snecy20 #8840 üzenetére
Persze ezt mondtam a full hd korszak előtt is, ám most ezúttal valóban nem tervezek qhd/4k-ra átállni. Egyszerűen olyannyival nagyobb teljesítményű vga-ra lenne szükség, amely az előbbi komment által lefestett korlátokba ütközne. Annyit teszek majd, hogy alkalmasint beújítok egy ennél (BENQ GL2240) jobb minőségű full hd monitort, több csatlakozási lehetőséggel, IPS kijelzővel.
-
djculture
félisten
Én meg a szros 5850-el még élveztem is ma a gta V játékot, igaz normálon viszi szépen de leszrom. Legtöbb embernek meg még ilyen sincs, látom milyen sírás megy a clánnál.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz snecy20 #8840 üzenetére
Hehe, én nem játszok, meg nem 4K-zok, és soha életemben nem vettem még 20ezernél drágább kártyát... Nálam ez a lélektani határ a főbb alkatrészeknél (alaplap, vga, cpu, hdd, memória, táp). És még ezt sem sikerült mindenhol elérni, mert pl. tápot 12-nél többért nem vettem még, és a legdrágább memória kit is megállt eddig 16 körül... A legdrágább cuccom meg a 27 collos FHD Samu kijelző...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #8841 üzenetére
FullHD-ről én sem váltok, illetve igen, 144Hz-esre mert a 60Hz nagyon limitál.
tatabike
Érthető és racionális megközelítés, nagyon sokáig én is így nyomtam és nem volt hiányérzetem.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #8846 üzenetére
Nem is annyira az ár ami sok, hanem hogy ennyiért csak TN panelost kapni, inkább ez az ami erősen visszatart egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Trailblazer #8848 üzenetére
jaja, szóval amire érdemes lenne átnyergelni, az csillió pénz....de majd a mi időnk is eljön valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest