Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Tudom viccesen hangzik, de a GTA V-öt TÉNYLEG bele kell írni a horgászos hirdetőoldalon.
Az átlagemberek 90%-a rohadtul nincs képben, hogy mit vegyen mennyiért játszani a kölyöknek nyári szünetre. Kb annyit tudnak, hogy a GTA V jó játék, mert a haver fia is azzal játszik, és ha az fut, akkor jó lesz. -
envagyok
veterán
válasz Cs1csó #50807 üzenetére
Ez nem az átverésről szól.
Tehát hiába reális áron adsz egy gépet, ha nem írod be a címbe/leírásban hogy gamer, vagy gta v, akkor az emberek hozzáértő 10%-át leszámítva meg se nézik a hirdetésed, és inkább megveszik a fele annyit nem érő, de ugyanannyiért árult Gamer GTA V jelzőkkel felaggatott pc-t
Az egyik fogásos debreceni eladó már olyan szinten nyomja, hogy a szép világító házas kép se az eladó pc, mert az egy brand fujitsu/HP "felgameresítve" egy lehetőleg extra tápigény nélküli VGA-val.
Ha kell a ház írja, plusz 10-20k.
De valamiért rakja sorba az ilyen hirdetéseit évek óta, valószínűleg viszik tőle.
És ha erre van igény, ezt kell kiszolgálni.
De ha megnézed a nagy multi cégeket (MM, ALDI és társai), ők is azért annyira nem részletezik a gépet, és utánaszámolva pár aldis laptoptól eltekintve nem igazán éri meg megvenni.Meg mi az átverés?
Az amikor valamit másnak állítasz be, ami.
Tehát ha van egy Core 2 Quad géped legalább 4GB rammal, és DX10 legalább 1GB tápcsatis VGA-val, az már nevezhető gamernek, hiszen a maga idejében biztos nem office-ra rakták bele a 2*6 pines 256 bites AMD HD4890-et vagy GTX 285-öt. És tényleg megy rajta a GA V, és 30-40-et simán megér, hiszen annyiért mit kapsz pár éves cuccot? Semmit. Akkor az volt a csúcs sokszáz ezerért. Attól nem lett nem gamer, hogy megöregedett, és tizedáron 30-40k között még mindig jó választás, mert 1. játszani, ha nem is a legújabb címekkel, de lehet vele,2. sokat nem esik már az ára, sőt ha jóba nyúl az illető, akkor még értéknövekedés is elképzelhető, ami a 2-3 éves cuccokról nem igazán mondható el.
Tehát ha az illető korrekten leírja az összetevőket, és mond rá egy árat, és azt valaki megveszi, miért lenne átverés?Pl egy szép állapotú 8800gtx 10-15k, egy 8800 ultra 20 felett van, egy Geforce 256 20-at is ér, egy FX5900 ultrát nemrég adtam el ebayen 35-ért, Voodoo5 5500 100k, vagy a lapok: PL egy x48-as 775-ös asus rampage formuláért simán adnék 15k-t, pedig lehetne mondani, hogy 15 körül már Z170 lapot simán lehet venni. Csak hát abba egy 4 magos proci 25-től indul.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #50833 üzenetére
Nemrég vett ismerős boltban újan rtx2080-at nem kevés pénzért.
Berakta gépbe, zörög a venti. Visszavitte gariztatni, egy hónapig szivatták, majd kisütötték, hogy nem érvényes a gari, mert nem rendeltetésszerűen használta.
Sokkal jobb egy pár hónapos használt, de garis cucc, mint az új.
Eleve kipróbálhatod, meghallgathatod, cicereg-e, megnézheted meddig boostol, stb.
Csalódásmentesebb. -
envagyok
veterán
válasz Cs1csó #50835 üzenetére
Ha rád fogják hogy berakáskor megnyomtad...
Elállni akkor tudsz, ha sértetlen és hibátlan állapotban adod vissza cuccot, különben akkor is szivathatnak.
Nekem egy tizenéve hardveraprózós sokszáz pozitíves ember szava sokkal többet ér, mint egy bolt pecsétje.
Gyuri váltott vga-ra, arra reagáltam.
Mondjuk nemrég vettem s9+-t itt szinte újat ha-n 80k-ért.
A régi s7 edge meg 50-ért ment el.
Korrektnek tűnt a srác, írtunk plusz garipapírt letiltás ellen. Egyelőre nem bántam meg, az új ár feléért lett meg.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz #89309696 #50884 üzenetére
Miért tud vki 17 alatt?
Nem.
Ráadásul 1-2 ezrest meg postát simán lehet alkudni.
Akkor Miért is gond?
De ha úgy érzed nem ér annyit, vegyél egy újat, és add fel 10-ért , majd akkor megveszem tőled.
Senki se hülye, nem fogja senki se a 2 hónapot használt kb 20k-ért vett procit 10-ért odaadni.
Főleg mivel így is viszik.
Mert ha nem vinnék, akkor engedne az árból.
Rám is fúj pár 'okos' hogy drágán adok mindent, tudományosan meg is magyarázza miért, de valahogy a piac szerencsére máshogy gondolja.
Persze mint mindenki más, úgy én is örülnék ha vehetnék pár hónapos 2080-at vagy ti-t a legolcsóbb netes ár feléért harmadáért, hisz' hasznàlt vazze, nem új.
Csak hát van az álom, meg a valóság... -
envagyok
veterán
válasz seniman #50896 üzenetére
En azonosulok.
A pentium 4-es gamer gépek 50k-ért engem is feldobnak. Főleg ha a GTA V fut rajta
Apropó a rambus-os gépet amit itt linkeltetek, lehet meg is veszem.
Csak azokat nem értem, akik folyamatosan megmagyarázzák hogy szerintük az x y cucc csak ennyit meg annyit ér ezért meg azért, főleg saját maguk miatt, mert próbálják kivetíteni valósággá az álmaikat.
Persze miközben a piac vételi és eladói oldala is másként gondolja.
Én is vettem black friday-ban xbox one s-t 45k-ért újan postával, de most senki se ad 60 alatt, és ha földhözcsapkodom is magamat max kiröhögnek.De hogy teljesen azonosuljak: ha valaki tud eladó rx570et 580at pár hónapost nem bányászt 20-25 körül, 50 darabra azonnal kp-ra vevő vagyok.
Nem viccből írtam[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #50898 üzenetére
Értelek én, és meg is értelek.
Csak hát ahogy írtad is van aki megveszi annyiért, magyarul annyiért eladható. Ha annyiért eladható, akkor meg az eladó bolond lenne olcsóbban adni.
Marad számodra a B terv: vedd meg újan.
Azért arra még érdemes odafigyelni, hogy az árukeresős árak legeleje néha átverés, azaz nem elerhető az áhított termék, csak csali.
Plusz a posta is pár ezres.
Akkor már nem is olyan rossz ár a használt, főleg ha helyben van és picit alkudsz is. -
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #50901 üzenetére
Keresel ryzen3-at helyben 17ért, kicsit alkudsz=15
Vagy veszel 18+pistáért 19-20 újat.
Innentől a 15 nekem megfelelne.
Ha még így is gond van, akkor már nagy a baj."Van egy ökölszabály ami ha tetszik ha nem a valóságra épül, ha kijövök a bolt ajtaján a még ki se bontott termék ára ér kb 70%-ot, ezt a topik is vallja." --- Amíg van akinek többet megér használtan, addig ez a megállapítás fals és semmit nem ér.
Nemrég adtam el pentium 4 alaplapot 20000ft-ért AGP videókártyát 25-ért, core2 775 lapot 30-ért. És nem hülyéknek, hanem hozzáértőnek.
Engem is zavarnak dolgok, veterán motorom mellé a család miatt jó lenne egy jó kis veterán autó is. A normálisabbak 6-10 milla körül mennek.
Könyörgöm annyiért veszek egy új középkategóriást, vagy 5-6 éves luxuskocsit.
De hiába obégatok, mindenki leszarja, hogy én 1-2 milláért vennék jót.
Ez van[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz #89309696 #50989 üzenetére
Mondjuk szerintem ilyenkor tök esélytelen minden.
A jó isten be nem bizonyítja mi volt a pakkban, hacsak nem volt ott pár független tanu.
Vagy mi van, ha benne volt a vga a csomagban, és kibaszásból jelentették?
Vagy ha egy PC-s postás cserélte nadrágja és procihűtőre?[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz #89309696 #50991 üzenetére
No offense
Azért a HA "csalószűrő" hozzáállásával is vannak gondok.
Árultam egy kínai pendrive forma tv tunert, amit soha nem használtam, mikor megvettem kipróbáltam, beleraktam a fiókba a többi aprókacat mellé.
Ezzel a felkiáltással meghirdettem, fillérekért, de ebből még a t. vevő alkudott, meg ingyenposta, mittudomén.
Aztán bemószerolt, hogy erősen használt, mert hajszál karcok vannak a penen, a matricán, meg nem megy nála, csaló vagyok.
Volt is gond belőle, hogy nem engedtek belépni, közben 4 másik dolgot is postáztam volna, nekem kellett könyörögni, hogy legalább a postázást megcsinálhassam a többieknek, mert persze minden adat privátban, pénzeket meg már elutalta mindenki. Az ember persze visszakapta az árat, plusz az ő visszapostázási költségét aranyáron.
Megjött a cucc, kiderült, ő analfabéta, mert nem dvb-c tuner volt, neki az kellett volna (Digi dvb-c kábel), plusz levideóztam, hogy kézzel erősen dörzsölve kb 2 mp alatt lejött minden felirat a penről
Ja és persze a 15 év múlt, már akkor többszáz plusz ellenére full csalóként állt hozzám kalandor.
Erről ennyit.
Már elfelejtettem szinte, de a tüske bennem maradt. -
envagyok
veterán
Szerintem elég ha a futárt megkérve 1 perc várakozásra párszáz forinttal kinyitod gyorsan.
Hibás hardvertől nem véd meg, de a postás mint 3. fél tanuként teljesen elegendő ilyen esetben.Sajnos nem csak vevőként, de eladóként is érheti az embert probléma.
Sokan próbálkoznak hibás hardvereik jóra cserélésével itt.
Beszarik az alaplap, vagy videókártya? Semmi gond.
Rendelnek egy ugyanolyat itt, majd megy a reklamáció (próbagari, 1 hét gari stb esetén), hogy öreg, szart küldtél, azonnal vissza a pénz, vagy megy a jelentés, negatív értékelés.
Én próbálom kivédeni ezt gyári számok fotózásával, illetve alaplapoknál nagyrészt aida mutatja a sorozatszámot is, azzal a működés is bizonyítva. Sajnos videókártyák gyári számát még nem sikerült szoftverrel előhalásznom.Új cuccoknál is azért drágul/fog megdrágulni minden, mert a 14 napos elállást már sportszerűen űzi mindenki.
Kipróbálnád? Semmi gond. Rendel meg online, és elállhatsz. Egyik üzlet se ingyen postáz, bele van már kalkulálva az árba ez.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Cs1csó #51033 üzenetére
Lehet úgy árulja, hogy neki nem létszükséglet az eladás.
Nekem is volt 1 laptopom, amit terveztem újracserélni, de nem elkótyavetyélni. Horror áron vitték el, igaz 2 hónap kellett hozzá, de ráérek.
Most jön sulivégeballagásévzáró és jóbizonyítványértkapszfiamlányomlaptopotgamerpct csak a gtavfussonrajtaKarácsonykor is még a kutyaszart is elviszik, csak olcsóbb legyen mint a boltban.
Tavaly haver adta el laptopját, egy ezer éves HP-t, 1 magos centrinó, 1GB ram, valami ide hdd, a képernyő felbontás mondjuk szép volt 1400*1050 20000-ért
Én a fent említett laptopot Sony Vájóó core2duo nvidia 7300gs vga 2gb ram 40-ért.Tudom, ti ezekért együttvéve se adtatok volna 15-nél többet, de ez van.
-
envagyok
veterán
válasz Chaser #51177 üzenetére
Nem vagy egyedül
"A(z) Jelentsd a csalókat témából figyelmeztetés időre a regisztrációdat kitiltottuk a következő ok miatt:"CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett"
Üdvözlettel:
PROHARDVER!"Mondjuk nekem ez magas kicsit : figyelmeztetés időre a regisztrációdat kitiltottuk
Pedig nyílt már a bicska a zsebemben, mikor egy egyértelműen balfasz hülye beírt a telefonjával kapcsolatban, és csak neki akartam segíteni, hogy amit hibának vél nem az, és a szolgáltatónak nem kell sem számla, sem lepecsételt garilevél, imei szám alapján intéznek mindent.
Inkább legyen hazug szemét csaló az eladó (nem ismerem), és legyen figyelmeztetve, kitiltva az a .......
-
envagyok
veterán
válasz Chaser #51177 üzenetére
Tavalyelőtt rendeltem a MS-tól novemberben közbetlen xbox one s-t, semmilyen számlát nem kaptam róla.
(#51188) Fehér Farkas:
Mondjuk én pont Androidon írtam be, ott meg nem igazán látszik az összefoglaló
Dehát én vagyok a hülye, minek írogatok.
Már többször írtam emiatt, nem igazán akarják kijavítani.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #51218 üzenetére
Ennek ellentétje is sok van az apró használói közt:
A profi nagybetűs VEVŐ, aki a legolcsóbb bolti árból, ami kb 2db-os Black Friday árukészlet jelentett valamikor, vagy fantom csaliár, azt lenettósítva számolva (Mer' cégre meg tudná oldani /Aha, persze/), annak feléért harmadáért szeretné, hiszen használt szar, de ne legyen 1 hónapnál idősebb, legalább 35 hónap bolti gari, de az eladó is vállaljon rá legalább egy hónapot, mert az a tuti.
Ja és a minimum az ingyen posta, mert felkelni a székből, elmenni a cuccért luxus.
Hiszen azért veszi a sok hülye meg újan, hogy 1 hónaposan fingért eladhassa.Gondolom vótmá:
[link][ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz snecy20 #51220 üzenetére
Egy i7-8086k-t keresek.
Az árukeresős legolcsóbb árat nettósítva mínusz 20%-ot azonnal adom érte. Adok 10000ft sikerdíjat annak, aki összehozza ezt.
Gari, doboz persze kell.@Gyuri27
A piaci ár fogalmát pár éve újra megtanították nekem, mikor letettem az értékbecslői tanfolyamot ( eleve közgazdasági és informatikai végzettségeim vannak):
Piaci érték
Az az összeg, amennyiért egy eszköz cserélhető, eladható szokásos piaci feltételek mellett. Más tekintetben a piaci ár az az ár, amit a vevők hajlandók fizetni a tulajdonból származó jövőbeni előny birtoklásáért.Szóval bármit gondolok én, gondolsz te, amíg aki ennyit ad érte, addig a piaci érték is annyi
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Cs1csó #51231 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz.
Most se könnyű.
Hardveraprón ha nem veszel kiemelést, rögtön a süllyesztőbe kerül a hirdetés annyit tesznek fel, upolnak.
Jófogásra ez hatványozottan igaz, ott simán több ezer forinttal lehúznak.
Facebook meg f@sztudja mikor hogyan kinek mutatja a hirdetést.
Van amit felteszek, rögtön 1000en írnak, máskor ugyanazt meg 2 hét alatt 3 ember látja. -
envagyok
veterán
válasz snecy20 #51236 üzenetére
5000???
Nemrég panaszkodott valaki egy laptopra, azt közel plusz 100000ft-ért tették másnap vissza.@csicso82
Nekem hobbi a számtech, nem kenyérre kell, szerencsére jól élek, ha eladok vmit, ha nem.
Egy 40nm-es tetőtéri szobám tele van retró és más hardverekkel.
Szóval ha valami nem megy el rögtön, nem fogok sírni hogy 565 helyett 566db hardverem marad.
Amit el akartam adni, mindig elment.
A legdurvább egy Sony 24 colos érintőképernyős core2duo AIO gép volt. 40-ért kutyának se kellett, hónapokig árultam. Aztán valaki adott érte 70-et.
Ennyi[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Cs1csó #51243 üzenetére
Na pont ezért nem reális a te "piaci árad".
Ugyanis a legfontosabb alap a piaci árképzésnél, hogy mind2 fél befolyásmentes legyen.
Azaz az eladónak ne kelljen sürgősen a lé, a vevőnek a cucc, az eladó másnak is el tudja adni, a vevő mástól is tudjon venni, stb stb.
A cuccaim nem továbbértékesítési célzattal lettek, nem nepper vagyok, hanem gyűjtő, kb 400dbos retró vga gyűjteményem van. -
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #51262 üzenetére
De jó gúnyolódni.
37 éve foglakozok számítástechnikával, 1980-as évek elején már gépi kódban írtam demókat C64-re, amivel országos versenyeken is dobogós helyezéseket értem el, lassan 16 éve vagyok hardveraprón, már a p3, p4 cuccaimat is itt adtam el. [link]
[link]
Itt 291 dolgot adtam el, 153-at vettem. Sokan nem is értékelnek, szóval plusz 50%-ot nyugodtan rá lehet számolni.
A Számtech gyűjteményem folyamatosan bővítem, így ebay-en és több más portálon is aktívan nyomom.
Szóval úgy érzem, van némi rálátásom a használtpiacra, ingatlan és IT esetben is.
De biztos én vagyok a hülye, és a hülyék szerencséje velem vanNeked eladóként nincs értékelhető eladásod, és pár dolgot vettél.
De megmondod, jól. Mindenkinél jobban tudod, nagyon hatásosan érvelsz, de teljesítmény nincs mögötte.
Értelek, és megértelek, vevőként én is próbálok minél jobb árakat kifogni, mert ha csak 2000Ft-al olcsóbban veszek meg mindent, amit pl itt vettem, az már 300000Ft felett van. Sok kicsi sokra megy.
Eladóként szintén a nekem jobb (értsd magasabb) árak jobbak nekem, mert akkor több pénzem lesz újabb régi, ritka cuccokat venni.
De akkor sincs az a hülye, aki neked 20-ért odaadjon egy rx570-et, mikor 30 felett el lehet passzolni.
Most vagy beletörődsz, vagy megveszed újan 40 körül, eladod a játékokat, aztán 1-2 év múlva kis bukóval eladod.[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Hopp mit találtam itthon
Még szerencse, hogy hirdetnem se kell, 40 körül viszik őket.
Igaz ezek nitro+-ok 1 év garival.
Lassan ijesztgetni lehet itt népeket az RX570-el.
Én mondjuk nem vagyok elájulva tőle. Sokat eszik, sokat fűt.
Egy gtx16xx és 1060 még ha drágább is, 1-2 év alatt visszatermeli a többletktg-et fogyasztásban. -
envagyok
veterán
válasz koko52 #51280 üzenetére
Nekem semmit.
Múltjáról nem tudok sokat.
Külföldi számtech bolt tartozásrendezése volt felém párszáz 1060 és 570.
90%-uk original bontatlan cseredarab volt, amit a gyártó küldött, volt amit visszaküldtek 14 napon belül, viszont kint bontottan már nem számít újnak. Volt ami venti hibás volt garira visszaküldve, és cserélve lett újra.
Persze volt 1030, 1050 1050ti is, meg rx460 480 580.
Gondolom 1030-al nem bányásznak[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #51282 üzenetére
Volt rx480-am pár éve, állítgattam én feszt, jobb lett valamivel, de így is többet fogyaszt
@koko52 magyarország és nyugat európa 2 külön világ. Ott törvényileg nem lehet újraértékesíteni újként, amit már használtak.
Sok magyar cég foglalkozik ezzel. Megveszik a visszaküldött cuccot olcsóbban és itthon értékesítik újra.
Pl tomitv kft[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #51316 üzenetére
Nekem pl megvan az ausztriai számlám minden cuccról, amin fehéren feketén ott van, hogy egy év gari.
Az mégis mivel ér kevesebbet, mint mondjuk egy hazai akár holnapután bezáró it cég garija?
Amúgy a garanciát felkötheted a gatyádra még hazai kisker boltnál is, ugyanis, sok minden kizáró tényező van.
Én pl akkor vettem itthon újan boltból utoljára it cuccot, mikor az új p3-am otthon nem indult. Aztán hónapokig baszakodott velem a Győri bolt, a végén kitalálták, hogy lesarkaztam. AHA, persze. Buktam 80k-t
Utána csak Ausztriában vásároltam, és mikor beszart a 8800GTS videókártyám 1 hónap után, kivittem a boltba, és egy kérdés, szó nélkül vettek le a polcról egyet, és adták rögtön cserébe.De persze a tapasztalatlan okosok tolják ezerrel a fals infókat.
-
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #51355 üzenetére
Nekem is van 16 giga ddr4 itthon amit nem használok, sokan szóltak, akik jöttek hozzám, hogy megvennék.
Mondtam nekik, hogy minek? 20 alatt van új a boltban, en biztos nem adom 10-14 között oda, vegyenek inkább újat, mert párezer forintért kár szarrágóskodni.
De ha tudok szerezni 700ft körül/gb, veszek is párszáz gigát.
Használtpiacon egyébként a drágulás gyorsan beárazódik, viszont az áresés sokkal lassabban.
Bukni senki se bukik feleslegesen. Nemrég 50-60k volt 16gb jó ddr4, most meg 20. -
envagyok
veterán
válasz Gyuri27 #51358 üzenetére
Egyébként halál egyszerű:
Mikor lemegy a boltban a ram ára, azért nem megy le használtpiacon, mert drasztikusan csökken a kínálat, hiszen "kótyavetyélni" senki se szeretné, viszont a kereslet megnő, hiszen mindenki bővítene occsóért, bolti ár alatt.
Ha meg felmegy a ram ára, akkor hamar előkerül sok ram a fiókból.
Van egy haver, aki ezen a hullámzáson lovagol.
Ha lemegy a ram ára, telerakja a gépét, 32GB is van akkor benne. Mikor felmegy ,akkor elad 24et, és csak 8.
Simán kompenzálja vele a gépe amortizációját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Google Pixel topik
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest