Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
félisten
válasz koby11h #67304 üzenetére
Amúgy lehet ezen vitatkozni, sokan szokták mondani, hogy annyiért nem adja meg mikor vette a 3x ennyibe került stb. ettől még ha egy vadonatúj 2-3 év teljes garanciával - tehát a vásárlás napjától kezd el ketyegni - 5,6k-tól már kapható akkor sajnos egy használt 3-4k-nál többért több mint butaság megvenni.
envagyok
Ennyit ér, az más dolog, hogy kutya sem adja el mert minek? Rendszer alá tökéletes egy 120GB-os. Gyorsabbra? Csak a szintetikus tesztekkel lehet a különbséget sokszor tettenérni.
Tehát nem sokan árulják a használt SSD-t mert úgy vannak vele elfér az a gépben, az más dolog ha valaki egy komplett konfigtól akar megszabadulni mert mondjuk notira vált vagy konzolra stb. és nem kell neki.
Nekem egy Samsung EVO 860 van 5,5 éves 81%-os az AIDA64 szerint - más programok pl. Crystal Disk Info szerint 100% - de nem adnám el minek? 3-4k-ért?2k-t extrém aljának írtam, ott már tényleg az is benne lehet hogy mondjuk 5+ éves és nem 100%-os.
DE amúgy minek vennél 50db-ot, gépeket raksz össze? Mert másra nem nagyon használható. Nekem pl. már nem kellene 1TB-os HDD-nél kisebb, csak hogy zsonglőrködjek velük, pakolásszam őket ide oda. 22k-ért van 3TB-os, nem fogok 10-20db 320GB-ossal szórakozni. Ez olyan mint a CRT monitor egyesek szerint szebb a képe de én hidegrázást kapok azoktól a böhöm nagy dobozoktól, eljárt felettük az idő.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #67306 üzenetére
Azt már csak csendben írom, hogy 2 hete sikerült egy Transcend SSD220S-et vennem 100/98, 4 éves. 7000 volt. W+R felület teszt - biztos ami biztos - hibátlan. Hétfőn megy egy rokon laptopjába.
Na nekem ilyen árú kellene még vagy akármennyi darab[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Cs1csó
félisten
válasz koby11h #67308 üzenetére
Pont, hogy mivel rendszer alá nem kell több dolog miatt kb. fölösleges lecserélni sokan nem is teszik megy ameddig megy. Biztos nagyon jó de én akkor is vennék inkább egy garanciásat boltból.
Tényleg nem értem: Crucial BX500 2.5 120GB SATA3 6,6k-tól normális boltban már van 3 év garanciával.
vagy ADATA Ultimate SU650 2.5 120GB SATA3 7k-ért, ez is 3 év garanciával."lehet" én vagyok a hülye
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #67309 üzenetére
Nekem amire kell, az hogy egyetlen meghajtó legyen laptopban.
Régi laptopok (Lenovo B570, Dell Inspiron 5558,) csak sata, és nem akarok még optibay-t is venni.
Egy ilyen 240-250-es és azon elvan minden. Ráfér minden program, családi fotók, pár film is. Nem érzékeny a rázkódásra, nem kell magyarázni mi megy a C:-re, D:-re...
Mentés csinálunk róluk időnként és még a régi laptopok is repülnek vele.
Ha ezt nézem, akkor nálunk boltban vásárolva, vagy postával házhoz 11000 körülre jön ki egy WD Green 240 pl. Igen az új, van garancia, de az pont 4000-el drágább, amibe belefért egy 4GB DDR3 csere 8GB-ra, és egy egér is.
Ha a Transcend kibír még 3 évet akkor addigra szétesik körülötte a laptop.Asztali gép az más, oda én is 120GB SSD + a korábbi HDD letakarítva. Ha olcsón kell megoldani (márpedig általában ez van) akkor ez így elmegy.
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
"Eladó műhold beltéri. Új csak kipróbáltam. SMART kártyával. "
Beltéri műholdat árulhat? De a képen egy TV voltMutogatni való hater díszpinty
-
Cs1csó
félisten
válasz koby11h #67310 üzenetére
Jah, hogy te NEM a 120GB-os meghajtókról beszélsz, mert a az a Transcend van 120GB-os és 240GB-os méretben is.
A legolcsóbb - valamire való - 240GB körüli SSD-k 9,5k-tól kezdődnek, tehát 10-11k helyett már belefér egy 7k-s 240GB-os SSD.hcl
Pontosan, nagyon kevesen használják olyasmire ahol kijönnek ezek a dolgok, akik pedig igen, ők meg amúgy is olyan gépet építenek ahová - gondolom - nem a legolcsóbb SSD-t hanem mondjuk egy Samsung 860 vagy 970 PRO-t vesz.Jelenleg a hőleadás és az általános használat és a gépházamban lévő elegendő hely miatt nem is vennék M2-es SSD-t bőven elfér a 2,5"-os ami kevésbé is melegszik, még átlag felhasználás mellett is.
-
koby11h
őstag
válasz Cs1csó #67314 üzenetére
Mindkettőről
Asztali gép: olcsón kell általában megoldani így ilyenkor 120 GB SSD + hdd elég. Több ilyet csináltam mostanában. Volt bennük 500 GB vagy 1 TB és azon minden. Ez elé beraktuk az SSD-t pl. 840 EVO 120GB és azon a rendszer, plusz maradt az 500 GB vagy 1 TB letakarítva és azon filmek, képek, játék...
Laptop: általában régiek, ott csak 1 sata van, oda 240-250 SSD pl. a Trnascend, de használt, mivel néha a laptop árának a fele az a 11000 Ft amibe felénk egy 240 GB SSD kerül újan (9500 Ft + posta 1000-1200 Ft) vagy 10800 Ft a boltban.
Szóval használt gépbe elég a használt ssd, 120 agy 240 pénztárca szerint. De simán csak sata-s.
Új gépbe meg amit akar mindenki azt vesz. én sem vennék nvme-t azért, hogy 3500 olvasás meg 500000 iops. mert nem nagyon vettem észre a 970 Pro-nál sem ha csak boot és programok futtatása a cél. Ebben egyetértünk![ Szerkesztve ]
-
tserrof77
őstag
Dell Inspiron N5010 laptop 250GB SSD, 6GB RAM
Megkímélt állapotban, töltővel, gyári dobozával eladó!
Windows 10 Home /64 bit operációs rendszer
Processzor: Intel Core i3 380M; 2 magos 2,53GHz
6 cellás gyenge akkumulátor, Bluetooth, 1,3 MP Webkamera 75.000.-A gyári doboz, a hekkelt win10 vagy mi a franc miatt kerül duplájába??
ja, BOCS.. új esessdééé... és megszeretett meg sosevótszétszedvekitakarítva...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
koby11h
őstag
válasz tserrof77 #67316 üzenetére
Aha... majd rájön.
i5-5200U, 2x4GB DDR3L Kingston, 250GB SSD Samu 850 EVO, magyar bill, gyári töltő, akksi közel 3 óra, szép állapotban, jogtiszta Windows, egér, táska. Talán az 1366x768-as kijelző ami nem tetszik benne.
Ezt kaptam most Windows telepíteni, semmi baja, és 60k-ért vették a héten."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
Hamarosan sokkal olcsóbban tudunk majd RAM-ot és SSD-t is venni
Szóval el kell adni ami még van a fiókban
-
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Trailblazer #67324 üzenetére
Ahogy a kormányunk igyekszik elértékteleníteni a forintot örülhetünk ha csak minimálisan fog drágulni. A valós infláció már így is simán 10% körüli. Persze a statisztikai hivatal a balatoni jacht-ok árát veszi kiindulási alapnak és ott lehet nem volt az infláció akkora mértékű, de az emberek többször vesznek csirkeszárnyat és sertés tarját mint jacht-ot.
-
koby11h
őstag
válasz Trailblazer #67324 üzenetére
Hát azért bízzunk benne, az is elég ha nem emelkedik úgy mintva többi alkatrészé.
-
válasz Trailblazer #67327 üzenetére
Felvetődik a kérdés, ki árt a nemzetnek többet: ezek vagy a soros?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Cs1csó
félisten
Mi, ugyanis nekem az a véleményem - nem az én elméletem - hogy minden országnak olyan vezetői vannak amilyet az az ország megérdemel. Mi őket érdemeljük meg.
Ergo nekünk kell változtatnunk és másokat megválasztanunk. Most is vannak olyan politikai formációk akik még nem irányították az országot meg kell őket választani aztán megnézni mi lesz ha nem jön be akkor jöhet a következő és persze a mi és az utánunk következő generációk politikai kultúráját is fejleszteni közben, de nem az a megoldás, hogy legyintünk és egy már bizonyítottan ROSSZ rendszert ezáltal bebetonozunk. -
gozso
őstag
szerintetek, ezek az am3 cuccok érnek még valamit? kaptam ilyesmiket (új gép lett helyette, ezt meg nekem adták) Asus M5A97 plus, Fx6300, meg egy marha nagy Zalman hűtő CNPS8x...
foglalkozzak vele, vagy kukázzam?fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
koby11h
őstag
Vannak beárazós topicok, AM3-at itt meg tudod kérdezni:
https://prohardver.hu/tema/mennyit_adnal_ezert_a_gepert_alkatreszert_topik/friss.html
Meg persze szétnézni, szétnézni, szétnézni - mintha meg akarnád venni."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Kaptad, tehát 0Ft-od van benne.
Vagyis akármennyiért adod el, az tiszta nyereség...BTW én egy Phenom II 945-öt 8000-ért tudtam venni nemrég (5-ért is lett volna, csak azt a járvány miatt egy hónap után visszadobta a koreai posta).
10k-t ezekért akármikor megkapsz.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Zolás
addikt
Reggeli kávé helyett bebotorkálsz ide, és egész hétre megvan az emelt pulzusszám. Garantált hatás, székrekedés ellen is kiváló.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz koby11h #67318 üzenetére
Elég kerge cikkeket írnak ott, ami azt illeti:
Kiderült: Semmi értelme vírusirtó programot venni a Windows-okra[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
koby11h
őstag
válasz Ciccuka #67348 üzenetére
Aha, ez tényleg elég kerge.
Mindent lehet így is vizsgálni. Mintha azt mondanánk, hogy egyetlen kutya sem harap - körülöttünk egy csomó plüss kutyával
Nem tudom milyen oldalakkal, fájlokkal próbálták, de nem hiszek benne.Ettől függetlenül remélem tényleg csökken a nand ár! Legalábbis reménykedni lehet, az ingyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest