Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
Igen, meg kb erőben is jók lennének egymás mellé
Jó, azért az 1060 6GB más, mivel 6GB VRAM (bár ma már nem vennék csak annyival rendelkező kártyát) ma még éppen a legtöbb címnek. Mint írtam a GTX950-nek is a kevés meóriájával van a bajom, ha 4-6GB-ás lenne, szerintem még én is várhatnék a cserével.
Az árak meg pont úgy alakultak, ahogy vártam, november 5 és 15 között volt a mélypont, és most az erősebb ft ellenére is kicsit emelkedtek az árak. ha várnék márciusig akkor megint lenne olcsóbban VGA, de már mostmár tényleg nem akarok várni, pláne, hogy olyan nagy esést azért nem jósolok neki, amiért indokolt lenne még hosszú hónapokat várnom.
(Egyébként ha a vadi új kártyák bolti árát nézem, akkor sajnos most sem olyan rózsás a helyzet, RTX3050-es 140 és 185 ezer között leledzik kiviteltől függően, a RTX 3060 12GB-ás 187 ezertől 240 ezerig terjed; de AMD-nál sem jobb a helyzet 146 ezerért vihetjük haza a legolcsóbb RX6600-at, az RX6700XT már bőven 200 felett tanyázik, a 250 ezer sem ritka, de az Intel A750 is 145 ezertől kezdődik, A770 meg 190 ezertől ... ezek még mindig nem túl kedvező árak)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Chaser
legenda
ahol alapvető info hiányzik nem hívom fel személy szerint..komolytalan és rendszerint persze nem véletlen "felejti el" ezeket kiírni a delikvens
ha bohóccal akarok beszélni cirkuszba megyeknah posta..még csak a táp ment ki
automatába küldtem automatából, de jött mail mehet postára is
na mondom próba, mailben jött egy szám, mutatom a néninek - legfeljebb elmegyek az automatáig, 5 perc difi kb -
nem jó:d
hámondom' itt az email is, ennyit kaptam
kiderült több rendszerük van, van amelyik ezzel veszi fel, van amelyiknek a csomagazonosító kell : )
de édi volt amikor azt mondja változott, mondom tán csak nem az utóbbi 15 percben :dKROK640
ha 3060-at akarsz repülj rá, most is va aprón 100e-ért tán' két év garos
az nv skippelte a 12gb verziót, ahogy fogynak a boltból aprós ára biztos ugrik - lett helyette 8gb-os 128 bittel cc 25%-kal lassabban, de árban szinte ugyanannyi újan -sh4d0w
te meg ne öld már, most volt kari
meg egyébként is
rákerestem én is, de nem találtam olyan árban kártyát_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koby11h
őstag
40 kg elektronikai hulladékot küldtem 3500 Ft-ért, házhoz. Kivitték a házhoz, be a kapun, minden simán ment. Doboz is ép maradt. Ez pl. három éve volt.
Lehet az elmúlt években romlottak, de nekem eddig mindig jó volt automatába is és házhoz is. Évente kb. 15-20 alkalommal használom.100g-15kg közötti levél és csomag küldésre.
Egyszer elhagyták az ajánlott levelet, nem is lett meg, de a feladási ár tizenötszörösével kárpótoltak, ami a levél értékének kétszerese volt. Szóval visszautaltam a srácnak a könyv vételárát és a fele kártérítést. Szóval rendesek voltak.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
-
BiP
nagyúr
Teljesen jó, nem hagyott veszni semmilyen apró darabot sem. És hát íves felületet úgysem lehet szebben megoldani
No meg ugye figyelt arra is, hogy ha már ez egy zuhanyzó, és folyamatosan víz fogja érni, ezért minél nagyobb felületet lefedjen, és minél inkább résmentes legyen a dolog, főleg a széleken[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
Én megértem, ha valakinek tele a ...ja és nem visz végig valamit, de egyeseknek ennyire nincs szép és egyenesérzékük? Valamint, ha lekaparja a szmötyit, vagy legalább lefotósboltozza , már egy fokkal jobb lenne, "látszana" hogy legalább "tisztán" dolgozik, de még így is mínusz 10millió az 1-5-ig skálán.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-
fatpingvin
addikt
-
koby11h
őstag
Cs1csó : direkt áll így, stabilan van az asztalon és elfér a két csipesz is alul a tápcsatlakozóra csíptetve. Ha nincs hozzá töltőd, akkor valahogy meg kell oldani. Két tucat csatlakozó van itthon, de ilyen Lenovo 4/1.7-es egy sem...
Zolás: szegény fiamnak csak irányváltós motor, félgépek, laptopok, monitorok és háztartási kisgépek jutnak :) De kb. Ő is mindent szétszed ami a keze ügyébe kerül, érdekli mi hogyan működik
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
Mi nem szétszedjük, hanem ha tudjuk összerakjuk. Nálunk ez a játék
Fiam pl. most egy labortápról két krokodil csipesszel tölt egy Lenovo Ideapad-ot, hogy tudjuk tesztelni. Nincs tápja, kijelző betörve, a többi pedig majd kiderül...
-
szebe
addikt
Kollegámnak van nagycsaládos Combo Life, tudtommal benzinnel vette, és szívta a fogát, hogy AdBlue. Aztán lehet hülyeséget beszélek, és dízel van benne.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
KROK640
nagyúr
Cipruson (ami a Mercedesek országa mellesleg) rengeteg gyönyörű mercit lehet látni pl ezek is onnan vannak :
Amolyan "barn find", de elég szép volt még ígyis :
Ezek sem voltak ritkák, még több hónapnyi ottélés után is gyakran felkaptam a fejem, ha megjelent egy ilyen :
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koby11h
őstag
Vajon arról tud, hogy a mások nyugalmának megzavarására alkalmas éjszakai/hétvégi munkavégzéshez önkormányzati és lakóközösségi engedély szükséges?
Rendelkezik vállalkozói nyilvántartási számmal? A szükséges végzettséggel pl. felelős műszaki vezetői feladatok ellátására jogosult? Be van jelentve az MKIK-nál, NAV-nál?
Ezek után lehet meg is bíznék benne... de erre kb. 0.00000% az esély. Minden előítélet nélkül.
Továbbá nem hiszem, hogy képesek egy épkézláb árajánlatot összeállítani egy tyúkól kivitelezésére."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
KROK640
nagyúr
Még meg is füstöli neked, és úgy sem kell?
Egyébként ilyenkor egyszerű a helyzet : ráírnék, hogy nekem meg van egy GTX1080-asom szintén füstölt állapotban, 85-ért árulom, szóval cseréljünk, fizessen rá 20K-t és viheti is. Ha megteszi akkor komolyan gondolja, ha háborog, akkor lehet szembesíteni ezzel, hogy tulképp ő is ezt csinálja.
-
Armagedown
őstag
Ha csak valamelyik fesrzültségszabályzó ic ment tönkre, akkor még meg lehet javítani.
Megéri megvenni egy nullával kevesebbért, ha van hozzá donor kártyád és meg tudod javítani, vagy ismersz valakit, aki ezzel foglalkozik.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
BiP
nagyúr
Én szeretem a szép melleket, de hogy ez igen-nem döntési szempont legyen, főleg ha minden más passzol, hm, nem hiszem.
#81829 hcl : Ja, hát az már alap, hogy minden tulajdonságnak az ellentéte is kell
Na igen. A kedvencem az, hogy egy stabil, megbízható társra vágynak, majd elmennek a gitáros/motoros sráccal. Aztán csodálkozik, hogy pár végighancúrozott hét/hónap után nem működik kapcsolatként...
Rosszabb verzió, amikor gyereket szül neki, és a felismerés csak utána jön, hogy életművész úr nem az apukák gyöngye. -
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
Nemrég idekerülő hozzászólásomat tudom megint iderakni :
Valahogy minden bányász akivel szóba elegyedek :
1. Épp megújuló energiát használ, persze, hogy van napelem, az amúgyis lett volna, a VGA-t pedig nem károsítja semennyire mert ő ért hozzá
2. Nem kapzsi, csak megélhetési bányász, már rég hajléktalan lenne ha nem kezd bányászni, csak ezért vágott bele
3. Amúgy dolgozik, ez csak fizu kiegészítés ami nélkül nem lenne meg
4. pár száz ezres/milliós költség talán fáj, de hát minden üzlethez kell befektetés nemde? Ha neked nincs ennyid akkor lusta vagy, buta vagy, meg tuti, hogy eliszod a pénzt, ahelyett h felelőségteljesen gondolkodnál a jövődet illetően
5. Már mindegyik VGA, jujj de nagyon visszahozta az árát, már többszörösen is... csak hát nem Fiat pénzben, hanem bitcoinban; aztán kiderül, hogy eddig csak költött a gépre meg a bányászatra, de elméletben csomó pénze van, és hülye vagy ha te szerinted ez nem a jövő
6. Különben is, neki pont ingyen van a villanyáram és a légkondi így azokat sem kell levonni a fenttartási költségből
7. Ő egy számtech zseni, hogy ilyet tud üzemeltetni, és amúgyis piszkosul expert a témában, kínos kérdéseknél pedig jön a kötelező személyeskedés
8. Ő ért hozzá, nem fog vele befürödni, mert ezen csak nyerni lehet, és a végén mikor milliókat keresett egy jó kiszállással és a HWk eladásával házat/Ferrarit/tengerparti nyaralót stb. vesz, te meg csak irigykedhetsz
(+1. A jjaj én nem : Amúgy nem is vagyok bányász, csak van 0,00183 BTC-m, és ezért pártolom a rendszert)Úgyhogy ne félj, a bányászat hiába rongálja a kártyákat azok a bányász kártyák amik neked lesznek kínálva, pont kivételes helyzetben lesznek, és nem lesz kutya bajok sem, mert hozzáértő üzemeltette.
-
Cs1csó
félisten
Figyelj, a:
- folyamatos (tehát nincs kikapcsolva majd lehűlve majd bekapcsolva felmelegedve az alkatrészek ) üzem
- egyenletes terhelés
- lehetőleg egy LÉGKONDICIONÁLT helyiségben ahol akár a hőmérséklet lehet kevesebb a por is lehet kevesebb stb.
- és persze ahogy írták nem 110%-on tolja valaki hanem kisebb terhelésenAkkor az így használt kártyán pár év múlva ha megveszi valaki maximum a ventilátorokat kell cserélni és esetleg egy újrapasztázást lehet rajta eszközölni, de amúgy utána normál használt mellett is még simán elüzemelhet.
-
koby11h
őstag
Ha játékgépből veszel egy lap+proci+vga és a tulaj azt mondja nem húzta soha, akkor... a haverja húzta, vagy tényleg nem, vagy füllent...
Szóval vagy 50-60%-on ment, vagy nem, vagy bányász volt vagy nem. Ha bevállalod akkor rajtad áll, ha meg nem akkor vadászni kell boltból és lenyelni a különbözetet. Ez van.[ Szerkesztve ]
-
Amelyiknek esze van, az gondolom nem tolta 100% terhelésen (Koko is ezt írta). Hogy kínai bányákban mi folyhat, azt meg nem tudod.
De most akkor ennyi erővel megveszel egy szuperszámítógépből selejtezett videokártyát (elméleti lehetőség, az ilyesmit nem hiszem, hogy újrahasznosítják), arról sem tudsz semmitMutogatni való hater díszpinty
-
BiP
nagyúr
A diszlexiás bmw-re emlékeztem (az tényleg beégett), de a VW-nél rákerestem a fürküsz motorra, és a gugli ezt a topikot dobta ki
#80255 koby11h : Amennyi reklám van az ilyenek alatt, kb. egy házat fel lehet építeni a reklámszünetek alatt
Engem azért zavarnak, mert feleslegesen rabolja az időm és feleslegesen fárasztja az agyam akkor is, ha tudok mást csinálni közben.
De ugyanez érvényes az összefoglalókra, előzetesekre.
Az ilyen műsorokban mindig az van: ez volt az előző részben, de izgi, ez lesz a mostani részben, még izgibb, reklám után megtudjuk. Fél óra reklám, majd ez volt az előző részben, de izgi, ez lesz a mostani részben, még izgibb, főcím, majd ismét ez várható a mostani részben, stb.
Elment csomó idő, és csak most kezdődik az érdemi rész, ami miatt az egészet nézném. Hagyjanak már.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mert itt rengeteg a folyó, patak, csatorna, stb. Ha a gyerek beesik a vízbe legyen esélye. Osztálykirándulásra csak úgy mehet a gyerek, ha legalább "A" típusú uszóvizsgája van. Ez a hagyományos úszógatyás/mezítlábas úszás. Mivel osztálykirándulásra általában nem így mennek a gyerekek, ezért én úgy voltam vele, hogy akkor legyen meg a "C" is. Így tudom, hogy ellenőrzött körülmények között, legalább 15 percig felszínen tudnak maradni nyakig felöltözve, 20 fokos vízben. Remélem soha nem lesz rá szükség, de nem árt, ha ezt is tudják. Meg amikor Den Helderben laktunk, sok 10-12 éves gyerek járt motorcsónakkal ide-oda, felnőtt kíséret nélkül. Így nyugodtabban engedtem el őket.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Chaser
legenda
ez stimm(elne(, de nem stimmel
mert ahogy te is mondtad újan kb jobban lehetett kijönni erősebb hw-rel
akkor még a ddr4-eket is apróért adták, ddr3 árán megvolt az új
amd alá 20e ft-ért most is van olyan lap ami bőven jó egy 3600 alá, szóval én nem értettem hogy jön ki amatek
bár akinek hatalmas deal gyengébb hw azonos áron vagy drágábban - lehet már gr nélkül is- , az biztos látta benne a matekot ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
azt nem tudom melyik mikor jött
azt tudom, mikor már bőven volt 60e körül 104000 és 3600, aprón akkor is 60-70e ft-okért árulták a 7700k kórájhetet' ( :
ez biztos
1-2x megkérdeztem itt is, hogy jön ki a matek? :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KROK640
nagyúr
"Sajna mire a vga-ra összejött a pénz, elszálltak az árak." - én is pont így jártam!
Azzal a különbséggel, hogy nekem csak 950 pörög a gépben ... (igaz én csak 1650Ti/1660 vonalig gondolkodtam).Úgyhogy van egy szép új gépem (10400F, eredetileg Ryzent akartam, de addigra annak is elszállt az ára) egy jó régi VGA-val.
-
-
-
Visszaírtam, de nem hatotta meg Azt hiszem, nem egy értékes vevő volt, aki miatt sírni kell
Előbb-utóbb úgyis eljutok addig, hogy nem lehet eladni, és belepakolok egy stabilizátort, így már csak egy külső 15V kell majd neki, úgy akár 1%-kal nagyobb eséllyel veszi majd meg valaki, aki tudja is, hogy mi az a 15V-os tápegység.Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest